View Full Version : бръснене
fuck_life
06-10-2008, 17:44
Ами значи вчера ми беше първото бръснене...отдолу...и като се избръснах и си сложих автършейв...заболя ме yжасно много...и продължава да ме боли.Какво да правя?? :oops: :oops: :oops:
VerryBerry
06-10-2008, 17:47
Може да ти е чувстителна кожата..тя отдолу попринцип си е чувствителна,ще ти мине..а,и между другото,използвай афтършейф за чувствителна кожа..и пяна за бръснене :)
sabaku_no_gaara
06-10-2008, 18:46
1.Предполагам че си на 13-15 години
2.ТАМ ДОЛУ не се слага нито афтършейв нито парфюм нито нищо подобно,защото има пареща болка,не е само при тебе и на мен даже ми се е случвало 8-) ама все някакси трябваше да разбера.
и 3-то последно като съвет:
бръсни в посока надолу(ако не знаеше досега) всмисъл от корема към краката,а не обратното,защото ще се обринеш с пъпки за около седмица и ще изчезнат.(освен ако не си се бръснал с ножичка-най-добре със самобръсначка)
Едит:
Естествено,и пяна за бръснене ползвай
Sexy_boy_944
06-10-2008, 18:58
Хах.... кофти и аз бях си сложил афтършейф,но не ме заболя особено!Предполагам че ще ти мине :-o ! Успех 8)
ima uprajnenie na iogite sys 4esan nastyrgan kato se obrysne6 az sym slagal neka kaejem 4e pareneto i bolkata sa 100 pyti po go silni taka 4e nqma za ko da se pretisnqva6 no sys odekolon ne e dobre... :) brysni se sys brasna4ka si4ko dr dra6ti i smadi :)
Следващия път не слагай афършейв, ами балсам за следбръснене :)
Ама тук се събрахте яко женчовци бе ...
Аз съм слагал спирт пробвал съм с епилатор ... вие ми пищите за някво парене ... ми като започнете да си бръснете лицата ебаси путьовците сте братче ...
DafyDuck
06-10-2008, 21:46
ubuntu Tos Pat Ma Nakefi Brat4e :lol: :lol: :lol:
много просто - сега търпиш, а следващия път няма да си удряш контра :D
sladi4ka kaka
06-11-2008, 05:12
много просто - сега търпиш, а следващия път няма да си удряш контра :D
+1
афтършейв...? човек, използвай някакъв балсам или лосион #-o
Ами значи вчера ми беше първото бръснене...отдолу...и като се избръснах и си сложих автършейв...заболя ме yжасно много...и продължава да ме боли.Какво да правя?? :oops: :oops: :oops:
Човек се учи от грешките си....
Still1ME1Still1HERE
06-11-2008, 17:00
много просто - сега търпиш, а следващия път няма да си удряш контра :DМи по принцип съм съгласен,ама трябва да си зема бръсачка с 3 ножчета,че с тея,които са обикновени с по 2 нищо не става ако не е контра-космите са доста по малки,но все едно не съм се бръснал от 4 дена.Иначе аз всеки път си слагам одеколон :D Малко е мазохистично,но е забавно :D При това хубаво се напоявам за 15 минути ми минава :D
Абе я и аз да попитам-това,че не следващия ден ме сърби от контрата ли е или просто трябва да си слагам афтър шейв за чувствителна кожа?
Нормално да те щие. Нека да позная.. бръснато е на контра..да..при бръснене на контра космите се обръщат леко нагоре, затова се получават и понякога тея малки бели пъпчици..спокойно няма страшно. Ще те боли първите няколко пъти. В последствие при тъпо ножче ще те боли, но това е друго.
ВИНАГИ
Anna5339
06-11-2008, 18:03
уууфф че си...... Сложи си крем,нещо по-така,а не афтършейф....
А иначе е нормално да боли....ще мине ;)
що не земеш да пробваш с епилатора ? :D задължително после разкажи.. :razz:
alex_devv
06-12-2008, 00:43
Тая кожа като брада ли мислиш да я третираш :lol:
Е кажи ми как може да си сложиш афтършейв и да очакваш да не те пари . Ти като един приятел . Обръснал го , турил афтършейв и после се чуди защо топките му се белят 2 седмици ! :D Там такива работи не се слагат. И не прави грешката да ги бръснеш на контра ! :)
темата е от преди повече от половин година
предлагам да се заключи
BeHappYs
02-05-2009, 20:58
А тъй даваите савети на човек искал ги преди половин година, сигурно дося се е бръснал милиони пъти ха :?
8-)
slynceee
02-05-2009, 22:12
болката е търпима бе ! :) Ще ти мине спокоино :P
Проблема е от бръсначката.... има едни наричат се SHTIHL или HUSGVARNA зимаш от тях... и жега.. направо от кръста се почваш... да не забравиш и ръцете, та случайно ако оживееш да не можеш да пишеш глупави теми...
Ами не слагай автършейв.Изчакай и ша ти мине.