View Full Version : Колко дълго беше????
Ок приятели....
Питането е .... интересно...
Ако сте момче.... колко дълго издържахте при първия си път???
Ако сте момиче и сте била първа на някого колко дълго издържа той първия път???
Интересно ми е да разбера колко е горе долу нормалното за първи път :-D :-D :-D
glavolomno
06-10-2008, 18:30
Определено много малко . . . може би ще преувелича, но ... 3-4 минути :( :oops:
Ей момци цокайте мастика да държите повече за да не ви излагат момите по форумите и пред приятелки след тва :grin: :grin: :grin:
Аз нямам особен спомен бях в ужасен шок ... не знаех кво става :grin: :grin: :grin:
angelcheeee_93
06-10-2008, 18:50
ne sam pravila vse o6te sex,no moga da ti kaja ,4e parviqt pat e mn malko,dokato svikne6 :-D
Ей момци цокайте мастика да държите повече за да не ви излагат момите по форумите и пред приятелки след тва :grin: :grin: :grin:
Аз нямам особен спомен бях в ужасен шок ... не знаех кво става :grin: :grin: :grin:Кво общо има мастиката? Или всякакъв алкохол върши работа.
do sega sam bila s dvama devstvenika :oops: s ediniq hodim otdavna ve4e..no i dvamata se prestaviha mnogo dobre :grin: izd1rjaha nad 30 min nqkade bez l1ja bez izmama 8)
do sega sam bila s dvama devstvenika :oops: s ediniq hodim otdavna ve4e..no i dvamata se prestaviha mnogo dobre :grin: izd1rjaha nad 30 min nqkade bez l1ja bez izmama 8)
yay edni kazvat 4e pri tqh 3-4 min a pri drugi 30 ... :D po4ti edno i sa6to :D :D :D :D :D
e ne seriozno taka si be6e pone pri mene i s dvamata
sparco_sl
06-10-2008, 20:26
ами някаде около 15-20 мин някаде там :)
Кво общо има мастиката? Или всякакъв алкохол върши работа.
С мастиката държиш до откат .... [200ml мастика]= [поне 2 часа лашкане]
Аз си имам коктейлче 200 мента 200 мастка 2 ред була 4 бири ... и ела че ми трябваш ... След тва се хвали че е ебал дракон...
krem4et0
06-10-2008, 20:30
Малко издържа.
sparco_sl
06-10-2008, 20:41
Аз си имам коктейлче 200 мента 200 мастка 2 ред була 4 бири ... и ела че ми трябваш ... След тва се хвали че е ебал дракон...
стига е сега ши са лъжем ли или ... ???
- алкохолният процент на ментата е 25%
- алкохолният процент на мастиката е 47%
ред була е енергиина напитка ....
на бирата е 5%
и ти какво гледаш да си по пиян да не ти стане патката ли или отиваш да си напраиш кефа и евентуално на момичето
реално погледнато, колкото и да държиш на пиене ти мешиш алкохолите а нз. някои да не знае като ги омешиш какво става ...
това и на брачет ми да го кажеш дето е 6 годишен няма да ти повярва - ок ти може да ги изпиеш нищо не съм казал но да отидеш след това да е*еш ...
нека другите преценят
това е от мен :smt110 :-P
3-4 минути макссссссс 10 :D
стига е сега ши са лъжем ли или ... ???
- алкохолният процент на ментата е 25%
- алкохолният процент на мастиката е 47%
ред була е енергиина напитка ....
на бирата е 5%
и ти какво гледаш да си по пиян да не ти стане патката ли или отиваш да си напраиш кефа и евентуално на момичето
реално погледнато, колкото и да държиш на пиене ти мешиш алкохолите а нз. някои да не знае като ги омешиш какво става ...
това и на брачет ми да го кажеш дето е 6 годишен няма да ти повярва - ок ти може да ги изпиеш нищо не съм казал но да отидеш след това да е*еш ...
нека другите преценят
това е от мен :smt110 :-P
ПРинципно наистина е нереално братле ама нали знеш всичко е до организъм аз пия литър водка или уиски ставам и си тръгвам... ок пиех да сега тва не мога да го направя но съм го правил ... а сега не мога да го направя поради разни здравословни проблеми ....
И другото доказателство е имам над 10 свидетела на бала ми на около литър уиски надух дрегер колко мислиш ми показа ... аз очаквах да гръмне но всъщност извади 0,3 . . . а тези които ме познават абсолютно могат да го потвърдят тва което съм написал ... изпивал съм литър водка и каса бира и съм се прибирал сам ... повече не ми се коментира по темата .... тва че някои се напиват от 2 бири а други от кило ракия не е повод за завист нито пък е голяма работа да изпиеш литър концентрат, не те прави по велик .... ;)
Drebnoto_f
06-10-2008, 20:49
ami :S izdarja nqkade okolo 7 8 min i vs svurshi xix ama normalno ...1vi put
чувал съм че от мастиката ставаш по-"потентен" , но за влияние върху времетраенето на самия акт нищо не съм и подозирал .. ще зема да проверя :?
paparancho
06-10-2008, 20:55
верно е тва за мастиката,ей :grin:
sparco_sl
06-10-2008, 21:02
ами да ти кажа и аз държа на пиене и попринцип пия само водка и уиски и границата ми е някаде около литар на уискито е по малко около 600-700 грама ставам и си отивам но тук не говорим кои колко може да изпие а ти говориш че пиеш толкова и отиваш да правиш секс. не да спиш а да правиш секс ... погледни релано не ме интересува че имаш свидетели ок пии си ги да си жив и здрав да се научиш двойно повече да пиеш но ... нали тук говорим за друго ...
и аз си имам напонятие от това,все пак това работя ...
Hrdcore`Lady
06-10-2008, 21:03
Сигурно няма да повярвате... :oops: повече от час, не знам точно колко.
ами да ти кажа и аз държа на пиене и попринцип пия само водка и уиски и границата ми е някаде около литар на уискито е по малко около 600-700 грама ставам и си отивам но тук не говорим кои колко може да изпие а ти говориш че пиеш толкова и отиваш да правиш секс. не да спиш а да правиш секс ... погледни релано не ме интересува че имаш свидетели ок пии си ги да си жив и здрав да се научиш двойно повече да пиеш но ... нали тук говорим за друго ...
и аз си имам напонятие от това,все пак това работя ...
Ми принципно като пия алкохол и го пия с ред бул един вид се неутрализира поне при мен е така .... а особено уиски ред бул стигал съм до 15 и другия ден до 1 на обяд не мога да заспя .. ;)
И казваш да се науча повече ... не мога забранено ми е братле а иначе бих се навил да си направим един тест но нали ти казвам е са днес ми приключиха последните изследвания и не мога със закон ми е забранено за жалост ... ;)
Така че вече мога да се хваля че не пия :grin:
Ти от колко време блъскаш ... и с кви буклуци се тъпчеш... ако искаш пищи на лично ...
?
40-45 минути и не свърших в крайна сметка :x
sparco_sl
06-10-2008, 22:07
аз ли ами за сега с нищо 8) :oops:
то аз и сега като го правя без презерватив не издържам много, особено ако съм по-възбуден... но като за 1 път, и 5-10 минути да е - нормално...
Pliok0019
06-10-2008, 22:38
При нас - аз не издържах на болката. Около минута-две. :D
pepita87
06-11-2008, 09:17
Okolo 20 minuti,a predi tova be6e svur6il!
A_Loving_Girl
06-11-2008, 11:11
Много малко около 3-4 мин...