View Full Version : Какви истории ... хахаха ...
Love_Is_The_Answer
06-10-2008, 18:47
Днес една френдка от моя клас донесе една книга за секса и имаше въпроси на читатели и някакъв редактор който им отговаря ... Няколко наистина си струва да се чуят ...
Първо:
"Аз съм на 13 год. и имам брат на 3, който постоянно говори за секс! Дори ми е казвал:
- Хайде да пъхнем пишлето в дупенцето?! :shock:
Какво трябва да направя ... да кажа ли на родителите си?" :lol: :lol: :lol:
Второ:
"На седем год. и веднъж едно 8 годишно момче си мушна ръката в пликчетата ми и започна да ме разтрива!Хареса ми!Правеше го в продължение на 6 седмици и когато престана аз продължих сама ... Притеснявам се защото няколко човека ме видяха докъто го правя, а всъщност аз самата не знам какво е това и защо го правя???Моля помогнете ми?" :shock:
Трето:
"На 12 години съм и съм влюбена в 89 годишен съсед ... Той е много мил и внимателен с мен и аз много го харесвам... а и дори той не изглежда изобщо на тази възраст!!!Какво да правя ... искам да му кажа?!?!?!" :?
П.П. : Това са извадки от книга на английски или американски автор, така че малоумните дечица не са българчета ... Май не само ние се почваме от рано или пък имаме извратени представи :lol: :lol: :lol:
Просто дайте коментар по случките, а ако се сетя кви други имаше ще ги постна и тях :lol:
боуже .. чесно казано не съм кой знай колко очудена :) хахах страшни са иначе :)
тва за братчето и за дядката ме разби :lol: :lol: :lol:
angelcheeee_93
06-10-2008, 18:53
:-D :-D :-D naistina sa ineteresni istoriiki :-D
Love_Is_The_Answer
06-10-2008, 18:59
Срам и позор. :-D
Случва се :D :D :D
haterkata
06-10-2008, 19:20
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-x ИЗРОДИ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ама поне се посмях!
Rysa_Kykla
06-10-2008, 19:23
:grin: :grin: :D :D :razz: :razz: :razz:
kato bqh vyv deckata gradi posledna godina imahme edno mom4e dilqn cql jivot 6te go pomnq az mejdu dr ne si spomqnm na kolko sym bil no ni sybraha da spim sys po malkata grupa demek 4-5 godi6nite i poneje imahme navika danespim kogato gospojite gi nqma6e toi otide i si puhna prusta vyv "munito" ili "shundata" kakto mu vikahme i posle hodi da dava na vsi4ki mom4eta da pomiri6at i se smqhme ... tva e istinska slu4ka koqto se e slu4vala na men i moga da vi kaja 4e na taq vyzrast ni6to nestava syznatelno ...
candy_little_girl
06-10-2008, 19:31
:razz: :razz: :razz: :D :D :D :grin: :grin: :grin: 8-) :lol: :lol: :lol:
Love_Is_The_Answer
06-10-2008, 21:19
kato bqh vyv deckata gradi posledna godina imahme edno mom4e dilqn cql jivot 6te go pomnq az mejdu dr ne si spomqnm na kolko sym bil no ni sybraha da spim sys po malkata grupa demek 4-5 godi6nite i poneje imahme navika danespim kogato gospojite gi nqma6e toi otide i si puhna prusta vyv "munito" ili "shundata" kakto mu vikahme i posle hodi da dava na vsi4ki mom4eta da pomiri6at i se smqhme ... tva e istinska slu4ka koqto se e slu4vala na men i moga da vi kaja 4e na taq vyzrast ni6to nestava syznatelno ...
Е да ама колкото и да е несъзнателно ... да кажеш на сестра си "хайде да пъхнем пишлето в дупенцето" .... :lol: :shock: :lol: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: (тука от думи нема нужда) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Drebnoto_f
06-10-2008, 21:24
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin:
и мен :D :D :D
и мен :D :D :D
ludisuvurshen
06-11-2008, 07:00
Олее :razz: :razz:
ОМГ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
parkourgirlss
06-11-2008, 16:02
ПУСКАЙ ОЩЕЕЕЕ :grin: :grin: :grin:
Love_Is_The_Answer
06-11-2008, 17:08
Ok ... ama sqne se se6tam :?
svetlidim
06-11-2008, 18:28
Второ:
"На седем год. и веднъж едно 8 годишно момче си мушна ръката в пликчетата ми и започна да ме разтрива!Хареса ми!Правеше го в продължение на 6 седмици и когато престана аз продължих сама ... Притеснявам се защото няколко човека ме видяха докъто го правя, а всъщност аз самата не знам какво е това и защо го правя???Моля помогнете ми?"
Хахах....познато...в детската ей така ми направи 1 момче ама само веднъж...и аз не знаех закво беше...определено се чувстваше нещо странно,но не съм повтаряла сама.
После в училище пък имахме 1 момиче,което си слагаше ръцете м/у краката и почваше да се клати.И ТО В ЧАСА !!! М/у другото сядаше точно до тва момче,с което в градината ... нали... :razz: Явно е доста sexual... хахха
Love_Is_The_Answer
06-11-2008, 19:02
Второ:
"На седем год. и веднъж едно 8 годишно момче си мушна ръката в пликчетата ми и започна да ме разтрива!Хареса ми!Правеше го в продължение на 6 седмици и когато престана аз продължих сама ... Притеснявам се защото няколко човека ме видяха докъто го правя, а всъщност аз самата не знам какво е това и защо го правя???Моля помогнете ми?"
Хахах....познато...в детската ей така ми направи 1 момче ама само веднъж...и аз не знаех закво беше...определено се чувстваше нещо странно,но не съм повтаряла сама.
После в училище пък имахме 1 момиче,което си слагаше ръцете м/у краката и почваше да се клати.И ТО В ЧАСА !!! М/у другото сядаше точно до тва момче,с което в градината ... нали... :razz: Явно е доста sexual... хахха
Малиии ... а аз си мислих,че само по книгите ги има тея екстри :-D
и аз като бях на 4 имах сексуални помисли за баба пенка , комшийката :D :D
Love_Is_The_Answer
06-11-2008, 19:08
Сетих се за две нови!!!
1. "Имам син на 16 години, но се страхувам да го прегърна, защото може да ме разбере погрешно! Как да постъпя?" :shock: :lol: :lol: :lol:
2. "Онзи ден за пръв път реших да използвам услугите на онези момичета от секс телефоните, които постоянно разлепят ... Беше ми много хубаво, но се страхувам дали е възможно да съм се заразил от СПИН?!?!?!" :? (това става дума само за обаждане ... нищо повече!!!)
Толкова малки,а вече знаят...!
и аз като бях на 4 имах сексуални помисли за баба пенка , комшийката :D :D
аа.. уби мее :D :D :D :D :razz:
insomnia79
06-11-2008, 20:56
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti se ebava6!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ау Боже, какви са тези изроди бе... :D
Love_Is_The_Answer
06-12-2008, 11:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti se ebava6!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ни най-малко ... за жалост :D :D :D
amatorium
06-12-2008, 12:10
Nqma nishto izvrateno v tova. Estestvena choveshka cherta pri vsichki normalni detsa ot krai vreme. Avtora na temata da prochete malko i posle da se vuzmushtava taka naivno glupovato 8)
Love_Is_The_Answer
06-12-2008, 20:08
Nqma nishto izvrateno v tova. Estestvena choveshka cherta pri vsichki normalni detsa ot krai vreme. Avtora na temata da prochete malko i posle da se vuzmushtava taka naivno glupovato 8)
Не бих казала, че се възмущавам ... по-скоро е смешно ... затова ... НО ако ти имаш някъф проблем ... КАЖИ!!! Пък и е много нормално да масторбираш на 7!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
АХАХАХАХХАХАХХАХ С глас се смея бе ахаххаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
evil_angel69
06-12-2008, 21:40
не мога да ви опиша къф смях падна :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: