View Full Version : Защо ;(
Значи оня ден станахме гаджета с моя приятел..и така вчера всичко е Ок докато днеска ми казва ,че хич не иска да ме вижда,и че иска да скъсаме..Сега ми е толкова кофти,че искам да се хвърля от някъде... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
miss_asi
06-11-2008, 08:56
Скъпа не се отчаивай!Самоубииството не е решение.Седнете и поговорете ако трябва.
Но той вече дори не иска да ме вижда ;(
Wrathchild
06-11-2008, 09:22
Божее, това за 'връзка' от 2 дни?
Al3ksandra
06-11-2008, 09:29
Явно е бил несериозен и няма смисъл да плачкаш. Пък и за два дни не може толкоз много да си се влюбила, прилича ми на флирт... :? Ако пък държиш да разбереш защо и дали ще се съберете, опитай по някакъв начин да говориш с него, ако трябва и по телефона или на кафе знам ли.. Но според мене си му била просто за зарибявка, съжалявам мила... Ако неще изобщо да говорите изчакай да му мине 2 3 дни и пак опитай. Ако пак неще, остави го и не се занимавай с него, колкото и да ти е трудно, що'то само ще страдаш, а не си заслужава, ПОВЯРВАЙ МИ! :?
MaLkaTa_LaDy
06-11-2008, 09:31
И така да е, ако преди това е имала силни чувства към него, сега ще и е гадно.
По темата: Трябва да го преодолееш, имаш приятели, на които можеш да разчиташ предполагам. Трябва да си излееш мъката на някой, който те разбира и ти е близък. А оттам нататък времето ще оправи всички. Не се притеснявай. :wink:
cinderella_gugutka
06-11-2008, 11:50
даааа,мом4етата са мн странни същества...кофти е,но трябва да продължиш напред...но трябва да поискаш обяснение ...
Не си прави труда за 2 дни да се хвърляш. След време можеш да пробваш на 20.
PePeLePew
06-11-2008, 11:54
даааа,мом4етата са мн странни същества...кофти е,но трябва да продължиш напред...но трябва да поискаш обяснение ...
а вие момичетата въобще не сте странни нали?????
по темата:такива неща се случват често .... сигурен съм че твойте приятелки ще ти помогнат най-добре,защото са най-запознати,а ние може само да гадаем защо сте скъсали
за 2 дена де си се привързала толкова много,не мисля :?
Баси гея майнин :?
angelcheeee_93
06-11-2008, 13:34
parvo popitai kakvo stava,vse pak za vs si ima pri4ina i moje vinaata da e v teb,a ako te othvarlii ostavi go namira i si nameri drug. tva e polojenieto :)
Я вдигни глава ... прави се , че не ти пука ... Все едно не те е засегнал .. не виждам смисъл от сълзи .. това са два дни .. не са седмици нито месеци а дни ... такаче не се плаши всичко ще мине :)
Много благодаря на всички :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Ще се оптам да го забравя :)
GameMaster
06-11-2008, 14:41
Emi...Shtom ti go e iztyrsil tova znachi e poredniq ot vsichki grubqni.Ti osven da mu teglish 1 maina drugo ne vijdam kakvo mojesh da napravish.A i....Ne si struva zaradi takiva da se mqtate ili da se rejite ;-)
дам и такива ги има и те не са малко.изчакай малко и го потърси да се разделите както си трябва.ако той не желае го остави,защото те е използвал...
Абе я се стегни! Поредния лигльо,защо се оставяш да бъдеш наранена? Не искал да те вижда айде бе ... голямото гъзе,плейбоя .. Разкарай го ... къди ти е достойнството .. Пък и все пак 2 дена .. Горе главата ти си нещо много повече от тоя,той просто НЕ те заслужава .. :)
6o6kotooo
06-11-2008, 17:37
И така да е, ако преди това е имала силни чувства към него, сега ще и е гадно.
По темата: Трябва да го преодолееш, имаш приятели, на които можеш да разчиташ предполагам. Трябва да си излееш мъката на някой, който те разбира и ти е близък. А оттам нататък времето ще оправи всички. Не се притеснявай. :wink:
мдам
slun4ice_90
06-11-2008, 17:57
Е****.... :-D Не те заслужава,ае горе главата остави го,и към следващия давай. :-P :grin: :-)
miss_asi
06-11-2008, 18:02
Е****.... :-D Не те заслужава,ае горе главата остави го,и към следващия давай. :-P :grin: :-)
Еее мила пробвай да започнете с разговор по скайпа ако наистина държиш на него :wink: Иначе давай следващия
cinderella_gugutka
06-11-2008, 18:29
а вие момичетата въобще не сте странни нали?????
по темата:такива неща се случват често .... сигурен съм че твойте приятелки ще ти помогнат най-добре,защото са най-запознати,а ние може само да гадаем защо сте скъсали
ами хайде обясни ми тва-1 ден ти казва 4е те оби4а,на другия не те поглежда,неска ти предлага-утре-ми не мога да продължавам така и късаме,после ми се сърди за тва 4е аз му се сърдя и когато сгреши нещо вместо да се извини изкарва мене виновна и запо4ва не мен да ми се сърди,аз не мога дори да погледна някое мом4е а той не само 4е гледа ами си и обарва и зарибява която му падне...и т.н.
idealnata_t
06-11-2008, 19:23
повечето момчета правят така не мисля че дори вчера е имал някакви дори и приятелски чувства към теб и не трябва да се впечатляваш мсиля че тепърва 6те има6 такива слу4аи даже и о6те по ло6о е когато не ти го казва а по между др излиз с др :) не си заслжава да се нервираш заради него...