PDA

View Full Version : Проблем със сестра ми

SunShinePearl
06-12-2008, 14:21
az imam sestra koqto e s 9 godini po golqma,dopredi 3 godini mi be6e mn qko,vse bqh s neq i ni be6e mn hubavo,posle tq zamina da u4i sre6tna bati ivo(sega ve4e i e saprug)mn si obi4am bati ivo mn hubav 4ovek e kato brat mi e,no sega posledno vreme mi stava mn gadno 6toto imam 4uvstvoto 4e kaka zabravq za mene,predi 1 godina i se premesti v apartament na centara,sega i raboti i mn rqdko se vijdame,eto ve4e cqla sedmica ne sam q 4uvala po tela daje imam 4uvstvoto 4e me e zabravila :( mn tapo se 4uvstvam,kato 4eli kato se vijdame po rqdko i ne sme ve4e tolkova blizki,ponqkoga zaradi tova sam i revala i mi e mn gadno 6toto bati Ivo q vijda vseki den.Mislq si 4e kaka obi4a pove4e nego,znam 4e zvu4i tapo no nz kolko gadno se 4uvstvam predi da se ojenqt vse izlizahme dvete zaedno pone 3 pati v sedmicata,a sega i bati ivo kogato izlizame e s nas :( lipsva mi spodelqneto s neq.Prosto iskah da spodelq s nqkoi kakvo 4uvstvam,vednaj kazah kvo mi e na mama i tq vika kaka ti ako te be6e 4ula 6te6e mn da se ubidi,no e taka,nz dori misli li si za mene,tolkova mi e ma4no of kato go pi6a tva i pak po4nah da reva,mn mi e gadno hora...

_SmiLe_FoR_yOu_
06-12-2008, 14:58
Спокойно,кака ти не те е забравила просто животът я е грабнал и сега се интересува от малко по-различни неща. Горе главата сигурна съм,че много те обича,няма как да спре изведнъж да те обича,нали?

P.S. Ти на колко си? И аз имам 9 год разлика с моя брат,само че той е по-малък. :)

SunShinePearl
06-12-2008, 14:59
az sam na 14 sestra mi na 23 i znam 4e me obi4a no mi e gadno 4e dori ne mi e zvannala vednaj za 7 dni :(

TheOtherME
06-12-2008, 15:03
Ами обади и се ти.Кажи и, че ти липшсва времето само за вас двете.Сигурна съм, че ще те разбере и ще промени нещата, все пак ти е сестра и те боича. :)

SunShinePearl
06-12-2008, 15:09
kogato i zvanq tq ili e na rabota ili e na fitnes ili e izmorena,ili pak na nqkakvi ve4eri 6toto e ne6to kato 6evka v edna firma :( i tq vse mi otkazva 6tqhme da izlizame dvete na 5,a tq mi izlezna s opravdanieto 4e bila zaeta,to ve4e nqma smisal da i zvanq,zatova i ne i zvanq :cry: :cry: :cry:

TheOtherME
06-12-2008, 15:20
Щом е така, просто и се обаждаш и и го казваш, без да я оставяш да се оправдава, че не може да говори.Един последен опит няма да навреди.Може би просто не осъзнава какво ти причинява.

Pedigree
06-12-2008, 15:33
Сестра ти се е омъжила, вече има свое семейство, не може да сте пак по цял ден заедно, просто сега тя има нов живот, свой живот, ново семейство. Това не означава, че вече не те обича, напротив. Ти сама каза, че работи, че има семейство. Явно няма достатъчно време. Когато се видите, кажи й че ти липсва и че искаш да прекарвате повече време заедно, а тя ако може, супер. : )

comics
06-12-2008, 15:34
ае вие сте бахти дребнавите жени! Мислите ли, че си нямат проблеми? Мислите ли, че вместо да се чудят как ще си платят данъците, ще ви се обадят на вас, защото видиш ли, може да си помислите, че са ви забравили? Тъпи егоистки
Към авторката: иначе ти съчувствам !

SunShinePearl
06-12-2008, 15:55
kum comics:znam 4e sestra mi ima problemi i q razbiram i znam 4e ima ne prosto problemi a seriozni problemi.Vsi4ko stana nqkak izvednaj,vsi4ko se promeni kollkoto problemi da ima ama da ne namira vreme za sestra si ot tva mi stava gadno,ni6to dr neiskam osven da sme 3 4asa zaedno pone 1 na sedmica,no i tova ne stava :cry: i tq ne e prosto nqkoq si fr ili nqkva si tam,tq mi e sestra.

SunShinePearl
06-12-2008, 15:59
nqkoi popadal li e v takava situaciq kato moqta,nqkoga?

Wrathchild
06-12-2008, 16:25
Не, кака ти не те е забравила, просто семейните грижи и работата заемат ежедневието й. От мен да знаеш - каките (особено с такава голяма разлика) никога не престават да обичат малките си сестрички/братчета. А ти й се обади или й драсни един и-мейл или смс, за да си спомни, че има сестра, която я обича и я подкрепя, след като има големи проблеми.

Duvessa
06-12-2008, 16:54
Сестра ти е голяма вече, не е каката, с която прекарваш много време всеки ден в забавления. Изградила е семейство- има много повече отговорности и задължения, отколкото преди, има работа и явно недостатъчно време. Тя не те е забравила, просто ежедневието и е станало по-натоварено и не може да ти отделя толкова внимание, колкото преди. Сестра ти е една от тези, които винаги ще те обичат и няма да забравят за теб. Това, че прекарва по-малко време с теб, не означава, че не те обича толкова силно, колкото преди. Просто се налага. Иначе може да я попиташ някой път, когато е свободна да излезете само двете, "по женски" (за да не вземе да се обиди нещо приятелят и) и гледай да я разбираш и подкрепяш повече, когато има проблеми, вместо да й се оплакваш и да й създаваш нови.

st1ka
06-12-2008, 20:56
За съжаление и аз се чувствам така понякога, с моята сестра имаме 4 години разлика, тя е на 20, аз на 16. Още не е омъжена, но вече живее в София и понякога се замислям върху това, че след време ще има някой, който ще обича повече от мен... Сигурно звучи много егоистично, но на мен много ми тежи. Винаги си казвам, че все пак щастието й е най-важно и така се успокоявам. А твоята сестра не те е забравила, просто сигурно живота я е грабнал и не й остава време, но това не означава, че не те обича както преди.

SunShinePearl
06-12-2008, 21:57
dneska kato vleznah v kuhnqta i mama govore6e s neq po tela i az i vikam dai mi tela dade mi go i i kazah vsi4ko koeto mislq i tq vika vqrno ne sme izlizali ot 2 godini nqkade zaedno samo dvete i i stana mn gadno i mi vika aide dr ponedelnik toest 16 da izlezem nqkade dotogava 6te izmislq kade mn se radvam 4e vsi4ko si kazah i nai-vajnoto e 4e tq me razbra i si prizna 4e posledno vreme(1g)mn rqdko se vijdame.Blagodarq na vsi4ki za mneniqta :-)

Wrathchild
06-13-2008, 03:17
Ето, видя ли, че още те обича? :) Просто е нормално в един момент да създаде семейство, ти самата след няколко години също ще го направиш и ще видиш какво е.

asi_basi
06-13-2008, 18:17
nqkoi popadal li e v takava situaciq kato moqta,nqkoga?

Ооо дам. В момента съм попаднала в тази шибана ситуация в която сестра ми само знае да ходи в приятеля й, който се държа ужасно с мен... Та ние си имахме планове от снощи още да ходим на диско днес и тя знаеше как нямах търпение защото отдавна не бяхме излизали и накрая тя отново отиде в приятеля й, за да се събират с хора който уж не понасяше. Наскоро пак я имаше подобна ситуация, когато тя се обърна срещу мен при положение, че аз се изпокарах с родителите ни заради нея да я защитавам а накрая ми заби нож в гърба и застана на страната на приятеля й, след което не си говорехме супер дълго време! Аз бях тази която пое иниацитивата да се сдобрим тогава (както ти си направила като си казала на сестра ти как се чувстваш, което е много хубаво. Радвам се за теб и дано си изкарате супер двечките в понеделник ;).

FeelMyPain
06-14-2008, 06:34
Аз ако не видя брат си една седмица правя цигански колелета от радост. :grin: :grin: :grin:

SunShinePearl
06-15-2008, 16:36
e hora da vi se pohvalq dneska izleznahme be6e mn hubavo,hodihme v edin park,na kafe,posle se razhojdahme otidohme do magazinite i kaka si vze mn raboti,mn se radvam cql obed i sledobed bqh s neq :grin: :grin: :grin: :) :) :)

nevito0
06-15-2008, 16:43
хах супер :grin:
не си мисли,че като не ти се обажда и не се виждате те е забравила или те обича по-малко (: и това,че си мислиш,че обича него повече от тебе също не е вярно..тя обича двама ви по различен начин..
нормално е сега да е по-заета и да няма толкова свободно време за тебе (: явно мн се обичате обаче..Успех :)