View Full Version : Каква може да е причината?
Mademoiselle
06-12-2008, 15:17
tuka s edna priqtelka se 4udim nad slednata situaciq:
Tq hodi s edno mom4e,koeto e mn hubavo,tq sa6to e krasiva,bila e do sega s 5 mom4eta,a toi s 4. I dnes bili v tqh i pravili sex.Vsi4ko bilo to4no,prez cqloto vreme nqmalo ni6to neredno,na neq i izglejdalo,4e na nego mu haresva,t.e. ne daval vid na pritesnen,noo..pravili go nqkade kam 4as i ne6to i toi ne mogal da svar6i.Tq go pitala v neq li e pri4inata,a toi kazal,4e ne..
Spored vas kakvo moje da e stanalo?
е ти к'во искаш да и каже в тебе е причината, че си ебати цепенячката ли?
мн ясно, че ще си замълчи при тази ситуация. освен т'ва има куп причини, които може да доведат до т'ва момчето да не свърши...
Mademoiselle
06-12-2008, 15:27
i kakvi sa te?
ми например преди това да е свършвал няколко пъти, или даже само веднъж.
да се притеснява от нещо
да се е разсеял
да е бил уморен от клатене
да не е изпитвал достатъчно удоволствие от секса с нея
и т.н.... :?
толкова субективни фактори... възбудата при нас мъжете е доста по-спонтанна, отколкото при жените. както бързо идва, така и си отива ако няма директна стимулация на члена. 100 неща са :) ся не искам да говоря от името на всички, но това е генерализирано от общите ми впечатления
тцтц момчето е искало още явно ... ама таз мома не се е сетила :D :D
и да е била с 5 момчета пак не ениква гаранция... мойта първата беше спала с горе долу толкова и пак я беше срам да ме хване за члена.
amatorium
06-12-2008, 15:35
Ami sluchilo mu se da ne svurshi. Suma ti prichini.
в момата е проблема не си е свършила раутата
тцтц момчето е искало още явно ... ама таз мома не се е сетила :D :D
ххиихх може и така да е ама и на мен ми се струва, че е субективно пък да спи още няколко пъти с него и ако нищо ... хиихихх не знам тогава тя да си вади изводите ... :)
GregoryHouse
06-12-2008, 15:47
Да и аз иам подобен проблем когато клатя някое дърво...по едно време ми писва и се отказвам..аз да ида да изрежда дупка в гардероба и да си го хакам там ефекта същия...
Да и аз иам подобен проблем когато клатя някое дърво...по едно време ми писва и се отказвам..аз да ида да изрежда дупка в гардероба и да си го хакам там ефекта същия...
:razz: Е стига де ... брутален си ...
хапсулютно си прав :grin:
След като тя е била с 5 момчета, а той с 4 не виждаш ли къде е проблема ?! Той просто не е свикнал с момиче, damn it.
GregoryHouse
06-12-2008, 16:10
След като тя е била с 5 момчета, а той с 4 не виждаш ли къде е проблема ?! Той просто не е свикнал с момиче, damn it.
Ае ти се изказа бре моме...или момче не та знам кфо си....4 момичета да минеш съвсем си се свиква...пък и кой ти каза че ги е бодвал по веднъж и а ако не е свикнал не тряяше ли да направи заешка работа а? Нещо ти куца логиката...damn it. Пък и кой каза че с тея 5 и тея 4 те са се рязкали по 1 път че да знаеш кой колко е ебал?
Ае ти се изказа бре моме...или момче не та знам кфо си....4 момичета да минеш съвсем си се свиква...пък и кой ти каза че ги е бодвал по веднъж и а ако не е свикнал не тряяше ли да направи заешка работа а? Нещо ти куца логиката...damn it. Пък и кой каза че с тея 5 и тея 4 те са се рязкали по 1 път че да знаеш кой колко е ебал?
А ти видя ли какво написах всъщност, damn it ? 5 момчета - 4 момчета! Някъде да съм споменал момичета ?! Четете по внимателно не през редовете. Просто казах, че е гей. Бил е с момчета..
GregoryHouse
06-12-2008, 16:18
О боже господи...къде прочете, че е гей бе...ох лелелеле не аз просто се отказвам от тоя форум не...
e do sega s 5 mom4eta,a toi s 4
Никъде не съм прочел такова нещо. Аз го казвам. Ако се замислиш малко може и да разбереш, че съм го казал на майтап, защото така е написано, че спокойно може човек, идиот като мен, да си го помисли!
О боже господи...къде прочете, че е гей бе...ох лелелеле не аз просто се отказвам от тоя форум не...
nedei se otkazfai :D nea koi da ni prai shoU!!! :D :razz: :razz:
FanTa_rS
06-12-2008, 19:17
ми например преди това да е свършвал няколко пъти, или даже само веднъж.
да се притеснява от нещо
да се е разсеял
да е бил уморен от клатене
да не е изпитвал достатъчно удоволствие от секса с нея
и т.н.... :?
толкова субективни фактори... възбудата при нас мъжете е доста по-спонтанна, отколкото при жените. както бързо идва, така и си отива ако няма директна стимулация на члена. 100 неща са :) ся не искам да говоря от името на всички, но това е генерализирано от общите ми впечатления
mda dosta vqrno +1
aniezina
06-13-2008, 07:26
Tq hodi s edno mom4e,koeto e mn hubavo,tq sa6to e krasiva,bila e do sega s 5 mom4eta,a toi s 4. I dnes bili v tqh i pravili sex.Vsi4ko bilo to4no,prez cqloto vreme nqmalo ni6to neredno,na neq i izglejdalo,4e na nego mu haresva,t.e. ne daval vid na pritesnen,noo..pravili go nqkade kam 4as i ne6to i toi ne mogal da svar6i.Tq go pitala v neq li e pri4inata,a toi kazal,4e ne..
Spored vas kakvo moje da e stanalo? След като с мъка ти изчетох шльоковицата, мога да ти кажа на чист български, че причини бол! Може и дори да не го показва да се епритеснявал(щом е с нея за първи път) Може малко преди да започнат акта да си е ударил една без да знае, че после ще му се отвори парашута с мадама. Следващия път ще свърши. Още повече от мен да знаеш, че нито красотата нито това че е била с 5 момчета, са критерий по които може да ес съди, че приятелката ти е добра в секса. И още нещо, един мъж който иска да прави секс и втори път с теб, никога няма да ти кажа, че причината за да не свърши е в теб 8)
Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 07:28
Tq hodi s edno mom4e,koeto e mn hubavo,tq sa6to e krasiva,bila e do sega s 5 mom4eta,a toi s 4.
Ами ето я причината-преди да бъде с нея, той е бил с 4 момчета, следователно е гей.
aniezina
06-13-2008, 07:41
Tq hodi s edno mom4e,koeto e mn hubavo,tq sa6to e krasiva,bila e do sega s 5 mom4eta,a toi s 4.
Ами ето я причината-преди да бъде с нея, той е бил с 4 момчета, следователно е гей.Ех каква завидна мъдрост и логика, иска ми се и аз да съм способна на такава.