Влез

View Full Version : Хининова вода ???

hrisi7uuu
06-12-2008, 19:20
iskam da pitam izpolzvete li hininova voda?kosata raste li po barzo,omaznqva li se po-barzo i pada li ot hininovata voda!kakva marka da izpolzvam i kak da q izpolzvam!imam predvid kolko 4esto i na tsqlata kosa ili samo na korenite???mersi predvaritelno za otgovorite :) :) :) :)

elli4ka93
06-12-2008, 19:22
ами аз съм ползвала обаче колкото бързо расте толкова и бързо "цъфва" по добре си купи някакв друг продукт ... :P

Nadelina
06-12-2008, 19:27
Sestra mi izpolzvashe po edno vreme. Qko se beshe filmirala. A shtom e prodyljavala, qvno e imalo efekt, kosata i e rastqla po-byrzo. Slaga se v korenite na kosata samo.

Fx1
06-12-2008, 19:44
Не използвай Панацея 2001.
Милва и Кокона са добри.
Всеки ден или през ден.

st1ka
06-12-2008, 19:58
Аз моята я нанасям веднъж на 2 дена в корените са косата, а марката е ADDA Cosmetics.

xXxScreamxXx
06-12-2008, 20:19
Търса4ката за нищо я нямаш еййййййййй ..тцтцц

In4iTu_
06-12-2008, 20:48
Ползвала съм хининова вода и определено има ефект, но съм чувала от много момичета, че косата им започва да се омазнява. Е, при мен нямаше такъв "ефект", но при всеки е различно.

Чувала съм, че тоника за коса на Билка е много добър -> http://www.framar.bg/product/bilka_tonik-kosa.jpg

Отлично средство за подхранване и заздравяване на косата с екстракт от орех, бяла бреза и коприва. Съдържа също витамин РР и силикон, които придават на косата обемност и лъскавина.
Успешно помага при косопад и стимулира растежа на изтощената коса.
Ежедневното масажиране 5 - 10 мин гарантира здрава и жизнена коса.
Съдържа: екстракт от орех, бяла бреза и коприва, витамин РР, натурална ароматична композиция с аромат на билки, ментол, силикон, лимонена киселина.

Други продукти, за които съм чувала, че помагат за по-бърз растеж са масло от розмарин и маска с тривитаминол.

pcdollsmimi
06-13-2008, 10:51
oo tova e nai-dobriq izbor predi malko pisah pochti na sashtata temaa za kosata mn e dobrooo ne omaznaqva kosata a kato go namajesh na sledvashtiq den imash malko i obem i mn e meka stava i usilva razteja na men za eeddin mesec kosata mi stana dalga pochti do krasta polzvai go deistva i voabshet ene eskapo to s ekupuva ot aptekata i ptri nashta apteka e 1 i20 i izobshto ne e skapo strahotno e ako se majesh redovno s tova naistina shte ti stane strahotna kosata!!!! tva e moq savet znam kak deistva zashtoto go polzvam :P :P :P

little_elf
06-13-2008, 15:22
аз си взех едва преди няколко дена,надявам се да има ефект :)

MissitY
06-15-2008, 09:02
Аз си взех вчера хининова вода "Mishel".Мирише страхотно.Ще пиша резултатите след време.

Escarina
06-15-2008, 10:56
Аз използвам на Adda. От доста време. Косата се омазнява нормално, расте малко по-бързо и изглежда действително по-добре (поне при мен). Но не очаквай да ти порастне грива до кръста :)

barbie_94
06-15-2008, 11:00
ами аз съм ползвала обаче колкото бързо расте толкова и бързо "цъфва" по добре си купи някакв друг продукт ... :P napr trivitaminol

Shtastl1va
06-15-2008, 15:02
Аз я ползвах, но не бях никак доволна. Ползвах я само в корените... то по принцип, нали така се използва :) Е, при мен нямаше никакъв ефект. Две мои фр също пробваха, но и те не останаха очаровани :)

siXt_senSe
06-15-2008, 15:21
Не мога да разбера защо си слагате такива глупости по косата и си въобразявате, че има ефект :neutral: . Косата си расте колкото трябва, а ако някой път по-бързо или бавно, със сигурност не е заради такива продукти, а заради здравословното състояние и настроението(колкото и глупаво да звучи, когато сте в стрес, косата расте супер бавно, а и изглежда отвратително). Ако искате хубава и дълга коса, просто ходете редовно на фризьор и махайте по малко (изтощеното накрая). Резултата не е бърз, но който иска успява. Казвам го от лечин опит. Ходя при фризьорката си на всеки два месеца и от миналото лято косата ми порасна страшно много, друг е въпроса, че трудно се поддържа обаче :-s

tery
06-15-2008, 16:09
ami az si kupih predi 2 dena i neznam za sega kakvi sa rezultatite no sam 4uvala samo hubavi otzivi ..... :) :) :)

preichetoy
06-15-2008, 16:15
Помага.

elsy
06-20-2008, 08:26
Ми аз си купих преди около седмица, гледам да пръскам през ден, понеже съм чувала, че много омазнява косата... ще видим резултата след 1 месец :D

mumiikataa
06-20-2008, 08:51
iskam da pitam izpolzvete li hininova voda?kosata raste li po barzo,omaznqva li se po-barzo i pada li ot hininovata voda!kakva marka da izpolzvam i kak da q izpolzvam!imam predvid kolko 4esto i na tsqlata kosa ili samo na korenite???mersi predvaritelno za otgovorite :) :) :) :)
Само в корените се слага.Колкото често се къпеш.Марка..Аз съм позлвала на "Милва" и на "ADDA".При мен не се омазнява по-бързо,нито капе.Против заплитане и цъфтеж ползвам течни кристали за коса.И наистина има ефект...Хем косата расте,хем не цъфти..

adizitk1
06-20-2008, 09:41
ami az si kupih predi 2 dena i neznam za sega kakvi sa rezultatite no sam 4uvala samo hubavi otzivi ..... :) :) :)
+1

adizitk1
06-20-2008, 09:43
А само да питам,ако може-на мокра или на суха коса се нанася и добре ли е ако го правя всеки ден?Моля да ми отговориле,плс... :)

mumiikataa
06-20-2008, 11:05
А само да питам,ако може-на мокра или на суха коса се нанася и добре ли е ако го правя всеки ден?Моля да ми отговориле,плс... :)
На мокра.Недей всеки ден...Поне през ден...

indecent
07-20-2008, 09:05
Аз си взех вчера хининова вода "Mishel".Мирише страхотно.Ще пиша резултатите след време.

i az si vzeh takava v4era :D

donkihot
07-20-2008, 10:34
моята е на касиопея..много съм доволна...нанасям я след баня..в корените докато е мокра косата...оба4е трябва да си взема и кристали,защото си ми цъфти...

sladkish_14
07-20-2008, 11:19
Eми много ясно,че като расте косата -ще цъфти :? Аз използвам хининова вода от вчера :-D ,НО я използвах преди време сигурно около периода--март-април и много ми порасна косата,преди ми беше къса и имаше едно положение от което не можеше повече да расте,с хининовата вода почна да расте и наистина всички много се чудеха :-D Много бях доволна!!!Сега пак си купих хининова вода,хининов шампоан,балсам и маска!Вчера ми беше първия път,но днеска косата ми е невероятна :grin: ,не се омазнява..А проблема с цъфтежа го оправям с фризиорката,утре имам час ще махан всичко изцъфтяло до сега и почвам всеки ден с хининовата вода!Така ефекта е двойно по-голям :grin: Успех на всички :grin:

Divna
07-20-2008, 11:43
Взех си преди седмица, на Milva, бяла бутилка с един таралеж отпред, само такава имаше :-D Слагам си през ден два и все още не съм забелязала ефект :o Но мн хора са ми препоръчвали и вярвам, че ще има 8)

indecent
07-20-2008, 12:47
kolko 4esto trqbva da se nanasq hininovata voda?ne trqbva da ima lak ili drug takyv produkt po kosata nali .... a sled banq kato si sloji6 kato ti izsyhne kosata moje6 li da si sloji6 lak vypreki 4e si polzval hininova voda?

GaBiIi__
07-20-2008, 20:38
na kokona no ne bix si vzela pak ili ako si vzimam tozi pat 6te q pozlvam samo v korenite naisitina cafi starjno mn ot neq :-x :-x

Dreammy
07-20-2008, 21:00
Eми много ясно,че като расте косата -ще цъфти :? Аз използвам хининова вода от вчера :-D ,НО я използвах преди време сигурно около периода--март-април и много ми порасна косата,преди ми беше къса и имаше едно положение от което не можеше повече да расте,с хининовата вода почна да расте и наистина всички много се чудеха :-D Много бях доволна!!!Сега пак си купих хининова вода,хининов шампоан,балсам и маска!Вчера ми беше първия път,но днеска косата ми е невероятна :grin: ,не се омазнява..А проблема с цъфтежа го оправям с фризиорката,утре имам час ще махан всичко изцъфтяло до сега и почвам всеки ден с хининовата вода!Така ефекта е двойно по-голям :grin: Успех на всички :grin:

hininov shampoan? :) kakvo e tova ? :)

tdk
07-20-2008, 22:43
Ами аз имах доста дълга коса,но от някъде ми дойде power-yt и везех 4е се подстригах късо, ама досдта и ся вече сам с къса коса от 3 месеца някъде ,ама ми омразна и мисля утре и аз да си купя такава вода дано има ефект :-)

ExTaSy__BaBy <3
07-21-2008, 10:43
Аз в момента ползвам хининова вода на ''Milva'' шото косата ми почна буквално да пада от пресата и има мн голям ефект :) след няколко втривания в косата почти нищо и няма :)

sladkish_14
07-21-2008, 10:47

hininov shampoan? :) kakvo e tova ? :)

Как какво е това?Шампоан само,че хининов .. Има хининова маска,хининов балсам и хининов шампоан,ако искаш ефекта да е по бърз ти препоръчвам да си ги намериш :wink:

sladku_bebzi
07-21-2008, 11:01
Аз в момента ползвам хининова вода на ''Milva'' шото косата ми почна буквално да пада от пресата и има мн голям ефект :) след няколко втривания в косата почти нищо и няма :)

Искаш да кажеш, че косата заздравява от хининовата вода О.о

___mimity___
07-21-2008, 11:24
Ami az polzvah kokona-hininova voda naistina raste po byrzo kosata ne precyftqva :grin: slaga se kogato se si izkypyl na suha kosa i da e chista abe dobyr produkt e nemoga da kaja che ne deistva zashtoto ne e taka na sutrinta imaa malko obem i stava po meka i po dylga kosata polzvai v aptekite go ima i bez tva ne e skypo naprimer v nashta apteka e 1,20 i tva ako e skypo :D :-D :D :-D

indecent
07-21-2008, 12:13
az predi malko si slojih na kosata dokato be6e mokra ... zna4i moje da se slaga i kato e suha ... a moje li da se slaga ako na kosata ima lak ili pqna ?

pepita87
07-21-2008, 13:10
Az li4no ne sum vidqla koi znae kakuv efekt ot hininovata voda!Slaga se samo v korenite,kosata se omaznqva po-burzo,da.Efikasen na4in za burz raztej na kosata e da ne q tretira6 s presi,boi ..t.n.da ne q topirva6,za6toto se nakusva i pr...ne6to,koito rqdko v dne6no vreme nqkoe ot momi4etata spazva! :?

Dreammy
07-21-2008, 17:24
Az li4no ne sum vidqla koi znae kakuv efekt ot hininovata voda!Slaga se samo v korenite,kosata se omaznqva po-burzo,da.Efikasen na4in za burz raztej na kosata e da ne q tretira6 s presi,boi ..t.n.da ne q topirva6,za6toto se nakusva i pr...ne6to,koito rqdko v dne6no vreme nqkoe ot momi4etata spazva! :?

Na men ne mi se omaznqva ot hininova voda :)

07-21-2008, 18:55
polzvai go ne elo6o na nqkoi im pomaga na dr ne na men kato 4e li [moje i da si vuorazqvam] no mai mi pomaga

Inlofee
07-21-2008, 19:26
утре отивам до аптеката :D дано да има ефект :(

S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 10:18
Използвала съм преди, както и много други неща за по-бърз растеж, ефект от хининовата няма, според мен е само мит или въпрос на внушение

Inlofee
07-22-2008, 10:25
на мене мама ми каза,4е хининовата вода е за хората болни от рак,защото нали техните коси опадат и затова..според мен би трябвало да има ефект..днес ше пробвам сигурно,дано да подейства :P

indecent
07-22-2008, 10:31
az predi malko si slojih na kosata dokato be6e mokra ... zna4i moje da se slaga i kato e suha ... a moje li da se slaga ako na kosata ima lak ili pqna ?

:-)

kalpazanka
07-22-2008, 14:27
От хининовата вода косата цъфти отвратително!

Inlofee
07-22-2008, 16:29
зех си на кокона дано да има някакъф ефект :P

mumiikataa
07-22-2008, 16:45
Да,защото расте и се къса и заплита и цъфти.Използвай течни кристали за коса и цъфтеците,заплитането и късането ще се намали много пъти...От личен опит го казвам.

donkihot
07-22-2008, 17:11
от доста време ползвам хининова вода..кажи ре4и две години..таа...все цъфти си виках и аз...ама пак ползвах..и в един момент забелязах,4е доста 4есто се налага да си купувам,защото слагах на цялата коса! и по4нах само в корените (за да спестя) и кво се оказа...порасва и не цъфти..може би трябва да се втрива само в корените..поне при мен е така

kalpazanka
07-22-2008, 19:31
Да,защото расте и се къса и заплита и цъфти.Използвай течни кристали за коса и цъфтеците,заплитането и късането ще се намали много пъти...От личен опит го казвам.
Именно! Не можеш втълпи на никого да ги спазва тези неща и всяка втора тема е за кристалите :-D

LittleFallenAngel
07-22-2008, 19:40
При мен нямаше кой знае какъв ефект.

indecent
07-25-2008, 11:25
до сега само веднъж си сложих хининова вода и косата ми беше много бляскава и мека...днес за втори път си сложих,надявам се да има разултат и косата ми порастне и да се възтанови ....

j_adore2
07-25-2008, 19:15
Използвам хининова вода от 2 месеца и забелязвам,че косата ми от тогава порасна.Аз не искам да расте по бързо,но ми харесва,че мирише хубаво и косата става много мека.

sladku_bebzi
07-25-2008, 20:36
Аз до ся само 1 път
си сложих, обаче косата ми
определено е с повече
блясък от преди.
Поне за 1 слагане
тва е ефекта :-D

little_elf
07-25-2008, 20:44
Ползвам хининова вода вече 2 масеца и нещо и съм изключително доволна от резултата.Косата ми е по-мека и с повече блясък, доста порасна :grin: и въобще не ми нацъфтя,но вчера ми се наложи да отида на фризьор да ми я изтъни малко и да и придаде форма,че беше станала прекалено обемна :D .

HePpitO
07-25-2008, 20:45
Така си устригах косата, утре бЕгам да си купувам.

Vincitore
08-12-2008, 18:37
emiii az ne6ty ne vidqx da blesti :? :D puk 6e vidim po-natam kato si sloga o6te nqkolko puti :D

girls_aloud_
08-19-2008, 23:31
Аз съм ползвала хининова вода коприва-подбел-хвощ на ADDA и изобщо не съм доволна :-x

Vikitooo
08-20-2008, 03:16
Една приятелка ми докара от БГ на някаква марка " Милва" и отпред един таралеж нарисуван....Добра ли е, защото аз днес за първи път я ползвах?? :-o

cvetityy
08-20-2008, 05:24
Добра е !

Аз сигурно съм възможно най - големияяя фен на хининова вода .. ползвам я от супер много време и с ръка на сърцето мога да кажа че има голям ефект! Това че не при всеки действа от това че колкото и е незатруднима да е поддръжката на косата с хининова вода тя изисква поне малко лишения от някои "удоволствия" . Например намалете честото исползване на преса, лак и пяна за коса, както и пресиленото топиране! Преди нямаше начин да излезна от нас ако не съм на преса топирана с много лак по косата, обаче косата ми толкова ми се изтощи че нямаше начин трябваше да се спра взех си хининова вода и започнах да третирам косата започнах доста рядко да я топирам само за парти или дискотека защото през останалото време от самата хининова вода подкрепена с малко дифузер от страна на сешуара обема си го имах и без топиране!

А видях че една съфорумка е писала за тоника на коса на "Билко" от около месец или по малко го имам и мога да кажа че засега това което съм забелязала от него е че супер много омекотява косата ;) !

Успех на всички!

hotxxmess
06-02-2010, 16:23
Взех си преди седмица, на Milva, бяла бутилка с един таралеж отпред, само такава имаше :-D Слагам си през ден два и все още не съм забелязала ефект :o Но мн хора са ми препоръчвали и вярвам, че ще има 8)

tanch3t093
06-02-2010, 18:16
Ми не съм пробвала, но мисля да си купувам скоро, защото косата ми много често цъфти .. Прекалено често дори и трябва да се подстригвам често иии определено искам дълга коса! ..

anonim4e2
06-03-2010, 09:16
коя вода е по-добра -на милва или Адда?

YourBlackDahlia
06-03-2010, 17:45
Ами ползвам хининова вода ( на Милва) от есента, и особенно голям ефект не съм видяла. При мен косата ми не се омазнява , а обратното - изшушава се :) Става някак по-гъста и обемна. За растеж няма особенно голям ефект, но като се има предвид, че моята коса расте доста бавно съм доволна. Няма да съжелявате ако си купите :-)