View Full Version : Никога не свършвам
ne_sam_malka
06-13-2008, 11:50
ot 1 godina xodq s priqtelq si i do sega nikoga ne sam svar6vala ... samo simoliram :( .. pls dai te savet kfo da pravq
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА
kindergarden
06-13-2008, 11:54
да повярваме,че си достатъчно голяма за да можеш да свършиш :D Експериментирайте...пробва те различни пози и намери тази,която ти доставя най-голямо удоволствие :D (какъв съвет давам а нямам никакъв опит) :lol:
ne_sam_malka
06-13-2008, 11:55
да повярваме,че си достатъчно голяма за да можеш да свършиш :D Експериментирайте...пробва те различни пози и намери тази,която ти доставя най-голямо удоволствие :D (какъв съвет давам а нямам никакъв опит) :lol:
na 17 sam .. mislq 4e sam dostata4no golqma
Abigoria
06-13-2008, 11:57
Не му стига *** :D
ne_sam_malka
06-13-2008, 12:03
точно , а може и да не е в правилната дупка 8-)
0o0o0o ne vqrvai f pravilnata e :D:D:D
crimpson_scarlett
06-13-2008, 12:05
По принцип жените стигат по-трудно до оргазъм отколкото мъжете. Почти при никой не се получава от начало. Не се притеснявай, може да мине още доста време докато изпиташ първия си оргазъм. А до тогава изпробвай различни пози, различно темпо и т.н., за да откриеш какво ти даво най-голямо удоволствие. Може и да налучкаш верния отговор. :D
точно , а може и да не е в правилната дупка 8-)
0o0o0o ne vqrvai f pravilnata e :D:D:D
не мисълта ми е че е наи добре да правите анален и да те търка по нали се сещаш така е наи вероятно според мен да свършиш.и много зависи от момчето
Човек, ебати подписа дето имаш! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
BeautifulWorld
06-13-2008, 12:20
Аз никога не съм свършвала по време на секс, а само от любовна игра. Пробвала ли си за се самозадоволяваш, или той да ти прави френска?
crimpson_scarlett
06-13-2008, 12:27
Ами сега и аз да си призная - никога не съм свършвала по време на секс, но пък свършвам от други неща (най-вече като си помогна сама :oops: ) , а доста по-голяма от теб и с повече опит в секса.
Но какво да се прави.... :P
И такива работи се случват 8) та различните пози много помагат, гарантиран ефект ;) и не само позите хубавата любовна игра също помага :)
ne_sam_malka
06-13-2008, 12:36
Аз никога не съм свършвала по време на секс, а само от любовна игра. Пробвала ли си за се самозадоволяваш, или той да ти прави френска?
ne ne sam probvala no mersi 6te probvam :P
ne ne sam probvala no mersi 6te probvam :P
Правила си секс, а никога до сега не си се самозадоволявала!?!? :shock: :shock: :shock: Пфф смятай :D :D :D :lol:
dani_flirt
06-13-2008, 12:59
Разгледай тази статия, интересна е -
http://bgtext.hit.bg/drugo/jenskiorgazmpr.htm :)
Смени приятела....Друга причина не виждам!
alex_devv
06-13-2008, 13:53
Гаднярка, как може да симулираш така и да лъжеш момчето :lol:
йебане...йебане...йебане...йе ане...йебане... докато стане работата :D
demons_of_my_soul
06-13-2008, 15:19
Заклещи му главата(горната) между краката си и не го пускай докато не свършиш...... хехехехехе
така тря стане!
А може да стимулираш като го пише със колона си по гъба 8-)
BaTe_Martoo
06-13-2008, 15:25
И мойто гадже не свършва , имат ли значение годините ?
i kvo vmesto teb li da svyrshim ?
Ами кажи например по колко време те "боцка" за да преценим например
VerryBerry
06-15-2008, 19:00
Спри да симулираш,щото от това няма да му стане по-добре...все пак ти харесва да правиш секс с него,нали?-Тогава покажи че ти е харесало,без да симулираш..После-или той не се справя добре или ти не знаеш какво ти харесва все още.В такъв случай-експериментирай :)