Влез

View Full Version : ...

bal4i6ka_perla
06-13-2008, 21:57
...

NaNa_SladuRana
06-13-2008, 22:42
тема не знам коя подред :-o

Mu7k0
06-13-2008, 23:03
Какви жени харесвате? Падате ли си по закръгленичките? Какъв ви е идеалът за жена? Можете да споделите мнение :) (за предпочитане е мнението не мъжете :) )
170 90-60-90 :lol: :razz:

kaliiiiii
06-13-2008, 23:18
90/60/90 е от времето на диското... няма точни мерки на красотата.зависи какво излъчване има момичето,има мн противни но има и мн красиви момичета

firesnow
06-13-2008, 23:35
Какви жени харесвате? Падате ли си по закръгленичките? Какъв ви е идеалът за жена? Можете да споделите мнение :) (за предпочитане е мнението не мъжете :) )
170 90-60-90 :lol: :razz:

явно е че тия мерки си ги чул някъде / тъй като си ги написал грешно ... /

не харесвам пълнички момичета..нз..не ме превличат просто :х

cS_LaMeRkA
06-14-2008, 11:30
Не съм момче но всепак.... "Всяка жена носи някаква красота в себе си." :D

Wrathchild
06-14-2008, 11:48
Зависи колко пълнички. Ако са леко пухкави много ми харесват.

LastGod
06-14-2008, 11:56

leko puhkavi xD ... gg ... ami da zavisi :)

Remini
06-14-2008, 12:01
Защо не?!Всяка жена трябва да се почувства обичана и харесвана.
Идеална жена няма(това е факт)!

LastGod
06-14-2008, 12:02
4e koi e kazal ne6to za 4uvstvaneto na obi4ana :P ti pak si q karai da se 4uvstva obi4ana rabotata e tam dali q/gi haresva6

Remini
06-14-2008, 12:05
4e koi e kazal ne6to za 4uvstvaneto na obi4ana :P ti pak si q karai da se 4uvstva obi4ana rabotata e tam dali q/gi haresva6

Като цяло не...но съм излизал с доста чаровни, пухкави приятелки.

Но според мен всяка жена с наднормено тегло трябва да предприеме някакви мерки и да се грижи за външния си вид!

LastGod
06-14-2008, 12:06

Като цяло не...но съм излизал с доста чаровни, пухкави приятелки.

Но според мен всяка жена с наднормено тегло трябва да предприеме някакви мерки и да се грижи за външния си вид!

abe to pona4alo vajnoto e te da se haresvat ama zavisi kakvo iskat ot dr-te :P

CucAgMuH
06-14-2008, 12:12
Наскоро се запознах с едно момиче което може да ме погълне целият без да ме дъвче =) Не й запомних името... както и да е - готин човек. Усмихната и лъчезарна... голям лаф става с нея. Чувствам се идеално като е наоколо - една глава над мен е. Мога да я използвам като жив щит срещу куршуми и бомби(да чукнем на дърво). Никога няма да ми поиска сакото да се наметне. Освен ако не иска да си скрие само главата... но - едва ли. Така че - тя си има своят чар. Особенно като се засмее и ме кефи как бармана заляга...

Така че - да, има и пълнички хора които ме радват :) Сега ако си говорим за нещо повече от кафе и два лафа - имам си и инстинкт за самосъхранение, който е по-силен от всичко останало. Не искам да се събудя и да не чувствам нищо от кръста надолу, понеже някой ми е премазал гръбначният стълб. Или да отнеса шамар от меча лапа с маникюр. Или както си нося 44-ти номер обувки, докато танцуваме да почувствам нуждата от 48-ми номер тип "плавници". Не, мерси. Едно "ама аз без да искам" или "извинявай" няма да компенсират никое от тези неща... Практиката е показала че с 20-25 килца по-леки от мен хора ги понасям(в момента съм 74, по принцип варирам от 70 до 75 в зависимост от сезона). Лекичките могат да ми скачат изненадващо в гръб, без да падам, колата ми не се подпира на земята като се качат(спортно окачване ftw). Мога да отнеса няколко шамара, без да се свлека на земята, ако се спъне докато вървим няма да ме повлече заедно с нея... и още доста неща...

GregoryHouse
06-14-2008, 16:47
120-60-90 :D Всеки си има чар наистина обаче говорим за леко пълнички не за ТОРТИ !!!

mysterious93
06-14-2008, 17:11
120-60-90 :D Всеки си има чар наистина обаче говорим за леко пълнички не за ТОРТИ !!!

Тоя коментар ми грабна окото :D :D :D
Няма да гласувам(нали е желателно само мъжете..)но иначе "Всяка жена носи някаква красота в себе си"

Big_JoJo
06-14-2008, 17:44
Не харесвам , дори и леко закръглените не ми харесват , гадно ми е момиче като има шкембе..... в днешно време има полкова възможности да се влезе във форма .... това не говори добре за хората които не се подържат...трява и малко движение не само Комп, кафе , цигари,алкохол...

bal4i6ka_perla
06-14-2008, 18:04
dobre oba4e nqkoi moje da ne mogat da sa slabi(naprimer ako e nasledstweno ili bolestno systoqnie)Za6to trqbwa da bydat diskriminirani zakrygleni4kite i pylni dami :( prosto ne wi razbiram, sqka6 4e jiweete w perfekten swqt i iskate wsi4ko da e perfektno :?

GregoryHouse
06-14-2008, 18:10
Виж ся в моя клас имам един приятел дето в 8ми клас беше 130кг...лол и 2мата му родители са доста пълни...еми ся пича тежи 87-90кг(свали 40кг за 1 лято - 3месеца...) и си му отиват щот е малко над 185 ...чудесен си е сега тъй че не ми разправяй ти че не можело да се отслабва...ми няма да може докато ми ръбаш калорийй като топъл хляб...то кубети чипсвое и простотий...отслабва се стига да имаш воля...пък и не харесвам дебели не пухкави щот ако си дебел може да го промениш ако имаш воля ако не го промениш значи нямаш воля а аз мразя безволеви хора дет се носят по течението...

chocoleptic
06-14-2008, 18:12
dobre oba4e nqkoi moje da ne mogat da sa slabi(naprimer ako e nasledstweno ili bolestno systoqnie)Za6to trqbwa da bydat diskriminirani zakrygleni4kite i pylni dami :( prosto ne wi razbiram, sqka6 4e jiweete w perfekten swqt i iskate wsi4ko da e perfektno :?
Виж поста на CucAgMuH.

Big_JoJo
06-14-2008, 18:12

Просто всеки човек с предпочетанията си... и не са отчайвай тоя гором не е целия свят ....

Blo0dyBitch
06-14-2008, 18:13

е,то мн ясно,че не всички сме перфектни,но ако бях момче и мен нямаше да ме привличат(сексуално) некви мацки,дето са 2 пъти по-тежки от мен...
има си изключения от правилото и в крайна сметка човек почти никога не намира "идеално изглеждащата жена"
гадно е,но факт...
аз все още не мога да разбера как трябва да изглежда едно момиче,за да се води слаба,нормална или дебела(ама то май всеки го разбира по различен начин)
все тая-има и по-важни неща от външния вид и има хора,които ги ценят...

w0sh
06-14-2008, 18:32
мойто го няма.

НЕ!!!!

VerryBerry
06-14-2008, 19:05
Аз съм си пухкава,но въпреки това ме смятат за "секси " :) Сятам,че чарът в едно момиче/жена е важен..но и не само чара играе роля-важно е тя да е поддържана..да си има стил и държане пред хората..за мен една такава жена е адски секси

vesinka91
06-14-2008, 19:08
Защо не?!Всяка жена трябва да се почувства обичана и харесвана.
Идеална жена няма(това е факт)!
I idealen myj nqma i tova e fakt ;)

vesinka91
06-14-2008, 19:15
Mi az bih predpo4ela da s1m pylna zashtoto taka 6te razbera koi naistina me obi4a i koi prosto mi se kefi na tqloto...A i mn se draznq mom4eta kato zapo4nete da kritikuvate vynshniq ni vid znaete li na nas kolko trudno ni e v dneshno vreme da si namerim gotino mom4e a ? neznaete!!! 6toto si4ki se mislite za prekaleno gotini a dali e taka nqma da komentiram!!!sry ako na nqkogo komentara mi ne mu haresva no se draznq ot povyrhnostni hora....

MidnightCreep
06-14-2008, 19:16
^Майкъл Фелпс!

Всяка жена е чаровна по собствен начин....

Big_JoJo
06-14-2008, 19:28
Виж ся в моя клас имам един приятел дето в 8ми клас беше 130кг...лол и 2мата му родители са доста пълни...еми ся пича тежи 87-90кг(свали 40кг за 1 лято - 3месеца...) и си му отиват щот е малко над 185 ...чудесен си е сега тъй че не ми разправяй ти че не можело да се отслабва...ми няма да може докато ми ръбаш калорийй като топъл хляб...то кубети чипсвое и простотий...отслабва се стига да имаш воля...пък и не харесвам дебели не пухкави щот ако си дебел може да го промениш ако имаш воля ако не го промениш значи нямаш воля а аз мразя безволеви хора дет се носят по течението...

Ей хаус да не много добре казано + аз също имам такъв приятел 140 кила беше на 16 год и за последните 5-6 месеца свали до 100 .... ама момчето са скъсва направо .... така и трява NO PAIN , NO GAIN !!!

JaDnI_UsTnI4kI_{P}
06-14-2008, 21:14

Ей хаус да не много добре казано + аз също имам такъв приятел 140 кила беше на 16 год и за последните 5-6 месеца свали до 100 .... ама момчето са скъсва направо .... така и трява NO PAIN , NO GAIN !!!

Е,са тва че ваще приятел4ета са свалили 40 кг за 3 месеца не озна4ава 4е едно пално моми4е може да ги свали,все пак знаете(надявам се) 4е метаболизма при мом4етата е по бърз от този при моми4етата!

Big_JoJo
06-14-2008, 21:19

Е,са тва че ваще приятел4ета са свалили 40 кг за 3 месеца не озна4ава 4е едно пално моми4е може да ги свали,все пак знаете(надявам се) 4е метаболизма при мом4етата е по бърз от този при моми4етата!

Да знам го много добре , знам също че минималната подкожна мазнина при мъжете може да е 6-7 % а при жените повере от 13-14% . Но ти не разбра какво искаме да ти кажем с Доктора : трява воля !!! пък и ма самнява момиче да има да сваля 40 кила освен ако не закусва с 2 шоколада а през деня да нагъва хамборгери и пици ..., просто съм забелязал в залата в която ходя на фитнес ,че идат момичета и само дето казват на приятелките си че ходят , нищо не праят .... ТРЯВА БОЛКА ХОРА ДРУГ НАЧИН НЯМА !!!

mhmhmhmhm
06-14-2008, 21:29

Оправдания !

5StaR
06-14-2008, 22:50
Aз не ги харесвам.

bal4i6ka_perla
06-14-2008, 23:37
Mi az bih predpo4ela da s1m pylna zashtoto taka 6te razbera koi naistina me obi4a i koi prosto mi se kefi na tqloto...A i mn se draznq mom4eta kato zapo4nete da kritikuvate vynshniq ni vid znaete li na nas kolko trudno ni e v dneshno vreme da si namerim gotino mom4e a ? neznaete!!! 6toto si4ki se mislite za prekaleno gotini a dali e taka nqma da komentiram!!!sry ako na nqkogo komentara mi ne mu haresva no se draznq ot povyrhnostni hora....

+100 ;)

bal4i6ka_perla
06-14-2008, 23:50
А пък и които искат да отслабват няма значение как ще го направят, но важен е резултатът. А това с фитнеса е пълна простотия. Хабиш си енергията на вятъра. Ако се ходи на фитнес за да отслабнеш, то много по-добър вариант е да поизкопаеш градината или да пообъркаш малко бетон (няколко месеца тежка физическа работа) и сте готови. Хем сте вложили енергията си в нещо полезно , а не на вятъра! ;)

Пък и може да понатрупате малко мускули :lol: няма лошо

(Аз започнах този полезен вариант на намаляне на теглото от преди месец и половина и сега се чувствам доста по-добре от преди :) )

Ако мислите да критикувате(и да се присмивате) :? хората, по-добре се откажете да пишете безсмислени мнения. Всеки човек си е намерил своя начин на живот!

baby_lvA
06-15-2008, 09:01
sdfghjkl :)

baby_lvA
06-15-2008, 09:54
Izvinqvam se..naistina syjelqvam..... :(

sunset_light
06-15-2008, 10:55
Izvinqvam se..naistina syjelqvam..... :(
Пише се 'съжалявам'. :D

sladko_dete
06-15-2008, 14:43
Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери...

Illuminate
06-15-2008, 14:50
"Ама аз съм душевно красива...бла бла бла..."
ГРЪНЦИ!

Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.

Мили момичета, ако сте дебели, НЕ СТЕ красиви и отвътре!

Оправдания колкото щеш. Упреци към мъжете също.

sladko_dete
06-15-2008, 15:00
ГРЪНЦИ!

Ако няма елементарно усещане за естетичен външен вид, и се тъпче с пици и торти, НЕ Е КРАСИВА ОТВЪТРЕ. Не може жена да изглежда като поничка и да е красива отвътре. Защото няма амбицията, постоянството и отговорността да се погрижи за себе си, за външния си вид и здравето си.

Ха-Ха-Ха!!! Т'ва беше най-тъпият и най-безмисленият пост на един доста повърхностен човек (от това, което съдя по самия пост...) Мило момче, запомни, че красотата е временно понятие, днес я има, а утре не. И тия дето ми ги говориш за амбиции, постоянство и отговорности, е че кой е казал,че самите момичета не се харесват такива?! Разни хора, разни идеали...

Kassu
06-15-2008, 15:11
Обичам палачинки, обичам чипс, обичам пица.
Толкова ги обичам, че не бих ги споделил.
Хвани си слабо гадже за да не ти яде калоричните (и вкусни) храни.
No?

BulgariaZaBulgarite
06-15-2008, 15:13
По принцип не ме кефят пълните, но някои имат особен чар и излъчване, което също играе голяма роля. Но това са някакви много редки случаи. Характерът също е доста определящ за това дали съм склонен да пренебрегна някои недостатъци във външния вид. Иначе моите критерии за перфектно тяло са стройна фигура, стегнати дълги бедра, плоско коремче, добре оформено дупе, средно големи, стегнати гърди и това е общо взето. Предполагам, че това са идеалите на повечето момчета.

+1

sladur4etyYy
06-15-2008, 15:15
sdfghjkl :)

подкрепям :D :D :D

Illuminate
06-15-2008, 15:17
sladko_dete,
защо поста ми те засегна толкова? :)

Дали приемаш, че мъжете избират жените първо по външен вид, и после по характер, или не го приемаш - не променя нищо. Най-много да развиеш една голяяяяяма омраза към мъжете и да живееш с 2 котки и хамстер самичка, 40 годишна, и нещастна. :(

И, да, харесвам амбициозни и силни жени. :) Съжалявам, че това те дразни.

Вътрешната красота е нещо прекрасно. Стига дебелите момичета да не го използват като оправдание да продължават да се тъпчат с пастички.

w0sh
06-15-2008, 15:40
Съгласявам се с Илюминатето по всички параграфи.

GregoryHouse
06-15-2008, 15:57
Абе кфото и да си лафим...колкото и готина да е на характер 100 кила маце няма да иам за гадже...може да не може да стане манекен но поне да се опитва това е почти достатъчно...то с опитване става, а не с "Еми не мога вродено си ми е..." не полагаш усилие следователно си без воля или без достатъчно воля което за мен е все едно мразя безволеви хора които се отказват и не гонят до дупка целта си...както и хора без собствено мнение дето Цвъкат само "Да.Добре.Окей.Няма проблеми.Разбира се." Направо ми се драйфа от такива индивиди...не заради външния вид...

w0sh
06-15-2008, 16:04
Знаете ли пък кое ми е най-противно в дебелите(момичета най-вече)
тяхната злоба и желание за самоизтъкване. Толкова ниско себеуважение имат тези 'хора",че не спрат да се стараят да се изкарат повече от другите.
Това е комплекс и няма човек без него, но при тях е много силно застъпен.
Дори авторката на темата се опитва да го избие по някакъв начин, очаквайки да чуе позитивни отзиви.

"бла бла" вътрешната красота.
Биологичните видове от памтивека се размножават като избират партньора с най-подходящите гени.
Генът за дебелеене не е сред тях.

natalia_91
06-15-2008, 16:04
зависи колко са дабели де но всяка жена е специална и чаровна и с това трябва да беде забелязвана защото не може човек да е идеален а и радикални промени са трудни всеки тряа да намери своето място в живота независимо от това как изглежда тва е ! :)

GregoryHouse
06-15-2008, 16:07
Биологичните видове от памтивека се размножават като избират партньора с най-подходящите гени.
Генът за дебелеене не е сред тях.

Уош...незнам брат тоя път аз ще кажа ГОСПОДИн Уош е Прав.

Freeminded
06-15-2008, 17:23
Трябва да се обосновеш какво имаш предвид под "пълнички", защото всъщност "пълничка", "пухкава" и "закръгленичка" са си умалителни епитети с цел да не се обиди дебелото момиче. Аз дебелани не понасям, не знам къде ги намери такива "печени", ама външността подсказва и за културата. Щом едно момиче се угоява всяко междучасие с боза, банички, пици, коли и т.н. та да се стигне чак до "закръгленост" значи е далеч извън представите за нещо с чар и красота, та в това число и култура.

moon_flower
06-15-2008, 18:33
Така като гледам се оказва,че няма момчета,които да са склонни към връзка с пълно момиче.Доста жалко,наистина.С годините нещата се променят.(предполагам).
Пълните момичета притежават много чар.
А и излиза,че доста момчета изявяват високи претенции относно външният вид на момичето и изобщо "мерките му".Обаче и момчетата не сте идеални.

ГРЪНЦИ!

Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим. ;)

Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери

+1

Illuminate
06-15-2008, 20:17
Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим.
Идеални хора няма. :) И слава Богу.

Колкото по-скоро разбереш, че мъжете и жените харесват различни качества у другия пол, толкова повече проблеми ще си спестиш ти самата. :)

А личната ти нападка, все едно не съм я прочел. ;)

GregoryHouse
06-15-2008, 20:26
Така като гледам се оказва,че няма момчета,които да са склонни към връзка с пълно момиче.Доста жалко,наистина.С годините нещата се променят.(предполагам).
Пълните момичета притежават много чар.
А и излиза,че доста момчета изявяват високи претенции относно външният вид на момичето и изобщо "мерките му".Обаче и момчетата не сте идеални.

ГРЪНЦИ!

Глупости на търкалета.Ти като си толкова идеален,че да изказваш чак такова мнение относно красотата,постни една снимка да те видим. ;)

Да бе, момичета дайте да не ядем, за да се харесваме на силния пол, който сладко ще тъпче под носа ти вкусния милка щоколад или топлата пица... Подкрепям vesinka91!!! Момчета, ние не сме ваша секс играчка, която трябва да отговяра на вашите точни изисквания, на някви си размери

+1

Маце виж ся тука никой не говори да не ядеш...а да ядеш правилно, да тренираш да топиш тея калорий...Щот извинявай ама ще вметна един скорошен случай...вървя си през центъра аз и гледма срещу мене некфи 3 вървят...3те към 14-15 години на ръст към 160, "пухкавелки" наклепани и гримирани все едно Клеопатра им е идола и едната фанала един мазни кубети другата бестини и колички в чантите и вървят и мухат ли мухат ли...и след туй знайш ли кфо правят? Отиват си в тях закипенчват се на компа и почват див чат с ник "секси-^^-сладурчетоу0оу"...ема извинявай т'ва ако е грижа за себе си, аз съм Али Баба...само тия мазни кубети дет ги маа по центъра заради тях и трябват само 20-30 минс тренировки или някъф джогинг...и да яде нещо от рода на некалорични храни....а не да не яде...Така че кажи ми как мога да харесам такова момиче? Кажи ми как да стане? Еми няма как да стане.

manutdforever
06-15-2008, 20:29
ami za men nqma zna4enie stga da mi dopada.no vse pak prdpo4itam da qde za 2-ma

niquetamere
06-15-2008, 20:37
мен пък ме радва да има какво да "пощипна" .. с ясната уговорка ,че нямам предвид жени с наднормено тегло.Просто найстина не ме кефят крайно слабите момичета. =;

miShle
06-15-2008, 20:45
М най-накрая се реших да отворя темата,която ме отвращава и просто ме дразни до болка .... Чудя се колко комплексирана трябва да си,за да постнеш подобна тема .. Ако търсиш успокоение,затова че си с наднормено тегло .. е браво надявам се си го получила ... И въпреки това реших да видя какво е толкова актуалното в темата,че да седи вече два дена на гллавна страница и да има толкова страници с отговори ... Гласувах със Не!Отвращават ме ... Защото никога не съм и не смятам,че някога ще мога да приема факта че има толкова жени които се изоставят до такава степен да не остане в тях и капчица привлекателност ... Дори да имаш заболяване винаги можеш да направиш нещо по въпроса с теглото си ... За Бога - ти си жена ... Не животноподобно ... Ако не си секси и провокативна и не събираш погледите ... Някак си се губи ефектът не мислиш ли? Айде спирам до тука че много хард ми стана мнението .. :D

w0sh
06-15-2008, 20:47
Браво на мишленцето. Евала. Такива мацки требе да има

miShle
06-15-2008, 20:51

\:D/ Мерси за подкрепата .. Бях се подготвила за упреци :D

w0sh
06-15-2008, 20:53

Е как да упрекна ясно изявена теза?

Pliok0019
06-15-2008, 20:53

miShle
06-15-2008, 20:55

Е как да упрекна ясно изявена теза?

Ммм .. Неска ме избива на разсъждения ... :D

w0sh
06-15-2008, 20:57
Лошо няма.

5StaR
06-15-2008, 23:38
Аз пък ям като "свини" като има храна, ама не дебеля.... а сега кво да права Т.Т,, крапи ген. .. е вярно не съм жена

sodomicdream
06-15-2008, 23:54
ами... да си кажа честно виждала съм много леко закръглени момичета и да си призная страшно са сладки. Не на всяка отива да е с мерки 90/60/90
и.. не на всяка отива пълнотата (не прекалената, а приятно закръгленото тяло)