View Full Version : Неможе така ..
SlADka_lIGlA
06-15-2008, 18:06
Ох,вече незнам какво ми става.Побърквам се неискам момче това е невъзможно просто,снощи бях на дискотека и просто немога неискам целувки неискам такива неща,имам приятел и него не го искам.И му го казвам пък той не ми вярва.Просто вече немога да се разбера толкова съм безразлична към момчетата,направо като ги вида и ми призлява от тях,като вида примерно намиганки,там усмивки,просто изпитвам отвръщение.Неискам никой,а това при мен не е било,просто винаги съм искала момчета зарибявки и т.н.А сега от доста време неискам нищо стана 5 месеца май вече и неискам никой,а хода с някой все едно на сила.Просто неискам да съм сама а пък не съм щастлива с никой .. а неискам така искам да съм щастлива пак да съм влюбена отново,а просто не става .. и незнам какво да правя .. побърквам се вече..
MostHated
06-15-2008, 18:13
време ти е да се проебеш...
vesito13
06-15-2008, 18:13
Скоро да е станало нещо с теб , заради което може да си останала с такова мнение за момчетата . Например несподелена любов или тежка раздяла , нещо такова :neutral:
SiNiStEr
06-15-2008, 18:23
Може би ставаш лезбийка?? :-o
Мрачен Ентусизъм
06-15-2008, 18:25
аз пък не искам да да пиша в тая тема
+1
vilinanova
06-15-2008, 18:29
Може би не си намерила точния човек!НЕ е хубаво да ходиш с някой просто заради забивката!
miss_asi
06-15-2008, 18:31
+1
+1
Може би ставаш леСбийка?? :-o
+1
+1
Поне като ще се правите на интересни пишете правилно ...
Иначе по темата ... И аз съм била в периоди,в които ми писва от всякакви момчета ... Ще ти мине за момента май е най-добре да не лъжеш приятеля си,а да си поговорите и да му кажеш как точно се чувстваш ...
И аз съм имала такива периоди ,,, ще ти мине. Не си виновна ти, просто по-голямата част от момчетата са супер еднообразни и затова ти се струва че не харесваш никого 8-)
Може би ти е омръзнало от фешънски истории и тъпаци...?
Тоест където и да погледнеш виждаш едно и също... :/
haterkata
06-15-2008, 19:09
Мрачен Ентусизъм Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 9:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
аз пък не искам да да пиша в тая тема
мн добро :D :D бр брат :D :-D
SlADka_lIGlA
06-15-2008, 19:17
Абе не ставам лезбийка смисъл пфф натискала съм се с момичета не веднъж и не изпитвам нищо .. просто вчера едно супер сладко момче ... пфф той си беше мъж направо хаха ама беше адския сладур и идва а у танцуваме и аз просто неможех никфа тръпка и една приятелка ме дърпа и вика а бе що се дърпаш от момчето и аз еми дедазнам просто неискам.. И тя вика мн си тъпа .. и може би е така .. ама незнам къде ми е проблема .. София е толкова голяма и има толкова дискотеки и как винаги ще видя някой който не трябва винага става така.. ами аз преживях нещо преди няколко дни бившия ми се опита да ме насили .. а точно той беше момчето което най-много съм обичала .. и си мислех че винаги ще обичам но от онази вечер нещо се промени коренно.. дори само като някой тръгне да ме целуна и аз се дърпам някакво много гадно такова се чувствам незнам .. вече мисля си че ще полудея ... ;(
Трябва ти мъж на място, а не някво леке.
Такъв дето да си личи,че е мъж и да те кара да се чувстваш жена.
ПП: незнам кво ми става днеска, ама давам много съвети. Требе да се надрусам 8)
VerryBerry
06-15-2008, 19:22
Ще ти мине :)
незнам дали ставаш лесбийка но може да има някава причина в миналото която те кара да се отвръщаваш...
може това да е само перидо през който минаваш и най-вероятно вече ти минава :)
vesito13
06-15-2008, 19:56
Абе не ставам лезбийка смисъл пфф натискала съм се с момичета не веднъж и не изпитвам нищо .. просто вчера едно супер сладко момче ... пфф той си беше мъж направо хаха ама беше адския сладур и идва а у танцуваме и аз просто неможех никфа тръпка и една приятелка ме дърпа и вика а бе що се дърпаш от момчето и аз еми дедазнам просто неискам.. И тя вика мн си тъпа .. и може би е така .. ама незнам къде ми е проблема .. София е толкова голяма и има толкова дискотеки и как винаги ще видя някой който не трябва винага става така.. ами аз преживях нещо преди няколко дни бившия ми се опита да ме насили .. а точно той беше момчето което най-много съм обичала .. и си мислех че винаги ще обичам но от онази вечер нещо се промени коренно.. дори само като някой тръгне да ме целуна и аз се дърпам някакво много гадно такова се чувствам незнам .. вече мисля си че ще полудея ... ;( Мила щом това се е случило с теб си имаш основателна причина да се чувстваш така . Просто искам да ти кажа че трябва да бъдеш силна и да не се предаваш , а иначе за всичко си има време не бързай за никъде . Когато си готова пак ще почнеш да се заглеждаш по момчета , а до тогава просто чакай и не се притеснявай :wink: Бившият ти приятел е наистина голям простак , който в никакъв случай не може да се нарече мъж , след като се е опитал да насили едно момиче :-x Всичко при теб е въпрос на психика , когато си готова нещата ще си бъдат както преди . Това е от мен и наистина много успех :-)
GregoryHouse
06-15-2008, 20:16
Първо т'ва е временно ще ти мине...ако не мине си поредната лесбийка...но това е малко вероятно...остани малко сама намести си мислите в главата но не прави нищо в пристъп на емоций...това обикновено води до неща за които после съжаляваме...
П.п: Уош учудваш ме днес нещо ти става...не си като обикновено зъл...да не си...ъхм...ъх щастлив?
SlADka_lIGlA
06-16-2008, 11:55
Мила щом това се е случило с теб си имаш основателна причина да се чувстваш така . Просто искам да ти кажа че трябва да бъдеш силна и да не се предаваш , а иначе за всичко си има време не бързай за никъде . Когато си готова пак ще почнеш да се заглеждаш по момчета , а до тогава просто чакай и не се притеснявай :wink: Бившият ти приятел е наистина голям простак , който в никакъв случай не може да се нарече мъж , след като се е опитал да насили едно момиче :-x Всичко при теб е въпрос на психика , когато си готова нещата ще си бъдат както преди . Това е от мен и наистина много успех :-)
Ами той просто беше пил .. и аз си тръгвах бяхме на РД и той нещо почна да ме дърпа там .. и може и да е от това може и да е от това че ми разби сърцето не веднъж .. но просто не искам да съм толкова безразлична към момчетата .. :cry:
Или трябва да намериш точния човек или ставаш лесбийка :grin:
vesito13
06-16-2008, 12:01
Ами той просто беше пил .. и аз си тръгвах бяхме на РД и той нещо почна да ме дърпа там .. и може и да е от това може и да е от това че ми разби сърцето не веднъж .. но просто не искам да съм толкова безразлична към момчетата .. :cry: Щом и сърцето ти е било разбито това твое отношение към момчетата поне на този етап е напълно нормално . Бъди спокойна всичко ще се оправи . Може да имаш просто нужда от малко почивка . Изчакай колкото е нужно и дано другия път попаднеш на свястно момче :wink: Успех :-)
cinderella_gugutka
06-16-2008, 12:08
ем,дай си малко по4кивка от мом4етата и не се хващай с някой само за да не си сама....из4акай подходящия в който наистина ще си влюбена и ще бъдеш щастлива
Времето лекува така че това да не те притеснява :wink:
dimanushka
06-16-2008, 12:52
da ti imam problemite na tebe.. bahti shantavata istoriq.... ujas :razz: