View Full Version : Моля...пак наказана ?!?!
sw3e7_baby
06-16-2008, 07:35
off pak me nakazaha est delo na maika 'razbra" za ocenkite mi i mi se kara ne moga da izlizam i vs den 6te 4istq i 6te hodq s neq na rabota
a tq prekrasno mi znae ocenkite nali podpisva belejnika i sega e v toq proslovutiq cikal i re6i 4e 6te si gi izkarva vsi4kite qdove na men i mi vika ne mi prai tez fizionomii i mi lepva 6amar a az si stoq i gledam kato mi obqsnqva za stoten pat 4e trqbva da meta po 3 pati dokato stane 6toto sam ne mojela da 4istq taka de vs na men si izkarva vinagi a nai lo6oto e 4e nqmam nito brat nito sestra koito da obvinq 8-) i sega kak da si "premahna" nakazanieto vakancita po4va.... s nakazanie a o6te ne sa ni varnali belejnicite nz ko da pr za6to se na mene be vse az sam vinovna tq e egati drebnavata 4ete mi konsko 6toto sam si ostavila 4a6ata na mifkata a ne na rafta a tq be6e o6te mokra !!?!?!?!?! :-x nqkakvi idei kak da podobrq polojenieto
summer_moon31
06-16-2008, 08:48
Kogato maika mi se durje6e s men taka, be6e bremenna :shock: :shock: :razz:
лооооооол майка ти много прилича на моята...
скара ми се,защото закъснях с 10 мин.. :-x
а по темата..изчакай да й свърши и говори с нея...нямам толкова дребнав човек около мен, за да ти дам по-конкретен съвет...
П.С.:пиши правилно!
TheNewReligion
06-16-2008, 12:14
Абе , спокойно ! Аз обичам да чистя и да ходя в ресторанта на мама ... 8-)
Отиди при нея и и кажи абсолютно всичко ! Обясни и за оценките си и в краен случай и се извини ! Трябва да си търсиш правата ... :-D
ох мани мани тва не е нищо чакаи да влезне в критическата тогава ще те оправи
krisiiiiito
06-16-2008, 13:04
абе баси майките дет имамее :grin: :grin:
ама не мисля , че трябва да се изнасяш ... на тая ще и мине 8-)
sw3e7_baby
06-16-2008, 13:59
i koga po4va kriti4eskata 6toto tq e na 40 8-) napr kato q vidq i me sbira qd az m/u drugoto sam obmislqla bqgstvo ama n6 nma da izleze :lol: :lol:
Glezanka
06-16-2008, 14:25
Всеки минава такъв период на наказания и вечен спор с родителите ... и това време ще мине,успокой се малко.
moon_flower
06-16-2008, 14:34
Май вече навлиза в критическата. :D
А иначе се подмазвай два-три дена,прави там каквото трябва.Ще види,че си взимаш поука и ще махне наказанието. ;)
а по темата..изчакай да й свърши и говори с нея...нямам толкова дребнав човек около мен, за да ти дам по-конкретен съвет...
Пф 8-) Майка ми като беше в менструация веднъж .. : Вече закъснявах с 4 минути а пътя до вкъщи е 2 минути точно .. И тя ми звани и вика " Веднага се пребирай , закъсняваш с 4 минути ей сега ще се оплача на баща ти " и аз добре и затворих .. Прибрах се и ме наказа ама на другия ден пак излезнах , защото и беше свършил цикълът. :D Аз пък имам по-гляма сестра и да се оправдавам с нея и да не се оправдавам винаги излизам чинвона за абсолютно всичко .. Така че знам какво е .. :?
SeXyL[!]Nk@
06-16-2008, 15:30
i koga po4va kriti4eskata 6toto tq e na 40 8-) napr kato q vidq i me sbira qd az m/u drugoto sam obmislqla bqgstvo ama n6 nma da izleze :lol: :lol:
А ти изопщо щ'o и се подчиняваш и щ'o спазваш тв'a прословуто тъпо наказание? 8-)
Я и покажи кой е шефа в къщата... :D 8) 8-) 8-)
sw3e7_baby
06-16-2008, 15:36
Nk@]
А ти изопщо щ'o и се подчиняваш и щ'o спазваш тв'a прословуто тъпо наказание? 8-)
abe po lo6o stava 6te me zavlekat ina4e na nqkfa tapa opera 8-)
(maika raboti v tqtara ) i tam povqrvaite mi polojenieto hi4 ne e rozovo tai 4e predpo4itam da tapeq v ka6ti ot kolkoto da se kisna na takiva gluposti kato stana na 45-50 moje pak i da otida eventualno :lol:
SeXyL[!]Nk@
06-16-2008, 15:41
Nk@]
abe po lo6o stava 6te me zavlekat ina4e na nqkfa tapa opera 8-)
(maika raboti v tqtara ) i tam povqrvaite mi polojenieto hi4 ne e rozovo tai 4e predpo4itam da tapeq v ka6ti ot kolkoto da se kisna na takiva gluposti kato stana na 45-50 moje pak i da otida eventualno :lol:
Що' па да те завлече на там?Ти собствено мнение нямаш ли си...и не можеш ли да отказваш?... 8-) :P
Пък....и там можеш да се забавляваш...;) понеже много пенсионери ходят на опера..... :lol: можеш да им вдигаш шум и да им пречиш... :D да им видиш после смешните физиономии ,как са се упулили... 8-)
sw3e7_baby
06-16-2008, 15:46
abe mai moeto mnenie hi4 ne se 4uva :D :D :D
sw3e7_baby
06-16-2008, 15:47
P.S. mi tq zalata e prazna :lol: :lol: :lol: :lol:
SeXyL[!]Nk@
06-16-2008, 15:50
P.S. mi tq zalata e prazna :lol: :lol: :lol: :lol:
Е как ще е празна....не я ли посещават хора? :lol: :lol: :lol:
sw3e7_baby
06-16-2008, 15:52
emi samo aistite i 1-2 dqdkofci + i gorkite hlapeta na onezi ot ozvu4avaneto koito tapeqt no za jalost sa na po 7 godini 8-) 8-) 8-) 8-)
ot4aiva6ta rabota
SeXyL[!]Nk@
06-16-2008, 15:57
Ми поне можеш некв'и бели да правиш в цялата тая работа.... :D 8-)
знам ли и аз .... :lol: :lol:
sw3e7_baby
06-16-2008, 16:03
emi dano ne se stiga 4ak do tam da hodq ama ako se izdanq 6te im izvadq du6i4kata :lol: :lol: :lol:
SeXyL[!]Nk@
06-16-2008, 16:13
emi dano ne se stiga 4ak do tam da hodq ama ako se izdanq 6te im izvadq du6i4kata :lol: :lol: :lol:
Еййй все повече лоши момичета като мене.... :grin: :lol: :lol: :lol:
SunShinePearl
06-16-2008, 16:25
ох мани мани тва не е нищо чакаи да влезне в критическата тогава ще те оправи
+1 ne se trae pisna mi ve4e :-x :-x :-x [/quote]
Pedigree
06-16-2008, 19:09
Временно е, ще се оправите. А ти щом виждаш, че ти пищи за най - малкото, гледай да си изпълнителна, за да не ти пищи. ;)
chocoleptic
06-16-2008, 20:44
Направи така,че да не може да ти каже нищо.
Аз съм на 14 , но нашите не могат да ме накарат да направя абсолютно нищо насилствено.За наказание да не говорим.Трябва да знаеш как да си изградиш респект пред родителите си.Мойте знаят,че и да искат не могат да ме накажат.
За чистенето не е болка за умиране.Аз върша почти цялата домакинска работа у нас.Не обичам да живея в хаос. (;
Barbolinna
06-23-2008, 19:36
Ммм... според мен тва е тъпо! Като метеш да не би да си поправиш оценките?! Мен наште може да ми викат и чат пат да изям някой шамар,ама никога не са ме наказвали-смятат че е тъпо и много им се кефя за тва!! :grin: 8) :grin:
prettyIdeath
06-23-2008, 20:02
На 13 си. Майка ти иска да те научи да бъдеш малко по-отговорна с всичко. Иска да те научи на ред, а иначе това за чашата, може да не е била в настроение. Сестра ми е колкото теб и знам какво е. Знам че всички сте различни но рискувам да ви сложа под обш знаменател и да кажа че вас или сопата или нищо друго няма да ви оправи.
Слушай майка си, няма да съжаляваш.
Чисти след себе си и ако трябва вземи една кърпа и подсушавай чашите след като си ги измиеш :-D /хем няма да има следи от капките :Р /
Общо взето, ако види че има някаква промяна в теб, ще видиш че ще сио промени отношението и няма да има наказания ;)
aaaa az kvo da kaja che men za edna minuta zakusnenie me nakazvat za po 1 den aaa? :-x
sw3e7_baby
06-26-2008, 09:54
abe hora mn zle stava be4e sq sam nakazana cqlo lqto da zubrq i mi vzeha klu4ovete :shock: sq kfo da praq ne moje taka bez klu4ove tq e luda :o :-x :x :shock: :? :o :o :o
:shock: :shock: :shock: лелееее ужас, поговори снея като с приятелка и и обясни, че се чувстваш зле когато тя се държи така с теб. Опитай се да направиш нещо полезно и хубаво, което ще и хареса, за да премахне наказанието, ако изобщо е възможно.
Forester
06-28-2008, 23:25
Ооо..колко ми е познато това и на мен :-o . Спокойно,ще и мине..Нали знаеш - Всяко чудо за 3 дена...
Моля...пак наказана ?!?!-ми да супер кво
pasii_sladuranata
06-29-2008, 10:44
избягай от вас :shock:
kalinapet
06-29-2008, 11:08
Знам ги аз тези родители, само че при мен повече вика баща ми, отколкото майка ми. Обръщай и повече внимание, прави каквото ти е казала и нещата ще се оправят - знам от личен опит
soul1199
06-29-2008, 13:16
abe hora mn zle stava be4e sq sam nakazana cqlo lqto da zubrq i mi vzeha klu4ovete :shock: sq kfo da praq ne moje taka bez klu4ove tq e luda :o :-x :x :shock: :? :o :o :ona koi etag si?ako si na parviq iznesi se,ili se sporazymeite ti da naprai6 ne6o,pak tq da te pysne,ili nay4i nqkoq taina,koqto tq ne iska da kazva na nikoi i q 6antagirai,ygas,kak taka 6e te dargi na sila :shock: