.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Моля...пак наказана ?!?!

off pak me nakazaha est delo na maika 'razbra" za ocenkite mi i mi se kara ne moga da izlizam i vs den 6te 4istq i 6te hodq s neq na rabota
    a tq prekrasno mi znae ocenkite nali podpisva belejnika i sega e v toq proslovutiq cikal i re6i 4e 6te si gi izkarva vsi4kite qdove na men i mi vika ne mi prai tez fizionomii i mi lepva 6amar a az si stoq i gledam kato mi obqsnqva za stoten pat 4e trqbva da meta po 3 pati dokato stane 6toto sam ne mojela da 4istq taka de vs na men si izkarva vinagi a nai lo6oto e 4e nqmam nito brat nito sestra koito da obvinq i sega kak da si "premahna" nakazanieto vakancita po4va.... s nakazanie a o6te ne sa ni varnali belejnicite nz ko da pr za6to se na mene be vse az sam vinovna tq e egati drebnavata 4ete mi konsko 6toto sam si ostavila 4a6ata na mifkata a ne na rafta a tq be6e o6te mokra !!?!?!?!?! nqkakvi idei kak da podobrq polojenieto

Град
    Ha MopeTo (sun)
    изнеси се
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Kogato maika mi se durje6e s men taka, be6e bremenna

Град
    BapHa
    лооооооол майка ти много прилича на моята...
    скара ми се,защото закъснях с 10 мин..
    а по темата..изчакай да й свърши и говори с нея...нямам толкова дребнав човек около мен, за да ти дам по-конкретен съвет...

П.С.:пиши правилно!
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Абе , спокойно ! Аз обичам да чистя и да ходя в ресторанта на мама ...
    Отиди при нея и и кажи абсолютно всичко ! Обясни и за оценките си и в краен случай и се извини ! Трябва да си търсиш правата ...

Голям фен Аватара на 50cent
    ох мани мани тва не е нищо чакаи да влезне в критическата тогава ще те оправи

Град
    в мазето ;dd
    абе баси майките дет имамее
    ама не мисля , че трябва да се изнасяш ... на тая ще и мине

i koga po4va kriti4eskata 6toto tq e na 40 napr kato q vidq i me sbira qd az m/u drugoto sam obmislqla bqgstvo ama n6 nma da izleze

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Всеки минава такъв период на наказания и вечен спор с родителите ... и това време ще мине,успокой се малко.

Май вече навлиза в критическата.
    А иначе се подмазвай два-три дена,прави там каквото трябва.Ще види,че си взимаш поука и ще махне наказанието.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
    лооооооол майка ти много прилича на моята...
    скара ми се,защото закъснях с 10 мин..
    а по темата..изчакай да й свърши и говори с нея...нямам толкова дребнав човек около мен, за да ти дам по-конкретен съвет...

П.С.:пиши правилно!
    Пф Майка ми като беше в менструация веднъж .. : Вече закъснявах с 4 минути а пътя до вкъщи е 2 минути точно .. И тя ми звани и вика " Веднага се пребирай , закъсняваш с 4 минути ей сега ще се оплача на баща ти " и аз добре и затворих .. Прибрах се и ме наказа ама на другия ден пак излезнах , защото и беше свършил цикълът. Аз пък имам по-гляма сестра и да се оправдавам с нея и да не се оправдавам винаги излизам чинвона за абсолютно всичко .. Така че знам какво е ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    i koga po4va kriti4eskata 6toto tq e na 40 napr kato q vidq i me sbira qd az m/u drugoto sam obmislqla bqgstvo ama n6 nma da izleze
    А ти изопщо щ'o и се подчиняваш и щ'o спазваш тв'a прословуто тъпо наказание?
    Я и покажи кой е шефа в къщата...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    abe po lo6o stava 6te me zavlekat ina4e na nqkfa tapa opera
    (maika raboti v tqtara ) i tam povqrvaite mi polojenieto hi4 ne e rozovo tai 4e predpo4itam da tapeq v ka6ti ot kolkoto da se kisna na takiva gluposti kato stana na 45-50 moje pak i da otida eventualno

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    abe po lo6o stava 6te me zavlekat ina4e na nqkfa tapa opera
    (maika raboti v tqtara ) i tam povqrvaite mi polojenieto hi4 ne e rozovo tai 4e predpo4itam da tapeq v ka6ti ot kolkoto da se kisna na takiva gluposti kato stana na 45-50 moje pak i da otida eventualno
    Що' па да те завлече на там?Ти собствено мнение нямаш ли си...и не можеш ли да отказваш?... :P
    Пък....и там можеш да се забавляваш... понеже много пенсионери ходят на опера..... можеш да им вдигаш шум и да им пречиш... да им видиш после смешните физиономии ,как са се упулили...

abe mai moeto mnenie hi4 ne se 4uva

P.S. mi tq zalata e prazna

P.S. mi tq zalata e prazna
    Е как ще е празна....не я ли посещават хора?

emi samo aistite i 1-2 dqdkofci + i gorkite hlapeta na onezi ot ozvu4avaneto koito tapeqt no za jalost sa na po 7 godini

ot4aiva6ta rabota

Ми поне можеш некв'и бели да правиш в цялата тая работа....
    знам ли и аз ....

emi dano ne se stiga 4ak do tam da hodq ama ako se izdanq 6te im izvadq du6i4kata

emi dano ne se stiga 4ak do tam da hodq ama ako se izdanq 6te im izvadq du6i4kata
    Еййй все повече лоши момичета като мене....

Град
    in my world!
    ох мани мани тва не е нищо чакаи да влезне в критическата тогава ще те оправи
    +1 ne se trae pisna mi ve4e [/quote]
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Временно е, ще се оправите. А ти щом виждаш, че ти пищи за най - малкото, гледай да си изпълнителна, за да не ти пищи.

Направи така,че да не може да ти каже нищо.
    Аз съм на 14 , но нашите не могат да ме накарат да направя абсолютно нищо насилствено.За наказание да не говорим.Трябва да знаеш как да си изградиш респект пред родителите си.Мойте знаят,че и да искат не могат да ме накажат.
    За чистенето не е болка за умиране.Аз върша почти цялата домакинска работа у нас.Не обичам да живея в хаос. (;

Ммм... според мен тва е тъпо! Като метеш да не би да си поправиш оценките?! Мен наште може да ми викат и чат пат да изям някой шамар,ама никога не са ме наказвали-смятат че е тъпо и много им се кефя за тва!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си