View Full Version : Съществува ли свършване без оргазъм?
6okolad4e
06-16-2008, 08:12
Amiii zna4i imam priqtel ot po4ti ve4e edna godina predi nqkolko meseca mi be6e parviqt pat s nego a i po princip... mmm poslednite dva pati kat praihme sex za parvi pat svar6ih oba4e sqka6 nebe6e orgazam ami prosto svar6vane.. ne be6e nqkvo nali znaite mn qko ... ima li svar6vane bez orgazam :smt039 :neutral:
Т.7 от правилника!
swords1010
Homunuculus
06-16-2008, 08:15
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
6okolad4e
06-16-2008, 08:17
ako 6i se smeite po-dobre nepi6ete ... 6oto nqma nikaf smisal ot toq sait ina4e..
bulgarcheto
06-16-2008, 08:18
Има - при мъжете.
Еми има разбира се .. :shock: Какъв е тоая тъп въпрос.. :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: 8-)
Homunuculus
06-16-2008, 08:44
Това като напиване с доливане...оргазъм и свършване са най-общо казано синоними.[/quote]
ell_ownz
06-16-2008, 08:50
Homunuculus, ne se smei shtoto si super v greshka -ne sa vaobshte sinonimi...ednoto e prosto priklu4vane na akta a drygoto e vurhovno udovosltvie koeto ne se polu4ava seki put, kakto i vzaimnoto svarshvane no sa mn razli4ni neshta vse pak.
mitternacht
06-16-2008, 10:14
Ти си фригидна... :?
hahavteen
06-16-2008, 10:17
Въпреки че разбирам за какво говориш и ми се е случвало за мен оргазъм и свършване са си едно и също. Не мога да си представя примерно гаджето да ме пита "Свърши ли?" и аз супер тъжна да му отвърна "Да :( "
a ti si tupak
po-temata : est 4e moje vsi4ko moje :)
Как да може, нали самото свършване се нарича оргазъм, те са синоними! :-o
mishaaaaa
06-16-2008, 16:58
:shock: Ей,пубери,я вземете прочетете малко някоя книга, че като приказвате да не ви се смеем.Поне от обща култура трябва да знаете какво значи свършване и какво значи оргазъм. И ДВЕТЕ ДУМИ СА СИНОНИМИ.Когато някое момче каже "свърших" ,то има предвид получих оргазъм."Свърших" се употребява като жаргон ,така че моля ви не се излагайте!
Хари Потър
06-16-2008, 17:18
Има - при мъжете. ima orgazam i pri dvata pola :P spored mene :P
Хари Потър
06-16-2008, 17:19
ДА hahahhahha da daida da pomogna :P
PaulCrewe
06-16-2008, 17:57
. ima li svar6vane bez orgazam :smt039 :neutral:
Ти на кое по-точно му викаш "свършване", ако не е тайна? 'начи вие жените свършвате, оргазъм имате... а да не би да се и изпразвате, а? ;D
мацка, според мен в твоя случай говорим, за по-слаб или по-силен оргазъм... мисля че е трябвало да продължиш и си щяла да изпиташ по-силен оргазъм... пробвай другия път така.. ;)
. ima li svar6vane bez orgazam :smt039 :neutral:
а има ли форум без идиоти ? :smt039 :neutral: :D :D
:shock: Ей,пубери,я вземете прочетете малко някоя книга, че като приказвате да не ви се смеем.Поне от обща култура трябва да знаете какво значи свършване и какво значи оргазъм. И ДВЕТЕ ДУМИ СА СИНОНИМИ.Когато някое момче каже "свърших" ,то има предвид получих оргазъм."Свърших" се употребява като жаргон ,така че моля ви не се излагайте!
yeah :?
death_wish_
07-09-2008, 14:43
Dvete dumi sa sinonimi.... toest-svar6vaneto predstavlqva orgazam.
ROCKLIFE
07-09-2008, 15:29
+1
:smt079
TomHanks
07-09-2008, 20:14
Случвало ми се е, ако го извадя мъничко по-рано от кулминацията да свърша(изхвърлям сперма) ама кефа не идва. Даже един път свърших два пъти - единия така и втория с оргазъм за по-малко от 30 секунди.
Wrathchild
07-09-2008, 20:40
Има - при мъжете. ima orgazam i pri dvata pola :P spored mene :PНе бе, няма. При нито един няма оргазъм. В грешка си.
Свършване без оргазъм има при мъжете, но е сравнително рядко. При жените свършване и оргазъм са синоними.
gurdolini
07-09-2008, 20:44
то все едно да питаш, ще мириша ли на водка ако пияводка :)
Еми има разбира се .. :shock: Какъв е тоая тъп въпрос.. :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
е закво сте такива тъпи ве?!момичето задава съвсем нормален въпрос...
преди няколко години и аз не разбирах много от тия работи и съм питал ама такива ли тряа са реакциите ви?
то все едно да питаш, ще мириша ли на водка ако пияводка :)
то все едно да питаш,ще изглеждам ли адски тъпо,ако пиша адски тъпи коментари за да трупам точки :)
spiderka
07-09-2008, 21:51
Има - при мъжете.
бе, не съм мъж ама 1+
Slun4evko
07-10-2008, 06:20
Аз пък съм свършвала без да изпитам и грам ''удоволствие","безтегловност","все едно съм на седмото небе" и т.н. Малко кофти ама при мене е нормално,не може да ме мъчи за 3ти път и да изпитвам пак удоволствие,просто усещанията при клитора особено тогава са ми много ..... кофти.
krem4et0
07-10-2008, 13:08
Има - при мъжете. ima orgazam i pri dvata pola :P spored mene :PНе бе, няма. При нито един няма оргазъм. В грешка си.
Свършване без оргазъм има при мъжете, но е сравнително рядко. При жените свършване и оргазъм са синоними.
За мен не са.....свършването е физическото съкращаване на мускулите( за мен де), а оргазмът-удоволствието. Когато изпитвам оргазъм от френска или о секс, първото много често липсва, но е налице само удоволствието. При мастурбация пък усещам съкращаването, ама никакво удоволствие от това.......аз си ги различавам!
Wrathchild
07-10-2008, 13:17
За мен не са.....свършването е физическото съкращаване на мускулите( за мен де), а оргазмът-удоволствието. Когато изпитвам оргазъм от френска или о секс, първото много често липсва, но е налице само удоволствието. При мастурбация пък усещам съкращаването, ама никакво удоволствие от това.......аз си ги различавам!Убий ме, сама никога не съм свършвала, а определено когато мъжо ме докара до там са налице и двете...
krem4et0
07-10-2008, 13:27
Явно е до настройка. Просто когато и той е замесен изпитвам огромно удоволствие, тресе се цялото ми тяло и не мога да го контролирам, но не пулсират половите ми органи. Понякога има вторичен трус.пулсирането идва след 1-2 минути.
sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 14:15
ОМГ ти малоумен/а ли си :shock: Въобще знеш ли значението на тая дума :shock: Имайки се предвид, че прави секс от 2 месеца, нормално е да не е достигнала до оргазъм. Има жени, които чак към 30 достигат първия си ИСтинСКИ оргазъм.
Amiii zna4i imam priqtel ot po4ti ve4e edna godina predi nqkolko meseca mi be6e parviqt pat s nego a i po princip... mmm poslednite dva pati kat praihme sex za parvi pat svar6ih oba4e sqka6 nebe6e orgazam ami prosto svar6vane.. ne be6e nqkvo nali znaite mn qko ... ima li svar6vane bez orgazam :smt039 :neutral:
Т.7 от правилника!
swords1010
Да се смея ли да плача ли :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
q si zadai vuprosa naobratno
a orgazum bez svur6vane ima li 8-)