View Full Version : Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:31
???
Любовта е болка, к'во може да е?! :-o
marencetuuu
06-16-2008, 14:33
охххх знам за нещастие-само страдание и предателства ....вече чак си забранявам да я изпитвам :?
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:33
ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговор
GregoryHouse
06-16-2008, 14:39
Аз ще ти отговоря,ако ми кажеш ти знаеш ли какво е?
Или е щастие, или е болка, винаги е едно от двете, ама никога не се знае как ще завърши..
ANTIHUMAN
06-16-2008, 14:44
Има ли тук 10 човека, които знаят що е любов?
Никой от тук не знае какво е любов!Това е една дума като всички останали ,няма нищо по-велико в нея!Думичка със срички и букви!Не знам какво толкова голямо значение й слагате в живота си? :-o :?
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:45
Аз ще ти отговоря,ако ми кажеш ти знаеш ли какво е?
За да ми копираш после отговора ли :P
любовта е тази, която не се обяснява..тя се чувства..така че, щом питаш какво е никой тук не може да ти отговори, ще се наложи да я изпиташ, за да разбереш
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:48
Никой от тук не знае какво е любов!Това е една дума като всички останали ,няма нищо по-велико в нея!Думичка със срички и букви!Не знам какво толкова голямо значение й слагате в живота си? :-o :?
А ако ми кажеш на какво друго да отдаваме ще е добре...
GregoryHouse
06-16-2008, 14:48
Много оригинално...няма що...като 6г ми братовчеед отговори...
Любовта е првързаност към даден човек който ни е скъп и му имаме доверие...можем да рачитаме на него и би ни помогнал в труден момент...включва и уважение.
П.п. Не говоря само за гаджета любовта не се изпитва само към тях...но към тях смециално е повече химия...
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:51
любовта е тази, която не се обяснява..тя се чувства..така че, щом питаш какво е никой тук не може да ти отговори, ще се наложи да я изпиташ, за да разбереш
А защо, след като никой не може да отговори, всеки се изтъква колко е наранен, колко е преживял в любовта, колко страда, колко е щастлив?
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:52
Много оригинално...няма що...като 6г ми братовчеед отговори...
Любовта е првързаност към даден човек който ни е скъп и му имаме доверие...можем да рачитаме на него и би ни помогнал в труден момент...включва и уважение.
.
Като си на война и си рамо до рамо с войниците изпитваш нещо подобно. грешен отговор
GregoryHouse
06-16-2008, 14:55
Чшш ти знаеш ли кво е война? Ходила ли си на война, че знаеш? Аз ти давам най логичното обяснение...за мен любовта не съществува...но ме радва повече ти не знаеш кфо е...знаеш ли защо? ЗАЩОТО ДО СЯ НИКОЙ НЕ ГО Е ОБЯСНИЛ ТОЧНО. Защото при всеки е различно...и аз не ти говоря за любовта към кура на приятеля ти...,а за любовта изобщо, а любов може да изпитваш и към родителите си....
Хари Потър
06-16-2008, 14:56
ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговорno i bez lubov ne mojem da jiveem :P kakava e taq ideolohgiq ot tebe nz :P v toq svqt vsiko e bolka dori lubovta :P taka e e vwren otgovor :P
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:57
...за мен любовта не съществува...
Интересен ракурс към темата :) ...тук даже има какво повече да се поговори...колкото до войната...всеки е ходил на война :)
Wrathchild
06-16-2008, 14:59
Най-точното обяснение беше на Грег... както и добавката му, че за всеки е различно. Всеки път казвам едно - този, който е в състояние да я обясни, никога не я е изпитвал.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 14:59
ако беше болка, никой нямаше да се навие да обича. грешен отговорno i bez lubov ne mojem da jiveem :P kakava e taq ideolohgiq ot tebe nz :P v toq svqt vsiko e bolka dori lubovta :P taka e e vwren otgovor :P
Мда, това ми звучи като подтик към самоубийство :-)
GregoryHouse
06-16-2008, 15:00
Нещо се фокусираш върху грешната част от отговора ми...
А до войната да си от комадосите в Ирак?
SpOrTs_GiRl
06-16-2008, 15:01
Да се навива да обича?! What?!?!?!?! Никой не може да се навие да обича .. Не можеш да контролираш чувствата си .. Да се навиваш да обичаш .. ОМГ ............... Все едно да те попитам "Навит ли си да ме обичаш?!" .. Звучи ли ти логично? .. И ако това е грешен отговор, както ти казваш, кой е правилния? ..
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:02
Нещо се фокусираш върху грешната част от отговора ми...
А до войната да си от комадосите в Ирак?
Не, точно там каза нещо много смислено, което ми хареса 8) колкото до войната, ще ми се да дискутираме в нова тема :)
анонимка
06-16-2008, 15:03
ъъъъ..заври си грешния отговор накъде..ти знаеш най-добре къде,нали...все пак оценяваш всички отговори!
Любовта не е само към човек от противоположния пол,нали така?Не разбирам защо повечето хора разбират това,когато чуят думата любов :? Всеки изпитва по различен начин това чувство...понякога и се залъгваме,че го чувстваме,а то всъщност не е това,което си мислим...
Любовта е многостранна,а не както казаха по-горе само към половите органи на любимия/любимата :-D
И ТИ не си в правото да оценяваш какво е и какво не е любовта!това,че ти си я изпитала само в една светлина,по един начин,не значи нищо и не може да се съпоставя с чуждите чувства!Така че....върни се на първите 2 реда.. ;)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:04
Да се навива да обича?! What?!?!?!?! Никой не може да се навие да обича .. Не можеш да контролираш чувствата си .. Да се навиваш да обичаш .. ОМГ ............... Все едно да те попитам "Навит ли си да ме обичаш?!" .. Звучи ли ти логично? .. И ако това е грешен отговор, както ти казваш, кой е правилния? ..
човек не е камикадзе и инстинктивно щеше да избягва любовта, ако беше болка :D май ме разбра по-буквално от първолак...правилният отговор е някъде измежду написаното горе :)
PY_MACKA
06-16-2008, 15:04
пффф
любовта е едно такова яко гъделичкащо чувство в коремчето секи път като видиш любимия
ах а най яко е като е несподелена
направо ...как да го опиша
крилцата с които си летял до преди малко сякаш някой ги откъсва и се бумкаш на земята от 29 метра, гледайки как изгората ти се ...хм...люби с друго :-)
GregoryHouse
06-16-2008, 15:05
Това, че аз не вярвам в нея и, че не се заблуждавам съвсем не значи че другите не го правят...тука има стотици дори хиляди потебители които ще ревнат обратното на мен...но това е тяхно право...аз ти казвам те какво чувстват и си мислят че е любов...
SpOrTs_GiRl
06-16-2008, 15:06
човек не е камикадзе и инстинктивно щеше да избягва любовта, ако беше болка :D май ме разбра по-буквално от първолак...правилният отговор е някъде измежду написаното горе :)
Не мжоеш да избягаш от нея ако я чувстваш!! .. Не можеш да заобичаш истински някой и на другия ден вече да не е така! .. Как ще избягаш от нея и ще я отбягваш .. ти не си избираш да обичаш или не ...........
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:07
ъъъъ..заври си грешния отговор накъде..ти знаеш най-добре къде,нали...все пак оценяваш всички отговори!
Любовта не е само към човек от противоположния пол,нали така?Не разбирам защо повечето хора разбират това,когато чуят думата любов :? Всеки изпитва по различен начин това чувство...понякога и се залъгваме,че го чувстваме,а то всъщност не е това,което си мислим...
Любовта е многостранна,а не както казаха по-горе само към половите органи на любимия/любимата :-D
И ТИ не си в правото да оценяваш какво е и какво не е любовта!това,че ти си я изпитала само в една светлина,по един начин,не значи нищо и не може да се съпоставя с чуждите чувства!Така че....върни се на първите 2 реда.. ;)
Да съм тръгнал да го правя :shock: Колкото до половите органи, момичето с лилавите букви го описа брилянтно :-D
ANTIHUMAN
06-16-2008, 15:07
А ако ми кажеш на какво друго да отдаваме ще е добре...
Може да се живее и без любов! Дишай!
Ако трябва да сме точни,любовта е интензивно емоционално привличане,силно,макар и не така преливащо,но много стабилно.Устойчивоста,трай носта и вярност са белезите на любовта.Също така любовта не е само въпрос на чувства,но и уважение и зачитане на партньора.При любовта партньорите осъзнават и малките си недостатъци или слабости и ги приемат!!.Така,че поговорката "За всеки идва сляпа неделя" не е вярна 8-) 8-) .Тя по скоро се отнася за влюбеността,а не за любовта(надявам се разграничавате 2-те понятия)...аа и също така "Любов от пръв поглед" е доста съмнително.Надявам се да съм отговорил на въпроса,задоволително :D .
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:10
Това, че аз не вярвам в нея и, че не се заблуждавам съвсем не значи че другите не го правят...тука има стотици дори хиляди потебители които ще ревнат обратното на мен...но това е тяхно право...аз ти казвам те какво чувстват и си мислят че е любов...
Е, вярата е съвсем друго нещо, но нямах предвид точно това какви са твоите предпочитания, а това, че ти каза една много интересна и многостранна истина, а онези нека да си реват 8)
Wrathchild
06-16-2008, 15:10
Това, че аз не вярвам в нея и, че не се заблуждавам съвсем не значи че другите не го правят...тука има стотици дори хиляди потебители които ще ревнат обратното на мен...но това е тяхно право...аз ти казвам те какво чувстват и си мислят че е любов...Ами че то Е любов... в смисъл и това трябва да си има име, нали (: Аз казвам, че любов е това, а ти, че е другото... примерно. Като цяло замисъла на темата е глупава, все едно аз да питам някой как точно се чувства, когато е щастлив... един ще каже, че му е едно леко на душата, друг ще каже, че го гъделичка корема...
Не ви ли омръзна да задавате въпроси, чийто отговори никога не са 2 еднакви за различните хора?
реват, че изпитват болка, щото я изпитват..не е нужно да си камикадзе, за да дадеш воля на чувствата си, дори да не сполучиш...и както казаха по-нагоре има мн видове любов, всеки я приема различно, така че не се дръж сякаш държиш великия отговор,тайната на века, че ме изнервяш
Сигурна съм , че има поне 10 човека , които наистина са изптали любовта в този форум . Но не влубване в един човек , а истинска любов между двама .. :( :( Аз съм една от тези , със сигурност различавам какво е любов и какво преструвка , защото и двете съм ги изпитвала .. :cry:
анонимка
06-16-2008, 15:14
Да съм тръгнал да го правя :shock: Колкото до половите органи, момичето с лилавите букви го описа брилянтно :-Dподчертаното,което написа,се отнасяше до частта от моя коментар,нали?И ако е така, според теб как не го правиш,след като оценяваш отговорите на другите.не,не,не как да ти го обясня...явно си си втълпила нещо,което според теб е вярно за всички,но аз лично не мисля,че си права.
Може да си продължаваш да си спориш със всеки 2ри и накрая да се откажеш,нали...а всички ще си останем непросветени от истината,която само ти си знаеш..жалко ще бъде...
И все пак не мога да се съглася,че любовта е чувство,което се определя с думи ;)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:15
Не мжоеш да избягаш от нея ако я чувстваш!! .. Не можеш да заобичаш истински някой и на другия ден вече да не е така! .. Как ще избягаш от нея и ще я отбягваш .. ти не си избираш да обичаш или не ...........
Да съм казвал, че хуквам да бягам от любовта :shock: Човек не е достатъчно непротиворечив, за да разглежда любовта само от един ъгъл, а ти веднага я превърна в бягство.
SpOrTs_GiRl
06-16-2008, 15:16
Да съм казвал, че хуквам да бягам от любовта :shock: Човек не е достатъчно непротиворечив, за да разглежда любовта само от един ъгъл, а ти веднага я превърна в бягство.
Ти използва думата "избягам" .. как да го разбирам по друг начин? :) Противоречиш си. ;)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:17
Това, че аз не вярвам в нея и, че не се заблуждавам съвсем не значи че другите не го правят...тука има стотици дори хиляди потебители които ще ревнат обратното на мен...но това е тяхно право...аз ти казвам те какво чувстват и си мислят че е любов...Ами че то Е любов... в смисъл и това трябва да си има име, нали (: Аз казвам, че любов е това, а ти, че е другото... примерно. Като цяло замисъла на темата е глупава, все едно аз да питам някой как точно се чувства, когато е щастлив... един ще каже, че му е едно леко на душата, друг ще каже, че го гъделичка корема...
Не ви ли омръзна да задавате въпроси, чийто отговори никога не са 2 еднакви за различните хора?
А тогава защо всички говорят за едни и същи неща в любовта, след като отговорите на всички за различни :shock:
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:19
Да съм тръгнал да го правя :shock: Колкото до половите органи, момичето с лилавите букви го описа брилянтно :-Dподчертаното,което написа,се отнасяше до частта от моя коментар,нали?И ако е така, според теб как не го правиш,след като оценяваш отговорите на другите.не,не,не как да ти го обясня...явно си си втълпила нещо,което според теб е вярно за всички,но аз лично не мисля,че си права.
Може да си продължаваш да си спориш със всеки 2ри и накрая да се откажеш,нали...а всички ще си останем непросветени от истината,която само ти си знаеш..жалко ще бъде...
И все пак не мога да се съглася,че любовта е чувство,което се определя с думи ;)
На никого не оценявам отговора, просто виждам как всеки от тези отговори казва едно и също и при това го е чул от някой друг задължително...
Wrathchild
06-16-2008, 15:19
А тогава защо всички говорят за едни и същи неща в любовта, след като отговорите на всички за различни :shock:Имам предвид, че като чувство не е същата... в смисъл как да ти обясня, както казах, на мен може да ми 'пърхат пеперудки', някой друг пък да се чувства замаян, като пиян... примерно.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:20
Ти използва думата "избягам" .. как да го разбирам по друг начин? :) Противоречиш си. ;)
Няма нищо лошо в това да си противоречи човек. Така проблемът се разглежда от няколко страни. Използвах избягвам в съвсем друг смисъл, който по-добре да ти обясня в отделна тема.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:23
А тогава защо всички говорят за едни и същи неща в любовта, след като отговорите на всички за различни :shock:Имам предвид, че като чувство не е същата... в смисъл как да ти обясня, както казах, на мен може да ми 'пърхат пеперудки', някой друг пък да се чувства замаян, като пиян... примерно.
А защо тогава я универсализираме толкова много?
valentinka_1990
06-16-2008, 15:24
Не мисля,че въобще някой знае какво е любов.Просто всеки има бегла представа за това.
И защо казваш на някои хора,че дават грешни отговори?Това според мен е чисто философски въпрос,а философията не е точна наука като математиката,за да има верни и грешни отговори.
Любовта е обратното на омразата.
Омразата е чувството ми към безкоз.. Все към някой трябва да го изпитвам, тъй че мерси пич (момче си май), добра работа ми вършиш ;)
А сега сериозно по темата: Споделям гледището на Хаус
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:29
И защо казваш на някои хора,че дават грешни отговори?.
А да са дали верни случайно? :shock:
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 15:30
Любовта е обратното на омразата.
Омразата е чувството ми към безкоз.. Все към някой трябва да го изпитвам, тъй че мерси пич (момче си май), добра работа ми вършиш ;)
А сега сериозно по темата: Споделям гледището на Хаус..
:)
Salvation
06-16-2008, 16:06
"Любовта е единственото, което имаме, единственият начин да си помагаме"
Еврипид
Escarina
06-16-2008, 16:10
А ти защо реши, че любовта може да се опише?
анонимка
06-16-2008, 16:10
На никого не оценявам отговора, просто виждам как всеки от тези отговори казва едно и също и при това го е чул от някой друг задължително...И защо мислиш по този начин?Моля да ми дадеш по-пълно обяснение или примери,заради които си на това мнение.нали не може просто ей така да мислиш по този начин или и ти си го чула от някои задължително?хах...явно си доста недоверчива,поне така ми звучи...пък и наистина има хора със сходни мнения...все пак ти сама каза,че всички говорят за едно и също в любовта,а от там би следвало да я обясняват по един и същи начин,нали??въпреки че аз не разбирам така нещата,но по твоята логика така излиза ;)
m3ch3ncee
06-16-2008, 16:15
Porednoto razocharovanie !!
Наслада .. щастие .. Понякога тя ти е всичко или нищо.. хЗа мене в момента е всучко и не бих могла да си представя какво ще е без нея .. :grin:
krem4et0
06-16-2008, 16:18
Аз се чувствам така:всеки удар на сърцето ми сякаш прошепва името му, замисля ли се за него, цялата изтръпвам(даже и в момента), разтрепервам се, облова ме една специфична вълна.сякаш ток монава през мен. Когато ме изпраща вечер не искам да си тръгва, защото ми предстоят ужасни 20-тина часа без него. 4 години сме заедно, а още броя часовете и минутите до срещата ни. Адски съм привързана към него, дава целият смисъл на жалкото ми съществуване. Без да ни има нас като двойка, няма да има нищо. Като има проблеми, а даже не знам за тях, ме пробожда сърцето. Разтрепервам се от мисълта, че ще закъснее с 1 минута и ще пропилеем още 1 минута от живота си без да сме заедно. Не знам дали това е любов. Който както иска да си го нарича. Знам само, че никога с никой не съм изпитвала ова сладостно очакване, че с никой не съм преживявала такова щастие, само стоейки до него. Да, не мога да го опиша, защото нямам така богат речник. Мечтая си само това да продължи дълго и все още да усещам това туптене в гърдите си, което ми нашепва, че има за кого и за какво да живея днес, защото вечерта пак ще сме заедно :-)
cinderella_gugutka
06-16-2008, 16:18
любовта е сладка но те прави патка :D
според мен има и повече ама сега не ни карай дати обесняваме какво щот това си е индивидуално чувство за всеки човек :)
donkihot
06-16-2008, 16:20
любовта е онова 4увство,което ни прави щастливи. Тя е и болка,но ако е истинска тя е пове4е радост. 4увството сутрин като се събудиш и знаеш,4е някой те оби4а. 4увството да оби4аш 4овек и да го идеализираш. любовта е това,което ни държи живи,докато 'огъня гори'. Това,което ни кара да се усмихваме в лоши дни. ЛЮБОВТА не е да можеш да живееш с някой,а да не можеш да дишаш без неговата подкрепа,да не можеш да вършиш нормалните жизнени процеси,само защото той е зле. Това е нещото,което ни кара да се поставяме на мястото на другия и да страдаме заедо с него,макар и той външно да не показва какво 4увства. За мен тва е любовта
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:21
Еврипид
Има много по-хубави мисли за любовта, тази е опит за измъкване от неудобния въпрос.
И защо мислиш по този начин?Моля да ми дадеш по-пълно обяснение или примери,заради които си на това мнение.нали не може просто ей така да мислиш по този начин или и ти си го чула от някои задължително?хах...явно си доста недоверчива,поне така ми звучи...пък и наистина има хора със сходни мнения...все пак ти сама каза,че всички говорят за едно и също в любовта,а от там би следвало да я обясняват по един и същи начин,нали??въпреки че аз не разбирам така нещата,но по твоята логика така излиза Wink
щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните :)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:22
А ти защо реши, че любовта може да се опише?
И кога го реших? :shock:
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:24
според мен има и повече ама сега не ни карай дати обесняваме какво щот това си е индивидуално чувство за всеки човек :)
С риск да се повторя-защо всички тогава пишат почти едни и същи неща-че трябва да се чувства, че трябва да се мисли за другия, и т.н.
Escarina
06-16-2008, 16:26
Очевидно знаеш правилния? А щом го знаеш явно си и на мнението, че може да се опише.
анонимка
06-16-2008, 16:26
щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните :)добре,нека го видя.А ти от там ли намери отговора/описанието с думи за любовта?
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:28
Очевидно знаеш правилния? А щом го знаеш явно си и на мнението, че може да се опише.
Не, но видях, че този е далеч от истината :)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:30
щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните :)добре,нека го видя.А ти от там ли намери отговора/описанието с думи за любовта?
Не, но в дотук написаното намерих отговора, който търсех. Там също го има, но това не е описание :)
vesinka91
06-16-2008, 16:31
lubovta ne e stradanie prosto ne ste otkrili tochniq 4ovek a samo se zablujdavate 4e ste vlubeni :)
Escarina
06-16-2008, 16:33
За всеки любовта е различна, не моежш да определиш дали греши, просто отделните хора я чувстват по отделен начин:)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:36
lubovta ne e stradanie prosto ne ste otkrili tochniq 4ovek a samo se zablujdavate 4e ste vlubeni :)
това също ми хареса :)
анонимка
06-16-2008, 16:36
Не, но в дотук написаното намерих отговора, който търсех. Там също го има, но това не е описание :)Би ли написала отговора,които търсеше,защото аз със сигурност се изгубих измежду споровете и несъгласията.Ако не се лъжа ще е нещо от казаното от G.Hause .А линкчето ще може ли,защото ми стана интересно.
Може да звучи леко горделиво за скромните ми почти 18 години, но аз мога да твърдя че знам какво е любов.....т.е изпитвала съм я( и в момента я изпитвам ). Нека само да отбележа че не визирам пореднтата тръпка с някой сладур, който ме кара да се изчервявавм когато говоря за него, да нервнича пред огледалото преди среща с него и всяка мисъл за него да ме кара да "летя" и да тръпна при всяко негво докосване.....Това може да се нарече влюбване. В по-късен етап това може да премине в разочарование или много дълбока привързаност....НО това което изпитах аз е необикновенна смецица от дълга и продължителна приятелска и безкористна лювов,която премина в романтична любов и разпалена страст. И всичко това за 3 години, през които тази връзка е преминала през най-гадните и сдухващи ситуции....Но чувството че има някой на този свят които носи в сърцето си късче от сърцето ти е необикновенно. А преживяванията и духовната близост..те те карат да преоткриваш себе си и красивото в живота всеки ден. Може би това е моята духовна половинка, човкът които възприема света по същия начин който и аз и който твърди "ако някой ден спреш да обичаш, това няма да е проблем, защото в сърцето ми има любов и за двама ни."
valentinka_1990
06-16-2008, 16:44
Хахахах и ти си всезнаеща и можеш да определиш кой дава правилни и кой грешни отговори. Слез на Земята! Ако беше прочела следващото изречение,щеше да разбереш това,което казвам. Според мен този въпрос е чисто философски,а философията не е точна наука като математиката,за да има верни и грешни отговори.А и коя си ти за да ги определяш?Всеки има право на собствено мнение.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:51
Хахахах и ти си всезнаеща и можеш да определиш кой дава правилни и кой грешни отговори. Слез на Земята! Ако беше прочела следващото изречение,щеше да разбереш това,което казвам. Според мен този въпрос е чисто философски,а философията не е точна наука като математиката,за да има верни и грешни отговори.А и коя си ти за да ги определяш?Всеки има право на собствено мнение.
Математиката е по-точната и по-вярната от двете науки. Философията, бих казал, е чиста математика :)
valentinka_1990
06-16-2008, 16:53
Аааа сега ми стана ясно колко разбираш от философия.
Escarina
06-16-2008, 16:53
Математиката е по-точната и по-вярната от двете науки. Философията, бих казал, е чиста математика :)
... нещо май си с висока температура.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:57
... нещо май си с висока температура.
Прекалено висока, за да бъде измерена от термометър :)
Escarina
06-16-2008, 16:58
Е личи си, щом бълнуваш и си вярваш :D
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 16:59
Е личи си, щом бълнуваш и си вярваш :D
Сладурана :-)
Escarina
06-16-2008, 17:00
Тва ирония ли беше :D
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:01
Тва ирония ли беше :D
Ами...на 50%-да :)
Escarina
06-16-2008, 17:07
Брей.. благодаря за другите 50 :D А наистина.. не се излагай, как философията ще е чиста математика.. Не е така :)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:12
Брей.. благодаря за другите 50 :D А наистина.. не се излагай, как философията ще е чиста математика.. Не е така :)
Моля :oops: Математиката е система от отношения, зависимости и формули. Философията не е нещо по-различно. Сама по себе си математиката е произлязла от философията(това е исторически доказуемо), а философията използва немалка част от тези похвати. Сам по себе си философкият спор е безкрайна/крайна поредица от зависимости :) Науката е едно цяло :)
Единствено ,който е бил само и единствено щастлив от любовта знае какво е тя! Болката не е любов ,тя е чувство породено от грешките ,които правим в сремежа си да направим човека срещу нас като нас!
А3 А3 А3 аз аз аз....Аз знам кво е любов...
макар че в последно време малко ми убягва тва чувство...Ма ся ще намерих си момиче в което съм хлътнал,пък за повечеее...времето ще покаже ;)
valentinka_1990
06-16-2008, 17:21
Математиката е точна наука.2+2=4,във философията е много по-различно 2+2 може да е равно на 5,6,7,8,9 и на колкото ти душа сака.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:25
Математиката е точна наука.2+2=4,във философията е много по-различно 2+2 може да е равно на 5,6,7,8,9 и на колкото ти душа сака.
А ти сигурна ли си, че 2+2=4?
Escarina
06-16-2008, 17:26
Моля :oops: Математиката е система от отношения, зависимости и формули. Философията не е нещо по-различно. Сама по себе си математиката е произлязла от философията(това е исторически доказуемо), а философията използва немалка част от тези похвати. Сам по себе си философкият спор е безкрайна/крайна поредица от зависимости :) Науката е едно цяло :)
„Науката е това, което знаем, а философията — това, което не знаем.“ — Бъртранд Ръсел (Това е един от любимите ми цитати и ясно би ти обяснил защо не мисля, че философията е математика.)
Наистина, в почти всяка науча се съдържа математика. Но философията не е ЧИСТА математика =]
И.. да 2+2 прави четири :)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:30
„Науката е това, което знаем, а философията — това, което не знаем.“ — Бъртранд Ръсел (Това е един от любимите ми цитати и ясно би ти обяснил защо не мисля, че философията е математика.)
Наистина, в почти всяка науча се съдържа математика. Но философията не е ЧИСТА математика =]
И.. да 2+2 прави четири :)
Математиката също е непознаваема наука. Тя е просто система от правила. Философията не е нещо по-различно. Във Вселената няма случайности, а ако има,то тяхната сума в един безкрайно дълъг отрязък от време става нула. Философията и математиката се стремят към едно и също нещо, но го правят по различен начин :) Я пак си помисли дали е 4 ;)
FeelMyPain
06-16-2008, 17:37
Автора е пишлеме с много свободно време,ходи мисли некви напълно безмислени,абсурдни теми, с цел повече хора да му се вържат на акъла и да почнат да спорят за неща, за които и той самия знае, че не е прав.
Авторчо поне им благодари, че вместо да свършат нещо смислено се занимават с твоите темички стил "Откъде си сигурна, че 2+2=4?".
кой знае..?!
любовта не може да се опише с думи..харесва ми 1 пример за любовта,но в никакъв случай не казвам,че по този начин се запълва цялото понятие ^^ - "Любовта е да сънуваш човекът,който заспива до теб " :P :-)
AnChItOoOo
06-16-2008, 17:38
Изобщо не е грешен!
Ако ще говорите за математика и философия, това не е правилния раздел. ;]
По темата: за Бога, това е сайт за тинейджъри*. Да не би да очакваше всички да са гении or smth? o_O
*тинейджъри - наивни хорица между 13-19 години, които 15 минути решават дали да си сложат зелените на оранжеви точки или оранжевите на зелени точки чорапи.
П.С. Съгласна с Чичко Полицай. =)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:41
Изобщо не е грешен!
И как позна?
http://vbox7.com/play:ed07195d
FeelMyPain
06-16-2008, 17:43
Изобщо не е грешен!
И как позна?
Изтегли го от баницата с късмети!Ае са спри вече, а?
Escarina
06-16-2008, 17:44
За мен 2+2=4 и не съм склонна да приема друго мнение ;)
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:45
Изобщо не е грешен!
И как позна?
Изтегли го от баницата с късмети!Ае са спри вече, а?
И кво излиза-че любовта си е чист късмет :D
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:46
За мен 2+2=4 и не съм склонна да приема друго мнение ;)
Никой не те и кара 8)
Escarina
06-16-2008, 17:47
Нещо ми подсказва, че би се опитал да ми го внушиш :D
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:48
Нещо ми подсказва, че би се опитал да ми го внушиш :D
Ни най-малко, просто се опитвам да се придържам към най-вярното в максимална степен :)
Escarina
06-16-2008, 17:50
Може и така да е :) Странно.. в една друга тема водехме доста ожесточен спор.. Ако ях на твое място сигурно и тук щях да хвърлям огън и жупел :D
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 17:53
Може и така да е :) Странно.. в една друга тема водехме доста ожесточен спор.. Ако ях на твое място сигурно и тук щях да хвърлям огън и жупел :D
ожесточен :shock: че аз през целия си съзнателен живот все културен и спокоен спор водя. :-o
Escarina
06-16-2008, 17:56
Е не ми обръщай внимание на пресилените определения. Разпален беше спора :D
Еврипид
Сранна гледна точка за любов е имал Еврипид,ако питаш мен.И аз помагам на човек да пресече улицата,но това не означава непременно,че го обичам.И едва ли е единственото,което имаме(ако говорим за душевни богатства).
Еврипид
Сранна гледна точка за любов е имал Еврипид,ако питаш мен.И аз помагам на човек да пресече улицата,но това не означава непременно,че го обичам.И едва ли е единственото,което имаме(ако говорим за душевни богатства).
дам ЛЮБОВТА... НЯКОИ МОМИЧЕТА ПРЕДПОЧИТАТ САЛАМА !!! :oops:
Ооо,да бяха само няколко :D ....
VerryBerry
06-16-2008, 18:13
Любовта всеки си я разбира по своему,според мен.За едни тя е едно,за други-съвсем друго-хората са различни,все пак
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 18:17
Чеки, че аз даже с никого не съм спорил още, като изключим горе за математиката и философията. :)
Любовта всеки си я разбира по своему,според мен.За едни тя е едно,за други-съвсем друго-хората са различни,все пак
Съвсем не съм съгласен и ще ти обясня защо,ако искаш,ест. 8-)
VerryBerry
06-16-2008, 18:19
Съвсем не съм съгласен и ще ти обясня защо,ако искаш,ест. 8-)
добре
PaulCrewe
06-16-2008, 18:21
Yep, за щастие или не, съм я изпитвал. Точно и само веднъж. ;)
Escarina
06-16-2008, 18:24
Чеки, че аз даже с никого не съм спорил още, като изключим горе за математиката и философията. :)
За друга тема ти говоря аз :D Но все едно. Нека си говорим за любов :D
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 18:25
Добре. Обичам те! :P
Ако трябва да сме точни,любовта е интензивно емоционално привличане,силно,макар и не така преливащо,но много стабилно.Устойчивоста,трай носта и вярност са белезите на любовта.Също така любовта не е само въпрос на чувства,но и уважение и зачитане на партньора.При любовта партньорите осъзнават и малките си недостатъци или слабости и ги приемат!!.Така,че поговорката "За всеки идва сляпа неделя" не е вярна 8-) 8-) .Тя по скоро се отнася за влюбеността,а не за любовта(надявам се разграничавате 2-те понятия)...аа и също така "Любов от пръв поглед" е доста съмнително.Надявам се да съм отговорил на въпроса,задоволително :D .
Заповядай :D ...ест сигурноо никой не е обърнал внимание,с оглед на факта колко заети бяха да налагат гледни точки,..но както и да е,в момента уча психология и от литературата,която съм чел,аз си я обяснявам по този начин.Любовта е само едно чувство,но отделен е въпросът вече (там където се намесва твоята гледна точка),че различни хора го показват различно.
Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 18:30
Заповядай :D ...ест сигурноо никой не е обърнал внимание,с оглед на факта колко заети бяха да налагат гледни точки,..но както и да е,в момента уча психология и от литературата,която съм чел,аз си я обяснявам по този начин.Любовта е само едно чувство,но отделен е въпросът вече (там където се намесва твоята гледна точка),че различни хора го показват различно.
Никога в любовта не може да се измери нито интензитет, нито емоция, нито стабилност. А и моята гледна точка не е точно това. :)
Escarina
06-16-2008, 18:31
Добре. Обичам те! :P
Ъ... 10х :D :D
VerryBerry
06-16-2008, 18:35
Не ми трябва дефиниция на любовта от учебник по психология.Да,прав си за някои неща,но какво би казал за твърденията на едни че любовта е болка,а за други тя е смисъл на живота?
Никога в любовта не може да се измери нито интензитет, нито емоция, нито стабилност. А и моята гледна точка не е точно това. :)
В това,което ти си изпитвал,може би.Но аз ти казвам какво представлява любовта според мен,нали все пак това е идеята на темата?Ако ли не,извинявам се,но след като не си способен да измериш нито интензитет,нито стабилност и тн...как може да твърдиш въобще за някаква гледна точка...разбира се,ще се радвам ако ми споделиш все пак и може да "поспорим" ако имаш желание. 8-)
Еврипид
Е това да помонеш на човек да пресече улицата пак си е някакъв вид любов.И ако говорим за душевни богатства любовта може да не е единственото но тя е в основата на доста от тези останалите богатства а и е най-важното все пак е и непреходно(зависи за каква любов става въпрос ест).Поне тва е моето мнение =p.
Иначе моите разбирания за любовта са следните-като за начало в основат а е приятелството.Но е по-силно.И другия не е просто човек с който да се размотаваш и да си разказваш проблемите и се чувстваш приятно в компанията му а някой с който да се чувстваш духовно свързан.И понеже на някои може да не го разбере ли да му се стори тъпо изказването ми...Такова духовно свързване има все пак дори понякога непознати хора ни стават симпатични(не външно).И с този човек изпитваш най-силна такава духовна връзка-той е този с който си съвпадаш най-много.Като има и физическо привличане(то и без това ако не е дошло веднага си идва после).
Това за любовта между гаджета.
Сигурно има и други неща които обясняват любовта а не ги знаем...
А аз също мисля че изпитвам любов.Казвам го малко несигурно защото човекът в момента е далече от мен и не знам истина ли е всичко което казва и този ли е за когото се представя...Вярвам му 80% и имам усещането че той е този единствен за мен където няма никъде другаде но пък и обстоятелствата са едни никви...Пък и аз по принцип се съмнявам във всичко...
Не ми трябва дефиниция на любовта от учебник по психология.Да,прав си за някои неща,но какво би казал за твърденията на едни че любовта е болка,а за други тя е смисъл на живота?
Това съвсем не е дефиниция от учебник,а мое лично мнение,което обаче е повлиято от литература,да.А относно болката и смисъла...не се ли изразих правилно,като казах,че всеки я изразява различно.А болката,разбира се,че ще я има в несподелната любов!Това,че някои немогат да разграничат 2-те неща,не е мой проблем.По-късно отново може да поспорим по този въпрос.Със здраве за сега.
Любов = Щастие
Щастие = Тройка кебабчета с гарнитура от пържени картофи и една каменица + една арна руса женица.
Тогава аз съм БОГИНЯТА на ЛЮБОВТА!!! :grin:
sexy_eJlz
06-16-2008, 19:09
10 ... :? Не ми се вярва ... М0же да има 5/6 дет' знаят к'ф0 е ЛЮБОВ, ама на теория ... :?
Ch0c0la73
06-16-2008, 19:15
НЕ! :grin: :grin:
тва не беше ли нещо ката мусаката?? 8-)
Salvation
06-16-2008, 19:22
Еврипид
Има много по-хубави мисли за любовта, тази е опит за измъкване от неудобния въпрос.
И защо мислиш по този начин?Моля да ми дадеш по-пълно обяснение или примери,заради които си на това мнение.нали не може просто ей така да мислиш по този начин или и ти си го чула от някои задължително?хах...явно си доста недоверчива,поне така ми звучи...пък и наистина има хора със сходни мнения...все пак ти сама каза,че всички говорят за едно и също в любовта,а от там би следвало да я обясняват по един и същи начин,нали??въпреки че аз не разбирам така нещата,но по твоята логика така излиза Wink
щом всеки мисли различно, някакси неестествено стоят подобни отговори...копирани сякаш от любовта на другите. Мога да ти дам един линк да попрочетеш малко, ако желаеш, мисли на човек, по-мъдър от тукашните :)
Не се измъквам от нищо,защото не се и опитвам да отговоря на никакъв въпрос,защото нямам никаква представа дали тук има хора,които са изпитвали любов.Не знам за вас,но аз от мнения не мога да го разбера,трябва добре да познавам човека и още куп неща,така че не се заемам с нереални въпроси.
А колкото до мисълта,мисля,че е прекалено истинска,за да се замислям дали има по - хубави и по - изтънчено казани.Понякога нещата не са толкови сложни,колкото си мислим и могат да се кажат обикновено.
Но честно казано не вярвам някой да даде точен отговор на този въпрос.
Като ме удрят не изпитвам любов...
Всъщност любовта не би трябвало да е болка,а щастие.Ако обичаш някой няма да го нараняваш и да си егоист.
Salvation
06-16-2008, 19:33
А и всеки може да чувства любовта по различен начин,да я вижда в различни измерения,както и да я приема по индивидуален начин.Все си мисля,че човек трябва да е много наясно и да е израстнал,за да може да си каже какво изпитва.
gPa3HuTeJl
06-16-2008, 19:37
И аз знам.... и аз ! ;)
sunset_light
06-16-2008, 19:37
А поне можеш ли да осбясниш твоята гледна точка? :-D
тва не беше ли нещо ката мусаката?? 8-)
Тц.. мусаката е смисъла на живота, любовта е друго :D
Разбира се,че има много разновидности на любовта - любов към семейство,към приятел/ка,към...храна,защо не?А по-интересното в случая е,че никой не уточни за каква любов иде реч.Но лично според мен,хората много честичко бъркат смисъла на думата любов.Пример "ОБИЧАМ да спортувам.ОБИЧАМ да ям.ОБИЧАМ да се разхождам" някак си... :? не ми звучи на място..според вас как е?
Blo0dyBitch
06-16-2008, 19:58
Болката е резултат от любовта,но ако ме питаш мен,стува си...разбивали са ми сърцето няколко пъти и много смътно си спомням какво ми беше след това,спомням си как човекът,виновен за страданието ми,ми е дал толкова хубави моменти,колко специална и уникална съм се чувствал...
любовта е щастие,нещо,което си струва да се преживее,смисъла на живота,ако ще да не е вечна...
ако всички хора по света имаха по някой до себе си,които да обичат,може би нямаше да сме толкова зле...
и все-пак...не мисля,че знам какво е любовта 8)
Ivalinka
06-16-2008, 20:14
любовта е много неща..има много разновидности и няма как да се даде определение....както не можеш да кажеш,че един мрачен ден за всички е такъв...за някои е хубав.така за някои любовта е нещо напълно различно от твоята представа за нея... :)
ANTIHUMAN
06-16-2008, 20:43
10 ... :? Не ми се вярва ... М0же да има 5/6 дет' знаят к'ф0 е ЛЮБОВ, ама на теория ... :?
+1 Съгласен съм със теб! Айде някой да ми каже дали е чуствал това нещо ,,Любов'' ?Какво представлява то?Яде ли се ,пий ли се? Бий ли се?Чуства ли се?Няма такова нещо като любов всичко е взаймна изгода!
Всъщност любовта не би трябвало да е болка,а щастие.Ако обичаш някой няма да го нараняваш и да си егоист.
Всеки е егоист!Ако някой ти каже ,че не е ще те излъже много яко!
любовта е много неща..има много разновидности и няма как да се даде определение....както не можеш да кажеш,че един мрачен ден за всички е такъв...за някои е хубав.така за някои любовта е нещо напълно различно от твоята представа за нея... :)
Да съгласен съм!Макар ,че лично аз любов към хора (да обичам някого ) не мога съмнително!Виж сега за животните бих направил много повече от колкото за хората!Какво обичам в момента ли?А какво ще обичам завинаги ли? ВЪЛЦИТЕ -страхотни са! Хората ли ?-те не могат да обичат избиват се по между си без причина ,забиват си нож в гърба ,а до вчера са били най-добри приятели (това ,,приятели'' за мен не съществува.Има само добри познати)
За Любов ли говорихме?Тя ..... тя е просто думичка! Казвам ..Обичам'' защото въпросния обект ти харесва повече от всичко което те заобикаля в дадения момент!Това е за мен ,,Любовта'' (мразя я тази дума .както и ,,Обичам'' и ,,Странно'')
П.П. Приятна вечер! :)
+1 Съгласен съм със теб! Айде някой да ми каже дали е чуствал това нещо ,,Любов'' ?Какво представлява то?Яде ли се ,пий ли се? Бий ли се?Чуства ли се?Няма такова нещо като любов всичко е взаймна изгода!
Да съгласен съм!Макар ,че лично аз любов към хора (да обичам някого ) не мога съмнително!Виж сега за животните бих направил много повече от колкото за хората!Какво обичам в момента ли?А какво ще обичам завинаги ли? ВЪЛЦИТЕ -страхотни са! Хората ли ?-те не могат да обичат избиват се по между си без причина ,забиват си нож в гърба ,а до вчера са били най-добри приятели (това ,,приятели'' за мен не съществува.Има само добри познати)
За Любов ли говорихме?Тя ..... тя е просто думичка! Казвам ..Обичам'' защото въпросния обект ти харесва повече от всичко което те заобикаля в дадения момент!Това е за мен ,,Любовта'' (мразя я тази дума .както и ,,Обичам'' и ,,Странно'')
Не може просто да кажеш "няма такова нещо,щото аз казвам и точка"..когато спориш с някой бъди готов,да приемаш гледната му точка.Не сте ли учили философия поне малко?Уважавам мнението ти,но не приемам,че може просто да кажеш "няма такова нещо" и това е.Приятна вечер и на теб . :)
ANTIHUMAN
06-16-2008, 20:57
Не може просто да кажеш "няма такова нещо,щото аз казвам и точка"..когато спориш с някой бъди готов,да приемаш гледната му точка.Не сте ли учили философия поне малко?Уважавам мнението ти,но не приемам,че може просто да кажеш "няма такова нещо" и това е.Приятна вечер и на теб . :)
Това ,,Няма такова нещо като любов всичко е взаймна изгода! '' ми го казаха хора които си имат приятел/ка!По тяхните думички се водих не за друго! :) Може би за мен няма защото не искам пак да съм наранен и т.н.
П.П. Приятна вечер и на теб! :) :P
има... зная какво е Любов
Lubovta e ne6to po silno ot samiq teb.Nqma granici no ne priznava ni6to,moje da razru6i celiq ti jivot
любовта е евтин рекламен трик
от любов, всяка година големи и малко компании реализират милиони приходи
didi_baby
06-22-2008, 19:04
в любовта никога не знаеш какво ще ти се случи и тва й е тръпката на нея общо взето яко чувство ;)
Кратковременна лъжовна емоция.
Трае докато опознаете партньора си, тогава свършват розовите облачета и летящите слончета се приземяват доста шумно на земята :) пО-силното чувство от любовта е Обичта. Ето, тя вече е нещо много по-различно,стабилно и истинско чувство.
не мисля че има кой знае каква разлика между любовта и обичта.синоними са само дето любовта я мешат с привличането и харесването а обичта се използва в правилния си смисъл...
Чшш ти знаеш ли кво е война? Ходила ли си на война, че знаеш? Аз ти давам най логичното обяснение...за мен любовта не съществува...но ме радва повече ти не знаеш кфо е...знаеш ли защо? ЗАЩОТО ДО СЯ НИКОЙ НЕ ГО Е ОБЯСНИЛ ТОЧНО. Защото при всеки е различно...и аз не ти говоря за любовта към кура на приятеля ти...,а за любовта изобщо, а любов може да изпитваш и към родителите си....
този отговор много ми хареса :)
Big_JoJo
06-22-2008, 20:43
За мен лзбовта е нещо което се опитвам да контролирам и да не се подавам изцяло на нея....опитвам се да я премахна само болка съм видял до сега... и за какво ??? не мога да разбера толкова ли трява да е трудно и гадно .... някой да те обича както на теб ти се иска ... прецакана работа е това любовта...АКО НЯКОГА Я НАМЕРЯ ще си променя мнението но за сега....
pasii_sladuranata
06-22-2008, 20:48
ЛЮБОВТА Е ИЗМИСЛЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗА ДА ЕБАТ БЕЗ ПАРИ !! :o :o
Lubovta e ne6to po silno ot samiq teb.Nqma granici no ne priznava ni6to,moje da razru6i celiq ti jivot
Oле направо ме разчувства .... not!
O za Boga ... taq lubov :booooomb:
edin ne q izpitval i se oplakva
vtori pyk e bezkraino naranen ot neq
treti pyk zatynal do y6ite ot lubov...
q se osyznaite...lubovta e ne6to hybavo, koeto se sly4va povqrvaite mi na vsi4ki samo deto 90% [da ne kaja 100%] izlizat naraneni ot interesnata igra po edin ili dryg na4in...kato cqlo nikoi nqma za kakvo da se halosva 4ak tolkova :-D
miminkaa
06-25-2008, 18:30
Любовта за някой е болка.. За други щастие..
Любов е да дадеш правото на някой да те унищожи,вярвайки, че той няма да го направи ;)
Lord_Of_The_Night
06-25-2008, 19:22
Колкото и мнения да се изпишат,любовта неможе да се опише поради простата причина че при всеки е различно,всеки я усеща по различен начин.Любов може да съществува под много различни форми,не е задължително само към човек от срещуположния пол.Така че просто неможе да се отговори на този въпрос,защото няма обяснение и всеки я изживява по свое му,за тва живота е интересен,защото всеки е различен.
dimanushka
06-25-2008, 19:42
haha az ne vqrvam 4e ima obqsnenie za tova
no se nadqvam da q izpitam.. i da e spodelena nai vajnoto.. nespodelena ne sikam :)
Night_lover
06-25-2008, 23:23
За мен любовта и това да си влюбен означава да знаеш защо си жив :)
любовта е един к*р под прикритие който вместо "обичам те" иска да каже "аре да се нае*бем" и кофтито е че всички му се хващат на е*авките и после той ги зае*бва
vikiiitooo
06-25-2008, 23:32
"Чшш ти знаеш ли кво е война? Ходила ли си на война, че знаеш? Аз ти давам най логичното обяснение...за мен любовта не съществува...но ме радва повече ти не знаеш кфо е...знаеш ли защо? ЗАЩОТО ДО СЯ НИКОЙ НЕ ГО Е ОБЯСНИЛ ТОЧНО. Защото при всеки е различно...и аз не ти говоря за любовта към кура на приятеля ти...,а за любовта изобщо, а любов може да изпитваш и към родителите си..." <-----Да това е мн добър отг а ти като гледам само се прави, че знаеш какво е ПФФ... Тъпо е да се правиш, че знаеш.... :-x
никой не може да каже какво е любовта.. за всеки тя е различна. Мога да кажа какво е за мен.. чувство, което за щастие наистина изпитвам.. от 2-3 години насам. В живота съм си обичала само един човек..и това е ТОЙ.. единствен и неповторим. Когато сме заедно съм много щастлива, прекарваме си страхотно,никога не ни е скучно, никога не е имало момент, в който да няма какво да си кажем.. ( както имаше 1000 теми досега, "За какво да си говорим с гаджето?" :-o ) Любовта избликва от нас...от някъде дълбоко в сърцата ни.. В началото не го разбирах това, мислех,че той е поредния..но се оказа, че е единственият. Той знае всичко за мен, знае как да ми помогне, знае как да ме развесели, знае как да ме изненада.. Заедно се допълваме напълно.. Скоро щяхме да се разделяме заради трудно обстоятелства, но решихме да не проваляме нещо толкова хубаво, и да опитаме да сме заедно.. да се преборим. В Моментите, когато не е до мен, чувствам как ми липсва страшно много.. но знам, че ще дойде моментът, когато ще сме само двамата! Истинската любов съществува..но малко осъзнават, че са я намерили. Каквото осъзнах е, че просто в сърцето ми винаги ще е отредено място за него.. дори и да го замени някой друг в живота ми след време.. няма да спра да го обичам..
casanova_bg
06-26-2008, 07:26
da :P :)
paranoia
06-26-2008, 08:24
da lubovta ima mnogo lica,bolka radost,kompromisi,revnost,priqtelstvo,privurzanost i oshte mn
no imame nujda ot neq
Lubovta osven 4e e nai prekrasnoto 4uvstvo e i bolka :(
любовта е един к*р под прикритие който вместо "обичам те" иска да каже "аре да се нае*бем" и кофтито е че всички му се хващат на е*авките и после той ги зае*бва
браво . добре че жените са тъпи че щяхме да стоим на сухо ако я нямаше "вълшебната" думичка обичам те която буквално разтрваря краката на една жена 8-)
някой само тва чакат
dj_big_m_Si
06-26-2008, 21:22
da ima hora koito znaqt kfo e da se obicha..i da te obichat!!! za men specialno tova e nai-hubavoto neshto koeto mi se slu4i i vse oshte slu4va ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
браво . добре че жените са тъпи че щяхме да стоим на сухо ако я нямаше "вълшебната" думичка обичам те която буквално разтрваря краката на една жена 8-)
някой само тва чакат
"Open says.me"
никой не се "навива " да обича то просто идва от самосебе си и то когато най малко очакваш :(
Автора на темата не знае какво иска... не знае изобщо нищо :lol: :lol: :lol: ...... ;)
kato gledam zadr1stenite postove na avtorkata 6te si spestq dumite i nqma da i otgovorq
kato gledam zadr1stenite postove na avtorkata 6te si spestq dumite i nqma da i otgovorq
...което току що направи :razz: :razz: :razz: :razz: ...
love_enrique
06-27-2008, 14:50
Не съм била влюбена наистина...
sigorno ama ne znae nito ti nito tq kak moga da opi6a liobovta za men nali?
sigorno ama ne znae nito ti nito tq kak moga da opi6a liobovta za men nali?
Не, не знам как би описал нещо (изобщо...). :-o