PDA

View Full Version : Търпимост

petet
06-16-2008, 18:11
Като характер съм много търпелив и учтив,а това е лошо.От моят опит,забелязах,че колкото повече е търпелив човек,толкова повече му се качват на главата и тия нерви дето си ги "складираш" просто ти повреждат мозъка.Оня ден,бях в мола на октриването.Бъкано беше с хора едва си намерих място(щото имаше концерт на Мюзик айдъла) и нали си намерих там да седа прав,подпрян на парапета.Дойде една лелка и викам,че бях заел доста място и отстъпвам малко там.Намърда си задника,и след време усетих как още малко,едва ли не ще ме бутне през парапета,че да се навре цялата на мястото ми.Търпя,тъъърпяяяя,тъъъъъ� �ърпяяяяяяяяя,по бедрата ми вече шурнаха реки от пот от тая шибана жега,побутнах я,че да се усети...няяяяма братче.Бута се кат някво прасе дето не е виждало храна от седмици.
Нищо не и казах,щото ако си отворя устата ще дигна голяма патардия.Отново си замълчах...

В даскало една п*тка много обича да ме дразни(то едно прасее лелееее),и се възползва,че не обръщам внимание,ходи ме дразни с нещо,щото съм и много раздразним.Айде мълча си де,щото даскалото ми е такова,че дигна ли и мерника и нищо чудно да изхвърча.

Фр ми ме питат що толкова ги търпя тия "лайняри" с извинение,ама ддз...и аз не мога да си отговоря.
Може би,щото от 1 -3 клас един всеки ден го бих щото закачаше (бившото хаха),с една фрка му писахме там едни 3 буквени думички "к$р,х$й...: та от там тръгнах да ходя на психота в даскало и т.н.

Да си отстъпеш място някъде,да помогнеш на някого,щото го виждаш,че не може...еееее аман...и едно благодаря не се казва!

Пълен съм с примери,ама тря да напиша роман.

Много лошо е това качество - търпимост и учтивост.Колкото в повече ги притежаваш,в толквоа повече ти играят по нервите копелен%етата.

Само дето на мне ми се отразява тва и скоро ако не тръгна по пътя към Веселата болничка...

comics
06-16-2008, 18:21
хубави са тези качества, но е хубаво да ги проявяваш при хора, които ги разбират!

petet
06-16-2008, 18:25
А те са намират трудно,или поне само при мен е така

FireWing
06-16-2008, 18:56
Аз пък изобщо не търпя ако някои ме настъпи например веднага се ядосвам и го карам да ми го изчисти :D

VerryBerry
06-16-2008, 19:03
Когато усещаш,че не ти е добре,протестирай!Можеш да се защитиш,нали?Никой не казва с бой,но поне отстоявай интереса си ;)

Yallama
06-16-2008, 20:30
хубави са тези качества, но е хубаво да ги проявяваш при хора, които ги разбират! + 1 , в днешно време са повече тия дето търсят такива за да им се качват на главите от колкото такива които ги разбират ...не е приятно, но е факт :?

Lolla
06-19-2008, 16:44
И аз съм така и за тва те разбирам. Но по гадно е че при мен става дума за близки хора..и понеже знаят че съм добричка все "ме използват " така да се каже. Но в един ден се усетих че само с усмивка не можеда се защитаваш от "ебавки" или някви действия който те дразнят защото това рано или късно ще прелеее. Може ви вече е малко късно :( ( за мен ) става дума че се усешам че съм станала по-нетърпелива и раздразнителна и държа да е мойто ( защото преди тва само съм търпяла). В момента когато нещо не ми харесва или някой ме дразни му го казвам СПОКОЙНО и така напрежението супер много се освобождава защото знам че не съм си замълчала. Трявба да се опиташ да не се притесняваш че ако кажеш нещо то може да е прекалено грубо....тва е по-добре от безмълвието ;)

Thoughtless
06-19-2008, 16:55
...

Freeminded
06-19-2008, 17:02
Търпението не е лошо качество, слабохарактерността вече е друго нещо. Ако нямаш желанието да се бориш в този циничен живот, ще ти се качват на главата винаги!