PDA

View Full Version : кажи 'обичам те' по телефона

chrison
06-16-2008, 19:01
така първо да си кажа, че изучавам мъжете..опитвам се да разбера мисленето им, защото е по различно от това на нас момичетата.

та мили господа представете си следната ситуация:
имате си приятелка от много време и найстина я обичате и тя вас също.
излезли сте с приятели и тя ви се обажда. на края на разговора иска от вас да кажете, че я обичате. ще го направите ли?
ако не, защо?

и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?

AnChItOoOo
06-16-2008, 19:05
Не ми се е случвало да не искат да ми го кажат,защото има фр наоколо... :-o То ако е наистина така едвали ще се интересува от мнението или от това което ще кажат другите..

Liar
06-16-2008, 19:05
Първо си го кажете очи в очи не в телефона...
И да аз бих се обидила...
А доколкото знам момчетата не искат да кажат тези думи защото си мислят че ако се разкрият приятелката им ще започне да ги манипулира.

vilinanova
06-16-2008, 19:06
Ами аз не карам мочета да ми каже, че ме обича!Ако го чувтсва ще го каже! :P

Poet_Boy
06-16-2008, 19:08
Ами аз лично веднъж с последната ми приятелка, седяхме на една пейка около 2 часа тя се опитваше да ме накара да и го кажа, ама на мен ми беше мн трудно, макар че наистина я обичах(накрая го казах).За мен лично страха идва от това, че ако и го кажа ще стане прекалено обвързващо, и после ако се разделим излиза един вид лъжа. :)

FOREVAR_ALONE
06-16-2008, 19:09
ne se kazva...a se dokazva :?

hahavteen
06-16-2008, 19:22
Хора вие темата четете ли преди да пишете или само повтаряте заучени фразички?! :-x

Аз лично бих се обидила и би ми станало мн тъжно. След като ми го казва по принцип защо да го е срам пред приятелите му? Мъжа на майка ми винаги преди да затворят телефона и казва че я обича независимо къде е и с кой и даже ако забрави се обажда пак(заедно са от 14 години) :D
Предполагам че повечето се водят от така модерната фраза "не ставай за путката путка" или нещо подобно и не искат да изглеждат пред приятелите си слаби и все едно че са се оставили жената да ги води за носа... Абе глупости на търкалета какво да ти кажа :-o

w0sh
06-16-2008, 19:53
Не.
Аз не ги казвам тея 2 думи

едно на ръка любов няма. 2-ро и да има никигаш не съм я виждал.

tuzaro
06-16-2008, 19:59
Не.

едно на ръка любов няма. 2-ро и да има никигаш не съм я виждал.явно сме от малкото дето гласуват НЕ, и другите ше се осъзнаят

Yallama
06-16-2008, 20:17
Ами аз не карам мочета да ми каже, че ме обича!Ако го чувтсва ще го каже! :P много правилно :)

ANTIHUMAN
06-19-2008, 09:35
А доколкото знам момчетата не искат да кажат тези думи защото си мислят че ако се разкрият приятелката им ще започне да ги манипулира.

Глупости на търкалета говориш Liar! Не искат ,защото ги е страх да не ги резнат пак!Защото едва ли си предлага на момче?По точно момчето ти предлага !Знаеш ли колко е трудно!!!

Не.

едно на ръка ЛЮБОВ НЯМА 2-ро и да има никога не съм я виждал.

+1 Напълно съм съгласен!Любов няма ,всичко е взаймна изгода!

vamp
06-19-2008, 09:56
така първо да си кажа, че изучавам мъжете..опитвам се да разбера мисленето им, защото е по различно от това на нас момичетата.

излезли сте с приятели и тя ви се обажда. на края на разговора иска от вас да кажете, че я обичате. ще го направите ли?
ако не, защо?

и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?

Зависи от ситуацията.Попринцип бих и казал,но не винаги можем да направим това което искаме.
1)ситуация:пием с приятели:Ще й кажа,че я обичам
2)ситуация:с непознати и приятели:Ще й кажа,че я обичам
3)ситуация:по работа съм:Може и да не й кажа,че я обичам,зависи кой е край мен и дали ме слуша,понякога е по-добре да не показваме емоции,за да може хората да разчитат повече на нас
4)ситуация:не мога да говоря по телефона:Няма да й кажа или ще и затворя

Не се опитвай да "изучаваш" мисленето на мъжете,защото няма да разбереш нищо.Едва ли някога ще успееш да разбереш един истински мъж дали те обича или не,не вярвай на думи а на действия,вглеждай се в малките неща.
В днешно време е пълно с лигави педали,мамини синчета и курварчета.Разграничавай истинските мъже от тях!

Освен това!Ако някой ми каже-направи това,кажи ми онова...НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.Ако сме от дълго време с нея,тя няма да иска да й кажа,че я обичам,за да гъделичка егото си,ТЯ ЩЕ ЗНАЕ,ЧЕ Я ОБИЧАМ!!!

cS_LaMeRkA
06-19-2008, 09:58
:D Ние с мойто Мило... освен че накрая на разговора си казваме... по 12904823890 пати "Обичам те" а и докато си говорим така да не "забрави" случайно 8-) А и тоя вариянт да не иска да ми каже... "Обичам те" го няма поне при мене :P

MonSitY
06-19-2008, 09:59
не няма да се обидя защото няма да поискам да ме излъже.няма да се почувствам обичана.трябва да го каже когато го чувства и е готов да го каже...

cS_LaMeRkA
06-19-2008, 10:01
Не се опитвай да "изучаваш" мисленето на мъжете,защото няма да разбереш нищо.Едва ли някога ще успееш да разбереш един истински мъж дали те обича или не,не вярвай на думи а на действия,вглеждай се в малките неща.
В днешно време е пълно с лигави педали,мамини синчета и курварчета.Разграничавай истинските мъже от тях!

Освен това!Ако някой ми каже-направи това,кажи ми онова...НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ.Ако сме от дълго време с нея,тя няма да иска да й кажа,че я обичам,за да гъделичка егото си,ТЯ ЩЕ ЗНАЕ,ЧЕ Я ОБИЧАМ!!!

Еии... евала!! :smt023

koalka
06-19-2008, 10:03
Не съм момче, но ще изкажа мнение по въпроса...
Аз лично, ако бях момче и моята приятелка иска да й го кажа, аз няма да го направя."Обичам те" не се казва по задължение, или защото другия го иска, а когато наистина го чувстваш.И какво като чуе, че я обичаш?То ще е изпросено, а няма да е от сърцето.

Erica
06-19-2008, 10:30
Az pyk bih kazala,che ima i mnogo momicheta,koito ne kazvat

yuyuto
06-19-2008, 11:05
Не съм момче, но ще изкажа мнение по въпроса...
Аз лично, ако бях момче и моята приятелка иска да й го кажа, аз няма да го направя."Обичам те" не се казва по задължение, или защото другия го иска, а когато наистина го чувстваш.И какво като чуе, че я обичаш?То ще е изпросено, а няма да е от сърцето.
Абселютно...

sabaku_no_gaara
06-19-2008, 11:21
Тва не е ли твърде нагло да поиска да й кажа,че я обичам,не да ме пита дали я обичам,а да й кажа,че я обичам.Такива екстри има само по празниците 8-)

сега сериозно:
Нагло е да поиска да й го кажа. :x А и въпросът е тъп,тази ситуация едва ли се среща често в реалния живот.Така че- не

Abigoria
06-19-2008, 11:34
На мене никой не ми е казвал досега, че ме обича... Един бивш даже ме беше питал защо не го карам да ми казва, че ме обича и как така аджаба не се интересувам какво чувства той... И сегашният ми приятел още не ми го е казвал, ама и аз не напирам де... Ако наистина си го чувства и се чувства готов да го каже, да го направи...Не държа толкова :P

sasha_90
06-19-2008, 11:46
А очи в очи не е ли по истинско(и хубаво)?

Lady_B_
06-19-2008, 18:07

ако не, защо?

:D :D :D Това за което питаш ми напомня как веднъж бях със един мой приятел и неговата мома му звънна. Говориха каквото горовиха и тя евно накрая му каза, че го обича и той " И аз" ама супер тихо :D И тя от там какво и ти ? :D И той "обичам те" ама не можеш да си предствиш колко тихо съкан някой да не го чуе :razz: :razz: :razz: Беше много забавно и от там приятелката му като го почна с кой си ? , къде си ? , кога се прибираш ? :D стана ужассссс :D (тя е малко темпераментна) въпросна девойка ама го побърка :D А иначе мился, че го казват аам съм била свидетел доста пъти в който едвам им се изплъзва от устата :D Аз лично мисля, че се притесняват :D

м!sS wendy
06-19-2008, 18:27
Аз никога не карам някой да ми го казва. Те сами си го казват. А иначе.. незнам досега не ми се е случвало.

miss_asi
06-19-2008, 18:42
Ами аз не карам мочета да ми каже, че ме обича!Ако го чувтсва ще го каже! :P
Така трябва да е.Защото после се получава много гадно ако не е наистина така.Може би понякога го казваме просто по навик!

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-19-2008, 22:01

уви и аз мисля така :(

GregoryHouse
06-20-2008, 15:42
Ще кажа друг път...от кога някой ще ми казва какво да говоря...ако ми каже "обичам те" и аз ще го кажа ама ако ми каже "кажи че ме обичаш"...."я се събуди...!"

scanadal
06-20-2008, 16:25
Момиче съм,ама ще се намеся в темата ти :-D Това да накараш някого да ти каже,че те обича е мега тъпо.Просене на чувства и внимание.Ако някой го чувства и осъзнава тежестта на тези думички,ще ти го признае без да го молиш и да караш на сила.Защото иначе не е искренно и е още по-гадно.Казва ти го само защото искаш в даденият момент искаш да го чуеш :?

krem4et0
06-21-2008, 09:58
Никога не сме си казвали по телефона "обичам те". Смятам, че тези неща трябва да се казват лично, а не фразата да бъде за здрасти и чао. Не изисквам да го казва и пред другите. Всъщност го е казал 1 път пред наште на сегашня ми рожден ден.

258
06-23-2008, 22:20
и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?[/quote]
Аз не :)

vesinka91
06-24-2008, 05:33
Ne mi se e slu4valo da ne mi go kajat no da bih se ubidila i to mn ako ne mi go kaje

vesinka91
06-24-2008, 05:34
Момиче съм,ама ще се намеся в темата ти :-D Това да накараш някого да ти каже,че те обича е мега тъпо.Просене на чувства и внимание.Ако някой го чувства и осъзнава тежестта на тези думички,ще ти го признае без да го молиш и да караш на сила.Защото иначе не е искренно и е още по-гадно.Казва ти го само защото искаш в даденият момент искаш да го чуеш :?
ne e kazano da go nakarasg a da ochakvash 4e nakraq na razgovora shte 6ti go kaje

krem4et0
06-24-2008, 05:58
]и към момичетата 1 въпрос, ще се обидите ли ако не иска да ви каже, че ви обича?
Аз не :)[/quote]

В продължение на 2 години той не искаше да ми го каже, защото се беше заклел, че на никой няма да го казва. Не ми беше обидно. Беше ми болно. Както и да е.....от 1 път се отпуши и сега ми го казва постоянно. Чеувствал го човека, ама нали си бил обещал.....Да, момчетата си мислят, че така прекалино много ще се разголят пред нас. А всъщност не е така.

sh3_1s_7h3_0n3
06-24-2008, 09:21

Ще се обидя, ако ми каже, че ме обича, а всъщност не го чувства.

Много хора казват "Обичам те" само и само да чуят същото нещо от половинката си. За мен това е изключително тъпо. Ако кажа, нещо подобно на някого, то ще е, защото наистина го чувствам и имам нужда да Му го кажа. Предпочитам Той да си замълчи, отколкото да изтърси едно "..и аз." и вече голямата работа.

krem4et0
06-24-2008, 09:29
Абе човекът, с който си 2 години да ти мълчи не е особено приятно. От поит ти го казвам. Знаеш, че го чувства. То просто се усеща. Прави всичко за теб, но заради проклети предразсъдаци ти мълчи като пукал. Това нещо ми тровеше душата дълго време.

eveto_xx
06-24-2008, 12:08

ако не, защо?

Не ми се е случвало да пропусне да ми каже, когато е с компанията му/семейството му, но като се прибира с колегите му не може да говори много, и не го казва.Не се обиждам от факта, защото и двамата много се обичаме, и това, че сега пред колегите му не може да говори, не е проблем...

sh3_1s_7h3_0n3
06-24-2008, 21:18
Абе човекът, с който си 2 години да ти мълчи не е особено приятно. От поит ти го казвам. Знаеш, че го чувства. То просто се усеща. Прави всичко за теб, но заради проклети предразсъдаци ти мълчи като пукал. Това нещо ми тровеше душата дълго време.

Пф, е да... в такъв случай наистина е кофти, като ти го 'спестява'. Думите примесени и с действия.... - върхът на сладоледа. :) Само дето в повечето случаи хората наблягат или на едното, или на другото...