View Full Version : Още обичам бившето си гадже...
PullDowN
06-16-2008, 19:40
iskam da me posaavetvate kakvo da napravq.... obicham bivShoto mi Gadje obache se Skaraxme i skasaxme .... a az iskam da tragnim pak .. kakvo da napravq ? da i zema li bokeT ili podaraK ??
т.7
krem4et0
sunset_light
06-16-2008, 19:41
Поговорете,даже можеш да й вземеш бижу,повече ще го хареса,успех. :)
angelcheeee_93
06-16-2008, 20:27
pokaji i ,4e sajelqva6 i 4e iska6 da si q varne6.pokaji i 4e q obi4a6,a ako i tq izpitva sa6toto sas sigurnost 6te se varne pri teb
sladur4etyYy
06-16-2008, 20:30
iskam da me posaavetvate kakvo da napravq.... obicham bivShoto mi Gadje obache se Skaraxme i skasaxme .... a az iskam da tragnim pak .. kakvo da napravq ? da i zema li bokeT ili podaraK ??
ако тя ве4е не изпитва чувства към теб да не мислиш, че ще се върне само защото си й купил цветя?! :o
:D Ти на колко си на 12?! Определено ако и вземеш бОкет няма да стане :razz:
draki4ka
06-16-2008, 20:38
:D Ти на колко си на 12?! Определено ако и вземеш бОкет няма да стане :razz:
:D :D :D mi da :razz: :lol: :lol:
аз ще те посъветвам да не бъдеш много настоятелен защото така може да я отблъснеш,покажи и че си сгрешил че ти си виновният в това че сте се скарали....щом си бил с това момиче значи че и знаеш лични неща за нея , изненадай я по някакъв начин....пожелавам ти успех и разкажи какво е станало :)
ем ако не иска да е с теб подаруците няма да и помогнат да си промени мнението освен ако не е държала повече на тях отколкото на връзката ви преди.
може да и вземеш нещо но според мен трябва да поговорите сериозно и да се изясните...
С единия подарък или букет(а може и двете) нищо няма да направиш...всичко си зависи от това какви са й чувствата и готова ли е да започнете отначало.Поговори с нея, но няма нужда да й правиш подаръци.Ако иска да е с теб - ще е с теб, ако не - примиряваш се и това е.
sasha_90
06-19-2008, 11:53
Говори с нея,изяснете се.А после,ако се сдобрите,й подари букет или каквото там искаш.
cinderella_gugutka
06-19-2008, 13:54
ами купи и нещо което оби4а-ако оби4а цветя-цветя.но задължително трябва да поговорите и да и покажеш 4е страшно я оби4аш и съжаляваш за вси4ко
Wrathchild
06-19-2008, 13:58
Купи й букет цветя, а дали още те обича или не - ще разбереш. И картичка може да има - ама моля те, грамотно написана, че ако я напишеш така, както си написал темата, аз лично по-скоро ще умра от смях, от колкото да се разчувствам.
sexa_na_kompleksa
06-19-2008, 14:08
Със сигурност трябва да поговорите и да се изясните. Ако е от типа момичета, които се трогват от неща като кутия бонбони и цветя - действай, но ако не е може да си направи някакъв грешен извод. Ти я познаваш най-добре, можеш сам да прецениш.
kotence199
06-19-2008, 14:53
i az vse o6te obi4am biv6oto si gadje i to mnogo,prosto nemoga bez nego
fall_out_girl
06-19-2008, 14:58
Ами по добре не й взимай подарак,но букетче може...Червени рози например...Най-важното обаче е да поговориш с нея и да и се извиниш за всичко.