Влез

View Full Version : Моля ви .. утре ми е изпита и ми трябва помощт

lil4etuuu
06-19-2008, 10:20
Спешно е утре имам испит по БЕЛ и някой неща съм ги позабравила или изобщо не ги знам :D

Ако някой може да ми ги каже за днес да ги науча ще съм му много благодарна моля ви помагайте ..

Видове сказуеми ???

Какво е наречие ?

видове местоимения ??? + примери ако може ;(

за сега е това благодаря предварително ;(;(;(

BeboP
06-19-2008, 10:51
Учебници... нямаш ли?! http://cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a085.gif

veile
06-19-2008, 10:52
Учебници... нямаш ли?! http://cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/p060.gif
+1

lil4etuuu
06-19-2008, 10:55
ami imam ama neznam kyde sa :D

BeboP
06-19-2008, 10:58
Ами потърси ги, де! Пък и навреме си се сетила... Що за безотговорност?! http://cheesebuerger.de/images/smilie/boese/c005.gif

ПС А и е недопустимо да казваш, че си (по)забравила или че не знаеш тези неща, защото съм почти убедена, че сте ги дъвкали стотици пъти в часовете по БЕ... Явно някой не е внимавал!! Надявам се да са по-малко хората с подобно отношение към образованието си!

xXxScreamxXx
06-19-2008, 11:11
и аз имам тест утре айде стискайте палциии :D :D :D

Кежуъл
06-19-2008, 11:26
Ми яж ми кура, като не ги знаеш къде са. Баси тъпата кифла иска на готово, а нищо не прай.

bloodfrozen
06-19-2008, 11:39
Аз като ти гледам правописа и пунктуацията, по-добре на тях да наблегнеш.. :-o

Cherlotte
06-19-2008, 11:44
ОМГ. :D Докъде стигна работата, вече като имате тест, а не съчинение, дори не можете да пишете, не знаете какво е наречие и местоимение. За лично, притежателно и т.н. местоимения да си чувала .. аз, ти, той ... Това е първото нещо, което се учи в чужд език, пък тук хора, които уж 12 години го говорят :D , а 7 го учат не знаят. Пък и учебници нямаш. Явно много те мързи.

П.С Изпит се пише със "З" (странно, в заглавието ти е правилно)!

5StaR
06-19-2008, 11:48
Спешно е утре имам испит по БЕЛ и някой неща съм ги позабравила или изобщо не ги знам :D

Ако някой може да ми ги каже за днес да ги науча ще съм му много благодарна моля ви помагайте ..

Видове сказуеми ???

Какво е наречие ?

иЗпит, някоИ (неща) . Също така си изпуснала и няколко запетайки.. + "Ако някой може да ми ги каже за днес да ги науча ще съм му много благодарна моля ви помагайте .. " - изречението не е формулирано правилно.

Presli
06-19-2008, 11:54
Като гледам заглавието как е написано мисля, че няма да го земеш.

Моля ви .. утре ми е изпита и ми трябва помощт

BeboP
06-19-2008, 12:07
Какво друго ще питаш? :-o Някой може пък да реши да ти отговори...
И наистина - както констатираха и другите, допускаш прекалено много правописни, пунктуационни и граматични грешки. Силно се надявам да са резултат от бързането, а не от незнание! http://cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/c010.gif

WaterLilly
06-19-2008, 12:48
Мен ме притесняват малко видовете сказуеми, защото точно на тях отсъствах, ама вече си върнах учебниците. Можех тогава да ги науча, ама мислех, че няма да се паднат на изпита. :D

veni7y
06-19-2008, 12:56
В последния момент ли реши да учиш? Цяла година кфо прай ? Погледни някой примерен тест .. там се набляга повече на пунктоация, правопис .. Виж си произведенията по литература :)

Успех на изпита!

kateto_sladkata
06-19-2008, 13:46

Видове сказуеми ???

Какво е наречие ?

незнаеш какво е наречие :shock: :shock: :shock: и ще ходиш на изпит :shock: :shock: :shock: :shock: ОМГ!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

gabi_94
06-19-2008, 14:16
Намери си учебника по бел, там си пише всичко. Пък и сега ли се сети - в последния момент? Айде размърдай се и търси в гугъл, все някъде има нещо.Късмет на всички утре на изпита, ще ни е нужен! :-D

Thoughtless
06-19-2008, 14:36
...

Zloagance1
06-19-2008, 15:07
Аз също имам изпит утре(пиша от акаунта на брат ми )
Значи за видовете сказуеми - бива съставни именни , съставни глаголни и прости
Простите навярно ги познаваш - уча , чета , играя , пиша , решавам , влизам;
Съставните именни : Това са сказуеми , образувани от глагола съм + име (съществително или прилагателно )
Например
Той е добър , аз съм умен , Ти си добра , Той е нещастен , Ние сме подготвени , Вие сте успели , Те са щастливи

Съставни глаголни - Образувани са от два глагола , свързани с "да"
Искам да отида , Трябва да успея , Искам да вляза , Мога да уча , Трябва да вървя , Гледам да внимавам ;

Успех утре на всички седмокласници! Дано ви приемат !
УСПЕХ!

taffy
06-19-2008, 16:38
Не че нещо АМА АЗ ЦЯЛА ГОДИНА ги преговарям тия неща - граматика ОТ-ДО...Малко късно си се сетила..

chefff :>
06-19-2008, 16:44
OMG .. иначе всички се правят на големи разбирачи, пишейки такива коментари с цел да я убидите и незнам си к'во сякаш вие по цял ден сте над учебниците ... само се чудите как да си трупате коментари

Кежуъл
06-19-2008, 17:14
Ей цонковски бек темата е за нея, а не за нас...и, като видиш момиче, което ще ходи на изпит с такъв правопис...какво друго ти идва да направиш?

Нига плийз...

mimenceto666
06-19-2008, 17:18
и аз имам тест утре айде стискайте палциии :D :D :D
+1
стискайтее

mimenceto666
06-19-2008, 17:20
Аз също имам изпит утре(пиша от акаунта на брат ми )
Значи за видовете сказуеми - бива съставни именни , съставни глаголни и прости
Простите навярно ги познаваш - уча , чета , играя , пиша , решавам , влизам;
Съставните именни : Това са сказуеми , образувани от глагола съм + име (съществително или прилагателно )
Например
Той е добър , аз съм умен , Ти си добра , Той е нещастен , Ние сме подготвени , Вие сте успели , Те са щастливи

Съставни глаголни - Образувани са от два глагола , свързани с "да"
Искам да отида , Трябва да успея , Искам да вляза , Мога да уча , Трябва да вървя , Гледам да внимавам ;

Успех утре на всички седмокласници! Дано ви приемат !
УСПЕХ!
мерси успех и на теб

xXxScreamxXx
06-19-2008, 17:46

Видове сказуеми ???

Какво е наречие ?

незнаеш какво е наречие :shock: :shock: :shock: и ще ходиш на изпит :shock: :shock: :shock: :shock: ОМГ!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

КАТО Е ПРОСТА КАКВО О4АКВАШ ... СИ4КИ СЕ СЕТИХТЕ БАШ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН 4Е МОЖЕ БИ ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ПИПНЕТЕ У4ЕБНИК Е ДА АМА НЕ ... ЦЯЛА ГОДИНА СПАХТЕ ... ЕМ СЯ СИ ТЪРПЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА !!!!!!!! :-x :x :-x :x :-x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Bubbly
06-19-2008, 19:03
Знаеш ли, миличка много си забавна. Само не разбрах какъв беше смисълът на темата ти, обаче явно имам твърде високи изисквания към авторите на всички така умни теми. В скоро време очаквам тема- "пикае ми се -съвети" или "кой ще дойде да се наяде и изпикае вместо мен". :razz:

shadow_
06-19-2008, 19:18
na kuv izpit si trugnala kato ne moje6 da napi6e6 "izpit"

sladkъ_mackъ
06-19-2008, 20:39
Оф сбогувай се с мечтата да си земеш изпита бе :-x :-x Тцц може ли да сте такива бе ти българка ли си кфа си :? :shock: Да не знаеш кфо е наречие и местоимение.. :? :?

kuklichka_bg
06-19-2008, 20:57
i az imam izpit po mateematika oba4e imam 4ustvoto 4e nishto neznam :-k pak nqmam vreme prez denq da re6avam zada4i i imam oshte 3 dena i 4ak nedelq sig shte re6avam Oh ako ne go mina neznam

TheNewReligion
06-19-2008, 21:50
Много мразя плиткоумни, мързеливи , безотговорни хора ! Надявам се да съм ти помогнала ! :)

TheNewReligion
06-19-2008, 21:54
OMG .. иначе всички се правят на големи разбирачи, пишейки такива коментари с цел да я убидите и незнам си к'во сякаш вие по цял ден сте над учебниците ... само се чудите как да си трупате коментари
Не висим цяла година над учебниците , но не се и сещаме 5 часа преди изпита , че не знаем къде сме забутали учебниците си ! :x Най-вероятно сега на тяхното място стои празна бутилка бира и пепелник препълнене с фасове "Арда" ! :-x :-x :-x :-x

mrysnika
06-19-2008, 21:57
Еммммм ами оффффффффф помощТ на седмокласник като теб,дето не си знае основните правила за писане даже,трудно се оказва...спасявай се...

LovePoisoned
06-20-2008, 12:23
Аз като ти гледам правописа и пунктуацията, по-добре на тях да наблегнеш.. :-o
Що кандидатстват някои хора, като излагацията е в кърпа вързана? 8) Не че аз съм много умна, но поне се старая по БЕЛ, не да си търся учебниците, тетрадките, помагалата и пр.