PDA

View Full Version : Харесва ми да му вкарвам пръстче

kiwii
06-19-2008, 11:15
Ami s priqtelq mi dokato pravim sex ponqkoga mu mu6kam edno prast4e v dupeto i toi nqma ni6to protiv,mislite li 4e sum izvratena :?

Редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица!

pi6ka
06-19-2008, 11:18
апхахаха :razz: питай го дали му хареса и ако каже да следващия път му вкарай вибратор :)

AnChItOoOo
06-19-2008, 11:18
Ami s priqtelq mi dokato pravim sex ponqkoga mu mu6kam edno prast4e v dupeto i toi nqma ni6to protiv,mislite li 4e sum izvratena :?

Щом и на двамата ви харесва...не мисля че е извратено

hottie
06-19-2008, 11:28
не е извратено и това не го прави гей(за тези, които си го мислят). Има хора с различни фантазии и щом и двамата сте ОК с това , значи всичко е наред :)

hahavteen
06-19-2008, 11:44
Няма никакъв проблем да не говорим че може да му докараш невероятни оргазми ако му напипаш простатата и я стимулираш.

SpOrTs_GiRl
06-19-2008, 11:48
Не си извратена. На някой това им харесва - на други не. ;) .. Щом на теб и на приятеля ти ви харесва няма никакъв проблем .......... .. .. Не можах да разбера проблема ти .. Дали си извратена?!?!?!?! ........

heavy
06-19-2008, 11:50
Щом ви кефи си го правете. Няма смисал дори да се допитваш до този и онзи дали било извратено или не. :D

amatorium
06-19-2008, 11:57
Dosta momicheta go pravqt tova. Mislq che e normalno.

mitternacht
06-19-2008, 11:59
Ай стига бе.. че на тебе харесва ли ти?
Както казаха, после това "пръстче" кой знае колко готино изглежда.

bebeT00
06-19-2008, 12:13
ima mnogo po izvrateni ne6ta ot tova

lwsu
06-19-2008, 12:26
в ануса има много струпани нервни окончания, стимулиранието на които може да увеличи възбудата.. напълно нормално е..

heavy
06-19-2008, 12:29
Няма никакъв проблем да не говорим че може да му докараш невероятни оргазми ако му напипаш простатата и я стимулираш.

:lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin:
Да бе тя понеже простата се намира точно на изхода на анала :lol: :lol: :lol:

Сигурно е гледала Road Trip и си мисли, че то така лесно става. Виж ако се бръкне повечко може и да се получи.. :P 8-)

angelcheeee_93
06-19-2008, 13:14
az ne bih go napravila,no va6a si rabota i 6tom i dvamata ste saglasni zna4i ne e izvrateno.

NeLLy_BaBy
06-19-2008, 13:38
Ще се присъединя към мнението на повечето хора-ами ако и на двамата ви харесва няма проблем. :)

_crazy_baby_
06-19-2008, 13:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin:
Да бе тя понеже простата се намира точно на изхода на анала :lol: :lol: :lol:
точно баси като незнаете кое каде седи в организма какво сте тръгнали да давате съвети

best_buy
06-19-2008, 15:29
Нз , другите к`во мислят , ама ми се вижда извраничко и по скоро ..... гейско , квото и да ми разправяте що за момче трябва да си за да искаш приятелката ти да ти бърка в задника. До авторката : Внимавай скоро да не те смени с някой от ония .... двуполовите-SHEMALE :-D

Puky
06-19-2008, 15:42
Дам това било мъжката G-точка :D (онзи ден четох )
Значи като пъхнеш пръст и натиснеш по към пъпа (отвътре :D ) и се напипва .. :shock: :D

FeelMyPain
06-19-2008, 15:44
Дам това било мъжката G-точка :D (онзи ден четох )
Значи като пъхнеш пръст и натиснеш по към пъпа (отвътре :D ) и се напипва .. :shock: :D

Значи бъркаш му през дупето и стигаш до пъпа?!? :shock: :shock: :shock:

kifla
06-19-2008, 16:56
Момчета темата е друга...дали мацката е извратена да пипа приятеля си по дупето и после пръста и д амирише на яко ако :lol: 8-) :-D
Таа по темичката ...щом ти не се имаш за извратена ние и да ти кажем ,че си ти кво ?НЯма да спреш да пипаш дупарата на момченцето нали :lol: 8-)

DevilWish
06-19-2008, 17:15
Ni6to lo6o nyama ... ne mislya ,4e bih go napravila ,no ako na men mi go napravyat po6turyavam ;)

NH3
06-19-2008, 17:41
следващия път му хакни целия си умрук за да има по голямо стимулиране

5StaR
06-19-2008, 17:53
Ххахаххаха омфг, извратена, ама айде да му честитиш отварянето на приателя ти от мен.

dani_flirt
06-19-2008, 18:05
Ще се присъединя към мнението на повечето хора-ами ако и на двамата ви харесва няма проблем. :)

+1 :)

Bubbly
06-19-2008, 19:17
Според мен си :D и да не би с това да съм променила останалите 95 процента които казват че е нормално?Май не, следователно сме свидетели на поредната тъпа тема.

Yallama
06-19-2008, 20:00
Не мога да разбера защо спориш , след като не си тук , ако не ти е известно АНГЛИЙСКИ се говори както в америка , така и във Великобротания ! има разлика между английския в сащ и във великобритания
ПС:тва с пръста не бих си го позволил :D :D

Virtuallll
06-19-2008, 20:04
А дали му харесва? :lol:

pasii_sladuranata
06-19-2008, 20:23
питай го другия път дали иска и вибратор,,сигурно няма да има нищо против!! :)

hahavteen
06-20-2008, 13:50
Айде да не си говорим как може да се напипа простатата и какъе е ефекта от подобна стимулация а? Първо се образоваите малко и после се подиграваите :-o

comics
06-20-2008, 14:07
Айде да не си говорим как може да се напипа простатата и какъе е ефекта от подобна стимулация а? Първо се образоваите малко и после се подиграваите :-o
така е ! 100% половината, видели тая тема в момента са в кенефа да бият чикия и да си бъркат 0тзад да видят какво е усещането :?

krem4et0
06-20-2008, 14:25

И той си вкарва пръстче в мен, ама нищо му няма после. Опитвара съм с мъжа, но не е особен фен на идеята. И все пак нямам нищо против и не го мисля за извратено.

RAWRRR
06-21-2008, 06:04
Това е отвратително
и не ми пука колко мога да му стимулирам простатата и колко нервни окон4ания има там.
Никога не бих го направила
а и смятам 4е е педерастко

zanik
06-21-2008, 22:30
Това е отвратително
и не ми пука колко мога да му стимулирам простатата и колко нервни окон4ания има там.
Никога не бих го направила
а и смятам 4е е педерастко
И според мен тай,и не бих дал да ми бръкнат у дупето :o

fall_out_girl
06-22-2008, 09:17
И ние кво да направим,че му бъркаш у дупарата???

rozova_lady
06-22-2008, 19:02
кво им обясняваш,бая хляб трябва да хапнат за да го разберат :)

FeelMyPain
06-22-2008, 19:09
Абе само някоя да се пробва "да ми стимулира простата" ще и счупа ръката. :D

extazytu
06-22-2008, 19:14
апхахаха :razz: питай го дали му хареса и ако каже да следващия път му вкарай вибратор :)

+1
+1
+1
+1
+1
+1

didi_baby
06-22-2008, 20:03
то въпроса е не е ли той извратения че другия път викни некъв негър да му го набие отзад да видиш кво хубавко ще му стане сълзи ще му текат от кеф

ROCKLIFE
06-22-2008, 22:48
някакси нямам желание за подобни приключения 8-)

TigerRulZ
06-22-2008, 22:52

Редактирано от ramaiana

не си извратена кифло,мъжа ти е гей

plmn
06-22-2008, 22:55
Не е извратено и това не го прави гей.

tvoqta__me4ta
06-23-2008, 15:37
Колко сте ограничени само...момичето пита за нещо определено, и всички задружно решихте да и се подигравате... :x

TigerRulZ
06-23-2008, 19:03
Не е извратено и това не го прави гей.

не съм казал че е извратена ;)

по темата
оня ден гледах една серия на family guy дет доктора тръгна да прай тест на питър и нали не знаеше кво е тва оня кат си бутна пръста оня откачи избяга от болницата и с свалени гащи тичаше из града и оня лудак кмета му се развика "ХВАНИ МАЛКО ТЕН ПО ДЯВОЛИТЕ" .после съди лекаря за изнасилване и пита съдията как е минал неговия тест и той си спомни некви извратени сънища и го осъди на бая време затвор.след тва Питър почна да уринира постоянно и доктроа му обясни че тва е нормално шото там имало некъв рак на простатата (май от превода нешу е сбъркано) и тряяло да се постимулира малко и да се отпусне щото иначе стаа голям и пречи на пикочния мехур оттам нататък стаа кофти.

тва беше коет научих за тая проста простата

amatorium
06-24-2008, 11:01
Da poqsnq samo na nevejite tuk, che ima golqma razlika mejdu prustche v dupeto i stimulirane na prostata! 8)

pepita87
06-24-2008, 18:43
Yaaaaaaaaaaaaaa,hahhahaha..........
Priqtelq mi ne mi dava s prust da go dokosna,ta kamo li da mu go navra :D

B.O.OM..
06-24-2008, 19:40
Вие луди ли сте we хора :razz: нещо еи има и как така както се шибате и ти решаваш да му брънеш ей така :razz: мн сте зле :D :D :D :D

emchetyyy
06-24-2008, 19:43
оо тфа сигурно е мноо яко .. напрао пуке :shock: :shock: той да ти бърка кадет иска ама ти .. що после не си оближеш пръста :razz: :razz: :razz: :razz:

zabravana
06-24-2008, 20:26
vapros na use6tane :) 6tom vi dopada vsi4ko e tip- top

best_buy
06-24-2008, 20:53
Добре че отмениха задължителната казарма , че иначе приятелят ти е SCREWED

bebeT00
06-24-2008, 20:55

Редактирано от ramaiana
i kvo mnogo momi4eta pravqt tova

armagedonski
06-24-2008, 23:55
izwrateno li, 4e ti si go naebala mom4eto! :shock:

aqweR
06-25-2008, 01:39
Всичко е ок ;) нормално е...

но ако тръгне да иска да вкарваш повече от 1 пръстче имай едно на ум ;)

SMoKe_BoY
06-25-2008, 05:43
Мн ясно че няма проблем но на мен не би ми харесала по скоро идеята да ми влиза нещо от зад .. и няма да ми достави толкова кеф :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-25-2008, 07:11
Пфу, честно казано ти завиждам. Не че ще хукна веднага да навирам каквото и да е в дупето на приятеля ми, обаче той даже не ми дава да го докосна там или да го постисна лекичко, ако сме съблечени. :?

Peshito
06-25-2008, 09:06

Редактирано от ramaiana
Само го проверявал да не е срал преди тва и да охлепете нещата

SpOrTs_GiRl
06-25-2008, 12:12
izwrateno li, 4e ti si go naebala mom4eto! :shock:
:razz: :razz: :razz:

Това ми напомня за .. Лежим си с моя и аз съм от вътрешната страна на леглото .. и решавам да стана и го прескачам буквално (направо си минах през него) точно над дупето и той само "оо дааа ши*ай ме отзаддд" .. ии :razz:

sexnaeks
06-25-2008, 14:59

изглежда готино като пръстче...ако твойто извадено от дупето пръсче не изглежда като пръсче си е твой проблем :?

Komar
06-25-2008, 17:22
Chestito priqtelqt ti e pederas !
:D

L0LiPoP
06-25-2008, 17:31
Ами тези, на които са им много космати дупетата и не може да им се бръкне? 8-) (сериозно питам!!)

Boko123
06-25-2008, 18:08

Редактирано от ramaiana

Приятеля ти измаш ли е връзка с мъже? :shock:

Започвам да се плаша вече... как така му вкарваш пръстче? хаьхахьа

RyAn
07-02-2008, 09:36
blaks

opasnosladka
07-02-2008, 09:42
Не си извратена. На някой това им харесва - на други не. ;) .. Щом на теб и на приятеля ти ви харесва няма никакъв проблем .......... .. .. Не можах да разбера проблема ти .. Дали си извратена?!?!?!?! ........
+1 =]

Madn3s5
07-02-2008, 10:20
Земете прочетете малко и тогава изказвайте тъпите си мнения :?

Простатата и мъжкото сексуално здраве

Това четиво има за цел да осведоми мъжете как да поддържат простата си в добро здраве и какво да направят за да не се превърне простата им в проблем. Тук ще получите отговор на въпроса за самата простата и нейната функция, ще опишем симптомите, които придружават едно (доброкачествено) заболяване на простатата, възможностите за поставянето на диагноза от лекаря. Ще Ви информираме за различните възможностти за лечение, ще получите и напътствия, за това какво можете да направите, за да поддържате простатата си в добро задраве.

Анатомия
Простатата е жлеза от мъжката репродуктивна система и е отговорна за производството на семенната течност ,която съставлява спермата..
Простатата се намира между пикочния мехур и основата на таза. Зад простатата се намира правото черво. Обикновено има форма и големина на кестен и тежи около 20 грама. Простатата обвива началото на пикочния канал (уретра) и се състои от многобройни жлези, богата на кръвоносни съдове съединителна тъкан и мускулната тъкан. Простатата е обвита от здрава ,състояща се от съединителна тъкан обвивка.

Функция
Основната функция на простатата е секреторна. Тази функция започва да се осъществява за първи път по време на пубертета, когато под действието на тестостерона (мъжкият полов хормон), простатата става функционално активна.
Секретът на простатата е млечнобяло-мътен ,много рядък и леко кисел. Секретът е богат на ензими. Ензимите са белтъци с много важни функции. Някои от ензимите ,съдържащи се в простатния секрет са : кисела простата-фосфатаза и PSA (простата-специфичен антиген), който втечнява спермата.

Друго важно вещество, което се съдържа в простатния секрет, е сперминът. Неговата функция е да защитава ДНК на сперматозоидите.Сперминът придава специфичната миризма на спермата.
Простатният секрет представлява 20-30% от спермата. Както беше споменато по-горе простатния секрет е важен за правилното функциониране на сперматозоидите, както и за потентноста на мъжа.

По темата,щом ви харесва си го правете,но за мен е извратено и гнусно :-&