- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ми да му вкарвам пръстче
Ami s priqtelq mi dokato pravim sex ponqkoga mu mu6kam edno prast4e v dupeto i toi nqma ni6to protiv,mislite li 4e sum izvratena
Редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
апхахахапитай го дали му хареса и ако каже да следващия път му вкарай вибратор
![]()
Щом и на двамата ви харесва...не мисля че е извратеноПървоначално написано от Say It Right
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
не е извратено и това не го прави гей(за тези, които си го мислят). Има хора с различни фантазии и щом и двамата сте ОК с това , значи всичко е наред![]()
Няма никакъв проблем да не говорим че може да му докараш невероятни оргазми ако му напипаш простатата и я стимулираш.
Не си извратена. На някой това им харесва - на други не... Щом на теб и на приятеля ти ви харесва няма никакъв проблем .......... .. .. Не можах да разбера проблема ти .. Дали си извратена?!?!?!?! ........
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Щом ви кефи си го правете. Няма смисал дори да се допитваш до този и онзи дали било извратено или не.![]()
Dosta momicheta go pravqt tova. Mislq che e normalno.
Eating isn't cheating - Arnold
Ай стига бе.. че на тебе харесва ли ти?
Както казаха, после това "пръстче" кой знае колко готино изглежда.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ima mnogo po izvrateni ne6ta ot tovaПървоначално написано от Say It Right
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
в ануса има много струпани нервни окончания, стимулиранието на които може да увеличи възбудата.. напълно нормално е..
Do you speak Salsa? .......
Сигурно е гледала Road Trip и си мисли, че то така лесно става. Виж ако се бръкне повечко може и да се получи.. :PПървоначално написано от ubuntu
![]()
az ne bih go napravila,no va6a si rabota i 6tom i dvamata ste saglasni zna4i ne e izvrateno.
Руса кукличка
Ще се присъединя към мнението на повечето хора-ами ако и на двамата ви харесва няма проблем.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
точно баси като незнаете кое каде седи в организма какво сте тръгнали да давате съветиПървоначално написано от ubuntu
No matter where you go, there they are...
Нз , другите к`во мислят , ама ми се вижда извраничко и по скоро ..... гейско , квото и да ми разправяте що за момче трябва да си за да искаш приятелката ти да ти бърка в задника. До авторката : Внимавай скоро да не те смени с някой от ония .... двуполовите-SHEMALE![]()
Дам това било мъжката G-точкаПървоначално написано от slun4ice
(онзи ден четох )
Значи като пъхнеш пръст и натиснеш по към пъпа (отвътре) и се напипва ..
![]()
![]()
Значи бъркаш му през дупето и стигаш до пъпа?!?Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
![]()
Момчета темата е друга...дали мацката е извратена да пипа приятеля си по дупето и после пръста и д амирише на яко ако![]()
![]()
![]()
Таа по темичката ...щом ти не се имаш за извратена ние и да ти кажем ,че си ти кво ?НЯма да спреш да пипаш дупарата на момченцето нали![]()
![]()
Ni6to lo6o nyama ... ne mislya ,4e bih go napravila ,no ako na men mi go napravyat po6turyavam![]()
следващия път му хакни целия си умрук за да има по голямо стимулиране
Ххахаххаха омфг, извратена, ама айде да му честитиш отварянето на приателя ти от мен.
The Spark
+1Първоначално написано от NeLLy_BaBy
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Според мен сии да не би с това да съм променила останалите 95 процента които казват че е нормално?Май не, следователно сме свидетели на поредната тъпа тема.
Don't worry, be happy!
има разлика между английския в сащ и във великобританияПървоначално написано от best_buy
ПС:тва с пръста не бих си го позволил![]()
![]()