View Full Version : Такава глупачка съм... зарязах момчето което обичам..... ;[
bUbInkA__
06-19-2008, 14:28
Ходих с едно момче извесно време.Не много.Но по времето когато ходехме аз още бях влюбена в бившият си приятел,които скъса с мен и почти не мислех за сегашния.Излизах с него просто еи така от скука.А и за да дразня бившия,което беше голяма глупост,защото на него едва ли му е пукало какво става с мен.И веднъж реших да скъсаме,защото няма смисъл да продължаваме да излизаме.Тои го прие мн добре.След това много пъти сме си писали в скаип и наистина останахме приятели.Доколкото е възможно да се наречем такива..И сега.. миналият ден го бях видяла в едно кафе и изведнъж почувствах тръпка и осъзнах че отново си го искам.Но проблема е че незнам какво мога да направя за да му намекна че отново го искам и незнам тои как ще го приеме.Понякога и аз незнам какво искам.... :( Като имам някои-искам някои друг,а чак когато го загубя разбирам че наистина съм го харесвала и осъзнавам колко ми липсва.. :(
SunShinePearl
06-19-2008, 14:31
kakto ti kaza naistina nz kakvo iskam,to4no taka e(na kolko si )qvno dosega ne si otkrila 4oveka kogoto obi4a6 istinski,spored men tvoeto e samo uvle4enie,nqma smisal da povtarq6 predi6ni gre6ki!!!gledai napred i zabravi i za 2-mata,qvno ti nosqt samo maka
ThinkerBell
06-19-2008, 16:16
Taka e kato nqkoi si otide togava razbirame kolko mn ni lipsva...Spored men moje da mu go kajesh v prav text che pak iskate da se saberete , pak ako toi e svesten i oshte ima chuvstva za tebe sichko shte si e ok 8)
uspeh4e ...
rihanna_lady
06-19-2008, 16:30
Аз също сам изпадала в подобна ситуация..Сега може би е момента да се усамотиш някъде където да помислиш за това кой от двамата да избереш.. с кой ти е било по-хубаво..кой се е държал с теб добре .. кой те е карал да се чувстваш обичана и поредица др въпроси .. Успехчета :-)
niquetamere
06-19-2008, 17:08
искаш ама няма
Mementomori
06-19-2008, 17:20
Това,че ти липсва,не означава,че си влюбена в него,според мен до някаква степен се чувстваш самотна,а не че имаш чувства.Сама каза,че си била с него,единствено за да не си сама и да дразниш бившия,явно не ти харесва сингъл....
а сега мислиш ли за първоначалното момче че нищо не каза за него повече...
не мисля че харесваш другото момче а искаш да не бъдеш самотна не мисля че ще можеш направо да му кажеш че го искаш трябва да провериш дали вече не гледа към друго момиче
Имам едно предложение:
Я тръгни на уроци това лято, че вече имате матури и няма измъкване. Излез с приятелките ти, напийте се и сваляйте мъже. Дай си малко време, подреди си приоритетите и тогава започни да мислиш за няк'ви мЪже по баровете и кафетата.
kuklichka_bg
06-19-2008, 20:18
pf i ti neznaish ko iskash ne moje da razigravas horata kakto na teb ti skimne prishtevki
жени....има т ли нещо не им харесва ,изгубят ли го ревът за него...
по темата:виж просто е...казваш му"сгреших,искам отново да сме заедно,направих грешка за която съжелявам...дай ми последен шанс,няма да те разочаровам ;)" ииии ако той все още има вучства към теб ще черпиш....
Pliushinka
06-19-2008, 21:43
Bila sym v syshtata sityaciq...syper gadno e kakto si mislish che xodish s nego samo na pyk na bivhsiq bez da ysaznavash se vlybvash v tozi chovek...i kogato go zahybish togava go razbirash.. govori s nego kaji my che syjalqvash ii che iskash da ste zaedno predpolagam che vsichko shte se opravi :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-19-2008, 21:51
тръпка не значи че го обичаш.. :) може да ти мине до седмица 2 ако не поговорете по скаип кажи му кфо мислиш.. ти си знаеш наи добре :)
miminkaa
06-24-2008, 18:49
Mi spored men 6tom predi e bil s teb moje o6te da ima 4uvstva.. Po dobre mu kaji 4e sujelqva6 za tova 4e te skasali.. i 4e iska6 pak da ste zaedno.. 4e ti lipsva.. ne6to ot toq sort.. Ili puk go svalqi :)
napravila si golqma glupost che si trugnala sus poslednoto ti gadje zashtoto izglejdalo 4e si se zamotavalo s nego ..no hubavotot e 4e si si ysuznala greshkata i se opitvash da q popravish no pomisli si malko .. tova tvoito ne e li privurzanost kum tova mom4e .. nz vse pak ti tr da mi kajesh zashtot ti gi izpitvash tiq chustva no prosto kato 4e 4eta i sum na tova mnenie