PDA

View Full Version : Ръстови проблеми :)

WaKo
06-19-2008, 16:24
Та, то не е проблем точно, ама не знаех как да го формулирам. Въпроса е следният - имали ли сте проблеми в секса с ръста на партньора/ката ? Защото ми се е случвало да го правя с момиче 183 см ( и аз съм толкова ) и си беше малко неудобно - на задна прашка задникът й стърчи доста високо, в другите пози крака стърчат :) Като сме прави пак височко идва... И другия вариант и с момиче 150 съм бил, при което направо трябваше да се сгъвам на две, за да се целунем, прави нямаше как да правим секс, защото много ниско идваше и така :) Та интересно ми имат ли други такива проблеми??

FeelMyPain
06-19-2008, 16:28
Да ти имам проблемите :)

sparco_sl
06-19-2008, 16:58
ми дигния във въздуха е

demons_of_my_soul
06-19-2008, 17:04
ама моментално ти решама проблемите бе...
връзваш биската с ластик, а на дълагата окачаш оловни тежести и готово!

kifla
06-19-2008, 17:06
ама моментално ти решама проблемите бе...
връзваш биската с ластик, а на дълагата окачаш оловни тежести и готово!
и лашкаш ли лашкаш докато ти стане удобна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dani_flirt
06-19-2008, 18:19
Аз съм нисичка- 1.60, а приятеля ми е 1.88 и въпреки това нямаме такива проблеми... :P :)

Liar
06-19-2008, 18:57
Аз съм нисичка- 1.60, а приятеля ми е 1.88 и въпреки това нямаме такива проблеми... :P :)
А до къде си му?

BulgariaZaBulgarite
06-19-2008, 19:33
А уж казваха, че в леглото всички са равни.

Sigrina
06-19-2008, 19:53
Аз съм 164, а приятелят ми 183 - не е толкова голама разликата и не сме имали такива проблеми, но един приятел ми е споделял, за бившето си гажде дето била мн нисичка "и удобна" - каза той :lol:

Yallama
06-19-2008, 19:55
с по-височките моми е ясно , турваш и тенджерата на главата и се набираш .. :D :D

dani_flirt
06-19-2008, 20:44
А до къде си му?

до раменцето горе-долу :-D

bulgarcheto
06-19-2008, 20:56
Че то за прави е най-яко с по-дребничка бе, да си в хванеш и да си се разхождаш с нея :)
А с ниски мисионрската не върви, блъзат ти пъпа само 8-)

&ILoveU2
06-19-2008, 20:57
Е аз съм момиче и не бих казала, че мога да имам кой знае какви проблеми свързани с ръста. Е да малко е трудно да духам на двуметров и да се опитвам да му гледам изражението :-) . А dani_flirt кефиш ли се с толкова високо момче в леглото :grin:

dani_flirt
06-19-2008, 21:10
Е аз съм момиче и не бих казала, че мога да имам кой знае какви проблеми свързани с ръста. Е да малко е трудно да духам на двуметров и да се опитвам да му гледам изражението :-) . А dani_flirt кефиш ли се с толкова високо момче в леглото :grin:

Ами не знам дали ръста е от значение, но определено си се кефя :) :oops: Някак си по-различно е като е по-висок (може и само да си въобразяам) имам усещането, че съм защитена и ми е много хубаво :)

hforce
06-19-2008, 23:00
s po visoka ne znam kak e, no s minion4etata nqmam problemi ;)
vij ima edna ot moito daskalo koqto e s 1 glava po visoka ot mene, 4udno mi e kak li 6e e s neq :D (183 sum)

s7alin
06-19-2008, 23:55
Ми такива проблеми не съм имал но и аз се чудя как е с по висока .....

AngerFist90
06-19-2008, 23:57
какъв ви е проблема Качате се на таборетка столче маса каквото дойде какво от това че момичето ви е с една глава по високо ...проблем няма :razz: :razz:

eveto_xx
06-20-2008, 05:10
Защо пък височината да е проблем :? аз съм 1.57 , приятелят ми е към 1.90...нямаме никакви проблеми, та дори и се чувствам по-добре, като съм толкова по-ниска...

TotallySexy
06-20-2008, 20:02
175 и мъж под 185-6 не признавам ;)

AnChItOoOo
06-20-2008, 20:50
с по-височките моми е ясно , турваш и тенджерата на главата и се набираш .. :D :D

:razz: :razz: :razz: :razz:

get_high
06-20-2008, 21:02
приятелят ми е с около 10-15 см по-висок от мен , и понякога наистина има неудобства :oops:

glavolomno
06-20-2008, 21:08
Не съм традиционалист, но все пак мисля, че по-добрия вариант е момичето да е малко по-ниско от момчето или поне висока колкото него, но в никакъв случай обратното!
Била съм с момче, което е с 4 години по-голям от мен и с поне 4-5 см по-нисък и искам да ви кажа, че се чувствах много тъпо когато се хванехме за ръка...едва ли не като детегледачка :(
Това е мое лично мнение обаче! Но за секса...ръстът няма значение изобщо ;)

FeelMyPain
06-20-2008, 21:32
Защо пък височината да е проблем :? аз съм 1.57 , приятелят ми е към 1.90...нямаме никакви проблеми, та дори и се чувствам по-добре, като съм толкова по-ниска...

Проблеми докато се целувате?Докато се държите за ръка?Докато правите секс?Докато се гушкате?
П.П. Тва е грозно като видиш такава разлика... 211441 % въобще не си подхождате.
П.П.2 Нищо лично.

Xtuning
06-20-2008, 22:29
Брях .... висок съм 192 а приятелката ми е 163 и нямаме никакви проблеми ,ама никакви ! Ходил съм и с момиче 161 .... Като знаеш как става , кво значение има . Даже като се замисля най-високото момиче с което съм ходил е било 168 ....
Наистина , в некои раоти не е много удобно , но всяко нещо си има заместител 8)

WaKo
06-21-2008, 08:20
Брях .... висок съм 192 а приятелката ми е 163 и нямаме никакви проблеми ,ама никакви ! Ходил съм и с момиче 161 .... Като знаеш как става , кво значение има . Даже като се замисля най-високото момиче с което съм ходил е било 168 ....

Е, нали и аз това съм казал - не че е проблем, ама все пак като има големи разлики се налага определено нагласяване, докато при 10-15 см разлика всичко си е точно по местата :D

migancy
06-21-2008, 08:40
А до къде си му? do kura za da pravi lesno svirki :D:D:D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :smt043

Xtuning
06-21-2008, 10:01

Е, нали и аз това съм казал - не че е проблем, ама все пак като има големи разлики се налага определено нагласяване, докато при 10-15 см разлика всичко си е точно по местата :D

А бе чесно да ти кажа , имали сме случеи без никви нагласи .. :grin: :D
Иначе си прав . Ама като ти в хубаво с момичето , ще се "прежалиш" :P

6okolad4e
06-21-2008, 10:14
pff ot kade se zavadihte tolkova mn visoki e az 6to nepoznavam :cry: iskam i az - moq priqtel e kolkot men az sam 172 .. :S ama pone v sexa nqmame nikvi problemi :P ;]

Xtuning
06-21-2008, 10:18
pff ot kade se zavadihte tolkova mn visoki e az 6to nepoznavam :cry: iskam i az - moq priqtel e kolkot men az sam 172 .. :S ama pone v sexa nqmame nikvi problemi :P ;]

Не искам да обиждам тфоя приятел в никакъв случей .. ама 172 за момче са мъничко :(

Rookie
06-21-2008, 12:19

Не искам да обиждам тфоя приятел в никакъв случей .. ама 172 за момче са мъничко :(
И кво, аз съм 175, трябва ли да ме е яд от това... Колкото - толкова. Не мисля че ръста е най-важен за една връзка.

Na7a6a
06-21-2008, 13:52
^Точно така :) Аз съм 170, а приятелят ми е с няколко сантиметра по-висок от мен. Точно сме си и в никакъв случай не мисля, че той е нисък. Все пак на кой колкото му е дадено, какво сега-да се простре половината мъжко население за ушите на простора ли? :D Ръста няма чак такова значение в 1 връзка 8)

eveto_xx
06-21-2008, 13:57

Проблеми докато се целувате?Докато се държите за ръка?Докато правите секс?Докато се гушкате?
П.П. Тва е грозно като видиш такава разлика... 211441 % въобще не си подхождате.
П.П.2 Нищо лично.

Виж какво, това ми е последния проблем, че някакви отворковци като теб мислят че е грозно :) не живея за другите. И също така с приятеля ми се обичаме, и такива работи не ни пречат. Не е важен само външния вид, важни са чувствата.Просто мнението ти така ми дойде, като гръм от ясно небе, че чак се чудя какво да отговоря на простотията ти...

Xtuning
06-21-2008, 14:32

И кво, аз съм 175, трябва ли да ме е яд от това... Колкото - толкова. Не мисля че ръста е най-важен за една връзка.

Никога не съм казал ,че е важен !!!! За всеки влак си има пътници .

Nutty_
06-21-2008, 15:05
А уж в леглото няма значение височината...
Аз като съм 1,50 освен да се самоубия ама..няма да стане :)

6okolad4e
06-21-2008, 18:38
mi da znam ama kat si go obi4am kvo da praq :P :)

FeelMyPain
06-21-2008, 18:47

П.П.2 Нищо лично.

Виж какво, това ми е последния проблем, че някакви отворковци като теб мислят че е грозно :) не живея за другите. И също така с приятеля ми се обичаме, и такива работи не ни пречат. Не е важен само външния вид, важни са чувствата.Просто мнението ти така ми дойде, като гръм от ясно небе, че чак се чудя какво да отговоря на простотията ти...

Казах нищо лично.99% от хората ще се съгласят с мен, че е грозно момчето да старчи 2 глави над гаджето си.Sry че ти разбих приказката...

jotitu
06-21-2008, 19:16

П.П.2 Нищо лично.

Казах нищо лично.99% от хората ще се съгласят с мен, че е грозно момчето да старчи 2 глави над гаджето си.Sry че ти разбих приказката...

az pyk sym 4uvala 4e takiva dvoiki sa nai shtasstlivi.. nqma da ti obqsnqwam zashto.. o4evidno horata tuk kato si naumqt neshto i na 4ernoto bqlo shte vikat samo i samo da ne sa nazad

_wait_and_bleed_
06-21-2008, 19:17

П.П.2 Нищо лично.

ЕДва ли си разбил нечия приказка.Това си е твоето лично мнение,разбрахме го.Стига си повтарял едно и също!Ставаш досаден!

FeelMyPain
06-21-2008, 19:22

П.П.2 Нищо лично.

ЕДва ли си разбил нечия приказка.Това си е твоето лично мнение,разбрахме го.Стига си повтарял едно и също!Ставаш досаден!

И къв си ти да ми кажеш кво да правя?Като двама души си говорят, пуберите като тебе мълчат.Сега ходи се фърли през терасата и не ме занимавай повече,капишоре?

_wait_and_bleed_
06-21-2008, 19:33

П.П.2 Нищо лично.

И къв си ти да ми кажеш кво да правя?Като двама души си говорят, пуберите като тебе мълчат.Сега ходи се фърли през терасата и не ме занимавай повече,капишоре?

Аз съм тази,която ти чете простотиите.Нали разбираш,тва е само лично мнение. :D Ама съм сигурна,че 99% от хората във форума ще се съгласят с мен.

FeelMyPain
06-21-2008, 19:43
Успех.С жени няма да споря.Помислих, че си момче затова ти отговорих.Не ти ходи да избиваш комплекси по тоя начин.

_wait_and_bleed_
06-21-2008, 20:12
По темата-неудобства при голяма разлика в ръстта има,но и много предимства си има.
До:Чичко_Полицай:Аз комплекси не избивам,нито сам пубер!Просто тези крайни изказвания не са ми по вкуса.А и не ти ли е неудобно,че така говориш на момичето?!

cS_LaMeRkA
06-21-2008, 20:14

Е мъничко ама на някой им е ген да са ниски... те кфо са виновни... за което цел живот (поня някой) се комплексират от това...

По темата: не мисля че има значение височината....

FeelMyPain
06-21-2008, 20:20
Аз си изказвам моето мнение.Това, че вие сте високи по 150см и се засягате не е мой проблем.От какво да ми е неудобно?Че мнението ми се различава с твоето или с нейното и трябва да си замълча ли?Не мисля.

pinki
06-21-2008, 20:24
А уж казваха, че в леглото всички са равни. :lol:

_wait_and_bleed_
06-21-2008, 20:26
Не съм висока 1,50.Ни най-малко не се засягам.

FeelMyPain
06-21-2008, 20:28
Ти нямаш никво право да ме нападаш,след като на теб нищо не съм казал.Айде че Холандия изравни и ми е интересно кво ще стане :)

Xtuning
06-22-2008, 00:44

П.П.2 Нищо лично.

Според мен си не повече от 1.70 ,че да не и по-малко и ся избиваш адските комплекси тука ,Хайде като си толкова сигурен ми сабери 10 човека които мислят като теб .......

FeelMyPain
06-22-2008, 02:15
183 съм и не съм комплексар за разлика от тебе.Отварям тема да видим дали ще събера или не.

krem4et0
06-22-2008, 06:12
Приятелят ми е около 8-10 см по-висок от мене и си пасваме страхотно. Като обуя високите токове сме на 1 височина. Иначе имах гадже преди години(а тогава и малко по-ниска бях), което беше 198 см...е, Бога ми до пъпа му стигах. Беше си смешно наистина.

И все пак разлика от 10-тина см е ок. Сестра ми пък от своя страна харесва по-ниски от нея мъже. Въпрос на вкус е в крайна сметка. Но дори и разликата от 10 см понякога се наваксва трудно.

jilibonka_
06-22-2008, 08:08
приятеля ми е 171 а аз съм 165 .. не се оплаквам особено.. ама ... искаммм по високк мъЖЖЖЖЖЖЖЖЖ !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SpOrTs_GiRl
06-22-2008, 08:09
А уж казваха, че в леглото всички са равни. :lol:
:razz: :razz: :razz:

Nutty_
06-22-2008, 08:48
Тъкмо викам да нямам комплекси за "височината" ми...ама май се налага :?

Xtuning
06-22-2008, 10:33
183 съм и не съм комплексар за разлика от тебе.Отварям тема да видим дали ще събера или не.

Да извинявай - АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПЛЕКСАТ ТУКА - все пак не може всичкида са пичове и плейбои като теб . Да парво мисля да си истискам пъпките , после да си оправя нося , да си махна очилата ,и да си напрява прическа с гребен ..............................

СМЕШЕН СИ МИ БЕ !!!!!!

barbukovkoto
06-22-2008, 19:57
:D :D

hiro
06-22-2008, 23:20
Az sum 172 sm i sam go pravil s po niski,kolkoto mene i po visoki :D
Problemi seriozni niama no naistina s po visoki niakoi pozi sa po neudobno no za izobretateli nima problem:)

Yallama
06-22-2008, 23:37
приятеля ми е 171 а аз съм 165 .. не се оплаквам особено.. ама ... искаммм по високк мъЖЖЖЖЖЖЖЖЖ !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: купи си от африка

MELON
06-23-2008, 06:58
+1

спуках се от смех :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

hahavteen
06-23-2008, 08:45
Ми единствения с който съм правила секс беше 9см по-висок и проблеми нямахме...

eveto_xx
06-23-2008, 10:06

П.П.2 Нищо лично.

Не си ми "разбил приказката", просто се зачудих ,как хората си нямат друга работа, и ще се зазяпват в това ,дали някой стърчи две глави над някой друг,или не.Ами хайде сега като сме ниски, да се самоубиваме , А ? :D Ох, напомняш ми с тези мнения на дъртите клюкарките на село... нищо лично...

FeelMyPain
06-23-2008, 10:13
eve...Мисля че ти дължа извинение, да ти покажа, че не съм лош човек по принцип.Явно моите виждания са малко по различни.

Извинявай..:)

eveto_xx
06-23-2008, 10:14
Явно...ок, и аз няма повече да се заяждам, извинявай :)

FeelMyPain
06-23-2008, 10:20
Явно...ок, и аз няма повече да се заяждам, извинявай :)

Може би съм от клюкарките :-D
Айде приятен ден :smt008

SK0RP10N
06-23-2008, 18:14
Давай ги тия аз да ги еба, че барем нямам такива проблеми.Ти отстрани ще ме подкрепеяш морално.Ще ми бъдеш мажоретка.

MonSitY
06-24-2008, 11:10
хахаххаа незнаех че и това може да бъде проблем :D :D

bebeT00
06-24-2008, 13:33
Та, то не е проблем точно, ама не знаех как да го формулирам. Въпроса е следният - имали ли сте проблеми в секса с ръста на партньора/ката ? Защото ми се е случвало да го правя с момиче 183 см ( и аз съм толкова ) и си беше малко неудобно - на задна прашка задникът й стърчи доста високо, в другите пози крака стърчат :) Като сме прави пак височко идва... И другия вариант и с момиче 150 съм бил, при което направо трябваше да се сгъвам на две, за да се целунем, прави нямаше как да правим секс, защото много ниско идваше и така :) Та интересно ми имат ли други такива проблеми??
da ti imam problemite na teb

magneziq
06-29-2008, 13:26
хехе аз съм 155санта (нисичка) ма приятеля ми е 160 такаче няма проблем :)

Xtuning
06-30-2008, 00:19
хехе аз съм 155санта (нисичка) ма приятеля ми е 160 такаче няма проблем :)

Да не сте на по 11-12 години :-o

SK0RP10N
06-30-2008, 05:48
Ами аз съм на 16 и съм 1.65 висок...
Ама не ми пука

RyAn
07-01-2008, 22:21
s nisi4ka nai priqtno

SpOrTs_GiRl
07-01-2008, 22:23
Ами аз съм на 16 и съм 1.65 висок...
Ама не ми пука
И бившето беше така, а сега прави 18. :D : ) Няма лошо. ;)

magneziq
07-02-2008, 14:20
magneziq написа:
хехе аз съм 155санта (нисичка) ма приятеля ми е 160 такаче няма проблем Smile

Да не сте на по 11-12 години Surprised

mi ne -na po 15!!!

LiLGrizzly
07-02-2008, 14:34
taaa tema me razbi :razz:

keep_smiling
07-02-2008, 15:14
уникални сте бре хора :D спорихте спорихте най- накрая нещо се изморихте :razz:
по темата: аз за сега не съм имала проблеми във височината може би защото съм 1.68 и за възраста ми рядко се срещат по- ниски момчета.. иначе имам приятели двойки които имат драстична разлика, но не са се оплакали :P

FeelMyPain
07-02-2008, 15:16
уникални сте бре хора :D спорихте спорихте най- накрая нещо се изморихте :razz:
по темата: аз за сега не съм имала проблеми във височината може би защото съм 1.68 и за възраста ми рядко се срещат по- ниски момчета.. иначе имам приятели двойки които имат драстична разлика, но не са се оплакали :P

Не че се изморихме просто отворихме нова тема с анкета, там доста се псувахме, накрая всички дойдоха на мойта, изпихме по една бира и заживяхме щастливо :D :D :D

K-Maro
07-02-2008, 19:27
хахх... аз съм 198 см и 102 кг... до сега не съм срещал момиче, което да ми е над рамото.... и дано не срещна, че.... :-D :grin: :D :-) :oops: