PDA

View Full Version : Пудра & Фон Дьо Тен->2 в 1 на AVON

mArMaLaDkA
06-19-2008, 17:15
Чудя се дали да си взема.Та който е дистрибутор на Ейвън или е ползвал да каже дали става за нещо,или да се откажа :D

xXxScreamxXx
06-19-2008, 17:38
една приятелка го ползва и е мн доволна ;)

preichetoy
06-19-2008, 17:42
Страхотно е. Жалко, че го няма моят цвят :grin: .

pcdollsmimi
06-20-2008, 06:57
az sam na oriflame tam sashto ima mn fondioteni na Grodani Gold v momenta sestra mi i maika mi go polzvat i sa mn dovloni na men lichno poveche mi haresva oriflame zashtoto tam imam chuvstvoto che sa mn po- evtini produktite... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

PollyPoi
06-20-2008, 18:11
az sam na oriflame tam sashto ima mn fondioteni na Grodani Gold v momenta sestra mi i maika mi go polzvat i sa mn dovloni na men lichno poveche mi haresva oriflame zashtoto tam imam chuvstvoto che sa mn po- evtini produktite... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Само ти имаш това чувство!! 8-)

Liar
06-20-2008, 20:50
В класацията на Skin deep Avon е на едно от челните места по вредност на продуктите!Не слагайта лайна по кожите си!На тази цена(или с 1-2лв по-висока) по-добре си вземете Орифлейм или Мейбълин!

preichetoy
06-21-2008, 08:18
Мейбълин може да са по-добри, но Орифлейм в никакъв слушчай. Бях им дистрибутор две години докато се усетя, че са мега боклуци.

Liar
06-21-2008, 18:02
Мейбълин може да са по-добри, но Орифлейм в никакъв слушчай. Бях им дистрибутор две години докато се усетя, че са мега боклуци.
То всичко на по-достъпни цени е боклук.Само че сравняваме боклуците едни с други и Ейвън е в пъти по-зле от Орифлейм.

preichetoy
06-21-2008, 18:53
Защо пък всичко на достъпни цени да е боклук. Далеч не е така. А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.

Liar
06-21-2008, 19:38
Защото евтини продукти =евтини съставки=вредни съставки

m3ch3ncee
06-21-2008, 19:48
Става :)

Duckie
07-14-2008, 10:59
Аз ползвам когато ми излезе нещо или пък котката ми ме одере :-D и съм страшно доволна.... Аз си я преватизирах от мама и дори не е моя цвят но вържи страшна работа и седи по- естествено :)

BoRe
07-14-2008, 11:31
като гледам всички сте се насочили към много качествената козметика на AVON :X:X:X

Nadelina
07-14-2008, 11:32
А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.
I vse pak kato cqlo produktite na Oriflame sa v pyti po-hubavi ot tezi na Avon. Az sym dostignala do toq izvod sled mnogokratni opiti da mi haresa neshto na Avon (i to da ne e s minal srok na godnost).

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-14-2008, 16:50
А пък в производството на едно Ейвън са по-добри, а в това на друго - Орифлейм.
I vse pak kato cqlo produktite na Oriflame sa v pyti po-hubavi ot tezi na Avon. Az sym dostignala do toq izvod sled mnogokratni opiti da mi haresa neshto na Avon (i to da ne e s minal srok na godnost).

Аз пък съм с точно обратни на твойте впечатления!!!! Ползвам AVON Сигурно от 7 години и до сега не е имало случай да остана разочарована от някой продукт!!! А от Oriflame съм си поръчвала най-много 10 пъти и изобщо не съм доволна :( а за цените им да не говорим :?

divacheee
07-14-2008, 18:06
Само ти имаш това чувство!! 8-)

На AVON са по евтини :?