View Full Version : Американски колеж Аркус
Американски колеж Аркус ,гр Велико Търново.Та въпросът ми е има ли някой,който учи там или поне чували ли сте някакви мнения за въпросния колеж :?
Аз полагах изпити за Американския колеж ама само че в София (малко не ми стигна ама ... ) иначе съм чувал добри коментари за тези учебни заведения ,но също мисля ,че таксите бяха малко соленички (поне за София)
miloto_Pilence
06-20-2008, 18:45
Чувала съм отрицателни мнения за ученици, но за самото обучение не мога да кажа нищо.
SiNiStEr
06-20-2008, 18:59
Една моя фр учи там.
Даскалото е с мн голяма дискциплина ама мн голяма,и тря яко учене,трудно се влиза там зависи какъв ти е успеха.
Мн яко ги тормозят там.
Shadow_Walker
06-21-2008, 07:18
Американски колеж Аркус ,гр Велико Търново.Та въпросът ми е има ли някой,който учи там или поне чували ли сте някакви мнения за въпросния колеж :?Ела в ПМГ, по-хубаво е :)
Pedigree
06-21-2008, 10:19
Един мой приятел се намъкна там, та сега вече ще учи там. Еми, не си е лошо даскалото, но не е и кой знае какво. Аз не виждам особено голям смисъл в това да си плащаш средното образувание, но всеки си има мнение.
Аз сега съм 7ми(хъх, бях 7ми, завърших си го) и съм се насочила към ЕГ/ ПМГ. :)
miloto_Pilence
06-21-2008, 16:33
Американски колеж Аркус ,гр Велико Търново.Та въпросът ми е има ли някой,който учи там или поне чували ли сте някакви мнения за въпросния колеж :?Ела в ПМГ, по-хубаво е :) dа и то много :-)
otka4ena
06-22-2008, 12:51
Вие сте луди,манете го туй ПМГ умряло :D Братчед ми завърши американския,много доволен си остана,може да ги тормозят много и таксата да е висока,но си струва според мене.
Shadow_Walker
06-22-2008, 16:53
Вие сте луди,манете го туй ПМГ умряло :D Братчед ми завърши американския,много доволен си остана,може да ги тормозят много и таксата да е висока,но си струва според мене.То щото американския е много жив, нали... :D
Pedigree
06-22-2008, 17:03
Вие сте луди,манете го туй ПМГ умряло :D Братчед ми завърши американския,много доволен си остана,може да ги тормозят много и таксата да е висока,но си струва според мене.То щото американския е много жив, нали... :D
Мхм. :-D
Американският не е нищо особено. И не ги стържат толкова, колкото някои си мислите. Имам няколко познати там, които казват, че не ги тормозят толкова много. Като имаме предвид, че ги виждам всеки ден навън, не учат толкова много, така че според мен и ПМГ, и ЕГ също са си оферти. :P
otka4ena
06-22-2008, 20:28
Абе като човек завършил ПМГ ти казвам да стоиш далеч.Тея осмокласници още нищо не са видели.На американския му е гаден учебния ден,в смисъл по никое време отиват,по никое време се връщат.Иначе ЕГ също е добър избор.
Shadow_Walker
06-22-2008, 20:40
Абе като човек завършил ПМГ ти казвам да стоиш далеч.Тея осмокласници още нищо не са видели.На американския му е гаден учебния ден,в смисъл по никое време отиват,по никое време се връщат.Иначе ЕГ също е добър избор.вече съм трета година там и какво ли не съм видял...
но въпреки това съм доволен обучението.
Доколкото знам хич не се учи толкова,нито дисциплината е на велико ниво,но пък пада голяма забава :D Имало мн яки празненства и игри и такива глупости :P
Да ви кажа чесно аз от 4 до 7 клас бях в ПМГ само,че не във ВТ и просто нямам думи.Ужасно отношение,несправедливост и No cOmEnT много се радвам ,че няма да уча там :)
SeXyL[!]Nk@
06-28-2008, 06:20
Абе хора,американски колеж от първи клас имали?Защото вуйчо ми там ще записва малката от другата година.Та се чудех дали има такъв,но явно би трябвало. :-o :)
DanceGirl
06-28-2008, 09:43
Американски колеж Аркус ,гр Велико Търново.Та въпросът ми е има ли някой,който учи там или поне чували ли сте някакви мнения за въпросния колеж :?Ела в ПМГ, по-хубаво е :)
+1 Досега не съм чула човек,който не е доволен от ПМГ,а за колежа има много отрицателни мнения.Аз също съм много доволна от ПМГ :)
CtAnkyYY
07-20-2008, 20:51
Аз тази година влязох там и там ще уча :) Ако има тук мой бъдещи съученици могат да ми пишат LS
Аз имам познати, които тази година са завършили и са много доволни.
Не виждам обаче чак толкова много положителни черти на колежа. Харесва ми единствено материалната база.
Аз мисля да ходя там след 2г. и ако някой които учи там има профил, плс да ми разясни нещата! :)
Мхм. :-D
Американският не е нищо особено. И не ги стържат толкова, колкото някои си мислите. Имам няколко познати там, които казват, че не ги тормозят толкова много. Като имаме предвид, че ги виждам всеки ден навън, не учат толкова много, така че според мен и ПМГ, и ЕГ също са си оферти. :P
Не се занимавай с Аркус...много по добре е в ПМГ.
Лично мое мнение е че в Аркус 70% са "елитни" ку**и
ъх, Здравейте! Аз ще кандидатствам тази година, но още не мога да реша ПМГ или АРКУС... може ли мнение, ако имате приятели там или...ако някой от вас учи там? мерси :)