PDA

View Full Version : НяМа 2-ра КаТо МоИтА тЕмА:Д

raia338
06-21-2008, 07:46
здр.на всички,аз сам еми на 14год.имам следният проблем-учих в град Л. 2години.този град е мн далече от моя и има ло6а слава,не е подходя6т за мен,обаче през 2-та год прекарана там се влюбих в наи прекрасния човек :) сега обаче родителите ми искат да се преместя в моя град за6тото учих мн далеч,аз не знам какво да правя и знам само едно че губя за винаги моето момче все пак тои няма да ме обича и чака 4 год докато завар6а учили6те ;( плс помогнете ми какво да направя ;( :( :( :(

babity
06-21-2008, 07:49
Как какво да направиш? Депресирай се за ден - два и после давай напред! Няма незаменими хора!

kifli4ka__ctraxx
06-21-2008, 07:49
Ми ще се виждате през събота и неделя. Ако не обясни на ваще кк стоят нещата и заради какво не искаш да се местиш.

prettyIdeath
06-21-2008, 07:54
Та ти още не знаеш какво е подходящо или не за теб. Всичко е заради бошуващите хормони и развинтеното ти въображение.

w0sh
06-21-2008, 08:05
НяМа ВтОрО кАтО тОвА 3аГлАвИе

moon_flower
06-21-2008, 08:19
Доколкото разбирам си осми клас?Щом казваш,че остават 4 години..
За тези 4 години ще смениш толкова много гаджета,че просто си нямаш идея.Сега може и да мислиш,че това момче е единственото и без него няма да ти е добре.Не е така.Ще ревеш една седмица,ще си харесаш друг и това е.

Lunatic-
06-21-2008, 08:23
suicide

MostHated
06-21-2008, 08:29
нищо не можеш да правиш! ще си намериш друг! пък и тоя ти изневерява!

extazytu
06-21-2008, 08:31
Как какво да направиш? Депресирай се за ден - два и после давай напред! Няма незаменими хора!

зависи ако обичаш някой истински не можеш да го направиш ! само тези които неса обичали си мислят 4е няма незабравими хора..... :o

kalinadelinda
06-21-2008, 08:46
:-o mnogo e trudno gowori s wa6te ... i ne znam

Wrathchild
06-21-2008, 08:51

зависи ако обичаш някой истински не можеш да го направиш ! само тези които неса обичали си мислят 4е няма незабравими хора..... :oНапротив.

MostHated
06-21-2008, 08:53
незабравими няма, незаменими има!

babity
06-21-2008, 08:55
незабравими няма, незаменими има!

Няма незаменими хора! Има уникални, не и незаменими! Да не говорим какво е когато си на 14...

raia338
06-21-2008, 10:08
stiga be hora,mn dobre znaete 4e ima mn mom4eta no ima edin edinstven za sarcety ;( ;( ;(

mArMaLaDkA
06-21-2008, 10:21
нищо не можеш да правиш! ще си намериш друг! пък и тоя ти изневерява!

Много интересно как го разбра ... със стъклена топка,може би ? :D

stiga be hora,mn dobre znaete 4e ima mn mom4eta no ima edin edinstven za sarcety ;( ;( ;(

Единствен е до време.После ще си харесаш друг и както казаха по-горе през следващите 4 години ще смениш много момчета,от които всеки ще е единствен за сърцетУуУ 8-) И..извинявай много за въпроса,ама той знае ли,че ти го .. да кажем обичаш? Смисъл..никъде не видях да пише,че и двамата сте влюбени един в друг,че сте заедно....едни дребни,но значителни детайли.

И моля ти се,пиши на КИРИЛИЦА ! Ама буквално на кирилица ! ! ! Не да заменяш "ч" и "ш" със шестици и четворки.Пък правописа го остави,на кого е нужен: 8-) "наи прекрасния ","аз сам" и прочие.Извадих си очите,докато го прочета

sladkъ_mackъ
06-21-2008, 10:47
Ако си сигурна в чувствата си направи всичко възможно-кажи на ваще истинската причина,ако са разбрани ще те разберат,ако не-излъжи ги,кажи,че си си намерила мн готини приятели и че ти е супер в тоя град.. Ако си те приберат се има начини да се виждате-казваш,че приятелка от тоя град те кани на гости и отиваш.. Но според мен епо-добре да поплачеш и да го забравиш,макарче е трудно,но според мен ако си с него ще ти е п-трудно и тежко.1во-защото ще сте далеч и няма да се виждате често,2ро защото според мен човека не си заслужава,по думите ти той не изпитва и половината от чувствата,които влагаш ти и ти го знеш,тогава не разбирам има ли смисъл да се бориш за него.. :?

raia338
06-21-2008, 11:10
и тои мн ме обича,не ми го казва а показва!!знам че ще намеря друг но сега оште искам моето незаменимо момче :( колко време трябва да забравиш някои;( ;( ;( ;( ;( за прав път ми се случва нещо такова ;( ;(

vesssiii
06-21-2008, 11:25
Е явно го обича или е МНОГО блюбена :( Разбирам те и ще ти препоръчам да кажеш на вашите,че ти вече си си свикнала в Л. и не искаш да се местиш,не искаш нов клас и т.н..И ако не се съгласят кажи там,че си имаш адски мн приятели и ако трябва спомени и гаджето ти

Nefarian
06-21-2008, 11:27
suicide
+1

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-21-2008, 11:50
Няма 2-ра такава тема... Това 487632-ра такава тема, тоест за двама души, които си се харесват, но а разделени от обстоятелствата.

MonSitY
06-21-2008, 12:08
мисля че дори и да обесниш на родителелите си за какво става на въпрос те няма да ти разберат и да те оставят в град Л. но пък пробвай могат да се окажат свестни :) ако момчето наистина те харесва ще те разбере.наистина смао на 14 си едва ли това е най-подходящото момче за теб,но кой знае ;)

didivid
06-21-2008, 12:56
и тои мн ме обича,не ми го казва а показва!!знам че ще намеря друг но сега оште искам моето незаменимо момче :( колко време трябва да забравиш някои;( ;( ;( ;( ;( за прав път ми се случва нещо такова ;( ;(

Защо преди да си намериш друго незаменимо момче, не се научиш да пишеш?!

BaBsYyY_SeXyYy
06-21-2008, 12:58
Ми ще се виждате през събота и неделя. Ако не обясни на ваще кк стоят нещата и заради какво не искаш да се местиш.
ne smqtam 4e 6te stane tva ne6to da im obesni 6tot roditelite ne iskat decata im da sa nadale4e puk i na si4ko otgore vlybeni...

MayKyTy
06-21-2008, 15:40
suicide
+1
+2

Lord_Of_The_Night
06-21-2008, 16:25

зависи ако обичаш някой истински не можеш да го направиш ! само тези които неса обичали си мислят 4е няма незабравими хора..... :o

Напротив,след време срещаш друг,които може даже повече да обичаш,така че наистина няма незаменими хора,разбира се първата любов не се забравя никога,но това не трябва да ти пречи за цял живот.Спокоино рано или късно ще срещнеш някое друго момче което ще те прави също толкова щастилва така че радвай се на живота,не започвай с депресий на тази възраст.Аиде успех и както за казали хората никога незнаеш какво те очаква.

girl_in_black
06-21-2008, 17:34
Ще го забравиш бързо и ще си намериш друг "най-прекрасен" човек.На тази възраст всяко момче, в което се влюбиш изглежда съвършения, но това изобщо не е така.
ПП Моля те, оправи си правописа

gPa3HuTeJl
06-21-2008, 21:31
Че к'ва си ти ма да те чака тебе 4 години... :-o