Влез

View Full Version : айде моля ви помогнете

FightBackk
06-21-2008, 13:11
зна4и искам да ми помогнете..искам да правя секс с едно моми4е не моята възраст 15 годишни.. тя е умееща в тези работи и като съм и намеквал 4е искам да правя секс с нея тя ми казва директно 4е и тя иска... само ме е срам като я викна в дома уш да гледаме (филм) как да подходя към работите да запо4на плз помогнете и мерси предварително :П

DoomShadow
06-21-2008, 13:14
Abre 4oek ko ti staa ? ko tolkova ima da se 4udi6 i da mu mislish ?
4aka6 moment kogato uvas e svobodno i i kazva6. sam 6te sam unas ... ela mi na gosti ... tq 6te ti razbere nameka! nqma nikva pri4ina da se pritesnqva6! DEISTVAI ! Uspeh :) :) :) :) :)

jony
06-21-2008, 13:14
Пич тия работи не можем да ти ги обясним.
Как как!?
Почвате да се целувате и натискате ала бала. Почваш да я събличаш и тя ако не почне тебе си даваш така. Апа ако ти каже нещо от сорта на: "ти няма ли да свалиш нещо" казваш: "еми аз чакам да ми помогнеш ;=)" И така. Презерватива или в джоба или до нощното шкафче. Нема се стегаш като тряя го сложиш да не увисне анакондата и сичко е точно :-D .
После ебеш ебеш и после заедно в банята за 2 тур. Като излезете 3 тур и после пафкаш една и заспиваш като пън.
Изпълниш ли т'ва си истински мъж 8) 8-) 8)

cool_girl_9103
06-21-2008, 14:53
xaxaxa abe kaji i direktno i da se znae :) ;)

kifli4ka__ctraxx
06-21-2008, 14:57
Или кзваш директно или по време н филма целуфки глупости игра на пръсти ръце и после то е ясно. :D

bebok
06-21-2008, 15:33
Или кзваш директно или по време н филма целуфки глупости игра на пръсти ръце и после то е ясно. :D

+1 i ne zabravqi da si vzeme6 prezervativi
i DA OT TEB SE O4AKVAT :)

SMoKe_BoY
06-21-2008, 15:36
Кажи и яла са ебем .. в нас и тва е лол

angel000
06-22-2008, 17:11
тя е умееща в тези работи и като съм и намеквал 4е искам да правя секс с нея тя ми казва директно 4е и тя иска...

Щом е така защо се спичаш пич ? Като дойде у вас по време на филма целувки , нетискане и така нататък . И да не забравиш презервативите !!!

П.С. От любопитство искам да попитам до сега не си ли правил секс ?

marina star
06-22-2008, 17:30
a ti....ot kade znae6,4e e dobra v tezi raboti?!prosto i pokaji interesa si 4rez ob6tuvane a tq "6tom gi razbira ne6tata" 6te se seti sama i eventualno,ako te haresva 6te ti pusne

SeXy_BeBe
06-22-2008, 17:40
:grin: :grin: :grin: :grin: не се спичай това е много кофти ;) а ако не си павил секс още .... намери си някоя приятелка ..... помоли я да те научи и после викни тая мацка и ти я изчукай ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: а ако нямаш аз ще дойда да те ....... и след това няма да имая проблем :grin: :grin: :-D :-D

rozova_lady
06-22-2008, 18:03
няма за ко да се дертиш :)
чакаш удобния момент малко страстни целувчици,прегръдки,
неволно уж поставяне на ръката ти върху нейното тяло и така.
Няма страшно-не мисли за провала,мисли за чудесното ти представяне!

Letal
06-22-2008, 20:00
Покани я у вас пусни филма (най-добре да е адски тъп) и ако тя не ти се нахвърли :D поеми нещата в твой ръце почни да я целуваш послетепенно я разсъблечи същевременно и ти сваляй дрехи след това целувки навсякъде и т'ка а щом тя е по опитна всичко ще се нареди...

MonSitY
06-22-2008, 20:19
е па как гледкате гледкате ии почвате се целувате после натискане ии то си става малко стриптииз ии така кат е опитна тя ще те насочва :D :D

Hrdcore`Lady
06-22-2008, 20:35
Ако действително е по-опитна може и да се впечатли ако първо си поиграеш с езиче под гащичките и :wink: ама не прекалявай. После вдъхновението само ще ти дойде ако вече не ти е скочила :D

bebok
06-24-2008, 13:50
:grin: :grin: :grin: :grin: не се спичай това е много кофти ;) а ако не си павил секс още .... намери си някоя приятелка ..... помоли я да те научи и после викни тая мацка и ти я изчукай ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: а ако нямаш аз ще дойда да те ....... и след това няма да имая проблем :grin: :grin: :-D :-D

tyk i takiva li oslygi se predlagat ve4e......... nqma lo6o :D

HACPAH
06-24-2008, 13:59

и аз съм на 15, девствен съм. Искаш ли да си поиграем :oops:

_crazy_baby_
06-24-2008, 14:04
Подходи нежно и внимателно

amatorium
06-24-2008, 14:10
Q si piini edno i derzai... 8)