Влез

View Full Version : Дали ще ми помогне?

sykrovishteto
06-21-2008, 16:04
Здравейте :) Искам да сваля няколко кг,но съм пторив гладването :? Бях чувала са диска на Синди Крауфорд и реших да си го взема да видя за какво става въпрос.Та искам да ви питам дали някой е правел тези упражнение ии дали има ефект,естествено ще се съобразявам с храненето,ноо дали мога с тези упражнения в къщи да постигна някакъв ефект,понеже нямам време за фитнес... :) Благодаря ви предварително :)

m3ch3ncee
06-21-2008, 16:24
Аз пък искам да напълнея щото съм много кльощава-но това е друг въпрос.Относно темата-една моя приятелка свали 5kg за 1 месец чрез скачане на въже-чак аз се учудих :shock: Всякя сутрин и вечер скачаше така че пробвай :) Успех!

LadyCarameL
06-21-2008, 17:22
Да,чувала съм от много хора,че има ефект.Една моя приятелка е смъкнала от тук-таме и е останала доста доволна,така че не е лошо да пробваш :)

sexa_na_kompleksa
06-21-2008, 17:40
Синди Крауфорд :razz: Кво си милиш, че ще ти каже тая? Нищо по-различно от това, което можеш да видиш в google, vbox, youtube...
А това дали ще има ефект е много относително, но по приницп би трябвало. :)

little_elf
06-21-2008, 17:57
Аз пък искам да напълнея щото съм много кльощава-но това е друг въпрос.Относно темата-една моя приятелка свали 5kg за 1 месец чрез скачане на въже-чак аз се учудих :shock: Всякя сутрин и вечер скачаше така че пробвай :) Успех!
а по колко време горе-долу е скачала на въже?