PDA

View Full Version : харесвам две момчета...

before_i_forget
06-22-2008, 14:43
:shock: И аз съм шокирана от странното си желание...но не знам как да разбера кого повече харесвам: единия или другия.
Така...едното момче е на 24 и ми е колега в университета.С него се запознахме връщайки се от лятната ни практика във влака...и така стана че излезнахме и ден по късно...а на третия ден той замина за Англия за 4 месеца...(все още е там).Звъни ми,вълнувам го,но аз мисля че няма да издържа да го доизчакам.
...С другото момче се запознах съвсем случайно в мирк (някво никакво мястенце).Говорим си по скайпт...знам че не е реално де...но ме превлича силно...(той е с пет години по-малък от мен).И по телла си говорим...мислим да се видим също така...(по думите му личи че и той не е безразличен към мен)...
Как...да разбера подяволите...кой ми подхожда повече... :-) И ако избера единия - дали ще е правилният?!

Marianella
06-22-2008, 15:12
Ами изчакай колегата си от Англия...,защото този малкия ще е някой пикльо дето не знае дали му се пикае или... :razz: :razz: :razz: така,че не се захващай там.

MonSitY
06-22-2008, 15:18
ее колко теми създаде ве :D

GregoryHouse
06-22-2008, 15:24
Ами изчакай колегата си от Англия...,защото този малкия ще е някой пикльо дето не знае дали му се пикае или... :razz: :razz: :razz: така,че не се захващай там.

Тоя малкия пикльо е на 18-19...много добре знае кфо му се прави...

sladur4etyYy
06-22-2008, 15:33
еми нз обаче връзката с по-малкото момче ми се вижда че няма бъдеще. той завършил ли е у-ще? ти си учиш вече в университет ве4е пък и дори не си го виждала :? все пак не пречи да излезеш с него и да го видиш как е на живо щото има разлика дали чатите или седите 1 с/у друг.

п.п. само да вметна че в няква класация чух веднъж че един от най- романтичните начини за запознанство е иманно във влак :D даже наще така са се запознали 8-)

Marianella
06-22-2008, 15:40

Тоя малкия пикльо е на 18-19...много добре знае кфо му се прави...

Абе повярвай между момче на 18 и такова на 24 има разлика от тука до небето.... 8)

GregoryHouse
06-22-2008, 15:42
Да има на 24 дето са още кретени...и такива на 18 дето са порастнали повече от 24...

Marianella
06-22-2008, 15:45
Да има на 24 дето са още кретени...и такива на 18 дето са порастнали повече от 24...

Да но в случая момчето на 24 е студент,дори явно работи в Англия....а този не се знае дали ще учи изобщо и дали ще работи нещо 8) За предпочитане е колегата :grin:

GregoryHouse
06-22-2008, 15:53
Нали знаеш че хората не сме рационални същества :D

cinderella_gugutka
06-22-2008, 15:57
ми аз не бих избрала по малкия с 5 год :? но излез с него-може и да си допаднете,незн

GregoryHouse
06-22-2008, 15:59
Мн сте предубедени бе....за любовта няма граници ама ся тука вече има като не е само приказки на халост....

crazy_girl96
06-22-2008, 16:38
ми аз не бих избрала по малкия с 5 год :? но излез с него-може и да си допаднете,незн[/quote]

GregoryHouse
06-22-2008, 17:41
ми аз не бих избрала по малкия с 5 год :? но излез с него-може и да си допаднете,незн[/quote]

ТО ти ако избереш някой с 5 години по малък той ще е 1ви клас бе моме...

5StaR
06-22-2008, 17:51
ми аз не бих избрала по малкия с 5 год :? но излез с него-може и да си допаднете,незн

аххахахах якоооооооооо и сипа

Nefarian
06-22-2008, 18:07

аххахахах якоооооооооо и сипа[/quote]
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

ss
06-22-2008, 18:16
Аз съм имал гадже с 5 год. по-голяма...опира до тва дали можеш да завържеш разговор и дали имате общи теми.
По темата еми дай и аз да се хвана с всички момичета дето харесвам и ме харесват...кам 10-20...абе дай и по грозните да се хвана че и те могат да потрябват-не бе напрао да се хвана с вс дето ме харесват ей така щот нз ко искам и неам време за др. :razz:
Просто някои хора имат прекалено мн свободно време...

before_i_forget
06-22-2008, 22:27
ии сорка за повторението на темата беше без да...

ми ам аз съм ходила предимно само с по малки от себе си ... :) пък и той работи и тази е завършил и ще е студент тази год.Пък верну някой мой ли ми кажи кво искам ...идея си нямам...

btw: странуту е че родителите ми са се запознали във влака някога, аз с колегата - също ...както и неговите родители...

kid_666
06-23-2008, 03:55
momi4e...te i dvamata sa nqkakvi kato 4e li nepodhodq6ti...hmm...toz deto e v Angliq mi se stryva po-nadejden ot drygiq,deto e 5 godini po-malyk...kakvo moje6 da o4akva6 ot nego-samo 6te te razo4arova ... pyk i kolkoto pove4e 4aka6 za ne6to, tolkova po-hybavo e nakraq 8)

babity
06-23-2008, 07:12
па' аз харесвам трима, изяш сЪ! :D :D :D

sasha_90
06-23-2008, 07:19
Вторият ти подхожда повече.

Erica
06-23-2008, 07:28
momi4e...te i dvamata sa nqkakvi kato 4e li nepodhodq6ti...hmm...toz deto e v Angliq mi se stryva po-nadejden ot drygiq,deto e 5 godini po-malyk...kakvo moje6 da o4akva6 ot nego-samo 6te te razo4arova ... pyk i kolkoto pove4e 4aka6 za ne6to, tolkova po-hybavo e nakraq 8)

I kak stigna do tozi velik izvod,koi e po-nadejden i koi shte q razocharova :)

jilibonka_
06-23-2008, 09:32
предлагам ти да изчакаш този от Англия..защото първо че е по голям няма акъла му да стига до пишката и обратно.. може наистина да мисли за сериозна връзка,ако ти естествено искаш такава..но все пак не мога да ти кажа защото като характер и като човек този по - малкия сащо може да не е някакъв хърлио..

258
06-23-2008, 19:33
Аз незнам,аз колко момчета харесвам и с кое искам да трагна:lol: така че не мога да ти помогна :(

confusedgirl24
10-06-2014, 20:35
Здравейте :) Много съм объркана спрямо две момчета. И двамата са по - големи от мен, но не знам кой е по добър за мен. Едното момче го познавам от дълго време и излизаме заедно на кафе но като приятели. Миналата вечер решихме да се видим и той ме целуна, но преди това каза че искал просто секс, но се замисли когато му казах че искам сериозна връзка. Другото момче го познавам от има - няма 2 месеца, но се държи много добре с мен и няколко пъти ми каза, че иска да е с мен. Той дори дойде пред къщата ми да ми каже че иска да е с мен и ме целуна и ми каза, че всичко е в мои ръце сега. Не знам какво да правя, моля ви дайте ми съвет :) Благодаря ви предварително :)

fanton1
10-07-2014, 04:59
първия иска само секс а втория иска сериозна връзка както искаш и ти ..... защо не се опознаеш още малко с 2рия (ако още не си го опознала ) и ако найстина ти хареса му кажи ,че и ти го харесваш и така :)

Daniee
10-07-2014, 15:38
Покани ги за 3 ка ,който те оправя по-добре,вземи него ! :D