Влез

View Full Version : Правихме секс, след 4 часа отново, дали е станал гафът?

uktccc
06-22-2008, 15:08
значи преди няколко дена се случи така че бяхме с приятелката ми на едно купонче и правихме секс без презерватив преди да си легнем (но не това ме притеснява тъй като редовно го правим) след 4 часа като се събудихме без да съм влизал в банята правихме пак... интересува ме има ли някаква опасност да се е запазила спермата от първия път (при положение че се избърсах) и да сме направили беля? моля ви да подходите сериозно към въпроса ми и да отговаря само на който му се е случвало или е сигурен в своето изказване защото достатъчно се притеснявам... благодаря ви предварително...

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

sadsad
06-22-2008, 15:12
ако поне си се езмил няма вероятност....но мисля, че е минало достатъчно време и да има вероятност тя е малка.Съветвам те да ползвте презервативи.Направете тест след 10-14 дни....успех.

pampers
06-22-2008, 15:12
дааа 4естито :D ще ставаш татко :-P

Mad&Bad
06-22-2008, 15:16
Вероятността е пренебрежително малка, почти никаква. Сперматозоидите живеят много кратко когато не са попаднали във влагалището. Ама трябваше да се измииш най-малко супер нехигиенично е. Ако много сте се спекли да си направи тест момичето.

MonSitY
06-22-2008, 15:52
е едва ли ще ставаш татко ама никой незнае незнае какво му е подготвила съдбата :D :D
не сега сериозно няма опастност :)

jony
06-22-2008, 16:43
Абе имаше няк'во определено време, в което сперматозоидите живееха в кислородна среда, ама дали беше 4 часа или 4 дена спомен нямам.
Не ща да те стряскам, но опасност има. Малка-да, но има. Тест след 7 дена е решението. :=)

rozova_lady
06-22-2008, 19:12
не се спичай,за да си по-сигорен вземи и тест
ние също сме го правили даже не сме чакали 4 часа,а 20 мин
така че успокой топката :)

FeelMyPain
06-22-2008, 19:15
значи преди няколко дена се случи така че бяхме с приятелката ми на едно купонче и правихме секс без презерватив преди да си легнем (но не това ме притеснява тъй като редовно го правим) след 4 часа като се събудихме без да съм влизал в банята правихме пак... интересува ме има ли някаква опасност да се е запазила спермата от първия път (при положение че се избърсах) и да сме направили беля? моля ви да подходите сериозно към въпроса ми и да отговаря само на който му се е случвало или е сигурен в своето изказване защото достатъчно се притеснявам... благодаря ви предварително...

След като правите редовно секс без презерватив, тя не взима ли противозачатъчни?Ако не взима нека се консултира с гинеколога си и да почне да пие,за да си нямате проблемчета, защото секса без презерватив винаги носи някакви рискове.

miloto_girl_4e
06-22-2008, 19:17
Нямаш място за притеснение(макарче никак не е похвално, че правите секс без никакви предпазни средства), явно не си чувал, но
сперматозоидите умират доста бързо, когато попаднат в кислородна среда..

Imaginar4e
06-22-2008, 19:20
Живота на сперматозоидите извън тялото е наистина кратък и щом е минало толкова време мисля, че няма никаква опасност...но за по-сигурно нека момичето да си направи тест да не се притеснявате до настапване на месечния й цикъл :wink:

didi_baby
06-22-2008, 19:45
леле с приятела ми още след 1вия тек веднага продължаваме но преди това му го засмуквам ако е имало нещо вече да няма

ra4ence
06-22-2008, 19:46
Вероятността е пренебрежително малка, почти никаква. Сперматозоидите живеят много кратко когато не са попаднали във влагалището. Ама трябваше да се измииш най-малко супер нехигиенично е. Ако много сте се спекли да си направи тест момичето.

точно така :)