.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Правихме секс, след 4 часа отново, дали е станал гафът?

значи преди няколко дена се случи така че бяхме с приятелката ми на едно купонче и правихме секс без презерватив преди да си легнем (но не това ме притеснява тъй като редовно го правим) след 4 часа като се събудихме без да съм влизал в банята правихме пак... интересува ме има ли някаква опасност да се е запазила спермата от първия път (при положение че се избърсах) и да сме направили беля? моля ви да подходите сериозно към въпроса ми и да отговаря само на който му се е случвало или е сигурен в своето изказване защото достатъчно се притеснявам... благодаря ви предварително...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

ако поне си се езмил няма вероятност....но мисля, че е минало достатъчно време и да има вероятност тя е малка.Съветвам те да ползвте презервативи.Направете тест след 10-14 дни....успех.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    дааа 4естито ще ставаш татко
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Вероятността е пренебрежително малка, почти никаква. Сперматозоидите живеят много кратко когато не са попаднали във влагалището. Ама трябваше да се измииш най-малко супер нехигиенично е. Ако много сте се спекли да си направи тест момичето.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

е едва ли ще ставаш татко ама никой незнае незнае какво му е подготвила съдбата
    не сега сериозно няма опастност
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Абе имаше няк'во определено време, в което сперматозоидите живееха в кислородна среда, ама дали беше 4 часа или 4 дена спомен нямам.
    Не ща да те стряскам, но опасност има. Малка-да, но има. Тест след 7 дена е решението. :=)
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен
    не се спичай,за да си по-сигорен вземи и тест
    ние също сме го правили даже не сме чакали 4 часа,а 20 мин
    така че успокой топката

Мега фен

Re: имам въпрос... спешно...

Цитирай Първоначално написано от uktccc
    значи преди няколко дена се случи така че бяхме с приятелката ми на едно купонче и правихме секс без презерватив преди да си легнем (но не това ме притеснява тъй като редовно го правим) след 4 часа като се събудихме без да съм влизал в банята правихме пак... интересува ме има ли някаква опасност да се е запазила спермата от първия път (при положение че се избърсах) и да сме направили беля? моля ви да подходите сериозно към въпроса ми и да отговаря само на който му се е случвало или е сигурен в своето изказване защото достатъчно се притеснявам... благодаря ви предварително...
    След като правите редовно секс без презерватив, тя не взима ли противозачатъчни?Ако не взима нека се консултира с гинеколога си и да почне да пие,за да си нямате проблемчета, защото секса без презерватив винаги носи някакви рискове.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нямаш място за притеснение(макарче никак не е похвално, че правите секс без никакви предпазни средства), явно не си чувал, но
    сперматозоидите умират доста бързо, когато попаднат в кислородна среда..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Живота на сперматозоидите извън тялото е наистина кратък и щом е минало толкова време мисля, че няма никаква опасност...но за по-сигурно нека момичето да си направи тест да не се притеснявате до настапване на месечния й цикъл
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Град
    "градът на мечтите"
    леле с приятела ми още след 1вия тек веднага продължаваме но преди това му го засмуквам ако е имало нещо вече да няма
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mad&Bad
    Вероятността е пренебрежително малка, почти никаква. Сперматозоидите живеят много кратко когато не са попаднали във влагалището. Ама трябваше да се измииш най-малко супер нехигиенично е. Ако много сте се спекли да си направи тест момичето.
    точно така
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си