View Full Version : Здравейте
Имам си приятел от година и 1 месец. В началото той беше нещо страхотно , грижише се за мен във всеки един момент, извървяваше сумати колометри за да ми угоди , правеше за мен толкова неща по собствено желание, никога не съм го карала да прави нещо , което не иска Той даваше много , аз също. Напоследак нещата не вървят така , изведнъж той стана нов човек. Някой , който не познавам. Изневери ми преди един месец, аз му простих защото много го обичам. Той много съжаляваше. Сега замина да работи. Няма го при мен , единствено комуникираме по телефона, единственото нещо , което правим е да се караме, защо се получава така, постоянно се дърлим. Това да е само единия проблем, но не е .Оказа се , че той живее стая до стая с някакво момиче, вечер излизат насам натам, бабраят си и нещо започнах да се осамнявам. Повдигнах го на проблем скарахме се и сега два дена не сме си говорили... Какво да правя много го обичам и искам да сам с него . Като се сетя , че не сме се чували два дена при условие , че всеки ден си говорим поне по 2 часа средно се насълзявам чуствам странна тежест...
За момента няма какво да сториш. Само може да чакаш. Бих те посъветвала да му звъннеш и да видиш какво, що. Но със спокоен тон. Просто да го чуеш. Без въпроси,без обяснения.
Пробвай и виж как ще се държи
Marianella
06-22-2008, 20:18
Според мен поговорете.....дължите си разговор.Обади му се.... :)
otka4ena
06-22-2008, 20:19
Ами явно това е повратна точка в отношенията ви.Според мен трябва да му се обадиш,защото с тези скандали сама го тикаш в ръцете на онова момиче.Обади му се и му кажи колко го обичаш,колко ти липсва и т.н.Трябва да оставиш топло чувство в него...
pasii_sladuranata
06-22-2008, 20:25
дигни глава прави се че ти е все 1 и той може и да се вурне :o
summer_moon31
06-22-2008, 20:46
Ами явно това е повратна точка в отношенията ви.Според мен трябва да му се обадиш,защото с тези скандали сама го тикаш в ръцете на онова момиче.Обади му се и му кажи колко го обичаш,колко ти липсва и т.н.Трябва да оставиш топло чувство в него...
+1
summer_moon31
06-22-2008, 20:47
дигни глава прави се че ти е все 1 и той може и да се вурне :o
Не, в никакъв случай не се прави, че ти е все едно. По-добре му се обади
:-)
gPa3HuTeJl
06-22-2008, 21:11
The End..
И те заживели щастливо далеч един от друг...
Като се опиташ да оправиш нещата, най-вероятно да ги влошиш... Щом само се карате, а и сте далеч един от друг, намери си друг, който ще обичаш (много) отново...
щом толкова го обичаш му се обади.незнам длаи се задява с другото момиче но ако бездействаш онази може да ис говори с него по тела 2 часа.естествно може просто да ревнуваш но опитай се да го разбереш! :)
Изневерил я кажи какво разбираш под тази дума 1во?
Може да си прекалено ревнива и да му е писнало,освен това той нали работи...остави го!-то на никой няма да му е приятно ако се прибира изморен от работа и ти го натоварваш още повече!
cinderella_gugutka
06-23-2008, 16:13
За момента няма какво да сториш. Само може да чакаш. Бих те посъветвала да му звъннеш и да видиш какво, що. Но със спокоен тон. Просто да го чуеш. Без въпроси,без обяснения.
Пробвай и виж как ще се държи
+1
angelcheeee_93
06-23-2008, 16:34
vav vsqka vrazka si ima problemi i nedorazumeniq.pogovorete po telefona i go popitai dali te obi4a,ako ne te obi4a go zareji.i mu kaji ,4e ako o6te vednaj 4ue6 4e ti e izneverqval 6te go zareje6 i tolkova.takmo 6te razbere6 kolko darji na teb i dali mu puka za teb.ako te poslu6a zna4i vs e OK :) USPEH :)
Имаш гадното чувство, че нещо не е наред - знам какво е, нормално е.Не искам да създавам излишни съмнения, но да излиза с момиче вечер и т.н. - в повечето случаи има нещо.
За да се е променил така коренно има някаква причина, но каква е тя, само той си знае.Може и чувствата да са проблем -възможно е да ги няма или поне да не са същите.
The End..
май май...и аз си мсиял ,че вече между вас нещата са към края...дано да съм лош пророк...
според мен най-добре е да се видите,да поговорите лично....виж какво ще каже и как ще се държи....
NaNa_SladuRana
06-23-2008, 22:17
Според мен поговорете.....дължите си разговор.Обади му се.... :)
+1