PDA

View Full Version : sadasd

angelcheeee_93
06-23-2008, 20:28
daf :)

MonSitY
06-23-2008, 20:36
просто е каквото и да ти казват бъди с него.да родители са ти на но се са близо до теб и незнаят дали ги мамиш.щом гоо бичаш бъде с него те трябва да те разберат!!

sladur4etyYy
06-23-2008, 20:38
казваш ми, че той е на 20 и от година и нещо не е правил секс? :shock: тва нещо не ми се вярва... извинявай обаче наистина е малко съмнително :? напълно ли си сигурна, че не си устройва среднощни забавления понякога? извинявай пак обаче наистина не мога да го възприема....

GregoryHouse
06-23-2008, 20:40
1во излез от фила с невъзможните любови и че всички са против теб...второ бъди си с него никой ме може да те спре...и трето кфо очакваш от родителите си те просто се притесняват за теб...може да са малко критични но това нормално за всеки родител...не че не са прави в някой отношения...

Kub4e_Led
06-23-2008, 20:45
не допускай родителите ти да те разделят с него,обеди ги по някакав начин,но това момче наистинате те обича ,щом те чака толкова време не си заслужава да се разделяте ами нз неможем да ти помогнем с много,но аз ти пожелавам успех !! :)

huligankata
06-23-2008, 20:47
Бъди си с него, щом толкова време сте били заедно, значи не вярвам вашите да ви разделят по - някакъв начин. Те ти казват тези неща, защото ги е грижа за теб и искат най - доброто за теб и затова се мешат и т.н. И все пак ако не си ги запознала с него - можеш да ги запознаеш. Ако го видат и опознаят може би ще му се доверят и няма да ти правят проблеми знам ли .. Щом е свестен.

SpOrTs_GiRl
06-23-2008, 22:07
1во излез от фила с невъзможните любови и че всички са против теб...второ бъди си с него никой ме може да те спре...и трето кфо очакваш от родителите си те просто се притесняват за теб...може да са малко критични но това нормално за всеки родител...не че не са прави в някой отношения...
Подкрепям.

GregoryHouse
06-23-2008, 22:09
нз оба4е заглавието е mnoo про4увствено

Да направо проби дупка в сърцето ми... 8-)

w0sh
06-24-2008, 21:02
Момент. Това не е ли грамотното момиче?

ДА любовта ви е забранена, за да не се множите, че ще спадне средното АйКю на човечеството.

Div_angel_f
06-24-2008, 22:47
Момент. Това не е ли грамотното момиче?

ДА любовта ви е забранена, за да не се множите, че ще спадне средното АйКю на човечеството.

:D :D :D

По темата: Щом го обичаш, бъди с него! (аз така направих и не съжалявам, не че са ме спирали нашите... 8-) )

laila_94
06-25-2008, 12:44
Може би не отделяш достатъчно време на родителите си ,или не им споделяш всичко и е нормално родителите ти да се притесняват :)