PDA

View Full Version : Как да върнем естествения цвят на косата си?

litka_ford
06-24-2008, 09:08
Здр!Можем ли да върнем естествения цвят на косата си ако сме боядисали косата си руса,а естественият цвят е светло кестеняв?Ако да,по какъв начин?Мерси предварително!

Evanescencefan
06-24-2008, 09:21
Ili q boqdisva6 svetlo kafqva boq ili 4aka6 da ponikne s estestveniq cvqt.Za drugi na4ini ne se se6tam.

litka_ford
06-24-2008, 09:26
Първият го обмислях, но втория не става...
корените ми са нещо като черно апък като си рус и черното просто стои много грозно и докато израсне (тя бързичко расте ама...)
Четох че ако приемаш витамин B9 и нещо друго си можело...
Та мисълта ми е нещо което премахва боята

mrssmith
06-24-2008, 09:39
Няма такова нещо,което да ти свали боята и да остане естествения ти косъм. То ако имашееее.. 8-) Може само да ти избледнее боядисания цвят,ако не се боядисваш редовно. Само че отдолу няма да се покаже твоя цвят. Вариантът е да се боядисаш (1-2 пъти) с цвят като естествения ти и да оставиш косата си да израстне без да й правиш нищо повече и редовно я подстригваш(за да намалява боядисаното). :-P

LovePoisoned
06-24-2008, 09:43
^ Абсолютно съгласна съм. :)

Имам и аз идея. Следващия път, когато ще сменяш цвета си отново, можеш да използваш от онези боядисващи спрейчета, за да търпиш цвета по-малко време. Не съм ги опитвала, но...

sodomicdream
06-24-2008, 10:48
има една такава процедура нарече пране на косата. Всъщност тя сваля боята от косата ти. Процедурата се извършва САМО от фризьори. Не съм наясно колко струва, поинересувай се малко.

sexy_sladuranka___
06-24-2008, 11:48
Можеш да махнеш боята с Remover на Seri , струва около 40 лева . Потърси в фризьорските салони които използват тази марка . Те ще ти обеснят по - подробно

Liar
06-24-2008, 15:28
Офф бе какво ПРЕМАХВАНЕ на цвят като е руса???Виждате ли се какво пишете римувъри не знам си какво глупости...Ако се боядиса кафява русото супер бързо ще избие...бе не знам питай фризьор.

a_n_i_t_y941001
06-24-2008, 19:54
на фризйор ще те боядисат с тфоя цвят и докато ти расте няма да се забелязва :)

Glezanka
06-24-2008, 22:40
Има такава опция!Не е невъзможно!Попитай фризьор,сама този ефект няма да можеш да го постигнеш.

unfaithful1234
06-25-2008, 05:43
Офф бе какво ПРЕМАХВАНЕ на цвят като е руса???Виждате ли се какво пишете римувъри не знам си какво глупости...Ако се боядиса кафява русото супер бързо ще избие...бе не знам питай фризьор.
mhm +1

adizitk1
06-25-2008, 18:42
Дам,с светло кестенява боя! :D

Carmen_Kass
06-25-2008, 18:46
Няма такова нещо,което да ти свали боята и да остане естествения ти косъм. То ако имашееее.. 8-) Може само да ти избледнее боядисания цвят,ако не се боядисваш редовно. Само че отдолу няма да се покаже твоя цвят. Вариантът е да се боядисаш (1-2 пъти) с цвят като естествения ти и да оставиш косата си да израстне без да й правиш нищо повече и редовно я подстригваш(за да намалява боядисаното). :-P

+1
А въпросните препарати за сваляне на цветя,няма да ти помогнат,защото такаще ти иде и естествения цвят от корените.
И аз бях в такова положение и приложих същите методи.

FucKtheSyStem
06-25-2008, 18:55
Аз пък си мисля че ако спреш да я боядисваш ще си излезе собственият ти цвят...все пак при миенето боята се отмива :) Затова и се боядисва отново,така че просто спри да се боядисваш 8)

miloto_girl_4e
06-25-2008, 19:08
Аз на твое място бих си боядисала косата в естествения и цвят и готово.. Така или иначе си я боядисвала до сега, един път повече няма нищо да и стане..