.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да върнем естествения цвят на косата си?

Здр!Можем ли да върнем естествения цвят на косата си ако сме боядисали косата си руса,а естественият цвят е светло кестеняв?Ако да,по какъв начин?Мерси предварително!

Ili q boqdisva6 svetlo kafqva boq ili 4aka6 da ponikne s estestveniq cvqt.Za drugi na4ini ne se se6tam.
    Bring me to life...

re

Първият го обмислях, но втория не става...
    корените ми са нещо като черно апък като си рус и черното просто стои много грозно и докато израсне (тя бързичко расте ама...)
    Четох че ако приемаш витамин B9 и нещо друго си можело...
    Та мисълта ми е нещо което премахва боята

Град
    в съня на елфите
    Няма такова нещо,което да ти свали боята и да остане естествения ти косъм. То ако имашееее.. Може само да ти избледнее боядисания цвят,ако не се боядисваш редовно. Само че отдолу няма да се покаже твоя цвят. Вариантът е да се боядисаш (1-2 пъти) с цвят като естествения ти и да оставиш косата си да израстне без да й правиш нищо повече и редовно я подстригваш(за да намалява боядисаното).

^ Абсолютно съгласна съм.

Имам и аз идея. Следващия път, когато ще сменяш цвета си отново, можеш да използваш от онези боядисващи спрейчета, за да търпиш цвета по-малко време. Не съм ги опитвала, но...

има една такава процедура нарече пране на косата. Всъщност тя сваля боята от косата ти. Процедурата се извършва САМО от фризьори. Не съм наясно колко струва, поинересувай се малко.

Можеш да махнеш боята с Remover на Seri , струва около 40 лева . Потърси в фризьорските салони които използват тази марка . Те ще ти обеснят по - подробно

Офф бе какво ПРЕМАХВАНЕ на цвят като е руса???Виждате ли се какво пишете римувъри не знам си какво глупости...Ако се боядиса кафява русото супер бързо ще избие...бе не знам питай фризьор.

на фризйор ще те боядисат с тфоя цвят и докато ти расте няма да се забелязва

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Има такава опция!Не е невъзможно!Попитай фризьор,сама този ефект няма да можеш да го постигнеш.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Офф бе какво ПРЕМАХВАНЕ на цвят като е руса???Виждате ли се какво пишете римувъри не знам си какво глупости...Ако се боядиса кафява русото супер бързо ще избие...бе не знам питай фризьор.
    mhm +1
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Дам,с светло кестенява боя!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    Няма такова нещо,което да ти свали боята и да остане естествения ти косъм. То ако имашееее.. Може само да ти избледнее боядисания цвят,ако не се боядисваш редовно. Само че отдолу няма да се покаже твоя цвят. Вариантът е да се боядисаш (1-2 пъти) с цвят като естествения ти и да оставиш косата си да израстне без да й правиш нищо повече и редовно я подстригваш(за да намалява боядисаното).
    +1
    А въпросните препарати за сваляне на цветя,няма да ти помогнат,защото такаще ти иде и естествения цвят от корените.
    И аз бях в такова положение и приложих същите методи.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Аз пък си мисля че ако спреш да я боядисваш ще си излезе собственият ти цвят...все пак при миенето боята се отмива Затова и се боядисва отново,така че просто спри да се боядисваш

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз на твое място бих си боядисала косата в естествения и цвят и готово.. Така или иначе си я боядисвала до сега, един път повече няма нищо да и стане..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си