View Full Version : незн какво да правя :(
cinderella_gugutka
06-24-2008, 13:09
ем зна4ии има едно мом4енце което ме харесва...той е страшно забавен,мил,нежен...въобще може да бъде страхотно гадже.но проблемът е 4е не ми харесва в лицето.просто...не мога да му свикна :( как да тръгна с него след като всеки ден по няколко 4аса ще го гледам в лицето което изобщо не ми харесва :-o но не мога да го изпусна-1 ще го нараня,2-и аз му харесвам вси4ко останало без...лицето :D сиг ви се струва страшно глупаво :D
na men lichno mi se struva glupavo
sasha_90
06-24-2008, 13:24
Да,глупаво е.Заради това много момичета пропускат шанса си да бъдат щастливи и обичани.Не винаги зад красиво лице се крие същото определение и за душата.
vesssiii
06-24-2008, 13:27
Еми като не ти харесва не тръгвай с него..Бъдете приятели пак ще си щастлива с такъв приятел.От моя клас има едно мн свестно момче но е грозно и кво трябва да тръгна с него ли?Моето мнение е че като не ти харесва не тръгвай с него..
LittleWoman
06-24-2008, 13:28
Явно не го харесваш достатъчно,защото когато човек е влюбен в някого,то той го обича с всичките му недостатъци.Съветвам те да не тръгваш с него,щом не изпитваш силни чувства .Иначе може да настъпи един момент,в който да го гледаш и да си казваш "К'во правя аз с тоя,след кaто даже не ме привлича":(
_SmiLe_FoR_yOu_
06-24-2008, 13:32
Според мен не трябва да тръгваш с него щом не ти харесва. Аз лично не бих могла да имам връзка с някого,който не ме привлича дори да е най-перфектния по характер. Наскоро ми се случи подобно нещо с един мн домър приятел, но просто аз не го харесвах и затова не станаха нещата и те съветвам: бъдете си приятели, така ще ти е по-добре. :)
pfff :x ....mn glupavo men ako pita6 kak moje da haresva6 mom4e sled kato ne go haresva6 mn glupavo zvu4i da ti kaja haresva6 v1tre6noto v nego toi 6tom e mil zabaven i o6te kvo pi6e6e tam za kvo ti e da go haresva6 v1n6no rqdko se namirat i krasivi i dobri mom4eta izvinqvai ama 6tom e mil i dob1r s teb ti kvo drugo iska6???krasotata nqma ni6to ob6to spored men
Chefinkaaa
06-24-2008, 13:44
Явно не го харесваш достатъчно,защото когато човек е влюбен в някого,то той го обича с всичките му недостатъци.Съветвам те да не тръгваш с него,щом не изпитваш силни чувства .Иначе може да настъпи един момент,в който да го гледаш и да си казваш "К'во правя аз с тоя,след кaто даже не ме привлича":(
+2 :)
Pagan_man
06-24-2008, 13:49
ми слагаш му един плик на глвата.
иначе щом за теб най-важното е да е кат актьор твой проблем. нема смисал да тръгваш с него щото ще нараниш момчето.
требва да гледаш и душата на човека , характера начина на мислене и поведение.
TheMaggie
06-24-2008, 13:49
Да,смятам,че си глупава...А що се отнася до момчето - не мога да разбера какъв ти е проблема. :?
Obsession
06-24-2008, 14:09
Като не ти харесва - не тръгвай с него, никой не те кара на сила.
sladur4etyYy
06-24-2008, 14:12
+1
FatPanda
06-24-2008, 14:15
ти си тъпа
(сори)
~TeEnAgE_GiRl~
06-24-2008, 14:42
ти си тъпа
NaNa_SladuRana
06-24-2008, 14:46
Повърхностна си,мое мнение е,че той заслужава нещо по-добро
crazyhair
06-24-2008, 14:59
ne mi se sardi no si tapa krava deto ne znae6 kvo iska6 i vaop6te ne tragvai s tova mom4e ti osven liceto mu dr vijda6 li ...
i o6te ne6ty ne vseki 4ovek e idealno saavar6en :-x
_wait_and_bleed_
06-24-2008, 16:10
И Квазимодо е добър по душа,ама няма да тръгнете с него,нали?Защо обвинявате момичето?!Вие ще си хванете ли гадже,което ви се струва грозно?Дори и да сте ходили с грозници са ви привличали,харесало ви е нещо във външността им.
cinderella_gugutka
06-24-2008, 16:15
И Квазимодо е добър по душа,ама няма да тръгнете с него,нали?Защо обвинявате момичето?!Вие ще си хванете ли гадже,което ви се струва грозно?Дори и да сте ходили с грозници са ви привличали,харесало ви е нещо във външността им.
eee,най сетне един добър и милостив 4овек да ме подкрепи!! :grin: мерси мн,бях по4нала да се от4айвам :(
не ти харесва лицето и се чудиш как ше бъдеш с него-значи не го харесваш достатъчно,защото ако беше така нямаше да ти пука!
sladur4etyYy
06-24-2008, 16:19
взе ми буквите от клавиатурата!! :x мн приказват пък нищо смислено не казват
angelcheeee_93
06-24-2008, 16:23
az kato haresvam 4ovek otvatre go haresvam i otvan.kakvi sa tezi gluposti. :? :? :? kato ne ti dopada go ostavi da nameri 6tastieto drugade :?
dimanushka
06-24-2008, 16:26
emi to tova si e tvoe re6enie...moje da trugne6 s nego vupreki 4e ne ti haresva mn ama ako primerno te otvara6tava daje, ne si i pomislqi da trugvate...
Честито ти си поредното материално момиче което незнае какво иска...Тъпа си и то мн.-не се притеснявай повечето са тъпи като теб...
_wait_and_bleed_
06-24-2008, 17:45
Честито ти си поредното материално момиче което незнае какво иска...Тъпа си и то мн.-не се притеснявай повечето са тъпи като теб...
Ето и поредния некомпетентен комплексар!
miminkaa
06-24-2008, 17:56
Mii spored men bi trqbvalo da mu dadesh shans.. Moje puk i da izlezne ne6to ot vraskata vi i da svikne6 s liceto my... :)
Ето и поредния некомпетентен комплексар!Комплексар... :razz:
Ето и поредния некомпетентен комплексар!Сигурен ли си, че значението на тази дума? :lol:
GabisiTa
06-24-2008, 18:09
Може би не го харесваш достатъчно.. Като не искаш, недей да тръгваш с него. На сила хубост не става... :?
laila_94
06-24-2008, 18:09
не се залъгвай . по -добре да го нараниш ,докато е рано,отколкото след време като ти е свикнал :(
Ето и поредния некомпетентен комплексар!
wait ne6to si_ ti si po t1pa i ot avtorkata :razz:
soulja_girl4e
06-24-2008, 19:12
Леле, как й се нахвълихте!
Спокойно, не ги слушай лицемерите! Кво се правите? Никой не би тръгнал, с някъв грозник, колкото и да казват, че характера има значение. И Господ да ми слезе на крака да ме моли няма да излезна с негор ако е като ударен с тиган в лицето!
Според мен те съдят прекалено жестоко. Дори съм попадала в същата ситуация като твоята и те съветвам да не тръгваш с него, защото:
1. На теб ще ти е гадно
2. Той ще си мисли, че вината е в него
3. Накрая и двамата ще останете наранени.
Deliverance
06-24-2008, 20:08
ty
kuklichka_bg
06-24-2008, 20:20
abe gotin gotin harakter ama ne moje da tragnesh s nqkoi krokoidil
_wait_and_bleed_
06-25-2008, 08:19
Ето и поредния некомпетентен комплексар!Сигурен ли си, че значението на тази дума? :lol:
ДА :D И сигурно си грозен,затова го приемаш толкова лично!
crazy_girl96
06-25-2008, 09:29
Миии аз бих му свикнала да го гладам така.С времето всичко става :) :) :)
gothic_angel
06-25-2008, 10:42
Ами щом не ти харесва,го остави..