View Full Version : Отново за частните уроци
Интересува ме как вървят цените на индивидуалните уроци по немски за астрономически час от професионалист педагог :-o и съответно, при по-обикновен учител, на който не му се носи славата на километри, но пак може да те научи добре. става дума за начинаещ :oops:
great_mari
06-24-2008, 19:33
Когато питате такива неща се научете да казвате поне откъде сте,ако не друго то поне това :x
В Пловдив можешда си намериш учител по немски от 20 лв до..... като понякога цените са за 45 мин(учебен час) :?
от Габрово съм и съм само един :-)
great_mari
06-24-2008, 19:45
говорех общо,защото повечето все това забравяте :oops:
Иначе не мога да ти помогна за габрово :( съжалявам :-o
аз учител ще си потърся на локално ниво, но желанието ми беше да се ориентирам за цените (не само в Габрово)
10-20лв бяха при една учителка (от Варна) но пък много добре преподаваше
^Ecstasy^
06-24-2008, 20:39
аз сам 4увала за супер потресаващи цени от порядъка на 50-70лв, а иначе в по-малките градове цените са ро-ниски :)
аз ходя на уроци по немски , само че се подготвям за кандидатстудентски изпити и за 2 астрономически часа 20лв но съм много доволна :) :) :)
аз ходя на уроци по немски , само че се подготвям за кандидатстудентски изпити и за 2 астрономически часа 20лв но съм много доволна :) :) :) Може би е важно да отбележа, че дали човек е доволен от уроците зависи до голяма степен от отношението и вниманието, което получава по време на часа си. Друг фактор е квалификацията на преподавателя 8-) от кой град си, учителят/ката ти педагог ли е?