PDA

View Full Version : "надута съм и кфо??"

Nam3less
06-24-2008, 23:17
Какво мислите за тези момичета, по-скоро лигли, правещи се на интересни и с девизите "кучка съм ама не твоята", "надута съм и кво" и т.н. и т.н. Че и във vbox видях едно такова клипче пълно с глупости, тия момичета си мислят че стоят над всички пък иначе са много глупави и комплексирани. Разбивали сърца, пишат навсякъде fuck love и т.н. Имали ли сте връзка с такива и какво мислите за тях? Как се вписват в тийнейджърския любовен живот?

eveto_xx
06-24-2008, 23:22
Пффф, днес се разправях с една такава "лигла", защото ме беше наклеветила пред приятеля ми за нещо, което никога не съм правила...Ами тея момиченца си мислят, че е яко да си лигла и да си надута, и за тях това е да си различна.Ама няма какво да си говорим, всички са еднакви, копиращи една от друга ... Не знам момчетата какво отношение имат към тях, но хората които познавам, не биха се занимавали с такива момичета :)

Nam3less
06-24-2008, 23:29
Общо взето само клеветят и създават неприятности, заслужават да ги изнасилят и да им хвърлят един здрав бой да им дойде акъла.

~TeEnAgE_GiRl~
06-24-2008, 23:30
kill`em

vikiiitooo
06-24-2008, 23:35
Лигли които се опитват да привлекат вниманието към себеси понейе не могат по др начин... :?

HelSy
06-24-2008, 23:35
за тях мисла,че губят мн от сичкото тва ..губят време да се представят за някоя друга за да впечатлят някой си .. и когато разберат,че този някой си търси земно момиче а не някоя от сорта "кой си ти и коя съм аз " ще почнат драмите :-D говоря за спомените " аз съм кучкъЪЪъЪъ беЗз сЪрЦе зЪщОтУ еди къф си ми го отне " :lol: съжалявам просто нямам време и воля да продължа със спомените с мАлКи и ГоЛеМи букви 8)
а пък след тази фаза съм била свидетел и за по нататашното развитие на такова момиче : пропива се .. пише името на момчето по ръката си с ножче,ножица или подръчни матеряли и не и се живее :lol: даже тая дет знам посегна и към наркотици ... лошо лошо ... :?

П.С. в отг на заглавието щраквате едно " ми тъпа си и кфо ?" иии keep walking xD

eveto_xx
06-24-2008, 23:40
за тях мисла,че губят мн от сичкото тва ..губят време да сепредставят за някоя друга за да впечатлят някой си .. и когато разберат,че този някой си търси земно момиче а не някоя от сорта "кой си ти и коя съм аз " ще почнат драмите :-D говоря за спомените " аз съм кучкъЪЪъЪъ беЗз сЪрЦе зЪщОтУ еди къф си ми го отне " :lol: съжалявам просто нямам време и вола да продължа със спомените с мАлКи и ГоЛеМи букви 8)
а пък след тази фаза съм била свидетел и за по нататашното развитие на такова момиче : пропива се .. пише името на момчето по ръката си с ножче,ножица или подръчни матеряли и не и се живее :lol: даже тая дет знам посегна и към наркотици ... лошо лошо ... :?
И лошо в случея е, че не са малко :) Мен честно казано ме дразнят повече мацките тип "Ще отида до магазина след 1 час мамо, защото трябва да си оправя косата и гримът, а пък магазина е през две къщи , а пък около нас живея само бабички, ама нищо." и след това "уааа много зле ми седи всичко, никъде няма да ходя"...дразнят ме толкова, сигурно,защото тази учебна година живях с две такива , незнам...

HelSy
06-24-2008, 23:46
ой ой ой eveto_xx не ти завиждам :( аз пък имам една такава приятелка ..
"викам : айде да излизаме тя: о нененене духа вятър не мога .. само ще ми се развали косата .." някой др ден 8-) абе да се оправят нас "безинтересните " кадето не сме лигави кво ни грее :-P :lol:

vikiiitooo
06-24-2008, 23:55
Добре че не движа с такива или поме основния ми краг от приятели не е такъв иначе навсякаде има такива и в моита компания

hgfh
06-25-2008, 01:22
abe takiva '' pi4ki'' gi ima navsqkade :( ot tqh oturvane nqma :o da ne govorim 4e kato vlqza da si tursq spomeni i navsqka stranica zaduljitelno shte ima spomen ot truda КуЧкЪъЪЪЪъъЪ сЪм НаЛиИи ??? ili Не мИ пУкЪ За вАс мОмЧеТъ

нЕ мИ пУкЪ зА тЪпАтЪ лЮбОф. Аз сЪм пРоСтУ еДнА КуЧкЪ БеЗ сЪрЦе ЩоТу еДиН НеЩаСтНиК мИ гУ ВзЕ!!!

ВърВя нАпреД ПоСлЕ НаЗаД ПаДам И СтААм нО пАК Съм Добре. ЖиВеЯ В СобсТвЕнИя сИ роЗоВ СвЯт малкА, СлАдКъ и рАзлечнЪ, СтрАННЪ Но нЕ ОсОбЕнО ронТичнА!!!
Аз сЪм Съм КучкЪ пО ГаДнА От сИчКи и мрАзЯ ТиЯ ДеТ ми сЕ ПраЯТ нА ПичкИ. ГаЗар гО ДааШ И реСпЕнТ пПолучаВаШ аЙ Не сЕ Прай Нна НаДуФкА шТе тЕ СмАчКам с ТоКчЕт нА мЯтА обуВкА. ПрЕД Мен не се отваряй а устата си ЗаТвАрЯй Пи4 аЗ Съм ДрУгА клАсА маХаЙ Се щОм Не тИи ИзНаСя!!!

Аз сЪм гАдНа КучкА И Не вЯрВам в лЪбОвТа обичам мъЖеТе дА ТъПчА Да рАзбиВам ТЕхНиТе сЪрца!

Не мИ ПуКа зА НИкОй нямам ДуШа дЯвОл мЕ НаричаТ И мАй сИ Е ТаКа... ЖиВеЯ, зА Да нАрАнЯвАм И УбИвАм лЮбоВтА!

ОсВеН че зАвИжДаШ НиЩо дрУгО Не вИжДам. НаричаШ ме К****А, нО Аз нЕ Се обиЖдАм. ЗабрАнИ При мЕн нЕщО НЕ ВаЖи нОгАтО ме глеДаШ Не оТкАчАш ли кАЖи!!!

a pak ei toq posledniq napravo ve4e ne moga da go disham draifami se kato go 4uq :lol: awe ednoobrazzni hora kvo govorim

TheNewReligion
06-25-2008, 01:39
Абе тея момичета трябва да се екзекутират , това си мисля от няколко дена.... 8-)

BeYourSelf
06-25-2008, 03:47
абе тея са ебаси лиглите,мислят се за нещо "по-така" и наистина са нещо,ама са паданали прекалено ниско и не го осъзнават.за мене това са надути кукли "барби"някои дори не заслужават това сравнение ама както и да е / без грам мозък.хубаво е да се мислиш за нещо,но лошо когато си вярваш...

BlindedAngel
06-25-2008, 04:12
Всичките са без покритие с парите на мама и татко или саа си хванали някой спонсор...

MiMcHeToOo
06-25-2008, 05:05
Не ги харесвам.

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-25-2008, 05:14
Имаше такава тема, беше много популярна и много постове събра. Като цяло (почти) всички са на мнение, че това са лигави кикимори, с които често е дяволски трудно да се занимаваш, поради това, че за тази дейност се изисква адското търпение. Да не говорим непокритото самочувствие, заради което носът им е вдигнат до небето...
И какво, всички тези "споменчета" са по подобие на поп-фолк текстовете. Аз самата нямам добро мнение за този тип музика, но не съм и предполагала, че негативният ефект от нея може да стигне чак дотам.
Явно тази картинка наистина се оказа вярна:
http://static.last.fm/groupavatar/be6015a17454159ea5730dbacd20d9c6.jpg

jujulinkaa
06-25-2008, 05:23
Лигли които се опитват да привлекат вниманието към себеси понейе не могат по др начин... :?

точно определение ! :D

soul1199
06-25-2008, 05:24
1
точно определение ! :D+1

partychild
06-25-2008, 05:34
napravo mi e vtrasnalo ot tqh.... iskam ve4e da ne se vqsvam v daskalo nikogaaa ](*,) ](*,) ](*,) v moq klas e palno s takiva naprimer momicheto koeto ne se pribira u tqh-> "80% ot romanite sa romantichni" pri vaprosa koq kniga e pro4ela posledna tq otgovarq"ti nqma da mi kazvash az koga i kakavo da cheta !" " az sam prekrasna na men ne mi trqbva da sam umna :shock: " drugoto momichence-> vrashtat ni klasnite i gospojata ni kazvam podpishete se i mi varnete kontrolnite pri koeto tq pita gospojata "gospojo s moq podpis ili s na mama podpisa da se podpisha :shock: :booooomb: " noo..tova razbirase ne e ni6to..... i ve4e stava qsno kfo mislq za takav tip hora :?

SiNiStEr
06-25-2008, 06:15
Правят се на такива каквито не са,нямат никакква индивидуалност.
А най-тъпото е,че не се усещат колко са смешни....

veni7y
06-25-2008, 06:43
napravo mi e vtrasnalo ot tqh.... iskam ve4e da ne se vqsvam v daskalo nikogaaa ](*,) ](*,) ](*,) v moq klas e palno s takiva naprimer momicheto koeto ne se pribira u tqh-> "80% ot romanite sa romantichni" pri vaprosa koq kniga e pro4ela posledna tq otgovarq"ti nqma da mi kazvash az koga i kakavo da cheta !" " az sam prekrasna na men ne mi trqbva da sam umna :shock: " drugoto momichence-> vrashtat ni klasnite i gospojata ni kazvam podpishete se i mi varnete kontrolnite pri koeto tq pita gospojata "gospojo s moq podpis ili s na mama podpisa da se podpisha :shock: :booooomb: " noo..tova razbirase ne e ni6to..... i ve4e stava qsno kfo mislq za takav tip hora :?

Чудя се, да се смея ли, да плача ли .. Боже мой на къде отиде светът !? За моя радост, все още не съм се срещала с такива "индивиди" но се надявам да не срещам за в бъдеще. :-x :-x :-x

partychild
06-25-2008, 06:45

Чудя се, да се смея ли, да плача ли .. Боже мой на къде отиде светът !? За моя радост, все още не съм се срещала с такива "индивиди" но се надявам да не срещам за в бъдеще. :-x :-x :-x :lol: radvai se..... no tfa deto sam go opisala e nishto v sravnenie koeto pravqt v chas i v mejdu4asiqta :-D snimat se dokato barkat v gashtite na nqkoe momche..postoqnno qdat,piqt,grimirat se v chas,dori i kato zvanne nqkoi gsm i go 4uqt po4vat da peqt na silno ](*,) :-s :-s ti si kasmetliika togava :-D

veni7y
06-25-2008, 06:52

Чудя се, да се смея ли, да плача ли .. Боже мой на къде отиде светът !? За моя радост, все още не съм се срещала с такива "индивиди" но се надявам да не срещам за в бъдеще. :-x :-x :-x :lol: radvai se..... no tfa deto sam go opisala e nishto v sravnenie koeto pravqt v chas i v mejdu4asiqta :-D snimat se dokato barkat v gashtite na nqkoe momche..postoqnno qdat,piqt,grimirat se v chas,dori i kato zvanne nqkoi gsm i go 4uqt po4vat da peqt na silno ](*,) :-s :-s ti si kasmetliika togava :-D

:-s Аз просто не го проумявам ... те са "напаст" явно. Май наистина съм късметлийка :)

g_antonov
06-25-2008, 06:58
Moje i da se opravqt kato porasnat, ama ne e sigorno

miss_asi
06-25-2008, 07:08
1
точно определение ! :D+1
+1

FatPanda
06-25-2008, 07:21
kill `em
8-)

TheMaggie
06-25-2008, 07:23
Тези индивиди ги има навсякъде.За мен са тъпи и елементарни,няма нищо интересно в това да обиждаш себе си или пък да се държиш грубо с другите.

ping
06-25-2008, 07:38
LELELE teq rushat predstavite za 4ovek napravo :( .Mislqt 4e sa hvanali gospod za shlifera .Defakto sa padnali tolkova 4e ne da izglejdat interesni ami SMESHNI v o4ite na ostanalite :D ....ostanaloto e BEZ KOMENTAR to se znae shto za "syshtestva" sa

vesssiii
06-25-2008, 07:40
Опитват да привличат внимание..Имам една в скайп тя на 12 ли е,на 13 ли е ..Абе не знам ще излъжа,ама и тя така се пише "Надътътъ пикла пак се надуфъ" :D :D :D Еми .. Друга пък имах "Кучка,но не твоята" някви от сорта на,"Цуни гаджето си от мен бе мърло","Аз съм дрога,бейби,ти си наркоман" и т.н и т.н.. :D :D :D Търсят нечие внимание ..Лошото е че повече от половината са такива :?

Puky
06-25-2008, 07:54
Те губят .. само изпорстяват . Всеки гледа да се възползва от тях . На тях не им пречи да въврят да се натискат с всеки който им подсвирне , защото си мислят че така стават много повече от другите момичета . Проблема им е че е точно обратното , те падат колкото се може по надолу .. Имала съм работа с такива момичета .. Не питайте какво стана с тях :o .

ToySoldier
06-25-2008, 08:11
Абе тея момичета трябва да се екзекутират , това си мисля от няколко дена.... 8-)

Ако тези момичета се екзекутират, то ние трябва да станем обратни .... :D
Защото в днешни времена ги има в изобилие. (шегувам се за първото)

По темата: Много е тъпо т'ва което правят, може би го правят защото искат да бъдат истински курви.Аз бих им препоръчал да отидат на околовръстното, поне може да изкарат и някой друг лев... :)

Div_angel_f
06-25-2008, 08:21
Ае тъпи пу**и! :)

Ellie
06-25-2008, 08:22
смешни са

soulja_girl4e
06-25-2008, 08:22
Ku4Ki SaAaa Ma mENe TvA nE ME GrEe

SuNsEt
06-25-2008, 08:44
Боклуци.Ще си намерят майстора някога и те.Въпрос на време.

Pliok0019
06-25-2008, 08:47
+1

AiKaTa
06-25-2008, 09:36
"надута съм и кфо??"
"тъпа си и кфо..."
Комплексарки... нямам какво друго да кажа!

didi_baby
06-25-2008, 09:39
тъпи комплексарки...тва е

Qnchety
06-25-2008, 09:40
Има доста такива. На мене пък направо са ми жалки :? :? :?

Pagan_man
06-25-2008, 10:26
тъпи деца, дет кат са направили една свирка на некой си мсилят, че са видели сичко от живото.
ама не става така. Просто тва са 80% от тея фешъни или каквито са там, чалга подобия на ора.

gothic_angel
06-25-2008, 10:29
Те си мислят,че да си "лигла" е нещо...яко,е да,ама не.

Ivalinka
06-25-2008, 10:39
нямам такива приятелки и много се радвам за това,защото направо ми се ще да не съществуват///ужасни да!!!

koalka
06-25-2008, 10:59
Тия просто трябва да ги игнорираш, а когато се месят и въртят интриги - един шамар и млъкват.

5StaR
06-25-2008, 11:01
Стават... за 1 нощ 8-)

simba007
06-25-2008, 11:04
Доста често ми се налага да се срещам с такива "лигли". Даскалото ми е пълно с такива.То преобладаваме само момичета и малка част са свестни другите са некви надувки...Ужасс

eveto_xx
06-25-2008, 11:09
И на всичкото от горе се гордея с неща от рода на "Не съм барнала книга от първи клас" (не че са можели да четът тогава) или пък "Един футболист от 11ти клас ми каза, че иска да ме опъне"...И като чуят такова нещо, и край, омират от кеф.Една такава тея дни на мой гръб се е правела на интересна, и като отскоча до въпросния град, ще я направя на нищо пред всички,нищо , че може и някоя примитивна тъпа овца може да ми скочи и на бой...Принципно не ми пука за хорското мнение и за никои около мене, обаче тези кифли просто много шум вдигат ,и много интриги ми правят,а пък и да не говоря и че живея на София с такива...Абе с няколко думи -не ги понасям...

strawberry
06-25-2008, 11:36
heh typi bili negramotni ligli i kvo li o6te ne ama i vie ste cvetq 6toto i mojete da kajete drugite kvi sa... "...Koito misli,4e e bezgre6en neka hvurli kamuk po gre6nicata..." Dano nqkoi znae ot kude e citatyt

sunset_light
06-25-2008, 12:45
Нкои от моите съученички са такива имного дразнят ,правят се на адските красавици,а всъщност изглеждат,гадно,кво да правиш ,имат си комплекси,явно. :D

sasha_90
06-25-2008, 13:16
Не ги понасям тея.Мислят се за непобедими и вечни.Имат самочувствие до небето,но не струват нищо.

dimanushka
06-25-2008, 13:29
po dqvolite zaobikolena sum ot takiva.... :-s ne moga da gi traq seriozno vi kazvam..amo kato 4etqh taq tema i ako edna takava mi be6e pred o4ite 6tqh da imam golqmoto jelanie da i 6ibna edin v nacupenite ustni (deto sa po vsi4ki snimki s tqh) daje se zamislih za pone 5-6 takiva na koito edvam im izdurjam ligavite nomerca.... vsi4kite sa "copy-paste"
btw vednaj edna takava ligla mi kaza...:"of vse hodq da si tursq edin model bluzka deto si bqh haresala ama nqma... vinagin taka stava.. KATO SI HARESAM NQKoI BLUZKA PRIMERNO OT NQKOE MOMI4E I NE MOGA DA Q NAMERQ...... .. ... . .. . . . . . . da ti imam problema... tva samo dokazva kolko sa ligaviiiiiiiii.......
i po lo6oto e 4e mom4etata smo po takiva se zaglejdat v posledno vreme
ama vsi4ko e ot 4algata... damm.. nqkude bqh pro4ela iz komentarite "KILL'EM!" ideqta mi haresva mnoooogooooo :) :grin:

MusicIsTheKey
06-25-2008, 14:24
Дори в този форум има много такива момичета, но всички, които пишат в тази тема са перфектни, нормални, умни и т.н. Много се радвам на подобни теми, защото всеки започва да се оправдава и да дърдори колко мрази подобни хора.

heh typi bili negramotni ligli i kvo li o6te ne ama i vie ste cvetq 6toto i mojete da kajete drugite kvi sa... "...Koito misli,4e e bezgre6en neka hvurli kamuk po gre6nicata..." Dano nqkoi znae ot kude e citatyt

http://forums.data.bg:8080/images/smiles/icon_shocked.gif

laila_94
06-25-2008, 14:27
Смешни са :)

HelSy
06-25-2008, 14:28
strawberry а ти си една от тях ?!? :lol: :-o

eveto_xx
06-25-2008, 14:33
Дори в този форум има много такива момичета, но всички, които пишат в тази тема са перфектни, нормални, умни и т.н. Много се радвам на подобни теми, защото всеки започва да се оправдава и да дърдори колко мрази подобни хора.

http://forums.data.bg:8080/images/smiles/icon_shocked.gif
И аз съм суетна ,както всяко едно момиче, имам самочувствие, но не съм тръгнала да се изхвърлям напред-назад по даскалото и да привличам внимание със силен смях,или неща от този род.Лигавя се пред близки приятели,и роднини, но не парадирам с това :) Можи би от части и аз съм като онези кифли, но съм си поставила и граници.И тези момичета,които коментирам, правят неща, които според мен излизат извън границите.Това си е лично мое мнение, който иска да го оспорва :)

_FaShIoN_
06-25-2008, 15:13
Мислят се за нещо повече от другите хора около тях,а всъщност те не струват нищо и нямат никфо покритие на огромното им самочувствие...тфа са някфи момиченца пълни с комплекси...и най-вече в крайна сметка,те си го отнасят,щото един път ще говорят,нищо никой няма да им каже,втори път ще говорят,ще го предопредят да престанат,трети път ще говорят и четвърти няма да има... :D

gPa3HuTeJl
06-25-2008, 15:48
kill`em

kill`em aLL!!

dark_angel_7813
06-25-2008, 22:59
:lol: Супер смешни са ми някви такива .... кобилии 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Бахти и безмозачните каде са тия които използват подобни девизи :razz: :razz: :razz: такива са някви пални недораслячкиии :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :D :D съжалявам ги :cry: :cry: :cry: 8)

SiegHeil
06-25-2008, 23:01
Продажни курви..но повечето момчета са курвари така че нормално, като виждат че така са интересни, нека си чашат егото, мене не ме интересуват...има и някои които си го слагат на подписа просто щото е фьешън..

Night_lover
06-25-2008, 23:17
елате в Плевен да видите колко такива има!
Много ги "обичам" - тъпи кифли....

5StaR
06-25-2008, 23:21
елате в Плевен да видите колко такива има!
Много ги "обичам" - тъпи кифли....

тоя петък съм там :D

buns_
06-25-2008, 23:37
fu*k them all

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-26-2008, 04:22
о бате назад си с модата.. вече е модерно да се пише " "надута съм и кфооо" - ем кфо тъпа си кфо" или нещо от сорта :D не че нещо но познавам такива момичета ии имам доста познати които пишат тези глупости обаче като хора са мн пекани .. и в същото време има и такива които са доста ... :?

vesinka91
06-26-2008, 05:02
Mi az s1m momi4e no vse pak mislq da dam mnenie :) zna4i az mn se draznq ot ligli koito neznaqt dori kvo iskat det si mislqt 4e razbivat myjki syrca i taka 1vo te sa s mn visoko samo4uvstvie bez gram pokritie i si mislqt 4e seki gi haresva no ot strani sa mn smeshni :)

Mu7k0
06-26-2008, 05:51
килл килл :lol:

MidnightCreep
06-26-2008, 06:22
омг.
По-добре изобщо не контактувайте с неприятни за вас хора.
За местоживеене,моля използвайте предлог "в/във".
Иначе звучи като ходене на културно мероприятие.

babity
06-26-2008, 06:36
Ебаси простите изчадия! Напоследък съм се скарала с търпението си и хора, които ме занимават с простотии, перчат се с т'ва, че са големи кучки или ми пишат в скайп (или на профила си в скайп) с големи и малки букви биват игнорирани или напсувани. Аман от лиготии, честно писна ми!

gPa3HuTeJl
06-26-2008, 09:29
фъргай ги на мачките тея фусти мръсни..

MonSitY
06-26-2008, 09:43
оффф аман от такива курви!!!!в малкия град в който живея 90% от момичетата са такива!!добре че съм от останалите 10% ;)

krisiiiiito
06-26-2008, 11:09
тия ''куклички'' ги ненавиждам .. направо ме вбесяват с техните лигавщини :P :-x :-x :-x преди време пребих една такава :grin: :grin: :grin: :D

Lucho
06-26-2008, 11:11
Таива мърши най-ме дразнят..лигли и половина... :? просто не им обръщам внемание,ако пък прекалено много ме дразнят казвам им две-три думи и айдеее...некой вече са ревнали...казвам ви,2-3 по-силни думи кажи и ако не ревне пък на ! Е,нямам предвит псувните ! :D

In_my_dreams
06-26-2008, 11:52
пфффф просто е меко казано че са отвратителни...мислят се за голямата работа а всъщност не са нищо особено...гледам да не се занимавам с такива,щото просто не си заслужава човек да си губи времето в разправии с някви Патки...

Iv4eTy
06-26-2008, 12:34
Ами адски дразнещи същества са, не заради друго ами защото всяка напира да си покаже простотията, неграмотността и стегнатите с два номера по-малък сутиен цици ( за да изглеждат по големи ). Просто ми е смешно да видя някоя 12-13 годишна "кучка", която не вярвала в любовта... Ама чакай малко бе откога 12-13 годишните разбират толкова от любов?!
Но най - страшното от цялата работа е това че от поколение на поколение положението става все по отчайващо.... Трябва да им се налее мозък на тези деца защото иначе.... :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-26-2008, 13:27
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=131392&sid=5d64f6d3807391678eb9b586cef5dcfe

mishani
06-26-2008, 13:46
ами аз си имам самочувствието.. но не мисля че подобни изтъркани лафчета биха ме описали !

FancyGirl
06-26-2008, 15:38
"Надута съм и кфо"
-Супер тъпа си и кфо ?
"Кучка съм ама не твоята"
-Като не си моята вари се гръмни"

:evil:

gabi_94
06-26-2008, 15:48
ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЯТ СКАПАНИТЕ ИМ НАДУТИ ЛАПЕТА. ВСЕ ПО-МАЛКИ ГИ ПИШАТ ТЕЯ РАБОТИ. 5,6 И 7 КЛАС СА ВСЕ ТАКИА. ИМА РЯДКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ.

sweet_sorcerer
06-26-2008, 16:01
ами аз си имам самочувствието.. но не мисля че подобни изтъркани лафчета биха ме описали !
да, и аз така...по-добре със самочувствие,отколкото смачкани... 8) 8) 8)

ThinkerBell
06-26-2008, 16:18
Abe shtom gi kefi da sa takiva ,neka sa , seki da si jivee kak si shte ... 8)

emviii
06-26-2008, 16:37
az pak moga da vi kaja che mnoogo ot teq spomeni me kefqt e moje bi bez " naduta sum i kfo " ... i tva ne me prai chek sa kak beshe - kurva, kompleksarka ili tupa :)

kompleksar e chovek koito obsajda i tursi nedostatcite v daden chovek ili hora za da se izopachi sebe si i da se chustva udovoletvoren - polovinata ot vas sa taka .... nishty nqma da napravite kat si gi trovite zabilo v nekav forum ;]

kuklichka_bg
06-26-2008, 17:24
naduta sam i kfo--->mi super tapa si kfo

malki tapi ligli det ne moa gi ponasqm

EveTo
06-27-2008, 04:05
смешни лигли :)

mishani
06-27-2008, 08:50
az pak moga da vi kaja che mnoogo ot teq spomeni me kefqt e moje bi bez " naduta sum i kfo " ... i tva ne me prai chek sa kak beshe - k***a, kompleksarka ili tupa :)

kompleksar e chovek koito obsajda i tursi nedostatcite v daden chovek ili hora za da se izopachi sebe si i da se chustva udovoletvoren - polovinata ot vas sa taka .... nishty nqma da napravite kat si gi trovite zabilo v nekav forum ;]

напълно съм съгласна.. все пак доста трудно, дори невъзможно ми се струва да определиш,човек по това какво е сложил на профила си .. !! все пак всеки си има собствен вкус и стил.. !!!! длъжни ли сме да харесваме това което и всички останали ??? НЕ МИСЛЯ ! :)
Нека бъдем реалисти.. темата е безмислена и породена от свободното време на авторката.. !!! Комплексарка , курва , кучка.. и т.н <-- не ви ли омръзна с тези изтъркани измишлиотини ? :?

xaxa
06-27-2008, 09:15
"надута съм и кфо??"
t1pa si i kfo??
:lol:

Chess
06-27-2008, 09:26
"надута съм и кфо??"
t1pa si i kfo??

о
м
г

:x

xaxa
06-27-2008, 09:32
"надута съм и кфо??"
t1pa si i kfo??

о
м
г

:x
a tfa go znam

ay
mai
gad

:razz:

Remini
06-27-2008, 09:35
Дреме ли ми за тях?!Още са малки и наивни...простено им е!
Когато пораснат и живота ще им цапардоса един здрав шамар ще разберат,че не всичко е толкова просто....

dajdostih
06-27-2008, 11:16
Когато пораснат и живота ще им цапардоса един здрав шамар ще разберат,че не всичко е толкова просто....
+ 100

Колкото аз и ти ги псуваме, толкова и те ни псуват.

Подобен спор е безсмислен за мен, защото аз не се занимавам с такива и те не се занимават с мен, всички сме доволни и светът отново е хубав.

PaSsioN_GiRL
06-27-2008, 11:58
Абсолютно ! :)

love_enrique
06-27-2008, 14:49
Е забавляват ме,какво да мисля...

a3c1M
06-27-2008, 17:14
Подут сам и кфо!!!

adrenalin4e
06-27-2008, 17:50
Безмозъчни същества , които изпитват липса на внимание

DYNAMIC
06-27-2008, 23:36
епа кухи п*тки 8-) ко да мисля..зле са..нема се оправат горките :lol:

Шлядку*бэбэ
06-28-2008, 07:17
Пфф.. хаха :razz: :Ебати тъпата работа.Малки,надути,тъпи и недое*ани мърли.
Ku4kA sum,No nE tVoqTa
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jenanadqvola
06-28-2008, 07:31
Чесно казано съжалявам ги,това са момичета,който искат лигавенето и курвеенето да стане нормален начин на живот,за тях е важо колко момчета им пишат,колко момчета са отрязали,а не осъзнават,че всички тия момчета са се ебавали с тях .. Горките и идея си нямат за какво живеят ..

sexy&amp;crazy
06-28-2008, 08:30
за тях мисла,че губят мн от сичкото тва ..губят време да сепредставят за някоя друга за да впечатлят някой си .. и когато разберат,че този някой си търси земно момиче а не някоя от сорта "кой си ти и коя съм аз " ще почнат драмите :-D говоря за спомените " аз съм кучкъЪЪъЪъ беЗз сЪрЦе зЪщОтУ еди къф си ми го отне " :lol: съжалявам просто нямам време и вола да продължа със спомените с мАлКи и ГоЛеМи букви 8)
И лошо в случея е, че не са малко :) Мен честно казано ме дразнят повече мацките тип "Ще отида до магазина след 1 час мамо, защото трябва да си оправя косата и гримът, а пък магазина е през две къщи , а пък около нас живея само бабички, ама нищо." и след това "уааа много зле ми седи всичко, никъде няма да ходя"...дразнят ме толкова, сигурно,защото тази учебна година живях с две такива , незнам...

e to i az sam taka smisal ne sam nadyta i ligla ama ne moga da izlqza pred horata v nekaf ebati vida nishto 4 ee prez 2 kashti

BeautifulWorld
06-28-2008, 08:52
нЕ мИ пУкЪ зА тЪпАтЪ лЮбОф. Аз сЪм пРоСтУ еДнА КуЧкЪ БеЗ сЪрЦе ЩоТу еДиН НеЩаСтНиК мИ гУ ВзЕ!!!

Много мразя написани хо този начин простотии - както е модерно сега, с малки и големи букви и 100% неграмотно - колко ли трябва да ти е мозъка, за да парадираш с това колко неграмотно пишеш?

ManyG
04-03-2010, 20:30
"naduta sum i kvo"
Mi qj Aktiviq kvo :D

LoveRetroMusic
04-03-2010, 20:53
"naduta sum i kvo"

браво е, хумор : )

loverichie
04-03-2010, 20:58
охх омръзнало ми е от такива лигли

jimei
04-03-2010, 22:31
e to i az sam taka smisal ne sam nadyta i ligla ama ne moga da izlqza pred horata v nekaf ebati vida nishto 4 ee prez 2 kashti

O RLY

ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

NO RLY

Fam0usGIRL
04-03-2010, 22:50
офф аз съм такава ''лигла '' и кво на някой причи ли муу :? голяма раута такива сме сии .. кой е виновен че примерно момчетата ни обръщат внимание .. и аз преди не бях такава бях свита и срамежлива .. но сегаа :D

elsy
04-03-2010, 23:09
Смешна е целата работа :lol:

Rounder
04-03-2010, 23:55
До ей ся се разправях по тел. с една пача,видела ме в колата(бях с смъкнат прозорец) и ми намерила тел. от нейната фр. и ся ми звънни и само се лигави накрая и теглих путката майна,тя ми вика ще ми очернела живота и не знам си какво...една курвичка на 16 год. хах... просто си мислят някой като имат повече пари и самочувствие че са фанали господ за шлифера,но някой ще им натрие носовете

Jessie
04-04-2010, 00:00
Тъпи кифли ... :?

AnzaRe
04-04-2010, 05:21
На такива кучки казвам "Яжте ми хуя!"

ReachlessGirl
04-04-2010, 05:55
На такива кучки казвам "Яжте ми хуя!"
Ей т'ва и аз им го казвам само, че не за мен, а за всяко момче, което им подаде п*шка .. понеже повечкото нямат против разбира се .. :lol: :lol:
Колкото до имането им за нещо повече от останалите .. вярно е, че има много хора, които действително им вярват, ноо аз не съм от тях и знам колко струват .. така, че ми е през нещото, което нямам за тях стига да не ми се бъркат в живота или да се занимават с нещо МОЕ!! .. 8)

Priceless
04-04-2010, 06:05
"naduta sum i kvo"

И трябваше да върнеш тема от 2008, за да покажеш гениалното си чувство за хумор ли е ?

minus273dot15
04-04-2010, 06:08
По скромните ми наблюдения излиза, че да си истински надута кифла си е цяла наука. Куцо и сакато се опитва да бъде, но повярвайте ми, много са далеч от желаният краен резултат. Всъщност, повечето са прекалено далеч. Дали бих се занимавал с такива същества? Че аз в момента се занимавам с едно(а пък можеше с три, или поне две... остарявам явно).

Като начало, оплювате ги, че били тъпи. Не споря. Повечето от тях са рядко тъпи същества, да не кажа всички. Моето не е изключение. Последното нещо, което би ме притеснило е, че коефициента ми на интелигентност е с над 50% по-висок от този на жената до мен. Всъщност аз изпитвам садистично удоволствие да си говоря с нея на теми, които й звучат като научна фантастика. Като започнем от "Парадокс на близнаците", минем през някакви злободневни неща като "Какво означава офазяване на контактите вкъщи"(това е част от лекция, която беше изнесена под името "Защо днес те гледам накриво") и се стигне до елементарните... откровено идиотски... неща от калибъра на "Има ли смисъл климатика да работи, ако сме отворили два прозореца на същата стая" или "Правилният начин за използване на сложна система за придвижване във вертикалните посоки - чип-карта за асансьор". А тя изпитва садистичното удоволствие да слуша. Повечето пъти възприема.

После се тюхкате, че им отнемало часове да си оправят прическата. Аллллооо! Маникюра къде го забравяте?!? Два до три часа. Ако тропам нервно наоколо. Иначе може и четири да откара. Докато за косата й е нужен нищо и никакъв половин-един час, плюс още поне толкова да се гримира. Въпреки, че отнема ужасно много време е наложително. Вие виждали ли сте такива същества когато се събудят? Че то не мяза на човек! Не беше рядкост, да се събудя от поредният кошмар и като видя какво спи до мен да подскоча двайсет сантиметра във въздуха, при което ми настръхват космите по цялата тазовратаната става. Оттогава съм много внимателен винаги да заспиваме на загасена лампа. Помага.

Непокритото самочувствие. Нахалството. Чакай сега, всички ли да са скромни и свити? Не върви. "В един свят на слепци, едноокият е цар"* Колко възможности съм пропуснал, понеже съм бил скромен и свит... чак започва да ме върти от лявото коляно. Или евентуално времето ще се разваля. Няма значение. Прибавете към това лъжите, конспирациите и постоянните филми в които живеят този тип хора. А вие искате и да са умни. Това е прекалено много! И ако все още не разбирате, ще дам примерче.

Карам си, като абсолютен идиот. Преминавам с над сто и двадесет покрай знак за ограничение петдесет. От храстите изскача полицай, тръгва към пътя и ми маха с някаква смешна палка. Червена такава. И друг път съм я виждал. Посредата на сложният процес, тъпият идиот получава факс и спира посредата на платното в което се движа, за да не саботира получаването му. КАТерицата прочита полученият факс, след което осъзнава с невероятният си умствен потенциал, че аз няма как да го избегна и ще го кача първо на предният капак, а после при добър късмет и на покрива, след което ще го оставя пак посредата на платното, за да може щастливеца, каращ след мен да го прегази. Той взема свекавичното животоспасяващо решение да плонжира встрани, обратно в храстите, зарязвайки палки, шапки и всичко де що не е здраво закачено на него. Последното което видях е как прелита като пеперуда покрай предният ми десен калник.

Спрях километър и нещо по-нататък и се зачудих. Дали го потроших тоя КАТеричок, дали ми записа номера, дали половин километър нататък няма пак да ми направят поредната блокада. Те шоу си правят, забавляват се, ама на мен ми писна от блокади. Честно! И не мога да взема решение какво да правя. Колата не е моя, нямам никакви документи за нея, книжка нямам(никаква), документи за самоличност също нямам в себе си... пълен аут. И надутата кифла ми вика: "Дай да се върнем, да се разберем с човека". Стоях като изтрещян с мокър парцал. Мигнах няколко пъти тъпо, обърнах и тръгнах към КАТериците. Пристигам, отбивам до тях. Нищо.
- Добър ден - почвам аз разколебано
- Добър ден - въпросително едното полицайче
- Аз само минах да се обадя... - още по-разколебано продължавам аз - ... аз преди малко минах отук, ама не можах да спра.
Ау. Както беше с нормално изражение, като почервеня тоя. Че и с гола глава. Все едно на жената й е дошло, застанала с главата надолу и ходи на ръце към мен. Кошмар и половина. На будно. Излизам аз от колата, с болка на сърцето и се чудя къде да му бутна стоте лева на човечеца, да се поуспокои малко. А в това време кифлата излязла от колата и започва да лъже и маже. Подробно. Как сме бързали за сватба. Аз съм втрещен, ама кимам. Сестра й щяла да се жени, а ние сме закъснявали. Кимам още по-усилено, стискам палци на краката в обувките, да не се види, че ще ни разконспирират. Оглежда ме почервенелият гологлав - обувките, костюма... кимна. Гледа нея... дрехи, прически, гримове - точно като за сватба нагласена. Жената обясни надълго и нашироко, как аз съм съвестен шофьор и от четири години нямам нито едно регистрирано нарушение, как тя ме е насила едва ли не си е протегнала единият крак и ми е натискала педала на газта, за да стигнем навреме за сватбата... Аз се старая да гледам невинно и кимам. Разминахме се без дам нито лев. Цъклих се петнайсет минути и не можех да осъзная как точно кифлата успя да ги налъже. Не, не... Такъв филм не се беше прожектирал до момента.

Да не споменаваме безкрайните номера по ресторанти и хотели. Рожден ден, имен ден... Истинската кифла използва своята самоувереност, за да достигне максимален ефект, дори и в ежедневните неща. Отива да си купува цигари, а аз стоя и се подсмихвам, понеже съм наясно, че няма и пукната стотинка. Очаквам да се върне бясна с гръм и трясък. А тя се връща с две кутии цигари и пет лева. Аз съм втрещен. Тя ми се хили като пача насреща, не може да си поеме въздух, да обясни как е метнала тъпият продавач в магазина. И за да не си помислите, че е еволюирала - не, започва обяснението с "Каква съм гадна кучка, а?".

А дали "разбива сърца"? Моля ви се. Застава срещу идиота, представя се с някакво измислено име и започва убедително да му обяснява детайли от живота си. Които не съществуват. Хайде бе, моля ви се, мъжете - дръжте се на място. Как й се вързвате, че е манекенка, като е висока един и шейсет и четири?!? Или пък щяла да става изпълнителка на фолк хитове? С нейното детско гласче? Хората чисто и просто стоят срещу нея и попиват всичко. Като памперси. Ужас. А най-фрапантният случай, за който даже се скарахме ли? Глухоням. Двайсетина годишен младеж, висок, рус, със сини очи. За съжаление глухоням. Човека като я видя го тресна онова - любовта от пръв поглед. Лошо, много лошо. Аз го усетих отдалеч човека, още преди кифлата да се е обърнала да го погледне. Опитах се да предотвратя нещата, но безуспешно. В момента в който тя го видя, все едно гепард засече ранена антилопа. Казах й да го остави на мира човека, да не се занимава с него и всичко щеше да мине кротко и тихо, ако идиотът не се беше набутал сам между шамарите - да идва с тъпата си миловидна усмивка, да се запознава. Е, сам си го нахака. Две седмици се гърчи човека. Намерих го, опитах се да му обясня ситуацията. Не схвана. Или по-скоро си мислеше, че го лъжа. А той милия се раздаваше колкото можеше - то не бяха цветя, бонбони, стихове... а тя е като психопат. Била алергична към ядки. Глупости. Не харесвала бонбони във формата на сърца, искала ги на звездички. Пълни глупости. Мразела розите, искала калии. Стиховете били много кратки. А онзи търчи, не може да си намери място, изпълнява като кученце. Още си му спомням неразбиращата мутра на човека, докато тя му обясняваше, че няма да го бъде, ама хич. В този момент глохонемия му дойде акъла, спомни си какво му говорих, събра две и две, след което осъзна, че хора като него нямат шансове пред кифли като тази. Толкова отчаяна физиономия не бях виждал от много време. Стоеше и ме гледаше, сякаш мога да му помогна по някакъв начин. А вие си мислите, че кифлата изпитва някакви угризения или поне за малко й се е развалило настроението? Я си помислете пак. Аха. Сещате се.

Тия хора са това, което са. За разлика от совите в Twin Peaks. Преди да започнете да мразите нещо, опитайте се да го разберете - така ще можете да го мразите по-качествено. Или както в моят случай, да останете ужасени и същевремено очаровани от жестоката реалност :)

Priceless
04-04-2010, 06:09
^ Още един. о.О

DesireToFire
04-04-2010, 08:01
kill`em Kill `Em All :D

girlche
04-04-2010, 08:04
^ Още един. о.О

teenems
04-04-2010, 11:02
Моми4ета ,които не се правят на интересни е някои се правят.
Просто много им се впрягаме , а те само това 4акат :?

CherryS
04-04-2010, 11:16
Абе тея момичета трябва да се екзекутират , това си мисля от няколко дена.... 8-) АмЪ вЕрнУ лИ? :(

Не бе, ебавам се. :lol: Всъщност, +1. :)

cinderella_gugutka
04-04-2010, 11:18
"надута съм и кво " - ми тъпа си,кво

justonegirlwithonehope
04-04-2010, 11:20
Пф, като няма как да си избиват комплексите ще го правят по този начин, но в крайна сметка всеки сам решава какъв да бъде.И такива трябва да ги има :)

viqnkababyy
04-04-2010, 11:20
Жалки са ..

CherryS
04-04-2010, 11:33
Жалки са ..
погледни си аватара и подписа. :razz:

Jessie
04-04-2010, 11:38
Жалки са ..

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

teenems
04-04-2010, 14:37
Жалки са ..

Мислиш точно като мен ,хих.
И съм убедена ,че тези надписчета по снимката и са от чалга песновка O:)

BonbonaBaby
04-04-2010, 14:47
Офф.. как ги мразя такива вчерашни пикли.... :-x

w0sh
04-04-2010, 14:50
Стара тема и кфо?

Христос воскресе.