Влез

View Full Version : Страх ме е

DevilWish
06-25-2008, 08:03
Зgравейте . . . незнам точно какво чакам някой да ми каже с тази тема ,но ми трябва подкрепа ,че мога да се справя.
Така преди си имах приятел бяхме заедно 3 месеца и тъй като и двамата живеем в чужбина ,но и той беше българин се наложи той да си замине за БГ по "работа" ... в момента още е там и двамата си имаме различни приятели ,макар че 1 месец си звъняхме всеки ден и не спирахме да се търсим....обичах го и какво стана....намерих си друг...проблема е ,че тъкмо съм с това момче от 1 месец и той сега отива също на ваканция и то за месец и полувина...повече няма да го видя ,утре тръгва и се връща чак на 16ти август.Не искам да го изгубя...сигурна съм в него ,че не е такова момче ,сигурна съм, че искам да съм с него ,обаче ме е страх да не стане както с бившия.Просто ако не потдържаме достатъчно контакт незнам дали всичко ще остане същото...освен това следващата година като почнем училище вече няма да сме в едно и също даскало и тук системата е такава ,че ще имаме възможност най-много да се виждаме събота и неделя ,а това не е достатъчно....даже сме от различни градове тук /става въпрос за растояние от 40 мин. с автобус.../ до сега това не е било проблем ,но как ще е следващата година?
Според Вас да се боря ли да си остана с него или от сега ми казвате така и така,ще се разделите не страдай за него излишно....незнам просто този път искам да е различно и да запазя тази връзка....пффф като убита съм от вчера ,само плача ,не мога вече...твърде бързо се разделяме /надявам се не завинаги/

ToySoldier
06-25-2008, 08:24
Може би сама трябва да прецениш дали си струва.Надявам се че си поговорила и с него по този въпрос.Ако не си трябва да решите какво ще правите с връзката си преди той да замине на ваканция. Успех :)

sodomicdream
06-25-2008, 08:25
този отговор сама трябва да си го дадеш. На практика ти знаеш най-добре какво чувстваш към него. Опитай, нищо не ти пречи. Ако виждаш, че не върви.. винаги можеш просто да продължиш напред с високо вдигната глава =)

Div_angel_f
06-25-2008, 08:27
Моя съвет е - Ако го обичаш, бори се!
Да, трудно е да се поддържа любов от разстояние, но някои хора успяват, защото се обичат истински... :)

soulja_girl4e
06-25-2008, 08:32
ne razbrah kakyv e vyprosa i dali vyob6te ima takyv...
NO kaza, 4e ti trqbva pdkrepa - eto nie te podkrepqme ( a dali vsy6tnost?)

DevilWish
06-25-2008, 08:35
V1prosa e ,spored teb ima li b1de6te tazi vr1zka i 6te uspeem li da ya zapazim?
Znam ,4e go obi4am ,ama ne vyarvam v sebe si..pravila s1m gluposti i to mnogo...predi byah s nego i to za 3 dni ,za6toto napravih ujasna gre6ka da mu izneverya ,na vsi4koto otgore toy mi prosti ,koeto ne moga da si obesnya kak stana i samo me e strah da ne re6i da mi go v1rne ,makar 4e po tova ,koeto vijdam ,a i s ne6tata ,koito pravi za men /sigurna s1m ,4e za drug nyama da napravi takiva ne6ta !!! / si mislya ,4e me obi4a...nay-dobriya mi priyatel ne go haresva i mi kazva ,4e toy ne me obi4a ,oba4e az sigurna li sym ,4e tova mnenie e obektivno pri polujenie ,4e toy po4ti go mrazi?

soulja_girl4e
06-25-2008, 08:45
V1prosa e ,spored teb ima li b1de6te tazi vr1zka i 6te uspeem li da ya zapazim?
Znam ,4e go obi4am ,ama ne vyarvam v sebe si..pravila s1m gluposti i to mnogo...predi byah s nego i to za 3 dni ,za6toto napravih ujasna gre6ka da mu izneverya ,na vsi4koto otgore toy mi prosti ,koeto ne moga da si obesnya kak stana i samo me e strah da ne re6i da mi go v1rne ,makar 4e po tova ,koeto vijdam ,a i s ne6tata ,koito pravi za men /sigurna s1m ,4e za drug nyama da napravi takiva ne6ta !!! / si mislya ,4e me obi4a...nay-dobriya mi priyatel ne go haresva i mi kazva ,4e toy ne me obi4a ,oba4e az sigurna li sym ,4e tova mnenie e obektivno pri polujenie ,4e toy po4ti go mrazi?
za6to li vyob6te popitah kakyv e vyprosa? lol sa obyrkvaciqta e pylna! va6to malko prili4a na latinoamerikanska sapunka... :?

DevilWish
06-25-2008, 08:47
za6to li vyob6te popitah kakyv e vyprosa? lol sa obyrkvaciqta e pylna! va6to malko prili4a na latinoamerikanska sapunka... :?
Abe ostavi tezi obesneniya d1lgite...rabotata e tam ,4e iskam da s1m s nego, prosto otiva dale4 i tova sa 1 mesec i polovina i se 4udya 6te izd1rji li tazi vr1zka ili ne

mrssmith
06-25-2008, 08:53
ти ако мислиш за всяка нова връзка "така и така ще се разделим,поне да не страдам за него излишно" нз кви връзки ще имаш и нз защо въобще ги започваш. кой кого обича нз, гадно е ,че няма да се виждате дълго време, обаче това,което виждам е ,че не си сигурна в тази връзка. по-добре намери човек,за когото ще си сигурна,че искаш да си с него и дори да го няма ще го почакаш. тогава ще си струва... ;)

Sunny_stz
06-25-2008, 09:21
Ami ako tova e samo za lqtoto...da ste razdeleni,moje da se spravite.Ve4e kato zapo4nete u4ili6te i kato ste samo 40 min. razstoqnie avtobus pak 6te se vijdate.Ne e kato toi da e ot Sofiq ti ot Stara Zagora primerno kazano....Ami naistina e trudno na razstoqnie,do skoro imah takava vruzka,no va6eto razstoqnie ne e mnogo...Uspeh!

AiKaTa
06-25-2008, 09:33
неможеш да спреш нещо,когато то се руши нито за кратко време да построиш нещо ново... Остава ти да изчакаш и да се надяваш нещата да не се променят, често разстоянието скрепява една връзка.Дано и при вас стане така. Не се измъчвай остави нещата на съдбата и времето.. :) Успех

DevilWish
06-25-2008, 09:39
неможеш да спреш нещо,когато то се руши нито за кратко време да построиш нещо ново... Остава ти да изчакаш и да се надяваш нещата да не се променят, често разстоянието скрепява една връзка.Дано и при вас стане така. Не се измъчвай остави нещата на съдбата и времето.. :) Успех
Blagodarya mnogo.Strashno se nadyavam, tozi p1t da uspeem da zapazim vsi4ko :)

keep_smiling
06-25-2008, 10:41
с желание всичко става;) ако до другата година се задържат нещата не се притеснявай за 40-те минути път, тука за да пропътуваш 50 метра в столицата ти трябва час :D а такива връзки има... и аз лично съм свидетелка на невероятни неща;) моят съвет е да не слагаш край на всичко още преди да е започнала ( като приказката за нероден петко) всичко с времето ще си се нареди ! пожелавам ти много успех и повече положителни мисли!

VinDa
06-25-2008, 10:47
Lubovta ot razstoqnie e napalno vazmojna.gadjeto na nai dobrata mi priqtelka e ot Sofiq a tq ot Sliven.V godinata se vijdat nqkolko pati no samo da stanat na 18 mogat da badat zaedno,taka 4e ne barzai a obmisli ne6tata i nai ve4e dali iska6 da bade6 s nego :)

hahavteen
06-25-2008, 11:19
И аз като бях с бившия ми си ходех в БГ за месец и половина но не го правехме чак токъв проблем... А пък колкото до това че ще се виждате само събота и неделя пак не е чак такава болка за умиране.. През седмицата ще се занимавате с уроци, хобита, приятели а през уикенда ще сте двамата. :)
А бтв ти кога успя да се разделиш с бившия си че да забиеш и нов? Спомням си че до скоро ти гледах подписа и пишеше че сте заедно от 2 месеца и нещо..Беше с едно мургавичко момче горе-долу колкото тебе високо за него ли става дума?

DevilWish
06-25-2008, 16:53
И аз като бях с бившия ми си ходех в БГ за месец и половина но не го правехме чак токъв проблем... А пък колкото до това че ще се виждате само събота и неделя пак не е чак такава болка за умиране.. През седмицата ще се занимавате с уроци, хобита, приятели а през уикенда ще сте двамата. :)
А бтв ти кога успя да се разделиш с бившия си че да забиеш и нов? Спомням си че до скоро ти гледах подписа и пишеше че сте заедно от 2 месеца и нещо..Беше с едно мургавичко момче горе-долу колкото тебе високо за него ли става дума?
Za nego stava duma ,ama az ne si byah smenyala podpisa prosto ina4e toy otdavna e v bg ;)

Mersi na vsi4ki ,sega povyarvah ,4e moje da stane : )

hahavteen
06-25-2008, 18:57
Za nego stava duma ,ama az ne si byah smenyala podpisa prosto ina4e toy otdavna e v bg ;)

Хаха сори за тъпите въпроси ама пак не разбрах :-D Значи ти си с мургавото момче от 1 месец и той ще заминава за ваканицията а предния ти подпис се е отнасял за българина с който вече не сте заедно така ли?

DevilWish
06-25-2008, 21:33

Хаха сори за тъпите въпроси ама пак не разбрах :-D Значи ти си с мургавото момче от 1 месец и той ще заминава за ваканицията а предния ти подпис се е отнасял за българина с който вече не сте заедно така ли?
Ne ne ne .... murgavoto mom4e, be6e biv6iya ,s koyto byah 3 meseca ,no sled tova sled kato toy si zamina za BG vsi4ko stana yasno ,za6toto az znaeh ,4e sys sega6niyat mi 100% 6te se s1berem.prosto tuk ot foruma ne byah mahnala podpisa ;)

MonSitY
06-26-2008, 09:55
ако наистина го бичаш ще издържиш!!!ти решаваш дали си готова ти си знаеш но бъди готова ако не се получат нещата!!ще дойде друг по-добър ;)

DevilWish
06-26-2008, 10:11
Вчера /днеска е май де/ в 4 часа сутринта тръгна и сега е по пътя . . . вече ми написа няколко смс-а с последните си пари в телефона ,обади ми се : -) Много съм щастлива.Каза ,че като си пристигне /което е чак утре вечер/ ще гледа максимум до 1-2 дни там да си купи карта ,за да може да си пишем . . . Незнам надявам се да успее тази връзка :)

MiMcHeToOo
06-26-2008, 10:38
Никога не се отказвай да се бориш за нещо, което обичаш!