PDA

View Full Version : Според музиката...и стила :/

FucKtheSyStem
06-25-2008, 18:45
Ами значи напоследък забелязах,че много хора определят стила си на обличане,прически и тн според това каква музика слушат...Вие какво мислите по въпроса? Аз например слушам хип-хоп и като цяло си се обличам така,но защото съм супер зарибена към хип хоп културата като цяло,включително и облеклото.Но ако примерно на някой му харесва как се обличат примерно така нашумелите напоследък хаусъри да започне да слуша такава музика заради това, е...позьорство според мен :) Иначе за наистина зарибени хора към културата на една музика мисля че е нормално,но в никакъв случай не е задължително.Напълни се с позета според мен :?

TheNewReligion
06-25-2008, 18:55
Според мен музиката , която слуша един човек не определя стила му на обличане , но ако му харесва да се облича според музиката - ок . Аз случам всичко и си имам свой стил на обличане .

donkihot
06-25-2008, 18:57
вси4ки са позиори бе...си4кии...4ак ми се драйфа

baby_leisy
06-25-2008, 19:00
Spored men sa6to muzikata ne opredelq stila na obli4ane no ima hora, koito moje da ne sa zaribeni ot tozi vid muzika no se obli4at taka za da se pravqt na gyzari 8) koeto e adski tapo>

miloto_girl_4e
06-25-2008, 19:01
Повечето хора се обличат според музиката, която слушат..
Нормално е, щом харесват дадена музика, значи харесват и културата и, всичко свързано с нея.
Наистина няма лошо да се обличаш като рапър, а да слушаш друго(макарче би било смешно да си рапър, а да слушаш яко чалга и да въртиш кючеци :D ), но.. пък заради едната музика да носиш нещо, което не те кефи е доста глуповато..

mhmhmhmhm
06-25-2008, 19:01
лелееееееееее човеккккк много си труу с тая тема,честно ти казваммм !! многоо си смъкнатаааааа наистина кланя ти се !!
кои са другите да не се обличат квато музика слушат?! тъпи позьорииииии не знам въобще как може да говориш с такива?! ужас замисли се само колко си труууууу а да се занимаваш с такива ти е поод нивотооо :razz: :razz: :razz:

FucKtheSyStem
06-25-2008, 19:17
лелееееееееее човеккккк много си труу с тая тема,честно ти казваммм !! многоо си смъкнатаааааа наистина кланя ти се !!
кои са другите да не се обличат квато музика слушат?! тъпи позьорииииии не знам въобще как може да говориш с такива?! ужас замисли се само колко си труууууу а да се занимаваш с такива ти е поод нивотооо :razz: :razz: :razz:

Хаха мерси мерси 8-) Еми исках да скивам и аз дали съм единствената дето мисли така,защото,честно казано,ми писна от позьори...които да речем се обличат като рапъри а слушат чалга,тва си е опозоряване на целият стил :D Тфа са си мои разбирания де като заклет привърженик на хип хопа от както се помня :P Аз имах предвид за тези които слушат една музика само за да се обличат в стила и което е грешно :?

hottie
06-25-2008, 19:19
И аз съм забелязала, че много хора се обличат според стила на музика, ама какво толкова :) Щом им харесва.

Аз пък обичам да слушам и рок и метал, но никой не би се и досетил, защото се обличам коренно различно - дори не харесвам черния цвят много.

plmn
06-25-2008, 19:22
Аз слушам хип-хоп, чалга, метал, хаус и какво ли още не.Но не съм тръгнал да се обличам като метъл или да си правя странни прически и да ставам ' фешънче '.Не виждам защо забърквате стила на обличане с музиката.

monkata93
06-25-2008, 19:41
Така си ееееее

valentinka_1990
06-25-2008, 19:55
а защо трябва да са позьори?Все някой ви е крив.

EnNsYy
06-25-2008, 20:01
Аз слушам само метъл, но стилът ми на обличане няма абсолютно нищо общо с музиката, която слушам.Обожавам черното и често съм облечена в този цвят, но самият модел на дрехите е съвсем различен.Дори много хора като се запознаят с мен си мислят, че слушам чалга :lol: :lol:

BaBy_bS
06-25-2008, 20:17
според мен хората се обличат така ... както им харесва и спрете да слагате всички пд един общ и най-важното ЕДИНСТВЕН знаменател

AliceSw
06-25-2008, 20:24
всъщност си сууупер далеч от истината...минала съм през тия неща и всичко си е поза, дори и ти...казваш слушам хип хоп и тн, затова се обличам така...другите пък казвам слушам това и това, но не изглеждам така...вие сте малки и искате/ не искате да се включите в дадена субкултура, затова и изглеждате по даден начин...

сменяла съм стилове през годините...вече мисля как изглеждам добре и не смятам, че трябва да съм смъкната или пък само в черно, или каквато и да е...дори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил

DisciplineAndOrder
06-25-2008, 20:49
дори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил

така е

аз например нося това,което харесвам,без значение субкултурно ли е,фешънско ли е,кво е

sodomicdream
06-25-2008, 20:51
Ами... не всеки се облича според това каква музика слуша. Познавам много, ама наистина много хора, които слушат хип хоп, но се подмятат като емУта, метъли и какво ли още не. Дразня се когато видя някое пикливо хлапе, което се облича като метъл, а до вчера съм го виждала да върти гюбеци!! дразня се и като ми каже някаква лила, която до миналата година е била върл метъл, защото е било модерно да ми каже "Не виждаш ли, че съм ЕМО?" ОМФГ!!!
Аз лично пък откакто се помня слушам метъл и се обличах така доста дълго време. След това реших, че е крайно време да заприличам на момиче и.. оставих мйетъл дрешките настрана. Но.. стигнах до извода, че както и да се обличам, каквото и да правя на мен си ми личи, че съм метъл по всичко. То и така е редно де...

huligankata
06-25-2008, 22:32
Напоследък при теен-овете тва си стана мода - да се обличат според музиката, която слушат. Наистина понякога има доза позиране в тва нещо. Но с времето отминава. Аз лично слушам метъл, но минаха времената, когато ми личеше..

nejnaDROGA
06-26-2008, 04:35
Според мен си е напълно нормално :) Все пак няма някой хипхопър да тръгне облечен с прави джинси плътно прилепнали по крака му (като ЕМО-тата) :razz: Или някоя чалгарка да ходи със смъкнати дънки :razz:

Sunlight-In-Your-Eyes
06-26-2008, 06:36
Мен пък не можеш да ме разбереш какво слушам по начина, по който се обличам :D Примерно аз слушам предимно рок, ама като цяло си имам свой собствен стил, който се различава от общоприетия за тази музика :)

adizitk1
06-26-2008, 09:33
Не вс са така.Ето на пример-аз слушам new wave,но в никакъв случай не съм емо.Тва си е до вкус :) .

nencuHka
06-26-2008, 09:46
Били позиори , па виж си ти подписа - същото ла*но си (нищо лично , трябваше да го кажа)

Pagan_man
06-26-2008, 10:37
ми аз слушам метЪл, рок и такива нещо също и индустриал и готик, ис е обличам в този стил, се пак ме влече субкултурата и тн. част съм от нея.
а за онова момиче - скъпа new wave нема нищо общо с емото .
да си чувала за нова генерация случайно.

Pedigree
06-26-2008, 10:56
Не мисля, че е задължително да се обличаш така. Можеш да си се кефиш на тази музика, без да го показваш.

Слушам метъл. Ммм, обличам си се така, па и без това винаги съм обичала черното, кефи ме. И все пак, ако не се кефех на тези дрехи, нямаше да ги обличам. :)

SiNiStEr
06-26-2008, 11:06
Бяха ми казали веднъж,че да си истинки фен на някого било то група,певица или певец трябва да носиш тяхна тениска,че да си личи,че си им фен :lol:
Ти сам избираш какво да слушаш и как да се обличаш,а това че си смешен е др въпрос.
Под смешен имам предвид за позьорите,който прекаляват и са в изобилство ;)
Мн хора станаха,който искат да са ''различни'',но всъщност са еднавки ;)

mhmhmhmhm
06-26-2008, 12:26
Бяха ми казали веднъж,че да си истинки фен на някого било то група,певица или певец трябва да носиш тяхна тениска,че да си личи,че си им фен :lol:
хахахахаха

gothic_angel
06-26-2008, 12:26
Повечето хора се обличат според музиката, която слушат..
Нормално е, щом харесват дадена музика, значи харесват и културата и, всичко свързано с нея.
Наистина няма лошо да се обличаш като рапър, а да слушаш друго(макарче би било смешно да си рапър, а да слушаш яко чалга и да въртиш кючеци :D ), но.. пък заради едната музика да носиш нещо, което не те кефи е доста глуповато..
Съгласна ;-)

Pagan_man
06-26-2008, 12:30
хахахаха тва дето са ти казали , не е вярно.
аз примерно слушам мн групи и неща но нямам само техни тениски.
Това с тениските е за да се покаже примерно , че ти харесваш и слушаш творчеството на някоя група.
Обаче най ме дразни някой като си зимка такава тениска само заради картинката , пък той изобщо да ен знае нищо за групата и 1 песен дори. :)

Loshotia
06-26-2008, 13:46

хаха...аз имам тениска на Soulfly, но дори една тяхна песен не съм чувала.

Bolt_f
06-26-2008, 14:06
дори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил

!!! Точно така !!!

Jamalska
06-26-2008, 14:14
Авторката пък по мои наблюдения е всичко друго,ама не и хип-хопър.

Иначе по темата...така,както се сещам,за хорица,които съм ги признала за "истински фенове" на еди-какво-си пък по външния вид не им личи...Така виждам и обратното-примерно некфи смъкнежи да ми въртят кючеци ала-бала...все тая...

nikinkaa
06-26-2008, 14:39
Понякога се замислям колко повърхностни са всички..Какво ви интересува как се обличат другите,какви прически си правят,каква музика слушат ...
Като знаете,че вие сте "истински" емота,метъли,хаусъри,хип-хопъри,чалгари,пънкове,.....и т.н какво ви интересува стилът на обличане на другите.
Иначе и мен ме нервират емотата най-вече,при всеки проблем ооо ще си режа вените 8)
П.П отклоних се от темата :D :D

BrokenInnocence
06-26-2008, 18:17
Ти сам избираш какво да слушаш и как да се обличаш,а това че си смешен е др въпрос.
Под смешен имам предвид за позьорите,който прекаляват и са в изобилство ;)
Мн хора станаха,който искат да са ''различни'',но всъщност са еднавки ;)

xXcappieloverXx
06-26-2008, 18:52
Хм явно си супер точен човек за темичката че си я тъй да кажа създала 8-). Мн е вярно тва примерно чалгарака [без извинение] да са праи на рапърка :shock: тва са нарича позьорство :booooomb:

IdiOtKa
06-26-2008, 20:42
кой чалгар щр тръгне да се прави на рапар ... абе аи моля ви се ... :Д:Д вие как я мислите тая раута .... секи е такъв какъвто иска ... не делете хората по дрехите или по какво слушат а по това какви са те .. !

oTPoBHa
06-30-2008, 06:15
Ами значи напоследък забелязах,че много хора определят стила си на обличане,прически и тн според това каква музика слушат...Вие какво мислите по въпроса? Аз например слушам хип-хоп и като цяло си се обличам така,но защото съм супер зарибена към хип хоп културата като цяло,включително и облеклото.Но ако примерно на някой му харесва как се обличат примерно така нашумелите напоследък хаусъри да започне да слуша такава музика заради това, е...позьорство според мен :) Иначе за наистина зарибени хора към културата на една музика мисля че е нормално,но в никакъв случай не е задължително.Напълни се с позета според мен :?

намерил се кой да се възмущава . haha

PollyPoi
06-30-2008, 08:12
Който слуша всичко,не слуша нищо! ;)

SuNsEt
06-30-2008, 14:43
Взависимост от настроението ми,се обличам по различен начин.Някой път е елегантно,друг път развлечено...Но честно казано,почти никога не си личи по дрехите каква музика слушам.

oTPoBHa
06-30-2008, 14:44

яяя ;)

jumpstylerbg
06-30-2008, 18:03
ВИЕ сте изостанли със наблюдението - Как се облича всеки ? Имам в предвид това ,че един каквото облече всеки трябва да е ,като него .Ето един пример - тази година в моя град пролета 1 ден ,като бях с приятели из града гледам към 3 или 4 човека на възраст 13 - 16 със суичър на 50 Сент ,никои друг като тях не носеше ,и след няколко дена забелязах едни със същите суичъри ,но този път ,където и да отида все ще има по 1 със подобен суичър .Еми то е казано българския народ е ,като стадо .И не искам да обиждам никого .Това от няколко години го забелязвам един си купил един анцуг после 5 като него и след това 50 човека като тях .

По темата аз се обличам по моят стил ,които е създаден от 3 стила и имам 3 начина на обличане и тука все още не е известен .

soul1199
07-01-2008, 11:07
em i az tva sam zabelqzala,napalno normalno

malka_diva4ka
07-01-2008, 14:32
ВИЕ сте изостанли със наблюдението - Как се облича всеки ? Имам в предвид това ,че един каквото облече всеки трябва да е ,като него .Ето един пример - тази година в моя град пролета 1 ден ,като бях с приятели из града гледам към 3 или 4 човека на възраст 13 - 16 със суичър на 50 Сент ,никои друг като тях не носеше ,и след няколко дена забелязах едни със същите суичъри ,но този път ,където и да отида все ще има по 1 със подобен суичър .Еми то е казано българския народ е ,като стадо .И не искам да обиждам никого .Това от няколко години го забелязвам един си купил един анцуг после 5 като него и след това 50 човека като тях .

По темата аз не се обличам като моя стил музика,който е чалга.Просто аз се обличам с каквото си пойскам-не слагам полички и деколтета като поп-фолк певиците.Щот ако бях го направила щех да приличам на плашило :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не се влияя от модата и не гледам какво са си купили другите момичета защото аз не копирам.Както аз казвам:моя стил si е моi :) :) :) :)

one_more_minute
10-11-2008, 21:08
Ето как стояли нещата. :grin:

DJ_Mrav4o
10-11-2008, 21:19
Еехее и седим на тихо :D 8-)

varnen4e
10-12-2008, 08:04
Значи аз доколкото разбрах.. според теб твоето е нормално, а на хаусърите е позиорско.. Не намирам логика..

HardcoreSyndrome
10-12-2008, 08:22
всъщност си сууупер далеч от истината...минала съм през тия неща и всичко си е поза, дори и ти...казваш слушам хип хоп и тн, затова се обличам така...другите пък казвам слушам това и това, но не изглеждам така...вие сте малки и искате/ не искате да се включите в дадена субкултура, затова и изглеждате по даден начин...

сменяла съм стилове през годините...вече мисля как изглеждам добре и не смятам, че трябва да съм смъкната или пък само в черно, или каквато и да е...дори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил
По-точно не можеше да се каже!!! Както ако някой тъпанар (позьор или квото е там) се прави на нещо което не е, човек като поговори с него усеща, че всичко е просто поза... Не е нужно да се окачват табели "Аз съм рапар/метъл/пънкар" и т.н. Найстина си личи!

i_hate_you_but_i_love_you
10-12-2008, 13:57

По-точно не можеше да се каже!!! Както ако някой тъпанар (позьор или квото е там) се прави на нещо което не е, човек като поговори с него усеща, че всичко е просто поза... Не е нужно да се окачват табели "Аз съм рапар/метъл/пънкар" и т.н. Найстина си личи!
Съгласна
Позьор според мен е човек, който слуша даден стил музика само, защото му харесва начина на обличане или е видял някой авер и той решил да се направи така! Мисля, чв хората трябва да слушат това, което им изпълва сърцето, което им влиза под кожата.. :)

yozito
10-12-2008, 14:33

Чакай ся , че нещо не те разбрах.Начи ти си слушаш хип-хоп и се обличаш така , и тва е нормално.ОК ясно , а аз слушам house и се обличам като houser , тва е позьрство така ли?А ако говориш за фешъните тва е др вече.Има разлика м/у тях и houser`ите. ;)

Blo0dyBitch
10-12-2008, 16:26
о да...аз съм некъф изрод-харесвам разнообразна музика(от ска до траш метъл,абе стига една песен да ми хареса-мн мн не потбирам-без чалка,народна и там другие смешни стилове,мн ясно)
та ще е мн тъпо ако утре реша,че съм пънкарка,метълка,емо и т.н->просто ще съм поредната поза...за тва си се обичам както ми падне,според настроението.единствено отбягвам пайетки,златно,сребърно(аб всичко лъскаво),розаво и там цветовете,които не ми стоят...
блах,за кво се обяснявам и аз-не ме е бе кой е поза и кой не е,зависи от човека...стилът му не ме бърка-да бъде квот си иска-що пък треа му държа сметка-верно,дразня се...ама тва нема го накара да се промени и блах...нещо не ми се обяснява

та-не винаги стилът на обличане се определя от музиката

LyingMyWayFromU
10-12-2008, 16:40
Аз си слушам всякакъв стил музика -без чалга...
От 7-8 годишна,откакто тати ходи в Америка и ми купи албумите на Еминем си слушам яко рап,хип хоп,обаче винаги съм се обличала нормално...
ся слушам метъл,пънк,рок,обаче пак си ме кефи и рап и тфа е :D
Обличам се ... ми... както се чувствам добре...то вече човек не може да се облече в черно,щото ще го помислят за Имо,не може да си сложи нито раирани чорапи,нито да си пусне бритон-щото пак е Имо и се нервя супер много затова....
...пък и аз съм минала през много стилове..все пак съм малка,а като си малък искаш да опиташ от всичко ;) според мен няма лошо всеки да пробва това,което му харесва,докато намери свой собствен стил!

AItOo0
10-12-2008, 17:26
миии недей така говори ... найстина е смешно да се обличаш като рапър и да слушаш чалга , но не музиката определя стила на обличане . Аз например слушам R&B, hip-hop , house music и още кво ли не (без чалга)
и се обличам по мой стил ... сяя да почна да се обличам рапърски веднага всички ще ме гледат като извънземно :shock:

Pooky
10-12-2008, 17:56
вси4ки са позиори бе...си4кии...4ак ми се драйфа
+1 :?

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-12-2008, 20:40
Много сте предубедени. Ко ви пука кой как се облича и дали е позьор... Хората са различни и е глупаво да ги определяме по това какво слушат или как се обличат.. Има по - важни неща.. Няма смисъл да се тормозите от глупости. В крайна сметка секи се облича и прави тва, което иска. ;): )

oTPoBHa
10-14-2008, 13:57
Аз си слушам всякакъв стил музика -без чалга...
От 7-8 годишна,откакто тати ходи в Америка и ми купи албумите на Еминем си слушам яко рап,хип хоп,обаче винаги съм се обличала нормално...
ся слушам метъл,пънк,рок,обаче пак си ме кефи и рап и тфа е :D
Обличам се ... ми... както се чувствам добре...то вече човек не може да се облече в черно,щото ще го помислят за Имо,не може да си сложи нито раирани чорапи,нито да си пусне бритон-щото пак е Имо и се нервя супер много затова....
...пък и аз съм минала през много стилове..все пак съм малка,а като си малък искаш да опиташ от всичко ;) според мен няма лошо всеки да пробва това,което му харесва,докато намери свой собствен стил!

алили

Omen
10-14-2008, 15:18
interesno mi e kak trqbva da se obli4a 4ovek ako slu6a simfonii po cql den ?

one_more_minute
10-14-2008, 17:09
трябва да е рошав сигурно :)

Jamalska
10-14-2008, 17:35
представих си го<3... верно рошав,с шалче,палто,кецки...ау страхотен

Lip4y
12-11-2008, 14:02
Vseki si obli4a koto 6te , naprimer az slu6am TATY a ma s poli4ki i s vratovrazki da sam trtagnala ima mn poziori , kolkoto da gi zabelejat :D :D :D che slu6at ne6ty az se obli4am extra normalno s chisti drehie i tav evajnoto !! :grin: :grin:

Lip4y
12-11-2008, 14:04
Vseki si obli4a koto 6te , naprimer az slu6am TATY a ma s poli4ki i s vratovrazki da sam trtagnala ima mn poziori , kolkoto da gi zabelejat :D :D :D che slu6at ne6ty az se obli4am extra normalno s chisti drehie i tav evajnoto !! :grin: :grin:

Loshotia
12-11-2008, 17:11
Бас държа, че някой ако ме види никога няма да се сети какво слушам.

vampire_girl_
12-11-2008, 18:13
Нормално е,ако едно момиче е фенка на Бритни да иска да бъде Бритни.
Ако някой харесва Ашли Тисдейл да се облича в такъв стил...
Ако някой е фен на твърдата музика,да се облича "по-твърдо".
Все пак вкуса на един човек си е един и при избора на музика и при избора на дрехи и т.н.
Но,пък има и хора които се обличат много различно от музиката която слушат.
Въпрос на вкус.Аз примерно слушам метъл и рок и се обличам така-така се харесвам.Но да правиш нещо само,защото се харесва на другите е тъпо.

Sintya
12-11-2008, 19:06
Зависи.
Музиката обаче повлиява на стила ...
Примерно аз слушам твърда музика, но не се обличам чак толкова " твърдо ".
Вярно е, че никога няма да си облека нещо което не ми харесва нищо, че пасва на стила ми и също така няма да се облека с розово лачено яке...
Нося си обикновени черни блузки с дълъг ръкав, дънки или панталон, кецове и някое герданче, гривничка.
За грима експериментирам, но не излизам от нас без черен молив... някак подчертава очите ми.
Но всичко е въпрос на вкус... и така =)

Abigoria
12-12-2008, 10:53
И темата ти за начина ни на обличане ли е, или за позьорството?...

Devilsplaymate
12-12-2008, 11:18
Глупости. Това, че харесваш дадена дреха и ти стои добре, но не се "причислява" към дадения стил, който ти харесваш, няма да я носиш ли? Това да си фен на дадена музика не означава, че трябва да се обличаш и да изглеждаш по някакъв характерен за нея начин. Нито пък да знаеш родата на всеки член от любимата си група до трето коляно. Това е музика. Чуваш я, усещаш я... Няма как да я съзреш.

varnen4e
12-13-2008, 06:51
Темата е изтъркана.

sugarbaby_
12-16-2008, 15:26
Аз харесвам METAL i ROCK , но се обличам с тесни дънки , прилепнали блузки , ходя на токчета и никога не бих се обякла като металка , въпреки че наистина обожавам тази музика.Мисля , че не е нужно човек да се облича в зависимост от стила музика , която слуша.