- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според музиката...и стила :/
Ами значи напоследък забелязах,че много хора определят стила си на обличане,прически и тн според това каква музика слушат...Вие какво мислите по въпроса? Аз например слушам хип-хоп и като цяло си се обличам така,но защото съм супер зарибена към хип хоп културата като цяло,включително и облеклото.Но ако примерно на някой му харесва как се обличат примерно така нашумелите напоследък хаусъри да започне да слуша такава музика заради това, е...позьорство според менИначе за наистина зарибени хора към културата на една музика мисля че е нормално,но в никакъв случай не е задължително.Напълни се с позета според мен
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Според мен музиката , която слуша един човек не определя стила му на обличане , но ако му харесва да се облича според музиката - ок . Аз случам всичко и си имам свой стил на обличане .
вси4ки са позиори бе...си4кии...4ак ми се драйфа
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Spored men sa6to muzikata ne opredelq stila na obli4ane no ima hora, koito moje da ne sa zaribeni ot tozi vid muzika no se obli4at taka za da se pravqt na gyzarikoeto e adski tapo>
Повечето хора се обличат според музиката, която слушат..
Нормално е, щом харесват дадена музика, значи харесват и културата и, всичко свързано с нея.
Наистина няма лошо да се обличаш като рапър, а да слушаш друго(макарче би било смешно да си рапър, а да слушаш яко чалга и да въртиш кючеци), но.. пък заради едната музика да носиш нещо, което не те кефи е доста глуповато..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
лелееееееееее човеккккк много си труу с тая тема,честно ти казваммм !! многоо си смъкнатаааааа наистина кланя ти се !!
кои са другите да не се обличат квато музика слушат?! тъпи позьорииииии не знам въобще как може да говориш с такива?! ужас замисли се само колко си труууууу а да се занимаваш с такива ти е поод нивотооо![]()
![]()
![]()
Хаха мерси мерсиПървоначално написано от Taste the rainbow
Еми исках да скивам и аз дали съм единствената дето мисли така,защото,честно казано,ми писна от позьори...които да речем се обличат като рапъри а слушат чалга,тва си е опозоряване на целият стил
Тфа са си мои разбирания де като заклет привърженик на хип хопа от както се помня :P Аз имах предвид за тези които слушат една музика само за да се обличат в стила и което е грешно
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
И аз съм забелязала, че много хора се обличат според стила на музика, ама какво толковаЩом им харесва.
Аз пък обичам да слушам и рок и метал, но никой не би се и досетил, защото се обличам коренно различно - дори не харесвам черния цвят много.
Аз слушам хип-хоп, чалга, метал, хаус и какво ли още не.Но не съм тръгнал да се обличам като метъл или да си правя странни прически и да ставам ' фешънче '.Не виждам защо забърквате стила на обличане с музиката.
Така си ееееее
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
а защо трябва да са позьори?Все някой ви е крив.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз слушам само метъл, но стилът ми на обличане няма абсолютно нищо общо с музиката, която слушам.Обожавам черното и често съм облечена в този цвят, но самият модел на дрехите е съвсем различен.Дори много хора като се запознаят с мен си мислят, че слушам чалга![]()
![]()
Лежа на земя от илюзии,ръце съм положила на тревата от страх,обсебена гледам небето-красиво...Чувствам се толкова малка...Как искам да открия себе си...да разбера защо живея...
..... NeReaLen JiVoT, nErEaLni MeChti, NeReaLna LuBoV, a ReaLn0 BoLi....
според мен хората се обличат така ... както им харесва и спрете да слагате всички пд един общ и най-важното ЕДИНСТВЕН знаменател
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
всъщност си сууупер далеч от истината...минала съм през тия неща и всичко си е поза, дори и ти...казваш слушам хип хоп и тн, затова се обличам така...другите пък казвам слушам това и това, но не изглеждам така...вие сте малки и искате/ не искате да се включите в дадена субкултура, затова и изглеждате по даден начин...
сменяла съм стилове през годините...вече мисля как изглеждам добре и не смятам, че трябва да съм смъкната или пък само в черно, или каквато и да е...дори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
така едори и в нормалните, модерни ако щеш дрехи, хората, принадлежащи на 1 субкултура се познават...ако ще по някой детаил, но най-вече по един начин на мислене, който е в основата на въпросния стил
аз например нося това,което харесвам,без значение субкултурно ли е,фешънско ли е,кво е
Ами... не всеки се облича според това каква музика слуша. Познавам много, ама наистина много хора, които слушат хип хоп, но се подмятат като емУта, метъли и какво ли още не. Дразня се когато видя някое пикливо хлапе, което се облича като метъл, а до вчера съм го виждала да върти гюбеци!! дразня се и като ми каже някаква лила, която до миналата година е била върл метъл, защото е било модерно да ми каже "Не виждаш ли, че съм ЕМО?" ОМФГ!!!
Аз лично пък откакто се помня слушам метъл и се обличах така доста дълго време. След това реших, че е крайно време да заприличам на момиче и.. оставих мйетъл дрешките настрана. Но.. стигнах до извода, че както и да се обличам, каквото и да правя на мен си ми личи, че съм метъл по всичко. То и така е редно де...
Напоследък при теен-овете тва си стана мода - да се обличат според музиката, която слушат. Наистина понякога има доза позиране в тва нещо. Но с времето отминава. Аз лично слушам метъл, но минаха времената, когато ми личеше..
Според мен си е напълно нормалноВсе пак няма някой хипхопър да тръгне облечен с прави джинси плътно прилепнали по крака му (като ЕМО-тата)
Или някоя чалгарка да ходи със смъкнати дънки
![]()
Мен пък не можеш да ме разбереш какво слушам по начина, по който се обличамПримерно аз слушам предимно рок, ама като цяло си имам свой собствен стил, който се различава от общоприетия за тази музика
![]()
Не вс са така.Ето на пример-аз слушам new wave,но в никакъв случай не съм емо.Тва си е до вкус.
Били позиори , па виж си ти подписа - същото ла*но си (нищо лично , трябваше да го кажа)
ми аз слушам метЪл, рок и такива нещо също и индустриал и готик, ис е обличам в този стил, се пак ме влече субкултурата и тн. част съм от нея.
а за онова момиче - скъпа new wave нема нищо общо с емото .
да си чувала за нова генерация случайно.
Войни на Тангра
Не мисля, че е задължително да се обличаш така. Можеш да си се кефиш на тази музика, без да го показваш.
Слушам метъл. Ммм, обличам си се така, па и без това винаги съм обичала черното, кефи ме. И все пак, ако не се кефех на тези дрехи, нямаше да ги обличам.![]()
Бяха ми казали веднъж,че да си истинки фен на някого било то група,певица или певец трябва да носиш тяхна тениска,че да си личи,че си им фен![]()
Ти сам избираш какво да слушаш и как да се обличаш,а това че си смешен е др въпрос.
Под смешен имам предвид за позьорите,който прекаляват и са в изобилство
Мн хора станаха,който искат да са ''различни'',но всъщност са еднавки![]()
;]
хахахахахаПървоначално написано от SiNiStEr