View Full Version : Голяма,гнойна,миризлива ПЪПКА ?!
Baby_bouce
06-25-2008, 19:16
Значи , излезе ми едно такова много голямо , гнойно , като брадавица или пъпка и мирише много , да знаете какво е и как да го махна . ?!
ami nz moje da e cirei ako si sig 4e ima gnoi go probodi s igli4ka iskaraiu gnoita i mu sloji lepenka :-)
tedi_sunny
06-25-2008, 19:27
много зависи къде е?Не го човъркай и отиди на лекар
Това не е правилиният раздел! :-x
иначе...отиди на лекар по-добре
pasii_sladuranata
06-25-2008, 19:39
Пробвай с ихтиол
и аз съм на това мнение
4eere6ka_kiss
06-25-2008, 19:44
Aii lo6oo :(
SpOrTs_GiRl
06-25-2008, 19:45
Значи , излезе ми едно такова много голямо , гнойно , като брадавица или пъпка и мирише много , да знаете какво е и как да го махна . ?!
До сега не бях чувала пъпка да мирише .. :-o :?
Baby_bouce
06-25-2008, 19:52
Това нещо е опасно! Съществува опасност за живота ти ако не го махнеш бързо. Ще го мажеш с лаина 3 пъти на ден - сутрин обед и вечер и ще ти мине за около 1 месец. Успех! 8)
Тука кво всички трябваше да избухнем в неудържим , истеричен смях ли ?!? :?
SeXy_BeBe
06-25-2008, 19:59
къде ти е излезнала тази пъпка? и от къде разбра, че мирише? и защо до сега не си отишла на лекар ?
ami az moga da se opitam da pomogna ako pone ima6e info kade s tazi pupka no 6te preporu4am nqkoi ne6to koito na men mi pomagat (za liceto) zna4i lusionite na clean&clear i Garnier pure 3in1 li4no na men mi pomagat pri redovna upotreba vupreki 4e vsqka koja e razli4no 4uvstvitelna i ne vs pomaga no preporu4vam nqkoi ne6tica vse pak .. (: :) :) :)
Baby_bouce
06-25-2008, 20:03
ммм , там долу е :(
OMG dolu ?! ee ami nz togava otidi na lekar nai-dobre...zna4i nemoga da pomogna sry... :neutral: :? :(
mrssmith
06-25-2008, 20:12
а ти как я помириса там долу??? :-o
ами то май не "пъпката" мирише,ами нещото "там долу" :-o
изстискай я бе, даеба нейната мамица :D :D
Това нещо е опасно! Съществува опасност за живота ти ако не го махнеш бързо. Ще го мажеш с лаина 3 пъти на ден - сутрин обед и вечер и ще ти мине за около 1 месец. Успех! 8)
Тука кво всички трябваше да избухнем в неудържим , истеричен смях ли ?!? :?
Аз избухнах за другите не знам 8-)
mishaaaaa
06-25-2008, 21:58
Имам няколко въпроса:
Правиш ли секс?
Какво бельо употребяваш и какъв интимен гел?
Пъпката ли мирише?
Имам и няколко съвета:
Върви на лекар.
Ако правиш секс кажи на сексуалния си партньор за това,ако лекаря ти е казал ,че е нещо заразно.
НОСИ САМО ПАМУЧНО БЕЛЬО, защото само то не води до инфекции и избягвай да носиш много тънки прашки - те пренасят бактерии и микроби от ануса към влагалището и причиняват инфекции.
УСПЕХ!
гъбички :-P и аз бях така не че миришеше :D тя ще мине до 3-4 дни ама отиди на лекар да ти изпише лекарства
DevilWish
06-26-2008, 10:22
Може :Д
Не мисля ,че темата е сериозно ,но ако е - това може да е ако се бръснеш някой път стават такива пъпки ;)
SpOrTs_GiRl
06-26-2008, 10:25
Тъкмо щях да го напиша. 8-)