- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голяма,гнойна,миризлива ПЪПКА ?!
Значи , излезе ми едно такова много голямо , гнойно , като брадавица или пъпка и мирише много , да знаете какво е и как да го махна . ?!
ami nz moje da e cirei ako si sig 4e ima gnoi go probodi s igli4ka iskaraiu gnoita i mu sloji lepenka![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
много зависи къде е?Не го човъркай и отиди на лекар
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Това не е правилиният раздел!![]()
иначе...отиди на лекар по-добре
Pendulum - Blood sugar (music)~
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от todor_sh
Aii lo6oo![]()
До сега не бях чувала пъпка да мирише ..Първоначално написано от Baby_bouce
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Тука кво всички трябваше да избухнем в неудържим , истеричен смях ли ?!?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
къде ти е излезнала тази пъпка? и от къде разбра, че мирише? и защо до сега не си отишла на лекар ?
ami az moga da se opitam da pomogna ako pone ima6e info kade s tazi pupka no 6te preporu4am nqkoi ne6to koito na men mi pomagat (za liceto) zna4i lusionite na clean&clear i Garnier pure 3in1 li4no na men mi pomagat pri redovna upotreba vupreki 4e vsqka koja e razli4no 4uvstvitelna i ne vs pomaga no preporu4vam nqkoi ne6tica vse pak .. (:![]()
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
OMG dolu ?! ee ami nz togava otidi na lekar nai-dobre...zna4i nemoga da pomogna sry...![]()
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
а ти как я помириса там долу???![]()
ами то май не "пъпката" мирише,ами нещото "там долу"![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аз избухнах за другите не знамПървоначално написано от Baby_bouce
![]()
Имам няколко въпроса:
Правиш ли секс?
Какво бельо употребяваш и какъв интимен гел?
Пъпката ли мирише?
Имам и няколко съвета:
Върви на лекар.
Ако правиш секс кажи на сексуалния си партньор за това,ако лекаря ти е казал ,че е нещо заразно.
НОСИ САМО ПАМУЧНО БЕЛЬО, защото само то не води до инфекции и избягвай да носиш много тънки прашки - те пренасят бактерии и микроби от ануса към влагалището и причиняват инфекции.
УСПЕХ!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Може :ДПървоначално написано от BaBy_bS
Не мисля ,че темата е сериозно ,но ако е - това може да е ако се бръснеш някой път стават такива пъпки![]()
Тъкмо щях да го напиша.Първоначално написано от BaBy_bS
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii