View Full Version : ревността й ме побърква!!!
здравейте, аз съм момче на 16. ходя с едно момиче, от 10месеца. мн я обичам, тя мен също. знам си я моята-ревнивичка е, за разлика от мен. аз въобще не съм ревнив, но от около... 2 месеца тази ревност нейната се засили доста и сега ме ревнува буквално от всяко момиче, с което ме види да говоря. не издържам вече, сякаш ми няма доверие.. не съм и давал поводи да ми няма доверие.. :( опитвал съм МН пъти да говорим на тази тема, но тя просто ме прекъсва и казва "ти ги защи таваш?!" (говорейки за другите момичета, с които говоря) или нещо от сорта.. помогнет емоля ви, не искам да я загубя, но просто нервите ми вече не издържат. никога не сме се карали до сега, за нищо, но просто не мога да продължавам, чувствайки, че ми няма доверие ;( :( :(
За ревността няма лек.
Тегли и ножа докато спи.
Или и кажи,че ако не спре да е толкова досадна наистина опасенията и ще станат факт.
eveto_xx
06-25-2008, 20:56
Ами старай се да не заговаряш другите, и аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.Той пък никога не е предавал доверието ми,но просто такъв човек съм.Та мисълта ми беше- опитай се да я разбереш,повтаряй и че е единствена за теб, че друго момиче в мислите ти няма,излизайте предимно само двамата...
angelcheeee_93
06-25-2008, 20:57
kaji i ,4e nqma smisal da revnuva i 4e obi4a6 samo neq.kaji i 4e po tozi na4in samo se karate sporite za gluposti
eveto_xx
06-25-2008, 20:59
kaji i ,4e nqma smisal da revnuva i 4e obi4a6 samo neq.kaji i 4e po tozi na4in samo se karate sporite za gluposti
Ако не и е го казал вече, трябва да е някой супер незаинтересован, ама като гледам не е.Тези работи трябва да и ги набиеш в главата, че е единствена...Иначе не мисля, че по друг начин ще стане, при мен така става... :)
Lord_Of_The_Night
06-25-2008, 21:01
Ами старай се да не заговаряш другите, и аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.Той пък никога не е предавал доверието ми,но просто такъв човек съм.Та мисълта ми беше- опитай се да я разбереш,повтаряй и че е единствена за теб, че друго момиче в мислите ти няма,излизайте предимно само двамата...
Кво ще рече само двамата,заради нея да изостави познатите си ли?За мен трябва да и кажеш,че ти не си и дал повод за съмнение,така че тази ревност е излишна,кажи и че една връзка се основава на доверие и тя трябва да приеме,че неможе да си само до нея,всмисал че да не общуваш с други момичета.
eveto_xx
06-25-2008, 21:06
Кво ще рече само двамата,заради нея да изостави познатите си ли?За мен трябва да и кажеш,че ти не си и дал повод за съмнение,така че тази ревност е излишна,кажи и че една връзка се основава на доверие и тя трябва да приеме,че неможе да си само до нея,всмисал че да не общуваш с други момичета.
Да , но това няма да помогне :) Ами не да изостави приятелите си, просто да са по-дълго време сами, щом иска гадже, да направи тази жертва.Ако я обича, той знае, че си заслужава, аз лично излизам само с приятеля ми, майка ми, и общо взето отделям почти цялото си време на тях.ТА ако държи на нея, нека и отдели малко повече време, а не да я мъкне с неговите приятели.Това наистина е забавно, но става досадно :)
благодаря ви мн хора, но просто.. всичко това й го повтарям постоянно, че я обичам и обожавам само и едиснтжвено нея. дори не говоря за приятелките ми /момичета best fr-s/ пред нея чак толкова /въпреки, че те не са такъв проблем/ но не мога д ане заговарям др момичета. смисъл не да гиз аговарям свалячески :shock: ами.. просто с гаджето ми не сме от 1 клас, а от съседни и понякога просто вървя по коридорите в даскало с някое момиче от класа ми докато отивам към стаята на приятелката ми или нещо такова.. не мисля, че това е повод за ревност.. :( :?
просто не знам... говорил съм за това, дори съмс е карал с приятели заради нея, и все още е така :(
Lord_Of_The_Night
06-25-2008, 21:09
Да , но това няма да помогне :) Ами не да изостави приятелите си, просто да са по-дълго време сами, щом иска гадже, да направи тази жертва.Ако я обича, той знае, че си заслужава, аз лично излизам само с приятеля ми, майка ми, и общо взето отделям почти цялото си време на тях.ТА ако държи на нея, нека и отдели малко повече време, а не да я мъкне с неговите приятели.Това наистина е забавно, но става досадно :)
Да така е ревноста трудно се лекува,но при момчетата е по различно.Правят се жертви,но до известна степен.
ps: не съм излзиал с приятелите си от септември 2007 :-| а с нея излизам почти.. абе на седмица по 5 пъти се виждаме 100% (виждаме=излизаме само 2мата)
eveto_xx
06-25-2008, 21:13
Ами попитай я какво точно я притеснява, защо , и как може да се оправят нещата...Тоз пубертет е много вреден :-D :(
thefreak
06-25-2008, 21:40
аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.
Това е баси смеха. Направо ми влиза в колекцията от тъпи изказвания.
eveto_xx
06-25-2008, 21:42
аз имам адски голямо доверие на приятеля ми, но съм много ревнива.
Това е баси смеха. Направо ми влиза в колекцията от тъпи изказвания.[/quote]
Вярвам му, но това не значи, че не се дразня когато се навъртат около него мацки :) и това не е, защото мисля, че ще им скочи, а просто, защото си е само мой :) Вместо да спамиш, дай по темата :)
thefreak
06-25-2008, 21:45
Темата е от повтарящите се. В началото пишех. Ама като видя една и съща тъма за 5-и или повече пъти няма смисъл.
Тцтц....щом от сега е така представиям си след време...недай си Боже и да се ужените сиг няма да ти дава да стоиш и мн в тоалетната-за да не и изневериш с ръката си...Та аз ще ви кажа думите на 1 момиче което уважавам много,,Аз не съм ревнива,дори и приятелят ми да се заглежда по други момичета-просто защото знам,че ме обича!Ако не му давам да гледа др момичета или да излиза с приятели/приятелки просто знам,че всичко ще свърши''!Мхм и аз мислих,че такова момиче не съществува...направи нещо нали си МЪЖ трябва да и се покажеш като такъв и тя трябва да знае,че твоята дума е МЪЖКА и ДЪРЖИШ НА НЕЯ!!!Наистина трябва да направиш нещо или ще станеш мъж под чехъл...
Chefinkaaa
06-26-2008, 08:10
Тцтц....щом от сега е така представиям си след време...недай си Боже и да се ужените сиг няма да ти дава да стоиш и мн в тоалетната-за да не и изневериш с ръката си...Та аз ще ви кажа думите на 1 момиче което уважавам много,,Аз не съм ревнива,дори и приятелят ми да се заглежда по други момичета-просто защото знам,че ме обича!Ако не му давам да гледа др момичета или да излиза с приятели/приятелки просто знам,че всичко ще свърши''!Мхм и аз мислих,че такова момиче не съществува...направи нещо нали си МЪЖ трябва да и се покажеш като такъв и тя трябва да знае,че твоята дума е МЪЖКА и ДЪРЖИШ НА НЕЯ!!!Наистина трябва да направиш нещо или ще станеш мъж под чехъл...
и аз така мисля.. ама нека само гледа от разстояние :D щоту.. почне ли да забива.. тогава става лошо...и аз не съм от ревнивите.. нз що :D някво нормално е да ревнуваш.. ама сигурно щото имам много приятели (момчета) и гаджето знае, че са ми мн. добри приятели.. и не го бърка.. доверие :) Та и ти така.. задължително говори с нея... разбери кво е мъчи..как иска да бъде и т.н .. та така.. говоренето му е маиката :)ако пак не ще да говори или променя темата.. кажи няма не искам :D и казваш квото мислиш.. после и даваш шанса и тя да се изкаже и такaм.. успехи :) 8)
много рядко ревността се излекува.незнам какво да ти кажа кажи и че ако продължава така ще трябва да се разделите въпреки че я обичаш много.ако не спре значи не трябва да си с нея!!!
didi_baby
06-26-2008, 14:43
ми казвай й по 4есто 4е я оби4а6 бе пи4 то ако й разправя6 само с кви путки си говорил мноо ясно 4е няа й е приятно
ми казвай й по 4есто 4е я оби4а6 бе пи4 то ако й разправя6 само с кви путки си говорил мноо ясно 4е няа й е приятно
Ама аз чак си мисля, че вече й е писнало да го чува. няма ден, в който да не го чува поне 10 пъти от мен! ПОНЕ! Тя знае, че я обичам, каза ми, че това не е проблема. Просто се дразни МНОГО, когато имам контакти с същества от женски пол (дори и да са 100кг, 1,40м високи и тн...) каза, че ми има доверие (знае, че никгоа не бих скочил на друга <-- немислимо е и за мен), но просто я дразни, а тъй като ми се сърди поради тази причина и.. на мен ми става криво (боли ме отвътре), че явнон съм достатъчно добър за нея или не знам :( не го вярвам мн мн последното.. се пак сме 10 месеца (почти 11) вече заедно, без разделяния или караници (освен това, за което е темата, но те са дребни в повечето случаи)...
V sluchaq ne ti a tq trqbva da napravi usilie!I az bqh mnogo revniva (i nie togava bqhme ot 10 meseca) ta purvite meseci i az revnuvah!Na nego ne mu beshe hich priqtno i az se promenih!Zapochnah da si MISLQ kolko me obicha(ne da go karam da mi go kazva po 100 puti na den a da si go pripomnqm na um)!Sega vsichko e nared i nqma sporove po tozi vupros!Kaji i che vruzkata vi v mometa e izcqlo v neinite ruce i akotq ne uspee da go preodolee sega shte trqbva da se razdeli kolkoto i losho da ti zvuchi!Uspeh i posle pishi kak e minalo i dali nqkoi ot tuk ti e pomognal sus suveta si!
mi i az sam mnogo revniva naistina ama ne moa da ygrani4a 4oveka do men da ne izliza s priqttelite si pak i momi4eta nai dobri fr gi priemam se pak .... naistina trqbva mnoggo seriozno da si pogovorite ...tova ne moje da prodaljava taka... pak i predstavi si nedai boje da skasate ... ti pri koi 6te ytidesh...es7 4e pri priqtelite si..... :)