View Full Version : Защо си пипате слабините, момчета?
angelcheeee_93
06-25-2008, 21:04
имам 1 въпрос към мом4етата и май е малко тъп,може и много ама ето го и него понеже го забелиазвам мн 4есто:
за6то така 4есто се пипате за онаиа работа,местие ли си го или кво>?мн 6те ми е интересно да разсеиа самнениата и да разбера
т.7
krem4et0
eveto_xx
06-25-2008, 21:10
Двама от съседите ми в общежитието като ги питам , ми казват че ги сърби :D :razz: :razz: :razz: :razz:
Ми някой път ме сърби, друг път пък ако съм с много прилепнали боксерки, някак си отива пред топките и ги смачква и си го оправям да си гледа нагоре :D навици кво да правиш :)
thefreak
06-25-2008, 21:38
А вие какво си намествате сутиена?
Същата работа...
nikemilov
06-25-2008, 21:47
Ми някой път ме сърби, друг път пък ако съм с много прилепнали боксерки, някак си отива пред топките и ги смачква и си го оправям да си гледа нагоре :D навици кво да правиш :)
+1 8)
По навик :D ... а извинението е " сърби ме " :lol: :lol:
По навик :D ... а извинението е " сърби ме " :lol: :lol:
Земете измислте друго оправдание , защото на мене като ми го кажат и мисля , че имат срамни въшки :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:
намествам си го и избягвам да го правя на публични места :D :D
DjuDjiTo
06-26-2008, 08:10
тва е някъф мно... деа знам ... гаден мъжки навик :D мно ми е ...неудобно ли ддз... някое момче като се "почесва" там .....
TheBlackStranger
06-26-2008, 08:10
намествам си го и избягвам да го правя на публични места :D :D
Когато нещо те дразни трябва да го оправиш 8) само немога да разбера какво толкова намират момичетата да ни гледат :-o между краката строго...
FeelMyPain
06-26-2008, 08:47
Виж ся батко ти да ти обясни.
Като всяка глава, и долната си има собствено мнение за живота.И от време на време иска да шава, и за това трябва да я пооправим иначе току виж излязла от крачола и забегнала на някъде... :D :D
amatorium
06-26-2008, 09:38
Nqkoi stradat ot komplexite da se pravqt na muje, pri drugi e prosto losha higiena 8-)
+333 :)
Ми наместваме го, какво толкова мислиш че правим. Особено като седиш и станеш много често я топките, я оная работа са се затиснали някъде и трябва да се наместят. Иначе си е достат кофти усещане. Аз имам чувството, че жените го възприемат едва ли не нещо се дървим и им го показваме :D Което е странно, защото повечето момчета го правят абсолютно несъзнателно. А после жените не ни гледали в тая работа....
кой е казал, че не гледаме :D
sparco_sl
06-26-2008, 12:37
:grin: :grin: :grin: :grin:
DjuDjiTo
06-26-2008, 12:42
+1.... да не кажа , че доста често се случва :-D :razz: :razz: :razz:
Добре като ми каже момиче защо се пипаш там?
Защо ли?
Мераклия съм ти!-с тва приключвам разговора.
natalitoo
06-26-2008, 13:13
Защо ли?
xaxax.... nqkoq nqkoi den taka 6te te zatapi .. xax
особени навици имате.. :D
чесно казано не е особено приятно да говориш на някого ,а той да си се почесва.. :lol:
Защо ли?
xaxax.... nqkoq nqkoi den taka 6te te zatapi .. xaxШшшшт то се беше случвало...но все пак го опазих от нея 8-)
От време на време и той иска да се здрависа с някой .... :D
Намествам го кво да правя ставаш сядаш и той вземе че заеме "Ж" - образна поза и ми става дискомфортно .... ;) Същото като вас със сутиените и циците ... ;)
momchence_89
06-26-2008, 13:24
аз го местя а някои по навик :)
divacheee
06-26-2008, 13:30
:smt011 Mъжете как ни оглеждат отгоре до долу ... И ние ще гледаме ... :-|
preichetoy
06-26-2008, 16:15
Мислех си да постна ъсщатата тема преди една седмица, но забравих :D Винаги ми е било мн интересно, да не би да проверявате дали са ви там нещата :?
romantika_f_13
06-26-2008, 18:56
кой е казал, че не гледаме :D+1 :D :-| :smt019
Апф тфа е въпрос с много отговори :-D
- Засърбява те ...
- Намисташ си го :)
- По навик
- От срам
- Тръгне да се дърви ..
И още ред причини :lol:
FantaMen
06-26-2008, 20:27
Еми навик е.На мен лично като съм със стегнати боксерки ми убива и си го премествам,някой път и ме засърбява! :D
ми да мен си ме сърби деба и гадните косми :D
друг път ми застава надолу и си го опраям да гледа към слънцето :-P
това са най честите причини и го правя супер несъзнателно...
al_bundy316
06-26-2008, 21:58
Същата работа...
+1
SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:00
Е па тряя се намества от време на време :)
feelthless4o
06-26-2008, 22:09
Срамни въжки 8-)
Fatal Bazooka
06-27-2008, 12:49
Щот ме сърбат ташаците и за да си го опрая да си гледа нагоре кат се изкриви.
Не го правим всички , а това според мен е селско
Епа, това си е благинка бе) Сутрин с кафето и цигарата, ако не ги подондуркаш поне 20мин, какъв мъж си ти тогава?!
DjuDjiTo
06-28-2008, 11:19
и аз имам един малко идиотски въпрос...но не си заслужава да прая тема... ае защо тряа да "гледа към слънцето" ... имам си някои идеи.. ам я споделете...
Винаги ми е било мн интересно, да не би да проверявате дали са ви там нещата :?
:lol: :lol: :lol:
Баси темата :D :grin:
и аз имам един малко идиотски въпрос...но не си заслужава да прая тема... ае защо тряа да "гледа към слънцето" ... имам си някои идеи.. ам я споделете...
За да не заспива....а така като гледа към слънцето лъчите му светят в окото, което се използва и за уста и ухо и нос и не може да заспи по този начин ....
А защо сутиените подигат циците а не ги придърпват към пъпа ... :?
Същата работа...
+1
FeelMyPain
06-28-2008, 12:24
Ако случайно ти стане да не се получи кофти ситуация.Ако ти гледа нагоре дори като е паднал, и да стане никой няма да забележи.
donkihot
06-28-2008, 12:45
олее не..отка4ам...приятелите ми като по4нах да си го барат,ама едно такова...забележително...скъ свам се от смях,а те се 4удят кво ми става...ама май на тях им става...4увала съм извинение :" еми всеки си има нужди"
Еми да не съм си го намерил на пътя, като му е неудобна позата го местя в стартова позиция.
mysterious93
06-28-2008, 14:59
олее не..отка4ам...приятелите ми като по4нах да си го барат,ама едно такова...забележително...скъ свам се от смях,а те се 4удят кво ми става...ама май на тях им става...4увала съм извинение :" еми всеки си има нужди"
и на мен ми става смешно..обаче най лошо е кат мина сама по центъра и кат минат поне 10 момчета дет си "го наместват" и не мога сама да се хиля...щеме помисли някой за луда :D :grin:
mravu4kata
06-28-2008, 15:09
+1.... да не кажа , че доста често се случва :-D :razz: :razz: :razz:Повечето жени гледат първо там и задника,както мъжете гледат размера на женското дупе и на гърдите.Но действително мъжете често „го” наместват.Някой път ми става чак неудобно и гледам някъде на страни или ми става толкова смешно,че си хапя устните.Но второто е в по-фрапиращи случаи. 8-)
donkihot
06-28-2008, 15:32
и на мен ми става смешно..обаче най лошо е кат мина сама по центъра и кат минат поне 10 момчета дет си "го наместват" и не мога сама да се хиля...щеме помисли някой за луда :D :grin:
ами..ето защо ме мислили за луда!!! ама ако застанеш на центъра...седнеш на една пейка и гледаш минаващите...ако намериш един.който не си го бара...запознай ме с него!
Mementomori
06-28-2008, 15:38
Изключително гадно е.е че зяпам момчетата,но е доста натрапчиво и гадно,после не бих се ръкувала с тях определено! :D
ROCKLIFE
06-28-2008, 17:22
те това си ни е запазена марка на мъжете...
благинка си е, кво ся?
8)
обаче сериозно погледнато и също от няква такава
женска гледна точка си пада леееко отблъскващо!...
П.С. и определено се забелязва и прави впечатление.
Virtuallll
06-28-2008, 20:54
Аз лично се пипам, за да си го наместя, защото понякога застава доста неудобно. Когато съм с приятелката си се старая да стане дискретно, но нестава :D
saninka91
06-28-2008, 21:07
Е аз съм имала случаи , в които момчето щом е седнало си го държи нон стоп ако няма кой друг да му го държи :grin: е как да не гледам там то ти става интересно :lol:
Az si go pipam za da proverq dali e tam.Moje da se razgleda i kato pozdrav.
Po su6tiq na4in si pipam djobovete za da vidq dali kliy4ovete ot kolite mi sa tam,ili puk portfeila i dokumentite.
pasii_sladuranata
06-28-2008, 21:51
мен ми става кофти като видя така момчетата да се чешат или там квото правят..мн е смешно :D
+1.... да не кажа , че доста често се случва :-D :razz: :razz: :razz:
... ем :oops:
Еми различно .Някой път боксерките ни притискат здраво топките и баркаме да ги наместим,друг път пък ни сърби или ни боли ,а пак може и ти да си мноо секси и ...
Изключително гадно е.е че зяпам момчетата,но е доста натрапчиво и гадно,после не бих се ръкувала с тях определено! :D
Бихте ни го лапали обаче ако ние сме го пипали с рака няма да се здрависате :lol: :smt061
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 09:58
Po su6tiq na4in si pipam djobovete za da vidq dali kliy4ovete ot kolite mi sa tam,ili puk portfeila i dokumentite.
Като поздрав?! :-o .. :D
FeelMyPain
06-29-2008, 10:00
Ти не се ли пипаш по клитора за поздрав :oops: .. :D
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 10:06
Ти не се ли пипаш по клитора за поздрав :oops: .. :D
Мии .. свикнала съм за поздрав да пипам твоя .. клитор. :oops:
dj_big_m_Si
07-02-2008, 21:19
xaxaxax..emi poradi mn pri4ini..mestim si go..ot ediniq v drugiq kra4ol..4eshim si go 4at pat (teb putinceto ne te li sarbi ot vreme na vreme) ..i nqkoi pyt i ot kef.. :D :P :P :P
SabakuNoGaara
07-02-2008, 21:38
mi az rqdko se baram tam ddz :D aky nqkyi ne se e obrusnal i go surbi :D ot kosmite a pri dr e prosto za da si go namestqt az naprimer kogaty mi e zabelen nemoga da go turpq mi se turka glavata v ga6tite :oops:
xaxaxax..emi poradi mn pri4ini..mestim si go..ot ediniq v drugiq kra4ol..4eshim si go 4at pat (teb putinceto ne te li sarbi ot vreme na vreme) ..i nqkoi pyt i ot kef.. :D :P :P :P
Че вие за кеф ли го правите? 8)
dimanushka
07-02-2008, 22:02
тва е някъф мно... деа знам ... гаден мъжки навик :D мно ми е ...неудобно ли ддз... някое момче като се "почесва" там .....
+1... a ima nqkoi koito izob6to ne se use6tat daje... moje da staqt da si govorqt s nqkoe momi4e i po edno vreme gleda6 toi si bara ta6acite.... ami kvo da kaja prosto... no problem normalno da vi zasurbi ama pone v teq situacii da ne se nalaga da gledame va6to "4esane". predpolagam ne vsi4ki sa taka ama za tezi koito sa.. molq vi :)
Хубу де ,Барбитата, кое е толкова гадно или гнусно да гледате как някое сладурче са почесва?! Надали им а такива индивиди да изглеждат като че ли са крастави и т.н..... :P Аз лично нямам такива проблеми, ако някой нещо го сърби.....може да дойде да си лафим и да се почесва нищо няма да му кажа :D ... А и м/у др на жените също им се случва нещо да ги досърби ;)
Е аз не се чеша там, поне не на обществени места. :D
Е аз не се чеша там, поне не на обществени места. :D
Ем не аз ти казвам на площада и заставяш на пътя и биеш барабана...
Рядко пипам там,ама понякой път се изкривява :D или пък като се избръсна и малко боца и ме сърби :D
Рядко пипам там,ама понякой път се изкривява :D или пък като се избръсна и малко боца и ме сърби :D
Поне си признаваш :D :D :D :D :D
Transporter
07-03-2008, 20:41
По принцип като се обръсна и ме сърби и често се чеша, или понякой път го намествам щот се изкривява...ама гледам да не е на обществено място щот е неудобно...ама най неудобно ми е да получа ерекция на обществено място :D
VinDiesel
07-03-2008, 21:43
Същата работа...