- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо си пипате слабините, момчета?
имам 1 въпрос към мом4етата и май е малко тъп,може и много ама ето го и него понеже го забелиазвам мн 4есто:
за6то така 4есто се пипате за онаиа работа,местие ли си го или кво>?мн 6те ми е интересно да разсеиа самнениата и да разбера
т.7
krem4et0
Руса кукличка
Двама от съседите ми в общежитието като ги питам , ми казват че ги сърби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ми някой път ме сърби, друг път пък ако съм с много прилепнали боксерки, някак си отива пред топките и ги смачква и си го оправям да си гледа нагоренавици кво да правиш
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
А вие какво си намествате сутиена?
Същата работа...
+1Първоначално написано от XceSS
![]()
По навик... а извинението е " сърби ме "
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Земете измислте друго оправдание , защото на мене като ми го кажат и мисля , че имат срамни въшкиПървоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
намествам си го и избягвам да го правя на публични места![]()
![]()
тва е някъф мно... деа знам ... гаден мъжки навикмно ми е ...неудобно ли ддз... някое момче като се "почесва" там .....
Виж ся батко ти да ти обясни.
Като всяка глава, и долната си има собствено мнение за живота.И от време на време иска да шава, и за това трябва да я пооправим иначе току виж излязла от крачола и забегнала на някъде...![]()
![]()
Nqkoi stradat ot komplexite da se pravqt na muje, pri drugi e prosto losha higiena![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+333Първоначално написано от XceSS
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ми наместваме го, какво толкова мислиш че правим. Особено като седиш и станеш много често я топките, я оная работа са се затиснали някъде и трябва да се наместят. Иначе си е достат кофти усещане. Аз имам чувството, че жените го възприемат едва ли не нещо се дървим и им го показвамеКоето е странно, защото повечето момчета го правят абсолютно несъзнателно. А после жените не ни гледали в тая работа....
кой е казал, че не гледаме![]()
+1.... да не кажа , че доста често се случваПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре като ми каже момиче защо се пипаш там?
Защо ли?
Мераклия съм ти!-с тва приключвам разговора.
Първоначално написано от ss
xaxax.... nqkoq nqkoi den taka 6te te zatapi .. xax
особени навици имате..![]()
чесно казано не е особено приятно да говориш на някого ,а той да си се почесва..![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Шшшшт то се беше случвало...но все пак го опазих от неяПървоначално написано от natalitoo
![]()