PDA

View Full Version : Най-забавни моменти в училище?

fc
06-26-2008, 09:08
:) споделете някои забавни моменти от училище...Било то с учители/съученици etc...

В момента се сещам само как целия клас излезе от часа по български без никакви обеснения. 5 минути седях пред стаята и са хилих кат насран.
После ще постна още.

Sunny_stz
06-26-2008, 09:29
Ami imalo e mn zababvni momenti s u4iteli i suo4enici.Nai-zabavno e kogato se buzikame s u4itelite i te se hva6tat,no bez lo6i 4uvstva de :P

pufi_kz
06-26-2008, 09:41
mi vednaj s edna moq fr sabuhme gashtite na edin priqtel az go darjah a tq varsheshe drugata rabota :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

thefreak
06-26-2008, 09:45
Най-забавния момент беше когато ме изпращаха.

Здравият разум
06-26-2008, 09:54
Леле... колко сте тъпи!

Qnchety
06-26-2008, 12:01
Часовете по математика :D Г-на и той на нашия акъл. Само простотии говори и ни остава да си прайм кот искаме :D . В неговия час чинове са се обръщали и директора дойде един път да ни направи забележка, щоту сме му пречили 8-) .
Един път в час по химия на госпожата почна да й звъни телефона. Тя тъкмо се канеше да дигне и ние с цялата си наглост почнахме да пляскаме, колкото се може по силно, за да не може да говори :D

Има и още доста случки, ама сега не се сещам :)

Jamalska
06-26-2008, 12:30
Днес беше забавно на дипломирането като пуснаха слайд със снимки на учители и първа беше директорката.При което като й излезе снимката всички почват да се хилят и да питат коя е тая...ама на яките даскали много се аплодираше и свиркаше.

Iria
06-26-2008, 13:32
Ами много са. Веднъж 2 момичета си бяха купили семки и раздаваха на всички и в целия час по български се чоплеха семки. Цялата земя стана в шльопи(не знам дали е точната дума) и г-жата много се ядоса. Г-жата накара 2-те момичета да отидат и да вземат по една метла :-D :D :D и да започват да метат и много се смяхме, пък и те не могат да метат :D :D ужас просто.
Един път момчетата бяха купили сапун и таолетна хартия. Това пак става в час по български и понеже тази все ходи на високи токчета натъркаха дъската и подиума със сапуна, че тя да се хлъзне и падне. Ама нищо не стана.А пък с таолетната хартия се увиваха... е това беше 7 клас, вече сме за 9 и се разделихме. Има и други истории, но не ми се разказва.

emchetyyy
06-26-2008, 13:42
аз се сещам как си купихме един течен сапун че стария свърши и аз и моята приятелка се миехме по няколко пъти и си слагахме по една шепа сапун и излизахме на вън в коридора и си мажехме ръцете а госпожата нищо не казваше :D :D а миналия ден решихме че не ни трябва сапуна щото свършва годината и изсипахме полвината на чина госпожада докат се усети го бяхме размазали мноо яко :D :D :D :D :D :D :D :D яко миене беше после :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

B.O.OM..
06-26-2008, 13:48
Най-якото беше,когато в 8ми клас(преди 4г)си купихме каса и като я надуехме цял ден майна едно и също и даскалите бяха събрали подписка да не я пускаме,но директора дойде и каза "по-силно давайте тва само ушите ми дразни"(а ние бяма на 1вия етаж,а той на 2рия) има мн неща но просто не се сещам

d3v1LkiN
06-26-2008, 20:29
много са

*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
06-26-2008, 20:48
ми...когато с цялата компания влизахме в бункерите под даскалото...просто беше уникално...тва е един от най-запомнящите ми се моменти в старото ми училище :-P

fc
06-26-2008, 23:28
Много яки са часовете с господина по право.Много яко нарежда другите даскали ама много яко им слага ...
"Скоро видях една бифша учителка по английски дето преподаваше тука преди вие да дойдете..От бели хапове е минала на розови , и като гледам все още бърка в контакта :lol:" После почва да слага на едно момче от класа...И изрежда някои други даскали , прякори им измисля...И задължително коментира футболните срещи които са минали и предстоят...
"господине идвате ли на вилата с нас?Ще се размажем"
господина вика:
"Направо ще се одрежим"

ElisaDay
06-27-2008, 12:15
Хахаха и при нас има много забавни истории.
Вчера в час по физика на всички ни беше адски горещо и дадохме на госпожата едно шише и всички заедно с нея почнахме да се мокрим и да се гоним из стаята :D

XceSS
06-27-2008, 12:21
Бях намазал дъската с олио, познайте дали можеше да се пише :)

plamba95
06-27-2008, 13:07
последния ден учителите ни освободиха в 5 стаи с чинове и столове направихме пирамиди и се качвахме класната на едната стая ги хвана ама тя е мн яка и тя се качи :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

nefchi_bs
06-27-2008, 20:00
най-яко беше когато идва даскалката по английски влиза в стаята и сички започват да пляскат тя жената напрао беше потресена и тогава влезе един от класа увит в тоалетна хартия и й подари една зелка(щот ние й викаме зеле заради голяма коса)и тя после искаше наказания за целия клас а у нищо нестана ама погледа й е назабравим просто :razz: :razz: :razz: :lol:

Qnchety
06-27-2008, 20:20
Прощалната ни(тая год) беше мн яка :D . Адски мн смях имаше. Едно момче да се прай на голям гъзар си поръча бира. Обаче няколко човека дет седели до него му бяха сложили у бирата олио, оцет и сол. Ама тоя не се усети и я изпи :razz: . После сички го базикаха "Дай малко бира бе!"

kuklichka_bg
06-27-2008, 21:03
aami mnogo sa

skatemore
06-28-2008, 11:47
ебахти тъпанарите сте ,нереално :?

GreenFairy
06-28-2008, 12:19
Мене най ме израдва като ни хванаха да пием бира пред кабинета на заместник-диркторката... :razz:

MaLty
06-28-2008, 12:30
emii vednuj imahme 4as po bg i az i o6te 2 fr ne ni se vliza6e a be6e i pazara i samy vlizame kum kraq na 4asa i gospojata "kude hodite vie we?" i az "mi da qdem kebap4eta i kufteta na pazara" :razz: a pogleda iiii rlzzz :razz: :razz: :razz:

smlie
06-28-2008, 12:51
emi na4i vednaj si stoqh na prozoreca pred u4itelskata a tam ima6e ostaeni nqkfi saksii s cvetq.. a aotdolu be6e daskalkata po BEL ii az obqsnqqh ne6to na edin fr i po eno vreme zamqtam i zaborih aksiqta i tq padna na glavata na gjata ..i posle me izpitaha i me vikaha pri direktora ..be6e mn qko :lol:
a drq slu4ai be6e po matematika.. mn mrazihme gjata i az re6ih 4e ia re6enie na problema :D i namazah s stola i s 2 tubi4ki kanekolit i poneje tq ne gleda kat sqda i vednaga pobarza da sedne ii po eno vreme oseti 4e ne6to nemoje da si otlemi polata ii darpa6e darpa6i i q skusa i trqq6e da hodi po kiloti v koridorite :lol: :lol: :lol:
aa vednaj bqhme na plaj s klasnata koqto nosi o4ela ..darja da otbeleja bez tqh ne vijdam mnogo :D ii si be6e kupila kitaisko qdene tam no be6e leko zadrmqla na 6azlonga i nii zehme eno vodoraslo ne mnoo golqmo i go slojihme vatre ii tq go izqde kato misli6e 4e e ot oneq 4ernite gabi det sa slagat i az nz kfi sa ama vajnoo 4e go izqde :razz:

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-29-2008, 04:42
когато бях в Бг ... иии всеки ден беше инт ... не е имало скучен ден .. не сме правили кои знае колко различни работи но винаги сме се смяли мнооооогоо ... но таи де аз лично няма да забравя 11 март... рд=то ми ... момичетата /приятелките ми от класа/ се бяха събрали и ми бяха взели едно часовниче /с екранче - любимия ми цвят / .. ии точно мои стил... с една картичка и аз нали закъснявам 1ви час влизам те се почнаха с "ЧРД..." след часа ми пяха песничка ... бях МЕГГА щастлива... хааааах кога беше товаа....... преди 4 месеца... :-o

lunata_baby
06-29-2008, 10:50
Оо много ненормални неща се сещам!Веднъж имахме лабораторно по химия и понеже сме на 3-тия етаж а химията е на 2-рия и се преместихме там за лабораторното и химичката докато оправяше разни неща ние изхвърлихме някакви саксии през прозореца,счупихме облицовката на стената,надраскахме чиновете и направихме страшно много боклук :D :D :D и после като си отидохме горе на 3-тия етаж и дойде директорката със химичката и всички момчета дето бяха счупили облицовката им дадоха по един чук и пирони и ние както си седиме горе и чуваме наще как коват долу облицовката...а то не беше смях то не беше чудо :razz: :razz: :razz: :D :D :D

nanabg
06-29-2008, 15:06
С няколко съученички отиваме в лафката и сме само ние и още няколко души.Едната си поръчва нещо и дава едни 2лв прегънати няколко пъти. Тоя лафкаджията(прилича на затворник и е супер смешен) й вика "Еее с крак ли си ги мачкАла" (да,с ударение на 2рото а) и след тая изцепка всички почнахме да се хилим като побеснели и цял ден си припомняхме и имитирахме случилото се в лафката :D :razz:

И още една. Бях в 5 клас и сме в междучасие.Тъкмо бях привършила с един голям пакет пуканки и реших да го надуя и пукна...оообаче отворих вратата на стаята и застанах на входа,а тъй като бяхме във фоайето,където се намира и дирекцията, аз умната надух максимално пликчето и го пукнах. Ии разбираш ли,в тоя момент цялото училище изкънтя,вс учители се обърнаха към нашата стая,аз имах чувството,че даже бомба е избухнала и така се упраших,защото и директорката беше там хахах ,сещате се кво последва.. :D :D

veberiti
03-02-2010, 21:27
behme az i o6te 3 fr ...vednaj behme re6ili da begamee ot 4as .. no g-jata ni hvana i vkara v 4asa i po4na ni 4ete konsko ... i ednoto momi4e vika : ema g-jo az otidoh da qm ne me li videhte 4e qdoh toster? ( ne vsa6tnost ne be6e qla :D ) i g-jata vika : Ne , ne sam te vidqla . i momi4eto vika : e tva 6tot ve4e go beh izqla :razz: :razz: :razz:
za tva se se6tam sega .. no ina4e vseki den ima po nqkolko sme6ni momenta :D:D:D :D :D :D

SoStarstruck
03-02-2010, 22:02
Най-любими са ми изцепките на даскалите. Няма такива бисери 8-) 8-) 8-) :

Госпожата по физика: Не ме лъжете,има отсъстващи,виждам ги!!

Господина по математика: Сега ще решим една малко по-лесна задача .. обаче от по-трудните ..

- От дъската можете да си препишете формулата,която аз току що изтрих ..

amk933
03-02-2010, 23:34
Темата е стара и на латиница.

КЛЮЧ! ;)