Влез

View Full Version : Говорите ли докато правите секс.. ?

mishani
06-26-2008, 11:36
Говорите ли докато правите секс и ако отговорът е "ДА" .. за какво ? :-P

dani_flirt
06-26-2008, 11:43
Ами ако имаме да си кажем нещо важно :-D Иначе може да си кажем нещо мило и пак се отдаваме на удоволствието.

SpOrTs_GiRl
06-26-2008, 11:47
Зависи .. понякога се хилим .. :D .. особено, когато изтърси нещо от сорта не "дядо вади ряпа" докато се опитва да ми свали дънките, дърпайки :D .. или нещо се бъзикаме .. :D

mishani
06-26-2008, 11:52
започвам да се успокоявам ,че не съм единствена :lol:

dani_flirt
06-26-2008, 11:54

Не си единствена в кое?

SpOrTs_GiRl
06-26-2008, 11:54
Ехе спокойно .. :D .. Не знам за говорене, но последните пъти се спукахме от смях .. :D .. Ако говорим по време на акта се бъзикаме .. До сега никога нищо сериозно не сме си казвали .. :D
Но пък доста хора не обичат разговорите по време на секс. :)

mishani
06-26-2008, 11:57
Ехе спокойно .. :D .. Не знам за говорене, но последните пъти се спукахме от смях .. :D .. Ако говорим по време на акта се бъзикаме .. До сега никога нищо сериозно не сме си казвали .. :D
Но пък доста хора не обичат разговорите по време на секс. :)

:lol: :lol: :lol:
аз много обичам да говоря ама понякога все едно сама си мъмря.. :razz: :razz: :razz:
и си викам да питам дали някой друг го прави че започвам да се чувствам като психопат.. :lol: :lol: :lol: :lol:

mishaaaaa
06-26-2008, 11:59
Мммм да, секси работи. Колко е добър , как ме възбужда и т.н.

Abigoria
06-26-2008, 12:01
Ние пеем жица 8-)

mishani
06-26-2008, 12:05
Ние пеем жица 8-)
:lol:

hottie
06-26-2008, 12:06
говорим си единствено мръсотийки

rozova_lady
06-26-2008, 12:07
еми да в началото като започваме:
Удобно ли ти е така? Боли ли те?
и такива работи 8)

ss
06-26-2008, 12:07
Да...викам му-давай Джоуи време е да ставаш и да погледнеш към звездите,а после да потеглиш на мислия до черната дупка.
10-20 мин по късно:
Джоуи се приземява като метеорит....
Когато няма разрешение да излита извън орбита се задоволява с ръчната...

VerryBerry
06-26-2008, 12:08

И ние

mishani
06-26-2008, 12:08
аз веднъж го питах "как си ?" , защото ми беше много лигаво и той... " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: "

mishaaaaa
06-26-2008, 17:05
Веднъж щяхме да го правим , обаче и двамата се бяхме разлигавили нещо и ни стана смешно .... уж щяхме да продължим ама уви, то вече ... хихихи , трябва да има и такива издънки :-D

eveto_xx
06-26-2008, 17:07
Аз почти не млъквам, само глупости си говориме :D

mishaaaaa
06-26-2008, 17:15
Хах , една моя приятелка ми е разказвала , че не млъква и му разправя как и е минал денят и т.н.
То е хубаво да си общуваме по време на секс , но според мен на приятеля ми ще му отмине желанието ако му кажа "Днес ходих на кафеее и после хапнааах" и такива глупости.
Казвам го защото моята приятелка точно такива глупости му говори в леглото, а той нищо не и казвал.
По това съдя , че той гледа на него да му е добре , а тя да прави каквото иска, стига да не го притеснява.
Малко гадно ми звучи ...

eveto_xx
06-26-2008, 17:36
Хах , една моя приятелка ми е разказвала , че не млъква и му разправя как и е минал денят и т.н.
То е хубаво да си общуваме по време на секс , но според мен на приятеля ми ще му отмине желанието ако му кажа "Днес ходих на кафеее и после хапнааах" и такива глупости.
Казвам го защото моята приятелка точно такива глупости му говори в леглото, а той нищо не и казвал.
По това съдя , че той гледа на него да му е добре , а тя да прави каквото иска, стига да не го притеснява.
Малко гадно ми звучи ...
Ох, моя само глупости говори и се хилиме...говориме си за нашите,за техните, за какво ли не :D лигльовци сме си и двамата,какво да се прави...Никога няма да му отмине желанието,за нас е ненормално да си мълчиме... :D Пък и ако става въпрос за желание...много рядко се виждаме,още по-рядко имаме време за такива работи :)

mishani
06-26-2008, 18:30
Малко гадно ми звучи ...

ами то и аз малко като приятелката ти.. как съм изкарала днес с кого съм била .. какво съм правила 8-) общо взето ей такива ежеднивни глупости.. ама пък не ми се седи и да мълча :lol: все нещо ми е смешно все нещо си бърборя под носа :lol:

mila92
06-26-2008, 18:48
мда говорим си понякога зависи на каква вална сме ако е по романти4на не си говорим :) ина4е си говорим кое ни харесва кое не общи неща свързани с секса :)

DevilWish
06-26-2008, 19:05
Е не само ако трябва позата или бързината да се сменя ;)

L0LiPoP
06-26-2008, 19:06
Никога не съм завързвала разговор по време на секс, не сятам, че и някога ще го направя..! Може понякога някой да зададе нещо свързано с това, което правим заедно в момента или какво смятаме да направим и някакъв кратък отговор, но т'ва е рядкост, защото ние се разбирахме без да си говорим 8-)

Glezanka
06-26-2008, 21:12
Не съм от разговорливите по време на секс ... ако говоря,то нещата в 90% от случаите са напълно несвързани.

Baby_bouce
06-26-2008, 21:17
govorime da , daje i karti igraem . Aman ot typi temi !

SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:17
Да ... колко е готино момичето и т.н.

djuki
06-27-2008, 08:18
разговори не , но по някое друго изречение може да се случи от пита колко е готино или нещо подобно

Nadelina
06-27-2008, 08:28
Rqdko. No v sluchaite, kogato kaja neshto, to vinagi ne e na mqsto, prosto e bilo vajno da go kaja, no ne i po vreme na sex. Neshto ot sorta na "Ti proveri li kolko pari ni e toka?". Toi estestveno se drazni...

mishaaaaa
06-27-2008, 10:57
eveto_xx , е да , но те всеки ден правят секс и всеки ден тя му говори постоянно. :) Може би много малко хора мислят като мен , но не ми харесват такива разговори по време на секс.Е, всеки си има предпочитания - на който както му харесва. :D

bebeT00
06-27-2008, 11:00
Говорите ли докато правите секс и ако отговорът е "ДА" .. за какво ? :-P
az nemy davam da govori za6toto mnogo go celyvam,prikazkite posle

mysterious93
06-27-2008, 11:07
Rqdko. No v sluchaite, kogato kaja neshto, to vinagi ne e na mqsto, prosto e bilo vajno da go kaja, no ne i po vreme na sex. Neshto ot sorta na "Ti proveri li kolko pari ni e toka?". Toi estestveno se drazni...

Явно знаеш как да събудиш дивото в него :D :D

по темата...още не съм правила секс но..какъв е смисъла от приказки?1.мъжете не са добри слушатели и второ как мислите за няколко неща едновременно...точно докато правите "това" :D :D

didi_baby
06-28-2008, 13:28
как ме възбужда пък то и да искам да говоря за нещо не ми дават възможност :lol:

mishani
06-28-2008, 13:52
:-)

krem4et0
06-28-2008, 14:26
Колко ми е хубаво, как ме възбужда, някой откъслечен писък, смяна на поза или темпо.....само 1 път по време на френска изтърсих нещо тъпо. на вън валеше, а аз го питах дали съм си взела чадъра.

ubuntu
06-28-2008, 14:32
Ммм да определено си говорим за "Дързост и Красота", обсъждаме епизодите на "том и джери", Говорим си за "Дота", "CS" и всякакви подобни :D

Sasha2k8
06-28-2008, 14:42

И ние
и ние :P Ии мръсотийки си говорим също... такива разни :D

ReFlEcTiOn
06-28-2008, 15:47
преди секс си говорим доста...но по по време на акта само "готино ли ти е така" ? или "качи се върху мен" или "викай" ...тоест само неща свързани с това което правим :-)

Dobromir
06-28-2008, 16:04
xax bati temata...
Govorim si e daje 4etem i knigi :D

Yallama
06-28-2008, 16:07
разпраяме си вицове :D :D

mishani
06-28-2008, 17:47
Ммм да определено си говорим за "Дързост и Красота", обсъждаме епизодите на "том и джери", Говорим си за "Дота", "CS" и всякакви подобни :D

:lol: :lol: :lol:

al_bundy316
06-28-2008, 18:20
Не говоря... пея си Du hast на Rammstein :D :D

mishani
06-28-2008, 19:40
Не говоря... пея си Du hast на Rammstein :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

"еми кво да кажа , говоря много , по делови въпроси , за министерството на образованието , за политиката ,за бездомните деца и така ... :D

ти си бих казала прекалено общителен :lol: :lol: :lol:

mishani
06-28-2008, 20:21
Не говоря... пея си Du hast на Rammstein :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

"еми кво да кажа , говоря много , по делови въпроси , за министерството на образованието , за политиката ,за бездомните деца и така ... :D

ти си бих казала прекалено общителен :lol: :lol: :lol:

Нема е базиках се ... :) иначе .. .за Анимал планет говоря , за теб говоря и ХОП като свършвам - гледам че под мен няма никой и свършвам на чаршафа .... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
бързи схваштания ,докато говориш за анимал планет и си представяш че чукаш...юпсиииии то вече няма никой :lol: :lol: :lol:
^ това ще е добър епизод на "приятели" :lol:

ShadyRecords
06-28-2008, 22:45
пия вино (1500 лева бутилката)и пуша Кубински пури шот сам баровец и тарикат 8)

ELFIQ
06-28-2008, 22:52
razkazvame si prikazki :lol: :lol:
SAMO VAZBUJDA6T ZVUCI IZDAVAME :grin: :grin:

viruskiller
06-28-2008, 23:02
ние с мойто гаженце много си говорим тя вика аа оо аа оо да ох ох да да и такива работи пък аз прахтя кат кон и общо взето става разговора да ... ако сме животни кви са тия простотиии се едно аз да я любкам пак тя да ми казва че пердетата били за пране... ВАДЯ ГО И ОБЯВЯВАМ СТАЧКА АКО СТАНЕ ТАКА

zaikooo
06-28-2008, 23:16
ами говорим си :oops: или по-често аз говоря :lol:

viruskiller
06-29-2008, 08:24
Като цяло на мен идеята не ми се струва много приятна и за мен поне ще е като обида се пак ... ся представете си момчето напъва мого момичето много бързо прави половият акт супер възбуден е ... и ... ко ... а мило найш ли кви ботуши видях ..... еее стига де ... или пък да почна да говоря ей така карам на НФС , станах вчера първи на .... и т.н. :) стига е бати обидатаОБИДА Е!!!