- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли докато правите секс.. ?
Говорите ли докато правите секс и ако отговорът е "ДА" .. за какво ?![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Ами ако имаме да си кажем нещо важноИначе може да си кажем нещо мило и пак се отдаваме на удоволствието.
BсИчkO Ce BPъЩа...
Зависи .. понякога се хилим .... особено, когато изтърси нещо от сорта не "дядо вади ряпа" докато се опитва да ми свали дънките, дърпайки
.. или нещо се бъзикаме ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
започвам да се успокоявам ,че не съм единствена![]()
Не си единствена в кое?Първоначално написано от mishani
BсИчkO Ce BPъЩа...
Ехе спокойно ..Първоначално написано от mishani
.. Не знам за говорене, но последните пъти се спукахме от смях ..
.. Ако говорим по време на акта се бъзикаме .. До сега никога нищо сериозно не сме си казвали ..
![]()
Но пък доста хора не обичат разговорите по време на секс.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
аз много обичам да говоря ама понякога все едно сама си мъмря..![]()
![]()
![]()
и си викам да питам дали някой друг го прави че започвам да се чувствам като психопат..![]()
![]()
![]()
![]()
Мммм да, секси работи. Колко е добър , как ме възбужда и т.н.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Първоначално написано от My`OwN
![]()
говорим си единствено мръсотийки
еми да в началото като започваме:
Удобно ли ти е така? Боли ли те?
и такива работи![]()
Да...викам му-давай Джоуи време е да ставаш и да погледнеш към звездите,а после да потеглиш на мислия до черната дупка.
10-20 мин по късно:
Джоуи се приземява като метеорит....
Когато няма разрешение да излита извън орбита се задоволява с ръчната...
И ниеПървоначално написано от mishaaaaa
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз веднъж го питах "как си ?" , защото ми беше много лигаво и той... "![]()
![]()
![]()
![]()
"
Веднъж щяхме да го правим , обаче и двамата се бяхме разлигавили нещо и ни стана смешно .... уж щяхме да продължим ама уви, то вече ... хихихи , трябва да има и такива издънки![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Аз почти не млъквам, само глупости си говориме![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Хах , една моя приятелка ми е разказвала , че не млъква и му разправя как и е минал денят и т.н.
То е хубаво да си общуваме по време на секс , но според мен на приятеля ми ще му отмине желанието ако му кажа "Днес ходих на кафеее и после хапнааах" и такива глупости.
Казвам го защото моята приятелка точно такива глупости му говори в леглото, а той нищо не и казвал.
По това съдя , че той гледа на него да му е добре , а тя да прави каквото иска, стига да не го притеснява.
Малко гадно ми звучи ...
Ох, моя само глупости говори и се хилиме...говориме си за нашите,за техните, за какво ли неПървоначално написано от mishaaaaa
лигльовци сме си и двамата,какво да се прави...Никога няма да му отмине желанието,за нас е ненормално да си мълчиме...
Пък и ако става въпрос за желание...много рядко се виждаме,още по-рядко имаме време за такива работи
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ами то и аз малко като приятелката ти.. как съм изкарала днес с кого съм била .. какво съм правилаПървоначално написано от mishaaaaa
общо взето ей такива ежеднивни глупости.. ама пък не ми се седи и да мълча
все нещо ми е смешно все нещо си бърборя под носа
![]()
мда говорим си понякога зависи на каква вална сме ако е по романти4на не си говоримина4е си говорим кое ни харесва кое не общи неща свързани с секса
![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Е не само ако трябва позата или бързината да се сменя![]()
Никога не съм завързвала разговор по време на секс, не сятам, че и някога ще го направя..! Може понякога някой да зададе нещо свързано с това, което правим заедно в момента или какво смятаме да направим и някакъв кратък отговор, но т'ва е рядкост, защото ние се разбирахме без да си говорим![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Не съм от разговорливите по време на секс ... ако говоря,то нещата в 90% от случаите са напълно несвързани.