Влез

View Full Version : как е правилно ?

mirelS
06-26-2008, 16:41
Значи аз съм воро дете на баща ми ,казвам на баща ми защото само на него съм второ дете,тоест майка ми му е втора жена . Преди време е имал приятелка която е забременяла от него ,той е бил на 18 и не е имал никакви чуства към тази жена .. и са се разделили a бебето си се родило.. доколкото знам баща ми е плащал издружки на бебето -момиче както трябва но не са се срещали от 20 години вече. Тя сега е на 29 години ,и има дете на 2-3 незнам .. Ппопринцип сме щастливо семейство .Тази история с ''сестра ми'' е забравена от нас .. но не съвсем .. Майка ми работи в чужбина и си идва през 2 месеца и когато е тук от време на време говорим за ''сестра ми'' ,майка ми е твърдо против да се срещна с нея .. но баща ми е решил някой път да ни срещне .. Майка ми е била много тормозена от бившата жена на баща ми .. не пряко .. в смисъл че са и звъняли по телефона със заплахи и подобни .. бабя ми и дядо ми (родителите на баща ми ) също не са я обичали въобще .. та доколкото си ги спомням и аз не им бях любмата внучка ... ''сестра ми '' сега живее в София ,аз съм в Троян.. незнам как е правилно..какво да изпитвам към нея .. ако съдя по това което съм чуцала би трябвало да я мразя .. но тя ми е сестра и ми е любопитно .. все пак не искам да се срещнем но някой ден това ще стане..

MissBitch
06-26-2008, 17:03
Според мен е редно да се срещнете....преди да решиш че трябва да я мразиш: ОПОЗНАЙ Я що за човек е...Може да се окаже мн разбрана и добра :smt006 Какичка :) УспеХ :)

zelenooko_kote
06-26-2008, 17:04
Ако бях на твое място не бих искала да се срещна с нея,защото все пак вече си свикнала с това си семейство и няма смисъл само да се разтройваш допълнително.А и дори да я видиш,нито ще има какво да си кажете нито нищо.Просто няма смисъл.Все едно че се срещаш с непознат.Аз мисля така но както си прецениш.А и щом трябвало да я мразиш от това което си чула значи е така.

shady^baby
06-26-2008, 17:11
аз също съм дете от втората жена на баща ми и имам сестра,чиято майка мрази и мен и майка ми...въшреки това аз и майка ми се виждаме почти всеки ден със сестра ми и си прекарваме мн добре :) нейната майка и беше забранила тя да се среща с нас,но с течение на времето се примири
според мен е редно да се видите с твоята и не мисля, че майка ти трябва да се тревожи за нещо :)

minka_69
06-26-2008, 17:29
имате една кръв ... би трябвало да подържате връзка ..

ioancheto
06-26-2008, 17:52
Според мен трябва да се видите.Тя ти е сестра,трябва да я познаваш. :)

mirelS
06-26-2008, 18:05
Blagodarq na za otgovirite,vseki edin ot tqh mi doide dobre :* (bow)

Madn3s5
06-26-2008, 23:11
И според мен е добре да се срещнете,една кръв сте,пък и вие кво сте виновни за грешките на родителите си,може и да си пастнете :wink: