Влез

View Full Version : xexe

palas
06-26-2008, 21:48
blagodarq vi mn az prosto iskah da znam dali nqkoi e imal tozi problem ina4e na mene doktora si mi kaza,no prosto iskah da znam za drugi hora dali sa imali ne6to takova.da spodelqt kak sa se 4ustvali.ina4e na meen mi se naloji zaradi medicinski problem nqma6e na4in.

Baby_bouce
06-26-2008, 21:52
Abe tu typ li siii ???? Poqsni za kakvo stava vypros predi da pi6e6 typi temi !!!

SMoKe_BoY
06-26-2008, 21:54
Lock на темата според мен ..

SpOrTs_GiRl
06-26-2008, 21:54
Abe tu typ li siii ???? Poqsni za kakvo stava vypros predi da pi6e6 typi temi !!!
Няма какво да пояснява. Беше направил тема, отворил я е и е натиснал "нова тема", вместо "отговор" ..

Baby_bouce
06-26-2008, 22:15
da e vnimaval !

SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:17
da e vnimaval !

Ти като модеротар ли го играйш не разбрах само ?

Baby_bouce
06-26-2008, 22:19
ne , kato ni6to ne go igraq ,prosto se draznq ot bezmisleni temi . Pone da be6e napisal ne6to ot tipa na " izvinqvaite obyrkah se" i t.n

SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:20
Ми и аз се дразня че не пишеш на кирилица примерно ама си трая..
кат не те кефи темата не я гледай и не пиши кво да ти кажа

Baby_bouce
06-26-2008, 22:21
kato ne znae6 kakvo da mi kaje6 po dobre si zamul4i !!!

SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:23
Лол .. как да не знам кат ти го казах лол .. дразниш новак почна да се оплаква от форума не пише на кирила и т.н.

Baby_bouce
06-26-2008, 22:27
Лол .. как да не знам кат ти го казах лол .. дразниш новак почна да се оплаква от форума не пише на кирила и т.н.

1-vo ti si NIKOI za da mi kazva6 kak da pi6a , ako ne ti haresva ne 4eti !!!

2-ro 6te se oplakvam ako iskam za tova e slojena opciqta "Писане на отговор" za da moje vseki da si izkaje mnenieto

3-to kakvo ob6to ima tova 4e v profila mi pi6e "NOVAK" ti kakvo kato ima6 500 komenta se ima6 za gospod bog li ?!?!

SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:32
1во: казах ти кой сам .. в тоя форум си има ред и правила и неможеш да псуваш наред
2ро: Точно така има бутон Писане на отговор който секи да си каже мнението без някоя селянка/селянин като теб да го псува по най каруцарски начин
3то: Не се мисля за бог .. а просто за леко по образован и културтен и с доста по голям сексуален живот от твоя , ако питаш защо така мисля ..
щи кажа че по принцип който псува и се надахва на живо е комплексар ..
а не искаш да знаеш какво мисля за тия който се надъхват в нета..
тайче ако обичаш спри да ме дразниш с твойте децки безсмислени постове в стремеж да се направиш на голямата работа защото повече приличаш на 14 годишно пръснато от секс от някой батковци емо хлапе.. и т.н.

MissBitch
06-26-2008, 22:48

2-ro 6te se oplakvam ako iskam za tova e slojena opciqta "Писане на отговор" za da moje vseki da si izkaje mnenieto

3-to kakvo ob6to ima tova 4e v profila mi pi6e "NOVAK" ti kakvo kato ima6 500 komenta se ima6 za gospod bog li ?!?!

+1 :-o

Baby_bouce
06-26-2008, 22:48
1во: казах ти кой сам .. в тоя форум си има ред и правила и неможеш да псуваш наред
2ро: Точно така има бутон Писане на отговор който секи да си каже мнението без някоя селянка/селянин като теб да го псува по най каруцарски начин
3то: Не се мисля за бог .. а просто за леко по образован и културтен и с доста по голям сексуален живот от твоя , ако питаш защо така мисля ..
тайче ако обичаш спри да ме дразниш с твойте децки безсмислени постове в стремеж да се направиш на голямата работа защото повече приличаш на 14 годишно пръснато от секс от някой батковци емо хлапе.. и т.н.

Хей , приятел ! Карай го по спокойно а ? Кой те псува и какъв ти е проблема , по дяволите ?! Не аз те обидих първа нали ? Относно това за комплексите съдейки по твоя пост от тебе по-голям комплексар няма !!! И да го ...... това за батковците може да си го зъдържиш за себе си ! иии хахахахх НЕ СЪМ ЕМО !!! Айде стига си спамил , не ти ли е време да спиш ?

feelthless4o
06-26-2008, 22:52
blagodarq vi mn az prosto iskah da znam dali nqkoi e imal tozi problem ina4e na mene doktora si mi kaza,no prosto iskah da znam za drugi hora dali sa imali ne6to takova.da spodelqt kak sa se 4ustvali.ina4e na meen mi se naloji zaradi medicinski problem nqma6e na4in.

Да и аз, много гадно беше, чувствах се гадно но поотмина. Иначе и аз ходих на доктор.

hЯppy?

FeelMyPain
06-27-2008, 03:13
Сладуриииииии :lol:

Усещам ги как стават новата форумна двойка. :-D

GotTheLife
06-27-2008, 07:16

смешен си е, п*тьо :D

angelcheeee_93
06-27-2008, 07:20
ehhh ,tuka pak za kvo stava vapros? :-o poqsnqvaite ne6tata v tea temi be hora... :-o

Baby_bouce
06-27-2008, 14:56
ehhh ,tuka pak za kvo stava vapros? :-o poqsnqvaite ne6tata v tea temi be hora... :-o

Хех и аз това исках , но все още има селяни-трактористи кото SMoKe_BoY който много разбират !

palas
06-27-2008, 15:02
oki izvinqvam se 4e sym sre6il i ne vijdam kyv e problema vse pak sega zapo4vam da vlizam po tezi forumi dosega ne sa me interesuvali.

huligankata
06-27-2008, 16:23

Добре де реално погледнато наистина малко пресилено се изказваш - момчето е новак, сбъркал е случва се не разбира от тия неща - прояви малко разбиране. SMoKe_BoY е прав в повечето неща, които се опитва да ти каже (повечето щото не ги четох сичките 8-) 8-) )

Puky
06-27-2008, 19:47

Ало кво става тука бе .. :? Момчето си е право.. ти правила не си ли чела ? Нали затова е коментар , че да прочетеш и тогава да кажеш дали ти харесва .. :x Оплквай се от когото си поискаш ама ПО ДЯВОЛИТЕ пиши на Кирилица .. Все пак сме българи И има правила. :-x :-x :-x

Baby_bouce
06-27-2008, 19:55
хах на никой не съм тръгнала да се оплаквам , а относно кирилицата можеше да си направиш труда да прочетеш някой от предните ми постове ––>
Predi da spami6 moje6e da si pomisli6 4e ne vsi4ki v tozi moment sa v BG i ne vsi4ki imat Kirilica na kompiutrite si !

Puky
06-27-2008, 20:07
Еми има килиризатор.. :? И спри да обиждаш ..

Baby_bouce
06-27-2008, 20:10
Както виждаш вече ползвам кирилизатора и теб с какво по специално те обидих ?!

Puky
06-27-2008, 20:12
Мен нищо не си ме обидила издразни ме това , че тръгна да обиждаш момчето , тъй като беше право в случая ..

Baby_bouce
06-27-2008, 20:15
защото повече приличаш на 14 годишно пръснато от секс от някой батковци емо хлапе.. и т.н.

Кажи ми , как да не го обиждам ?

Puky
06-27-2008, 20:20
Ми той не те е обидил .. ама той с право казва като новак тръгваш да раздаваш правосъдие ..

DjuDjiTo
06-27-2008, 20:26
изв че се намесвам в разгорещения разговор... но има ЛС ако искате да се обиждате и тн....

Puky
06-27-2008, 20:28
изв че се намесвам в разгорещения разговор... но има ЛС ако искате да се обиждате и тн....
Така или иначе са наспамили темата достатъчно .. :)

LiveFlower
06-27-2008, 20:29
offfff a we vie baby_bouce i tam drugiq ne znaete li,4e ima li4ni suob6teniq,ne e nujno celiq forum da vi 4ete prostutiite eiii

machoka
06-28-2008, 06:29
Хау